Gazete Vatan Logo
Magazin Şirin Ediger'in 'sevgili' oyunu!

Şirin Ediger'in 'sevgili' oyunu!

Şirin Ediger 5 yıllık evlilikten sonra 2014'te Okan Bayülgen'den boşanmıştı. Okan Bayülgen boşanmanın ardından Adli Tıp uzmanı Sevil Atasoy'un kızı Selin Atasoy ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Şirin Ediger ise kimseyle ortalarda görünmemişti. Ancak önceki gece Beyoğlu Soho'nun çıkışında bir gençle görülmesi kafaları karıştırdı.

Şirin Ediger'in 'sevgili' oyunu!

İddiaya göre; Şirin Ediger Soho'da eğlenirken bir gençle tanışmıştı. Çıkışta da kameralara yakalanmıştı.

Güya Şirin Ediger gazetecileri karşısında görünce o gence "Sen gelme sonra buluşuruz" demişti. Adı öğrenilemeyen o genci Soho'nun çıkışında bırakmıştı.

Ardından da yakın kız arkadaşı Begüm Birgören ile Soho'nun önünden ayrılmıştı.

Şirin Ediger tek başına taksiye binip uzaklaşmıştı. Ama aslında gerçek öyle değildi. Bu, Şirin Ediger'in gazetecileri atlatmak için düzenlediği bir oyundu.

Şirin Ediger, o gençle içeride tanışmamıştı. Daha önceden tanıdığı biriydi ve kendi oyununa dahil etmişti. Çünkü Şirin Ediger aslında Soho'ya başka biriyle gelmişti. Bu kişi de Chemetall şirketinde satış ve servis uzmanı olarak çalışan Cihan Ayger'di.

Şirin Ediger ile Cihan Ayger'in birlikteliği 2 yıl öncesine dayanıyor. Bu yılın Mayıs ayında Şirin Ediger ile Cihan Ayger'in aşk yaşadığı ile ilgili haberler basında yer aldı.

Cihan Ayger, Instagram hesabından "Benim hatun sinek taklidi yaparkene" notuyla, Şirin Ediger ile yanak yanağa çekilmiş fotoğrafını paylaşınca olay ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

İkili, Bebek’te de gazeteciler tarafından görüntülenmişti. Birlikte pazar kahvaltısı yapmışlardı. Masada otururken samimi tavırları gözlerden kaçmamıştı. Daha sonra birlikte Bebek sokaklarında dolaşmışlardı.

Daha sonra da Cihan Ayger, Şirin Ediger'i öperek uğurlamıştı.

Önceki gece Soho'dan Cihan Ayger ile Şirin Ediger aslında birlikte çıkıyordu. Hatta romantik bir şekilde birbirlerine sarıldılar. Ama orada POSTA muhabiri Hakan Kırarslan vardı. Fotoğraflarını çekince asıl panik o zaman başladı.

Şirin Ediger ile Cihan Ayger kulübe geri döndü. Hızlı adımlarla merdivenleri çıktılar.

Birlikte içeri girdiler. Daha sonra da Şirin Ediger dışarıdaki diger gazetecileri atlatmak için oyununu sahneye koydu. Tanıdığı bir gençle dışarı çıkıp 'sevgiliymiş' rolü oynadı. Böylece Cihan Ayger'i POSTA hariç diğer gazetecilerden kaçırdı.