Meryl Streep

Meryl Streep

Son dakika Meryl Streep haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meryl Streep ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meryl Streep haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meryl Streep

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meryl streep gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 meryl streep haberi bulunmuştur. Tüm meryl streep haberleri aşağıda listelenmiştir.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel film seçkisi! Kadınların penceresinden dünyayı görmemize olanak sağlayan çok özel 4 film; Mad Max:Fury Road, Erin Brockhovich, The Color Purple ve The Hours, kadınlara özel 4 farklı seansta ücretsiz rezervasyon sistemi ile gösterilecek. İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler!
6.03.2022 Kültür Sanat
Ünlü modacı Alber Elbaz koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti
Ünlü modacı Alber Elbaz koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti Dünyaca ünlü modacı Alber Elbaz, 59 yaşında hayatını kaybetti. Elbaz'ın ölüm nedeninin Kovid-19 olduğu açıklandı.
26.04.2021 Dünya
Antonio Banderas kimdir? Koronavirüse yakalanan Antonio Banderas kaç yaşında, nereli?
Antonio Banderas kimdir? Koronavirüse yakalanan Antonio Banderas kaç yaşında, nereli? İspanyol oyuncu Antonio Banderas, 60. yaş gününde koronavirüse (Covid-19) yakalandığını duyurdu. Peki, Antonio Banderas kimdir? Koronavirüse yakalanan Antonio Banderas kaç yaşında, nereli?
10.08.2020 Gündem
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri Corona virüs nedeniyle eve kapandığımız bugünlerde pek çok kişi hem internette hem de televizyonda dizi ve filmler izliyor. Nostalji kuşağından romantik ve sanat filmlerine, korku ve gerilim filmlerinden yerli ve yabancı komedilere pek çok seçenek hem televizyonlarda hem de internette sınırsız izlenebiliyor. Biz de bugün TV ekranlarında neler var, internette en çok hangi diziler ve filmler izleniyor araştırdık ve sizin için derledik. Bugün TV'de ne var, bugün ne izlesek diyorsanız işte televizyonda ve internette yayınlanan günün en iyi filmleri ve dizileri...
3.05.2020 Gündem
Renee Zellweger kimdir, nerelidir? Judy filmi ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Renee Zellweger kaç yaşında?
Renee Zellweger kimdir, nerelidir? Judy filmi ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Renee Zellweger kaç yaşında? Renee Zellweger, Judy filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazandı. Oscar Ödülleri gecesinde giydiği beyaz elbisesiyle fark yaratan 50 yaşındaki Renee Zellweger, böylece ikinci Oscar Ödülü’nü almış oldu. Peki Renee Zellweger kimdir, nerelidir? Judy filmi ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Renee Zellweger kaç yaşında? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
77'nci Altın Küre adayları açıklandı
77'nci Altın Küre adayları açıklandı Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nin (Golden Globe) adayları açıklandı. Peki, 2020 Altın Küre adayları kimler? İşte 2020'de 77'inci kez verilecek olan Altın Küre'de adaylar...
9.12.2019 Dünya
Dev kadro yeniden bir arada
Dev kadro yeniden bir arada Bu hafta vizyona giren dokuz film arasında en çok dev oyuncu kadrosuyla Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz öne çıkıyor.
20.07.2018 Arşiv
Aşk benim için gelip geçici
Aşk benim için gelip geçici “Yeni Gelin” dizisiyle oyunculuğa ilk adımı atan Şilan Makal, “Aşkı çok önemseyemiyorum. Olmasa da olur.” diyor.
21.04.2018 Arşiv
Kadın oyuncuların son kullanma tarihi var!
Kadın oyuncuların son kullanma tarihi var! O dönem dizilerinin vazgeçilmez oyuncusu. Aşk-ı Memnu’da Peyker, Muhteşem Yüzyıl’da Mahidevran Sultan, Filinta’da Süreyya karakterlerine hayat verdi. Şimdi yine bir Osmanlı dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’in kadrosuna katıldı. Nur Fettahoğlu ile oyunculuk serüvenini konuştuk.
31.03.2018 Arşiv
Nusret şoke etti! Efsane hareketi 'aşırma' çıktı!
