Sevil Atasoy

Sevil Atasoy

Son dakika Sevil Atasoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sevil Atasoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sevil Atasoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevil Atasoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevil atasoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 sevil atasoy haberi bulunmuştur. Tüm sevil atasoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor!
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor! Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) 2023 Raporu yayımlandı. INCB Üyesi ve önceki Başkanı Prof. Dr. Sevil Atasoy tarafından açıklanan raporda Türkiye’ye ilişkin dikkat çekici veriler yer aldı. Özellikle ülkemizin halk sağlığı açısından metamfetamin sorunuyla karşı karşıya olduğunun altını çizen Prof. Dr. Atasoy, Türkiye'de ele geçirilen uyuşturucu maddeleri, kullanım oranları ve atılması gereken adımlara dair önemli bilgiler paylaştı.
11.03.2024 İsmail Sarı
Sevil Atasoy'dan şaşırtan itiraf geldi: Evliyken bavulumu alıp sevdiğime kaçtım
Sevil Atasoy'dan şaşırtan itiraf geldi: Evliyken bavulumu alıp sevdiğime kaçtım Adli Bilimler Uzmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy, katıldığı programda özel hayatına ilişkin şaşırtan bir itirafta bulundu. Atasoy, yıllar önce babasının zoruyla evlendiği adamı istemediği için bavulunu alıp yıllarca aşk yaşadığı sevgilisine kaçtığını anlattı.
6.04.2023 Magazin
Ömer Çelik'ten Biden'a sert tepki: Sabote etti
Ömer Çelik'ten Biden'a sert tepki: Sabote etti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) sona erdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemesine ilişkin "Sorumsuz, hukuki temeli, tarihsel dayanağı olmayan bir yaklaşımdır." ifadelerini kullandı. Çelik, 'Açıklamanın zamanlaması da açıklama gibi yanlış olmuştur. Normalleşme çalışmalarını sabote etmiştir' dedi.
27.04.2021 Siyaset
Dışişleri Bakanlığı'ndan INCB üyelik seçimi açıklaması
Dışişleri Bakanlığı'ndan INCB üyelik seçimi açıklaması Dışişleri Bakanlığı, Prof. Dr. Sevil Atasoy'un Uluslararası Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) üyeliğine üçüncü kez seçildiğini duyurdu.
21.04.2021 Gündem
Dedikodular ortalığı karıştırdı! Bir baba iki DNA!
Dedikodular ortalığı karıştırdı! Bir baba iki DNA! Manisa’da anlaşmalı boşanan çift, çıkan dedikodular üzerine DNA testi yaptırdı. Adli Tıp “Çocuklar babadan değil” raporu verince hayatlarının şokunu yaşadılar. Babanın DNA’sının, ilik nakli nedeniyle değiştiği ortaya çıktı.
24.01.2021 Gündem
Okan Bayülgen: Kaza yapmamı mı istiyorsunuz?
Okan Bayülgen: Kaza yapmamı mı istiyorsunuz? Şovmen Okan Bayülgen, sevgilisi Selin Atasoy, sevgilisinin annesi Sevil Atasoy ve Selin Atasoy'un oğluyla araç içerisinde görüntülendi.
6.09.2020 Magazin
Prof. Dr. Sevil Atasoy: “Corona virüsten ölenlere otopsi yapılmalı”
Prof. Dr. Sevil Atasoy: “Corona virüsten ölenlere otopsi yapılmalı” Corona virüsün yol açtığı Covid-19 salgınının insan eliyle üretilen bir sentetik silah olduğuna inanmadığını belirten Prof. Dr. Sevil Atasoy, ancak bu yüzyılda biyolojik saldırılar görülebileceğine dikkat çekiyor. Bu tür olası saldırılara ya da salgınlara karşı önlem alınmasının önemini vurgulayan Prof. Dr. Sevil Atasoy, virüslerle ilgili DNA ve RNA bankaları kurulması ve virüsleri tespit edecek dedektörlerin geliştirilmesi gerektiğine işaret etti. Bu mücadelenin bir genetik dedektiflik öyküsü olduğunu belirten Prof. Dr. Sevil Atasoy, “Bu bir polisiyedir ve genetik bir polisiyedir” dedi.
