Salatalık

Salatalık

Son dakika salatalık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan salatalık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını salatalık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Salatalık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan salatalık gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.088 salatalık haberi bulunmuştur. Tüm salatalık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Canan Karatay'dan aynı anda tüketmeyin çağrısı: Bağırsakları şoka uğratıyor!
Canan Karatay'dan aynı anda tüketmeyin çağrısı: Bağırsakları şoka uğratıyor! Prof. Dr. Canan Karatay'ın sağlıklı beslenme konusunda uyarıları devam ediyor. Karatay, son olarak kahvaltı sofralarında sıklıkla yer alan salatalık ve domates birlikteliği hakkında konuştu.
4.04.2024 Yaşam
20 bin TL'ye internet sitesinden tablet aldı! Kargoyu açınca hayatının şokunu yaşadı
20 bin TL'ye internet sitesinden tablet aldı! Kargoyu açınca hayatının şokunu yaşadı İnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün artarken tüketicilerin güvenlik endişesini haklı çıkaracak olaylar da yaşanıyor. Son olarak Gaziosmanpaşa’da bedensel engelli Sibel Zengin, internet sitesi üzerinden 20 bin lira değerinde tablet sipariş etti. Zengin, kargo paketini açtığında ise hayatının şokunu yaşadı. Pakette tablet yerine taş çıktı. Hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Sibel Zengin, "Tüketici hakem heyetine de başvuru yaptık. Mağdur oldum, bu resmen insanları dolandırmak. Avukatımızla hukuki süreci başlattık. Yani taşı görünce şok oldum. Tablet beklerken taş geldi" dedi. Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu ise "Burada taş gönderilmesinin sebebini de savcılık açısından soruşturulduğunda 'depocu karıştırmış bu bir dolandırıcılık değil' demek için bazı açıkgöz satıcılar cep telefonu yerine salatalık, tablet yerine de taş gönderebiliyor" ifadelerini kullandı.
3.03.2024 Gündem
Kış aylarını zinde geçirmek için 5 öneri verildi! Bunlara dikkat edin
Kış aylarını zinde geçirmek için 5 öneri verildi! Bunlara dikkat edin Kış aylarında yorgun hissetmemizin nedenlerini açıklayan İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Aktaş, ‘’ Düzenli spor yapmak, sanılanın aksine halsizlik ve yorgunluk şikâyetlerine iyi gelmenin yanı sıra kalp ve damar sisteminin daha sağlıklı çalışmasına da yardımcı olur. Bu nedenle düzenli spor yapmayı bir yaşam tarzı haline getirmeye çalışın’’ dedi.
22.02.2024 Adana
Fiyatlar uçtu! 100 TL'den satılıyor
Fiyatlar uçtu! 100 TL'den satılıyor İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlerde salatalık 80-100 liradan satılıyor. Kış aylarında üretimin az olduğu belirtilirken, birkaç hafta içinde fiyatların düşmesi bekleniyor.
11.02.2024 Ekonomi
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı Antalya Toptancı Hali'ne 2023 yılında giriş yapan sebze ve meyve miktarı, bir önceki yıla göre yüzde 36'lık düşüşle 536 bin 918 tona geriledi. Düşüşe, 'kayıt dışı alışveriş'in sebep olduğunu söyleyen Antalya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Hasan Yılmaz, "Kayıt dışı tüccarlar, direkt olarak üreticiyle görüşerek ürünü tarladan satın alıyor. Devlet de vergi kaybı yaşıyor" dedi.
8.02.2024 Gündem
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ocak ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 34,7 ile yeşil fasulye oldu. Yeşil fasulyedeki artışı yüzde 29,8 ile salatalık, yüzde 28,4 ile ıspanak, yüzde 22,9 ile pırasa takip etti” dedi.
1.02.2024 Ekonomi
Lityum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Lityum Barındıran Gıdalar Listesi...
Lityum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Lityum Barındıran Gıdalar Listesi... Lityum bir alkali metaldir ve suda doğal olarak bilinir. Ruh sağlığı üzerinde etkili olan lityum kalp sağlığına da iyi gelir.
30.01.2024 Yaşam
Koltuk Altı Kararması Nasıl Geçer? Koltuk Altı Kararması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Koltuk Altı Kararması Nasıl Geçer? Koltuk Altı Kararması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Koltuk altı kararması birçok farklı nedene bağlı olarak görülebilir. Bunun için altta yatan nedeni bulmak kararmanın önlenmesi bakımından önemlidir.
4.01.2024 Sağlık
Kalsiyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Kalsiyum Barındıran Gıdalar Listesi...
Kalsiyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Kalsiyum Barındıran Gıdalar Listesi... Vücut için en önemli kimyasal elementlerden birisi de kalsiyum olarak bilinmektedir. Özellikle insan vücudunda da en bol bulunan minerallerden birisi olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Sağlık açısından vücutta yeterli kalsiyum bulunmasının hayati işlevlere sahip olduğu da ifade edilebilmektedir. Kalsiyumun sağlığa birçok açıdan fayda sağladığını söylemek mümkündür.
4.01.2024 Sağlık
Nitrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Nitrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Nitrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Nitrat Barındıran Gıdalar Listesi... Nitrat, nitrik asit tuzu iyonu olarak bilinmektedir. Sebzelerin gelişimi açısından oldukça önemli olan nitrat, birçok sebzede de doğal olarak bulunmaktadır. İçeriğinde nitrat bulunan sebzelerin tüketilmesi de vücutta bulunan eksikliği karşılamak için yardımcı olmaktadır. Genel olarak içeriğindeki nitrat oranı yüksek olan besinler; marul, dereotu, ıspanak, brokoli, lahana ve kırmızı pancar olarak ifade edilebilir. 
3.01.2024 Sağlık
Göz Altı Morlukları Nasıl Geçer? Göz Altı Morlukları Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Göz Altı Morlukları Nasıl Geçer? Göz Altı Morlukları Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? İnsan yaşamında yaşadığı her şey fiziksel olarak da görünümünü etkiler. Yorgunluk, uykusuzluk, aşırı stres, sağlıksız ve yetersiz beslenme gibi problemler çeşitli sağlık sorunlarına sebep olabildiği gibi fiziksel görünümü de etkiler. Bu problemlerden biri de göz altı morluk problemleridir. Hem görsel olarak rahatsız etmesi hem de giderek ilerleme ve kalıcı olma ihtimalinin olması son derece endişe vericidir. 
2.01.2024 Sağlık
İşte Aralık ayının zam şampiyonu! Yüzde 100'e yakın arttı
İşte Aralık ayının zam şampiyonu! Yüzde 100'e yakın arttı İTO geçen ayın zam şampiyonunu açıkladı. Buna göre, İstanbul'da Aralık ayında fiyatı yüzde 93,82 artan kabak en çok pahalanan ürün oldu.
2.01.2024 Gündem
Yaşam Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...yaşam Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Yaşam Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...yaşam Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Yaşam kürü ile zayıflamak isteyenler kendi damak zevkine göre tarif denemektedir. Yapılan her bir tarif hem lezzetli hem de vücut için oldukça faydalıdır. Metabolizma hızlandırıcı etkisi bulunan maydanoz ve limon kürü en sık tüketilen ve hazırlaması pratik olan kür çeşitlerinden biridir.
25.12.2023 Sağlık
Maydanoz Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...maydanoz Limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Maydanoz Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...maydanoz Limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Günümüzde internette bulduğunuz kilo kaybına iyi gelen meyve sularının çoğu oldukça farklı içeriklere sahip olmaktadır. Elbette öne çıkan iki bileşeni içerirler ve genellikle başka hiçbir şey içermezler. Sağlam bir kilo verme içeceği olarak karşımıza çıkarlar. 
18.12.2023 Sağlık
Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Kilo kaybı için limon suyu, kilo vermek için yaygın olarak kullanılan bir içecektir. Aynı zamanda kilo sorunu yaşayanlar için de muazzam sonuçlar verir. Limonun bir narenciye meyvesi olmasından dolayı C Vitamini bakımından yüksektir.
18.12.2023 Sağlık
Cacık Kaç Kalori? Cacık Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Cacık Kaç Kalori? Cacık Besin Değerleri Ve Kalorisi... Cacık, yoğurtla salatalığın buluştuğu en lezzetli seçeneklerden biridir. Cacık soğuk olarak tüketilmektedir. Cacığın pek çok faydası bulunmaktadır. Cacık insanlar tarafından sevilen bir besindir. Genelde bir yemeğin yanında yapılmaktadır. Tarihi ise çok eskiye dayanmakta. Özellikle bazen cacığın kalorisi merak edilmektedir.
17.12.2023 Sağlık
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz ay belli olmuştu. Sakin bir hamilelik dönemi geçiren Ezgi Mola, dün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı
24.11.2023 Magazin
Azerbaycan ve Meksika'da denendi! Hıyarda aranan aromayı 7 yılda buldu
Azerbaycan ve Meksika'da denendi! Hıyarda aranan aromayı 7 yılda buldu Meksika ve Azerbaycan'da denemeleri yapılan ve tescillenen 'Gözen', dayanaklı yapısı ve farklı aroması ile dikkati çekiyor. 7 yıl çalışma yürütüp, bu türü elde eden Dr. Volkan Gözen, "Eskiden büyüklerimizin sürekli bahsettiği hıyar kokusu ve tadını aldığımız bir ürün oldu" dedi.
