Canan Karatay

Canan Karatay

Son dakika canan karatay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan canan karatay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını canan karatay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Canan Karatay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan canan karatay gelişmeleri de dahil olmak üzere 327 canan karatay haberi bulunmuştur. Tüm canan karatay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Canan Karatay'dan aynı anda tüketmeyin çağrısı: Bağırsakları şoka uğratıyor!
Canan Karatay'dan aynı anda tüketmeyin çağrısı: Bağırsakları şoka uğratıyor! Prof. Dr. Canan Karatay'ın sağlıklı beslenme konusunda uyarıları devam ediyor. Karatay, son olarak kahvaltı sofralarında sıklıkla yer alan salatalık ve domates birlikteliği hakkında konuştu.
4.04.2024 Yaşam
Prof. Dr. Canan Karatay'ın son formülü hayat kurtarıyor! Zeytinyağı içmek faydalı
Prof. Dr. Canan Karatay'ın son formülü hayat kurtarıyor! Zeytinyağı içmek faydalı Canan Karatay'ın son formülü hayat kurtarıyor. Kendisinin de sıklıkla önerdiği zeytinyağının çok faydaları var. Sağlıklı yaşam için organlara inanılmaz faydaları kanıtlanmış durumda. Cilt güzelliğine ek olarak işte zeytinyağının faydaları...
17.03.2024 Yaşam
Yemekten sonra çay içenlere Prof. Dr. Canan Karatay'dan ölümcül uyarı: Öyle bir hastalığa yol açıyor ki...
Yemekten sonra çay içenlere Prof. Dr. Canan Karatay'dan ölümcül uyarı: Öyle bir hastalığa yol açıyor ki... Kansızlık, kanda bulunan hemoglabin adlı proteinin normal seviyenin altına inması ve alyuvar sayısındaki azalmayla ortaya çıkar. Türk toplumunda da oldukça sık görülür. Bu yüzden sürekli uyku hali ve yorgunluk ortaya çıkar. İstenmeyen bu sonuçların nedenini Prof. Dr. Canan Karatay açıkladı. Salgına dönmüş bu durumla ilgili yeni bir uyarıda bulundu.
26.02.2024 Yaşam
Yaşlanmayı yavaşlatıyor, kalp hastalıkları ve felç riskini azaltıyor! İşte Canan Karatay'ın özellikle tavsiye ettiği besin
Yaşlanmayı yavaşlatıyor, kalp hastalıkları ve felç riskini azaltıyor! İşte Canan Karatay'ın özellikle tavsiye ettiği besin Canan Karatay'ın ısrarla tavsiye ettiği besin, kan dolaşımını düzene sokuyor, kalp hastalıkları ve felç riskini azaltıp yaşlanmayı yavaşlatıyor.
15.11.2023 Yaşam
Ayvacık açıklarında 39 kaçak göçmen yakalandı
Ayvacık açıklarında 39 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, hareket halindeki durdukları lastik bot içinde Afganistan uyruklu 39 kaçak göçmen yakaladı.
17.09.2023 Yaşam
Obezite, parkinson, diyabet, ve kansere neden oluyor! Canan Karatay uyardı
Obezite, parkinson, diyabet, ve kansere neden oluyor! Canan Karatay uyardı Yüksek şeker oranı ile özellikle diyabet hastalarına zarar veriyor. Şeker hastalığı, obezite, alzaymır, depresyon, parkinson ve kanser hastalıklarına yol açıyor. Tavsiyeleri ile gündemden düşmeyen Prof. Dr. Canan Karatay bu kez çok sevilen yaz meyveleri hakkında uyarılarda bulundu. İşte sağlıklı diye yenen o besinlerin tehlikeleri...
17.09.2023 Sağlık
Prof. Dr. Canan Karatay 10 yaş gençleştiren besini açıkladı!
Prof. Dr. Canan Karatay 10 yaş gençleştiren besini açıkladı! Beslenme konusundaki önerileri ile dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Canan Karatay 10 yaş gençleştiren besini açıkladı.
7.09.2023 Sağlık
Canan Karatay yıllar önce önerdi: Ömrü uzatıyor yemeklerin lezzetini 10'a katlıyor
Canan Karatay yıllar önce önerdi: Ömrü uzatıyor yemeklerin lezzetini 10'a katlıyor Sofraların demirbaşı olan et ürünlerinden köfte en çok beğenilen et yemekleri arasında yerini alıyor. Canan Karatay'ın yıllar önce önerdiği besinin köftenin lezzetini 10 kat artırdığı keşfedildi.
