Rüşvet İddiası

Rüşvet İddiası

Son dakika rüşvet iddiası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rüşvet iddiası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rüşvet iddiası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rüşvet İddiası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rüşvet iddiası gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 rüşvet iddiası haberi bulunmuştur. Tüm rüşvet iddiası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş adamı, arkadaşına güvenip kefil oldu, hayatı karardı!
İş adamı, arkadaşına güvenip kefil oldu, hayatı karardı! Kocaeli'de bir iş adamı, tefeci olduğu iddia edilen kişilerden borç alan arkadaşına güvenip kefil oldu. Ardından borç yüklü miktara ulaşınca hayatı karardı ve mahkemelik oldu. Dosyasını kapatmak için kendisinden 500 bin lira rüşvet istediği ileri sürülen Cumhuriyet Savcısı ise suçüstü yakalandı.
3.02.2023 Gündem
Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı
Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı Beşiktaş Belediyesi eski Başkanı Murat Hazinedar, eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırışgil'in tutuklandığı rüşvet operasyonunun detayları ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten savcılık, 14 ayrı rüşvet eylemi tespit etti. Ruhsat için başvuranlardan, belediyenin Beltaş Vakfı'na bağış adı altında para yatırmalarının istendiği, yatırmayanların ruhsat başvurularının ise sonuçsuz bırakıldığı iddia edildi.
16.12.2022 Gündem
Ataşehir Belediyesi'nde rüşvet iddiası! Görevden alındı, soruşturma başlatıldı
Ataşehir Belediyesi'nde rüşvet iddiası! Görevden alındı, soruşturma başlatıldı İstanbul'da Ataşehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü S.Ö.'nün rüşvet aldığı iddia edilen görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine Ataşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, S.Ö.'nün görevden alındığı belirtildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ise iddialarla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığı açıkladı.
10.11.2022 Gündem
Rüşvet iddiasıyla Bodrum Vergi Dairesi müdürü gözaltına alındı
Rüşvet iddiasıyla Bodrum Vergi Dairesi müdürü gözaltına alındı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, vergi dairesi müdürü S.O. rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Polis ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında rüşvet veren ve aracı olan 2 kişi daha gözaltına alınırken, 200 bin lira nakit para ele geçirildi.
27.12.2021 Gündem
Hastanede rüşvet iddiası! 10 bin lira ve...
Hastanede rüşvet iddiası! 10 bin lira ve... Edirne’nin Meriç ilçesindeki devlet hastanesi rüşvet iddiasıyla çalkalandı. Hizmetli memur Halil Bozkır, mazeretsiz işe gelmediği iddiasıyla hakkında tutulan tutanakların iptali için kendisinden 10 bin TL istendiğini iddia etti. Edirne İl Sağlık Müdürlüğü jet hızıyla soruşturma başlattı.
16.01.2021 Yaşam
İçişleri Bakanlığı, Kumluca'da yolsuzluk iddiaları üzerine müfettiş görevlendirdi
İçişleri Bakanlığı, Kumluca'da yolsuzluk iddiaları üzerine müfettiş görevlendirdi İçişleri Bakanlığı, CHP'nin 24'üncü dönem Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ın, Antalya'nın Kumluca Belediyesi ile ilgili 21 Mayıs günü Twitter hesabı üzerinden yaptığı yolsuzluk ve rüşvet suçlamasıyla ilgili inceleme başlattı. Sapan müfettişlere ifade verirken, Kumluca Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Köleoğlu, iddiaların iftira olduğunu savunup, Yıldıray Sapan hakkında Kumluca Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.
3.06.2020 Gündem
Sinan Aygün'den rüşvet iddiasıyla ilgili flaş açıklama
Sinan Aygün'den rüşvet iddiasıyla ilgili flaş açıklama Eski CHP milletvekili Sinan Aygün, Mansur Yavaş hakkındaki rüşvet iddiası hakkında açıklamalarda bulundu.
