Gazete Vatan Logo

Maydanoz Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...maydanoz Limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Günümüzde internette bulduğunuz kilo kaybına iyi gelen meyve sularının çoğu oldukça farklı içeriklere sahip olmaktadır. Elbette öne çıkan iki bileşeni içerirler ve genellikle başka hiçbir şey içermezler. Sağlam bir kilo verme içeceği olarak karşımıza çıkarlar. 

Maydanoz Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...maydanoz Limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Maydanoz Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri

Maydanoz limon kürü tarifi kilo kaybına yardımcı olur. Düşük kalorili ve yüksek besin değerleri, bunu daha hızlı yağ kaybı için mükemmel bir kilo verme içeceği haline getirir. Bağışıklık sistemini de destekler. Limon, maydanoz ve ıspanak suyu sayesinde bol miktarda C vitamini yüklenir.

Vitamin ve mineral bakımından da yüksektir. Bunlar arasında A vitamini, K vitamini, B9-folat ve kalsiyum bulunur. Karbonhidrat oranı da çok düşüktür. Diyetteyseniz maydanozlu limon suyu şişkinliği, su tutulmasını ve fazla sıvıyı azaltmak için mükemmeldir.

Bir demet maydanozdaki biraz potasyum da bu duruma yardımcı olur. Antioksidan bakımından zengindir. Limon ve maydanoz vücudunuzun ihtiyaç duyduğu antioksidanları içerir. Kan basıncını düşürmeye yardımcı olabilir. İçeriğe ıspanak ve salatalık eklendiği zaman da çok daha leziz olur.

Yiyeceklerle birlikte tüketildiğinde limon suyu nişastanın şekere dönüşümünü yavaşlatabilir. Detoks yapmaya da çok iyi gelir. Limon suyu tam bir detoks yıldızıdır. Böbrek taşlarına yardımcı olur ve bazı araştırmalar maydanozun böbrek taşlarını önlemeye yardımcı olabileceğini öne sürüyor.

Haberin Devamı

Maydanoz Limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Maydanozlu limon kürü tarifi, dünyevi bir dokunuşla birlikte parlak ve otsu bir tada sahiptir. Bu tarif için amaç maydanozu ve onun şaşırtıcı sağlık faydalarını (kilo kaybı gibi) odak noktası haline getirmektir. Bu karışıma salatalık hacim katar ve güçlü tatları dengeler, limon ise meyve suyunu canlı tutar ve asitliği tatların kesilmesine yardımcı olur.

Ispanak daha fazla besin sağlar ama aynı zamanda onu biraz daha canlı bir yeşile dönüştürür. Sonra son olarak tuz eklenir ve saf sebze karışımlarımı çok daha sağlıklı bir hale gelir. Lezzetleri de öne çıkarak tuzun az miktarda atılması gerekir.

Tadı harika olan bu içecek sabahları kahvaltıdan önce güne son derece sağlıklı ve zinde hazırlanmanıza yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda limon kürü pek çok diyet listesinde en ön sıralarda olmaktadır.

Haberin Devamı