31.08.2023 Sağlık
Canan Karatay'dan 2025 yılı için korkutan tahmin: 'Tüm dünya hazırlıklara başladı'
Canan Karatay'dan 2025 yılı için korkutan tahmin: 'Tüm dünya hazırlıklara başladı' Prof. Dr. Canan Karatay yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Karatay bu kez de 2025 yılında yaşanması beklenen gelişmelerle ilgili korkutucu açıklamalarda bulundu
30.08.2023 Sağlık
Canan Karatay ‘bunlar doğal antideprasan’ diyerek açıkladı! İşte strese karşı doğal çözümler
Canan Karatay ‘bunlar doğal antideprasan’ diyerek açıkladı! İşte strese karşı doğal çözümler Canan Karatay strese karşı doğal çözümü açıkladı. Prof. Dr. Canan Karatay, sağlığın en büyük düşmanların stresle nasıl baş edileceğine dair önerilerde bulundu.
29.08.2023 Sağlık
Mide bulantısını ve hazımsızlığı anında bitiriyor! Cinsel gücü arttırıyor
Mide bulantısını ve hazımsızlığı anında bitiriyor! Cinsel gücü arttırıyor Cinsel gücü arttırıyor. Grip, nezle, yüksek ateş olmak üzere birçok hastalığa karşı savaşıyor, aynı zamanda lösemi tedavisinde etkili olduğu biliniyor. Çiğ ya da pişirerek tüketiliyor, bağırsak, mide ve sindirimi problemini yaşayan kişilerde gaz söktürücü özelliğe sahip. A, B1, B2, C, E ve K vitaminleri yönünden çok zengin, iştah açıcı bir etkiye de sahip bu besin, Türkiye'de özellikle Elazığ'ın yanı sıra, Hakkari, Bingöl, Tunceli, Erzurum, Muş ve Bitlis başta olmak üzere yüksek kesimlerde doğal olarak yetişiyor. Kilo almaya yardımcı oluyor, şeker ve tansiyon hastalıklarına deva oluyor. Afrodizyak özelliğine de sahip, astım, nefes darlığı, soğuk algınlığı, ishal, hemoroit, ülser gibi vakalara da iyi geliyor. Prof. Dr. Canan Karatay’ın ısrarla tüketin dediği bu bitki, tam bir C vitamini deposu ve kalp hastalıklarına da iyi geliyor...
29.08.2023 Sağlık
Canan Karatay açıkladı: Bu meyve metabolizmayı hızlandırıp kilo vermeye yardımcı oluyor
Canan Karatay açıkladı: Bu meyve metabolizmayı hızlandırıp kilo vermeye yardımcı oluyor Prof. Dr. Canan Karatay, cildi gençleştiren, kırışıklıklara ve gözaltı morluklarına iyi gelen, metabolizmayı hızlandırıp kilo vermeye yardımcı olan besini açıkladı.
7.08.2023 Sağlık
Diyabet, obezite, parkinson ve kansere neden oluyor! Prof. Dr. Canan Karatay uyardı
Diyabet, obezite, parkinson ve kansere neden oluyor! Prof. Dr. Canan Karatay uyardı Yüksek şeker oranı ile özellikle diyabet hastalarına zarar veriyor. Şeker hastalığı, obezite, alzaymır, depresyon, parkinson ve kanser hastalıklarına yol açıyor. Tavsiyeleri ile gündemden düşmeyen Prof. Dr. Canan Karatay bu kez çok sevilen yaz meyveleri hakkında uyarılarda bulundu. İşte sağlıklı diye yenen o besinlerin tehlikeleri...
3.08.2023 Sağlık
Kaldırıma çarpıp havalanan otomobil, binada asılı kaldı
Kaldırıma çarpıp havalanan otomobil, binada asılı kaldı Ankara'nın Altındağ ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, kaldırıma çarpıp havalanarak binanın giriş katına çarptı. Camı kırıp bir bölümü içeri giren otomobil, duvarda asılı kaldı.
14.06.2023 Yaşam
Koronavirüs aşısı olanlar için Canan Karatay'dan önemli uyarı: Bunu yapmayanların beynine pıhtı atıyor
Koronavirüs aşısı olanlar için Canan Karatay'dan önemli uyarı: Bunu yapmayanların beynine pıhtı atıyor Canan Karatay Kanal D’de yayınlanan ve sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının bugünkü konuğu oldu. İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, meslektaşı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında sert yorumlarda bulunarak Covid aşılarının yan etkilerini azaltmak için yapılması gerekenleri açıkladı.
14.06.2023 Magazin
AYM'den Canan Karatay kararı! Verilen ceza 'hak ihlali' sayıldı
AYM'den Canan Karatay kararı! Verilen ceza 'hak ihlali' sayıldı Anayasa Mahkemesi (AYM), kalp ve iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'a, televizyon programlarındaki tıbbi içerikli açıklamaları nedeniyle İstanbul Tabip Odası tarafından para cezası verilmesini ifade özgürlüğünün ihlali saydı.