16.11.2023 Gündem
Pazarda zam şampiyonu ‘üzüm’ oldu! Fiyatlarda yükseklik var"
Pazarda zam şampiyonu ‘üzüm’ oldu! Fiyatlarda yükseklik var" Haftanın her günü kentin farklı bölgelerinde kurulan semt pazarlarında zam şampiyonu üzüm oldu. Geçen hafta 35 TL’ye satılan üzüm, bu hafta 40 TL’den tezgahlardaki yerini aldı.
12.11.2023 Ekonomi
Sürekli kaşlarınızı kaldırarak konuşuyorsanız dikkat! Plastik cerrahı kapısını çalabilirsiniz
Sürekli kaşlarınızı kaldırarak konuşuyorsanız dikkat! Plastik cerrahı kapısını çalabilirsiniz Sıklıkla yaşlanma süreciyle ilişkilendirilse de kaş düşüklüğü sürekli kaşlarını kaldırarak mimik yapmak, uzun süre güneşe maruz kalmak ya da çok fazla sigara ve alkol tüketimine bağlı olarak da meydana gelebilir. Kaş düşüklüğünü önlemek veya hafifletmek için bazı doğal yöntemler bulunduğu gibi bir dermatoloğa, plastik cerraha da ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte kaç düşüklüğünün nedeni ve tedavi yöntemleri
6.11.2023 Sağlık
Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girecek, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı?
Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girecek, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler, gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe yüzde 50'ye varan indirimler yapacak.  İndirimli ürünleri satın almak isteyen vatandaşlar “Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girer, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı?” sorularına yanıt aranmaya başladı.
12.10.2023 Ekonomi
Yazın serinlerken kilo almak zorunda değilsiniz! Dakikalar içerisinde yapılıyor
Yazın serinlerken kilo almak zorunda değilsiniz! Dakikalar içerisinde yapılıyor Günlük hayatta çok sık tükettiğimiz içeceklerden biri olan kahvenin yararları saymakla bitmez. Metabolizmayı hızlandırır, enerji verir, kalp sağlığını korur. Evde, ofiste, arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde ya da tek başımıza kahveyi, severek tüketiriz. Havaların ısınmasıyla beraber ise soğuk kahveye yönelim artar.
24.08.2023 Sağlık
Fiyatlardaki büyük farkın nedeni belli oldu! Halde 8 TL, tezgahta 22 TL, çözüm önerisi geldi
Fiyatlardaki büyük farkın nedeni belli oldu! Halde 8 TL, tezgahta 22 TL, çözüm önerisi geldi Sebze meyve fiyatlarındaki artış sürüyor. Yaz ayları olmasına rağmen mevsim sebze ve meyve fiyatları el yakıyor. Nasıl oluyor da Antalya’da 8 TL’ye hale giren salatalık 22 TL’ye manav tezgâhına düşüyor? Aradaki farkın çözümü için TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır’dan sekiz öneri geldi.
13.08.2023 Ekonomi
Kabak Lifi Nasıl Kullanılır? Kabak Lifi Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Kabak Lifi Nasıl Kullanılır? Kabak Lifi Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kabak lifi, peeling yapmak ve cildinizi temizlemek için sıkça kullanılan çok popüler bir malzemedir. Bazı insanlar ise, süngerimsi ve sert yapısı nedeni ile “tamamen doğal” liflerin kurutulmuş mercandan ya da deniz süngerinden yapıldığı düşünür. Ama doğal bir kabak lifi, aslında salatalık ailesinde bulunan bir kabaktan elde edilir.
11.07.2023 Sağlık
Salatalık Kaç Kalori? Salatalık Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Salatalık Kaç Kalori? Salatalık Besin Değerleri Ve Kalorisi... Fit bir vücuda sahip olmak neredeyse herkesin hayalidir. İdeal vücut ölçülerine ve kiloya kavuşmak özellikle kadınların vazgeçilmez hedefleri arasında yer alır. Kilo vermek adına uzman yardımı alma olanağı olmayan kişiler için birçok alternatif mevcut olmaktadır. Az kalorili besinler ile beslenmek bu alternatiflerin başında yer alır. Salatalık da içerdiği yüksek besin değeri ve az kalori nedeniyle bu alternatiflerin başında gelmektedir
30.06.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Salatalık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki salatalık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.