19.04.2020 Sağlık
Ceren’i katledenin seri katillerle ortak özelliği: Hayvana eziyet
Ceren’i katledenin seri katillerle ortak özelliği: Hayvana eziyet Ordu’da Ceren Özdemir’i öldüren Özgür Arduç’un savcılık ifadesindeki “İstanbul’dayken sevdiğim kedilerin başını taşla eziyordum, birinin kalbini çıkarmıştım” şeklindeki sözleri, hayvanlara eziyet edip öldürenlerle seri katiller arasındaki bağın sorgulanmasına neden oldu. Uzmanlara göre Arduç da kriminoloji literatüründeki birçok seri katil gibi gelecekte işleyeceği cinayetlerin tatbikatını yapıyordu.
17.12.2019 Yaşam
Oya Yetişkin, ünlü dans grubunun üyesi çıktı! 'Ben ölürsem onlar da ölür'
Oya Yetişkin, ünlü dans grubunun üyesi çıktı! 'Ben ölürsem onlar da ölür' Fatih’te üç kardeşiyle birlikte intihar eden Oya Yetişkin’in ünlü müzik grubunun üyesi olduğu ortaya çıktı. Hem şarkıcılık hem modellik yaptığı belirlendi. Oya Yetişkin'in kardeşleri için 'Ben ölürsem onlar da ölür' dediği öğrenildi.
8.11.2019 Yaşam
Sevil Atasoy uyardı: Yüksek elektrik-su faturaları...
Sevil Atasoy uyardı: Yüksek elektrik-su faturaları... Birleşmiş Milletler (BM) Uluslararası Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) Üyesi ve Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, "Uyuşturucu artık evlerin balkonlarında, teraslarında, mutfaklarında bile yetiştirilebilir hale geldi. Maalesef uyuşturucuyu her yerde yetiştiriyorlar. Burada polisin, komşuların, apartman yöneticilerinin, su ve elektrik faturası görevlilerinin, yangına müdahale eden itfaiyecilerin bile dikkatli olması gerekiyor." dedi.
16.12.2018 Yaşam
Emine Erdoğan'dan kadınlar onuruna iftar
Emine Erdoğan'dan kadınlar onuruna iftar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, akademisyenler, sanatçılar ve iş kadınları onuruna iftar yemeği verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Şimdi Türkiye'nin yeniden inşa sürecinde, ince işçilik dönemine girildiğini düşünüyorum. 2023'e kadar bu gelişim sürecini daha rafine bir noktaya taşımak için ortak kararlılık şarttır." dedi.
11.06.2018 Gündem
Pijamayla sokakta
Pijamayla sokakta Sevgilisi Sevil Atasoy ile Nişantaşı’nda görüntülenen Okan Bayülgen, pijamayı andıran pantalonuyla dikkat çekti.
27.03.2018 Magazin
‘En büyük tehdit eroin, yeni kuşağı kaybediyoruz’
‘En büyük tehdit eroin, yeni kuşağı kaybediyoruz’ Üsküdar Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi’nde düzenlenen basın toplantısında Prof. Dr. Sevil Atasoy, Birleşmiş Milletler (BM) Uluslararası Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) tarafından oluşturulan 2017 Raporunu açıkladı.
6.03.2018 Gündem
Hiç kimse öldürülecek kadar değerli değildir
Hiç kimse öldürülecek kadar değerli değildir Türkiye’de adli tıp ve kriminal denince akla gelen ilk isim olan Prof. Dr. Sevil Atasoy yeni kitabı Züppe Kocanın Şarkıcı Karısı’nda suç ve suçlu ilişkilerini detaylandırıyor. Atasoy, “Cinayet TV’de çözülmez. Bu programlar kesinlikle olmamalı” diyor.
25.11.2017 Arşiv
Şirin Ediger'in 'sevgili' oyunu!
Şirin Ediger'in 'sevgili' oyunu! Şirin Ediger 5 yıllık evlilikten sonra 2014'te Okan Bayülgen'den boşanmıştı. Okan Bayülgen boşanmanın ardından Adli Tıp uzmanı Sevil Atasoy'un kızı Selin Atasoy ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Şirin Ediger ise kimseyle ortalarda görünmemişti. Ancak önceki gece Beyoğlu Soho'nun çıkışında bir gençle görülmesi kafaları karıştırdı.
21.11.2016 Magazin
Türkiye’den aldım 1.5 TL New York’ta sattım 15 TL
Türkiye’den aldım 1.5 TL New York’ta sattım 15 TL ABD’li oyuncu Paul Newman’ın markası, Türkiye’den ithal ettiği kayısıları paketleyip ABD’de satıyor. Türkiye’den kilosu 3 dolara alınan ürün, ABD’de 170 gramlık paketlerde 5 dolara (15 lira) satılıyor
8.10.2016 Ekonomi
Kanıt: Ateş Üstünde 8. bölümü ile ekranlara veda mı ediyor?