1.06.2023 Gündem
Canan Karatay'dan gençlerle ilgili açıklama! 'Çoğu kısır çünkü vücutlarında müsilaj var'
Canan Karatay'dan gençlerle ilgili açıklama! 'Çoğu kısır çünkü vücutlarında müsilaj var' Canan Karatay, genel olarak sağlık durumumuzun kötü olduğunu söylerken, özellikle gençlerin durumunu daha da kötü buluyor. Karatay, "Eğer adetlerinizin döngüsü bozulduysa, eğer 30’lu yaşlarda menopoza girdiyseniz veya erkeklerde sperm azalması arttıysa bilin ki sizin vücudunuzda müsilaj var." diyor. İşte Canan Karatay'ın açıklamaları...
26.03.2023 Sağlık
Canan Karatay bombaladı! Beyni çalıştırmıyor, kansızlar büyük yalan...
Canan Karatay bombaladı! Beyni çalıştırmıyor, kansızlar büyük yalan... Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü Canan Karatay, yeni kitabı ‘Karatay Sözü’nü okuyucusuyla buluşturdu. Karatay, "Biz 30 yaşında düz duvara tırmanırdık, şimdi 25-30 yaşında çocuklar menopoza giriyor, spermleri az. İnsan ömrü uzamıyor, aksine kısalıyor." ifadelerini kullandı. Vegan beslenmeyle ilgili konuşan Karatay, "büyük bir plan olduğunu düşünüyorum. İnsanları kontrol altına almanın başka bir metodu. Zürafalar en az bir ton ağırlığında. Yalnızca ağaç yaprağıyla beslenirler. Pandalar bambu yaprağı yer. Ama onların vücudu öyle programlanmıştır. O vücut yağ, protein ve vitamin üretir ancak insanlarda böyle bir mekanizma yok! Yalnızca tahıl ya da yaprak yiyerek yaşayamaz insanlar. Zaten yaşayamıyorlar, kısa ömürlüler, hastalıklılar, kansızlar, dirençleri kırık. Bu bir kandırmacadır. Vejetaryenlik bir felsefe, ona bir şey diyemem çünkü onlar hayvansal gıda yiyor. 1950’lerde “Veganlık beyni çalıştırır” sloganıyla başladı bu, halbuki tam tersi. Böyle büyük bir yalan olamaz!" dedi.
17.07.2022 Sağlık
Canan Karatay'dan olay et açıklaması: Yalandır, tamamen aldatmaca...
Canan Karatay'dan olay et açıklaması: Yalandır, tamamen aldatmaca... Prof. Dr. Canan Karatay Kurban Bayramı’nı yaşadığımız günlerde ciddi bir tartışma konusu olan ‘Et yemek sağlıksız’ iddialarına yanıt verdi. Karatay, açıklamalarının devamında yapay et konusuna da değindi. Asırlardan bu yana insanların et ile yaşadığını belirten Karatay, "Et sağlıksız olur mu? 30 milyon yıldan beri insanlar et ve topraktaki köklerle yaşıyor. Tamamen aldatmaca, tamamen düzmece." açıklamasında bulundu. İşte o açıklamalar...
11.07.2022 Sağlık
Şeker, tansiyon, kanser için şifa! Mide bulantısını ve hazımsızlığı anında bitiriyor! Cinsel gücü arttırıyor
Şeker, tansiyon, kanser için şifa! Mide bulantısını ve hazımsızlığı anında bitiriyor! Cinsel gücü arttırıyor Cinsel gücü arttırıyor. Grip, nezle, yüksek ateş olmak üzere birçok hastalığa karşı savaşıyor, aynı zamanda lösemi tedavisinde etkili olduğu biliniyor. Çiğ ya da pişirerek tüketiliyor, bağırsak, mide ve sindirimi problemini yaşayan kişilerde gaz söktürücü özelliğe sahip. A, B1, B2, C, E ve K vitaminleri yönünden çok zengin, iştah açıcı bir etkiye de sahip bu besin, Türkiye'de özellikle Elazığ'ın yanı sıra, Hakkari, Bingöl, Tunceli, Erzurum, Muş ve Bitlis başta olmak üzere yüksek kesimlerde doğal olarak yetişiyor. Kilo almaya yardımcı oluyor, şeker ve tansiyon hastalıklarına deva oluyor. Afrodizyak özelliğine de sahip, astım, nefes darlığı, soğuk algınlığı, ishal, hemoroit, ülser gibi vakalara da iyi geliyor. Prof. Dr. Canan Karatay’ın ısrarla tüketin dediği bu bitki, tam bir C vitamini deposu ve kalp hastalıklarına da iyi geliyor...
9.07.2022 Sağlık
Kan şekerini dengeliyor, yaşlanmayı geciktiriyor, sigarayı bıraktırıyor! Demir, magnezyum, kalsiyum...