Nusret şoke etti! Efsane hareketi 'aşırma' çıktı! Restaurant zinciri sahibi Nusret Gökçe'nin dünya çapında ses getiren "tuzlama" hareketinin Meryl Streep'in rol aldığı Julie & Julia isimli filmde yapıldığı ortaya çıktı.
20.02.2018 Magazin
Dudak uçuklatan rakam! Bölüm başı 1 milyon dolar
Dudak uçuklatan rakam! Bölüm başı 1 milyon dolar 'Big Little Lies', gelecek yıl ikinci sezonuyla ekranlara dönecek. Dizinin yapımcılığını da üstlenen Oscar Ödüllü aktrisler Reese Witherspoon ve Nicole Kidman'ın, bölüm başına 1 milyon dolar alacağı açıklandı.
3.02.2018 Magazin
Aklımı kaçırdım!
Aklımı kaçırdım! 90. Oscar Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında aday olan Margot Robbie, “Her şey şu anda gerçek olamayacak kadar iyi gidiyor. Biraz aklımı kaçırmış gibi hissediyorum” dedi
25.01.2018 Magazin
90. Oscar adayları açıklandı!
90. Oscar adayları açıklandı! İşte, 4 Mart'ta sahiplerini bulacak Oscar 2018 adayları...
25.01.2018 Kültür Sanat
Meryl Streep'tan kırılması güç rekor!
Meryl Streep'tan kırılması güç rekor! Amerikalı aktris Meryl Streep (68), 'The Post' filmiyle 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında aday gösterildi.
24.01.2018 Kültür Sanat
13 adaylıkla Oscar’a damga vurdu
13 adaylıkla Oscar’a damga vurdu Bu yıl 90. kez düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nin adayları Samuel Goldwny Tiyatrosu’nda açıklandı.
23.01.2018 Magazin
Lübnan o filmi yasakladı
Lübnan o filmi yasakladı Steven Spielberg'ün yönetmenliğini üstlendiği The Post filmi Lübnan'da yasaklandı.
16.01.2018 Dünya
Her zevke uygun film var
Her zevke uygun film var Bu hafta vizyona ikisi yerli 7 film giriyor. The Post haftanın en iddialı yapımı. Deliha 2 ise komediseverlere göre. İşte öne çıkanlar
12.01.2018 Arşiv
Zayıflayınca başrolü kaptı
Zayıflayınca başrolü kaptı Ünlü oyuncu Ezgi Mola, Antalya Akra’da düzenlenen AkraTalks’a konuk oldu. Zayıflayınca başrol oynamaya başladığını anlatan Mola, “Kilolu olunca ancak başrolün arkadaşı oluyordum” dedi.
27.06.2017 Magazin
İki usta aynı filmde
İki usta aynı filmde Hollywood’un iki Oscar’lı oyuncusu Meryl Streep ve Tom Hanks, yönetmen Steven Spielberg’in yeni filmi ‘The Post’ta rol alacak.
8.03.2017 Magazin
Meryl Streep ve Tom Hanks ilk kez aynı filmde
Meryl Streep ve Tom Hanks ilk kez aynı filmde Hollywood’un iki Oscar’lı oyuncusu Meryl Streep ve Tom Hanks, Steven Spielberg’in yeni filmi The Post'ta bir araya geliyor.
8.03.2017 Kültür Sanat
Survivor Sabriye'nin Oscar ödülü!
Survivor Sabriye'nin Oscar ödülü! Sabriye Şengül ile Oscar'a en çok aday gösterilen kadın oyuncu unvanına sahip Meryl Streep arasındaki benzerlik...
28.02.2017 Magazin
'Para için her şeyi yapabilecek ucuz bir kadın'
'Para için her şeyi yapabilecek ucuz bir kadın' Kari Lagerfeld, ABD'li aktris Meryl Streep'in 'para için her şeyi yapabilecek ucuz bir kadın' olduğunu söyledi.
27.02.2017 Magazin
2017 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu!
2017 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! Tüm dünyanın merakla beklediği 89’uncu Akademi Ödülleri bu akşam Amerika Birleşik Devletleri, Hollywood’daki Dolby Theatre’da sahiplerini buldu. Jimmy Kimmel’ın sunuculuk yaptığı gecede, en iyi film ödülü Moonlight'ın oldu. Törende önce yanlışlıkla La la Land'in en film seçildiği açıklandı. Ancak daha sonra bu hata düzeltildi.
29.09.2021 Gündem
‘Ucuz kadın’ polemiği
‘Ucuz kadın’ polemiği Dünyaca ünlü Alman modacı Karl Lagerfeld, ABD’li aktris Meryl Streep’in (67) ‘para için her şeyi yapabilecek ucuz bir kadın’ olduğunu söyledi.
26.02.2017 Magazin
Oscar - Şampiyon belli ikinci kim?
Oscar - Şampiyon belli ikinci kim? 89'uncu Oscar ödülleri bu gece sahiplerini bulacak. Tören, Türkiye saatiyle sabaha karşı 03:30'da başlayacak. "Oscar'a inanma Oscar'sız kalma" diyerek favorilerimi açıklıyorum...
25.02.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Meryl Streep ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meryl streep haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.