Kanıt: Ateş Üstünde 8. bölümü ile ekranlara veda mı ediyor? Kanıt: Ateş Üstünde merakla beklenen 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü heyecanla beklenen Kanıt: Ateş Üstünde dizisi 8. bölümü ile ekranlara veda mı ediyor? İşte Kanıt: Ateş Üstünde dizisinin yeni bölümüne dair merak edilenler ve detaylar bu haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Kanıt: Ateş Üstünde yeni bölümünde nefes kesecek!
Kanıt: Ateş Üstünde yeni bölümünde nefes kesecek! Kanıt: Ateş Üstünde 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının polisiye dizisi Kanıt: Ateş üstünde yeni bölümü ile ekran karşısına gelmeye hazırlanıyor. Kanıt: Ateş Üstünde dizisinde izleyicileri heyecanlı anlar bekliyor. İşte yeni bölüm detayları...
29.09.2021 Gündem
Kanıt: Ateş Üstünde'nin yeni bölümünde Kaan ne için şüpheleniyor?
Kanıt: Ateş Üstünde'nin yeni bölümünde Kaan ne için şüpheleniyor? Polisiye dizisi olarak Kanal D'de yer alan Kanıt: Ateş Üstünde dizisi 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanıt: Ateş Üstünde dizisinin 6. yeni bölümünde neler yaşanacak? Kanıt: Ateş Üstünde dizisi ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Kanıt: Ateş Üstünde 4. bölümde yeni bir cinayet vakası!
Kanıt: Ateş Üstünde 4. bölümde yeni bir cinayet vakası! Kanal D ekranlarında yayınlanan polisiye dizisi Kanıt: Ateş Üstünde hız kesmeden devam ediyor. Her hafta izleyicisini ekranlara kilitleyen dizi Kanıt: Ateş Üstünde bu hafta da bomba gibi geliyor. Kanıt: Ateş Üstünde dizisinde ekip bu hafta da bir mankenin cinayeti ile ilgileniyor..
29.09.2021 Gündem
Kanıt: Ateş Üstünde yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanıt: Ateş Üstünde yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların alışılmışlıktan farklı polisiye dizisi Kanıt: Ateş üstünde yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanıt: Ateş Üstünde yeni bölümünde neler olacak? İşte Kanıt: Ateş Üstünde dizisi yeni bölüm ile ilgili tüm ayrıntılar...
3.08.2016 Magazin
Kanıt: Ateş Üstünde 4.bölüm yine bomba gibi geliyor!
Kanıt: Ateş Üstünde 4.bölüm yine bomba gibi geliyor! Kanal D ekranlarının beğenilerek izlenen dizisi Kanıt: Ateş Üstünde reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Polisiye dizisi olan Kanıt: Ateş Üstünde bu hafta da heyecanla bekleniyor. Kanıt: Ateş Üstünde dizisinde bu hafta neler yaşanacak? İşte ayrıntıları...
2.08.2016 Magazin
Kanıt: Ateş Üstünde 4. bölüm fragmanında heyecan dorukta!
Kanıt: Ateş Üstünde 4. bölüm fragmanında heyecan dorukta! Kanıt: Ateş Üstünde bomba gibi bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kanıt: Ateş Üstünde ekibini yeni bir olay bekliyor. Aksiyonun eksik olmadığı dizi Kanıt: Ateş Üstünde 4. yeni bölüm fragmanında neler oluyor? İşte merak edilen detaylar...
29.09.2021 Gündem
Kanıt: Ateş Üstünde yeni fragman yayınlandı! - izle
Kanıt: Ateş Üstünde yeni fragman yayınlandı! - izle Kanıt: Ateş Üstünde fragmanı yayınlandı. Her hafta izleyicisini ekran başına kitleyen Kanıt: Ateş Üstünde yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Kanıt: Ateş Üstünde aynı gün ve aynı saatte ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
Okan Bayülgen aileye girdi
Okan Bayülgen aileye girdi Okan Bayülgen, sevgilisi Selin Atasoy ile birlikte Nişantaşı'ndaki Saray Muhallebicisi'nde yemekteydi. Yemekte Atasoy'un annesi de bulundu.
7.07.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sevil Atasoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevil atasoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.