Kan şekerini dengeliyor, yaşlanmayı geciktiriyor, sigarayı bıraktırıyor! Demir, magnezyum, kalsiyum... Demir, magnezyum, kalsiyum açısından çok zengin, sigarayı bıraktırıyor. Sindirim sistemini rahatlatıyor, iştah artırıyor, kan dolaşımını hızlandırıyor. Kan basıncını dengeliyor, romatizma, kas ağrıları ve kemik ağrılarına yarar sağlıyor. Böbrek ve mesane taşlarına karşı da kullanılıyor, strese karşı iyi geliyor, damar sağlığını koruyor, kan şekerini dengeliyor, yaşlanma etkilerini azaltıyor, uykusuzluğa iyi gelerek uyku düzeni sağlıyor. İşte Prof. Dr. Canan Karatay’ın şiddetle tavsiye ettiği besinin faydaları...
2.05.2022 Sağlık
Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, kemik erimesini önlüyor! 'İlaç alacağınıza onu yiyin' deyip faydalarını bir bir açıkladı...
Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, kemik erimesini önlüyor! 'İlaç alacağınıza onu yiyin' deyip faydalarını bir bir açıkladı... Protein, yağ ve kalsiyum kaynağı, kemik erimesini önlüyor. Şişkinliği geçiriyor, bağışıklık sistemini ve hazmı güçlendiriyor. İç Hastalıkları ve Kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, “Türkiye'de 'Sende osteoporoz var' diye senelerce hanımlara hormonlar, ilaçlar verildi. İşte efendim bu peynir (Ezine peyniri) hepsinin yerine geçer. Hanımlara da Beylere de kemik erimesini önlemek için bol bol yiyin diyorum” dedi.
16.04.2022 Sağlık
Lösemi tedavisinde kullanılıyor, şeker ve tansiyona deva! Afrodizyak etkisi var, astım, nefes darlığı, soğuk algınlığı...
Lösemi tedavisinde kullanılıyor, şeker ve tansiyona deva! Afrodizyak etkisi var, astım, nefes darlığı, soğuk algınlığı... Grip, nezle, yüksek ateş olmak üzere birçok hastalığa karşı savaşıyor, aynı zamanda lösemi tedavisinde etkili olduğu biliniyor. Çiğ ya da pişirerek tüketiliyor, bağırsak, mide ve sindirimi problemini yaşayan kişilerde gaz söktürücü özelliğe sahip. A, B1, B2, C, E ve K vitaminleri yönünden çok zengin, iştah açıcı bir etkiye de sahip bu besin, Türkiye'de özellikle Elazığ'ın yanı sıra, Hakkari, Bingöl, Tunceli, Erzurum, Muş ve Bitlis başta olmak üzere yüksek kesimlerde doğal olarak yetişiyor. Kilo almaya yardımcı oluyor, şeker ve tansiyon hastalıklarına deva oluyor. Afrodizyak özelliğine de sahip, astım, nefes darlığı, soğuk algınlığı, ishal, hemoroit, ülser gibi vakalara da iyi geliyor. Prof. Dr. Canan Karatay’ın ısrarla tüketin dediği bu bitki, tam bir C vitamini deposu ve kalp hastalıklarına da iyi geliyor...
29.03.2022 Sağlık
Oruç tutacaklar için uyarılar! 'Yemeklerde fazla yağ tüketmeyin'
Oruç tutacaklar için uyarılar! 'Yemeklerde fazla yağ tüketmeyin' Müslümanların dört gözle beklediği Ramazan ayına sayılı günler kaldı. Oruç tutmayı planlayanlar sağlık sorunları nedeniyle endişe duyanlar için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu önerilerde bulundu. Brokoli ve karnabahar tüketimini öneren Saraçoğlu, mercimek ve ıspanak gibi yemeklerde fazla yağ tüketilmemesi gerektiğini, çayın ise belirli miktarda tüketilmesi gerektiğini belirtti.
28.03.2022 Sağlık
Telefon dolandırıcılığına günde 60 kurban! Tele çakallara özel savcılık...
Telefon dolandırıcılığına günde 60 kurban! Tele çakallara özel savcılık... Dolandırıcılar internet üzerinden, çoğunlukla bilinmedik internet sitelerinden alışveriş yapan ya da kendilerine gönderilen sözde ödülleri almak için banka bilgilerini girenleri dolandırıyor. Tele dolandırıcıların hedefinde ise çoğunlukla yaşlılar var. Günde 60’tan fazla kişi dolandırıldığını söyleyerek savcılıklara, polise başvuruyor. Son zamanlarda dolandırılanların sayısı o kadar arttı ki, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bu şikayetler için özel bir büro kurma kararı aldı.
19.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Canan Karatay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki canan karatay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.