23.12.2019 Siyaset
Rüşvet iddiası... Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu
Rüşvet iddiası... Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki rüşvet iddiasıyla ilgili olarak “Mansur Yavaş’la görüştüm. Kendisi zaten yapısı gereği haksızlıklara, ranta karşı çıkan bir isim. Kendisine onu söyledik. Yasa, hukuk neyi öngörüyorsa gereğini yapın. Gereği de yapılıyor” dedi.
23.12.2019 Siyaset
Eski CHP'li vekilden şok Mansur Yavaş iddiası!
Eski CHP'li vekilden şok Mansur Yavaş iddiası! Eski CHP Milletvekili Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve 8 Belediye Meclis Üyesi hakkında suç duyurusunda bulundu. CHP’li Aygün, bir dava üzerinden Yavaş ve ekibinin kendisinden 25 milyon lira rüşvet istediklerini ileri sürdü.
19.12.2019 Siyaset
IOC üyesi el-Sabah görevinden 'geçici' olarak istifa etti
IOC üyesi el-Sabah görevinden 'geçici' olarak istifa etti Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Üyesi Şeyh Ahmed el-Fahad el-Sabah, İsviçre'de hakkında başlatılan "belgede sahtecilik" soruşturması nedeniyle görevinden "geçici" olarak istifa etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Görevli polis memuruna rüşvet iddiası
Görevli polis memuruna rüşvet iddiası Muğla'nın Fethiye ilçesinde görevli iki trafik polisine rüşvet teklif ettiği öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.
7.04.2018 Yaşam
ABD'de FETÖ'ye şok!
ABD'de FETÖ'ye şok! Louisiana eyaletindeki FETÖ bağlantılı Kenilworth Bilim ve Teknoloji Okulunun yeni okul başvurusu, Doğu Baton Rouge Parish Okul Kurulu tarafından reddedildi. FBI, okula 2013 tarihinde bir baskın düzenleyerek okulun tüm belgelerine el koymuş, ticari ilişkilerine dair bir soruşturma başlatmış, ancak ABD Adalet Bakanlığı soruşturmayı 2015 yılının sonunda kapatmıştı.
20.05.2017 Dünya
Putin için 50 bin euro rüşvet!
Putin için 50 bin euro rüşvet! Fransa İçişleri Bakanı Brune Le Roux'nun, kızlarıyla ilgili yolsuzluk iddiası üzerine istifa ettiği gün, gündemi sarsacak yeni bir iddia ortaya atıldı
21.03.2017 Dünya
Devlet Başkanına rüşvet suçlaması!
Devlet Başkanına rüşvet suçlaması! Latin Amerika ülkelerini sarsan Odebrecht rüşvet skandalı Kolombiya Devlet Başkanı Juan Manuel Santos'a uzandı. Santos hakkında rüşvet iddiası ortaya atıldı.
7.03.2017 Dünya
"İstanbul'u rüşvetle geçtiler' iddiası
"İstanbul'u rüşvetle geçtiler' iddiası Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC), Tokyo’nun 2020 Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yapma hakkını, rüşvet karşılığında elde ettiği iddiasının araştırıldığını açıkladı
12.05.2016 Dünya
Senatörden bağışçısına metres kıyağı
Senatörden bağışçısına metres kıyağı Demokrat Parti’li Senatör Robert Menendez, rüşvet karşılığında destekçilerinden Doktor Salomon Melgen’in ‘metreslerine’ vize ayarlamakla suçlanıyor
19.04.2015 Dünya
THK’da vurguna ‘hapisten’ devam
THK’da vurguna ‘hapisten’ devam Rüşvetten tutuklu eski THK Başkanı, üniversiteye paralel yönetim atadı, kardeşini başdanışman yaptı. Banka talimatıyla kurumun elini kolunu bağladı. Çektiği krediyle kendisine prim dağıttı
29.09.2021 Gündem
‘57 AK Parti’li deterjan olmadı’
‘57 AK Parti’li deterjan olmadı’ HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Meclis’te tarihi bir oylama yapıldığını söyledi...
29.09.2021 Gündem
Liderlerden oylama sonucuna ilk tepki!
Liderlerden oylama sonucuna ilk tepki! TBMM Genel Kurulu'nda, dört eski Bakanın Yüce Divan'a gönderilmeme kararına ilişkin CHP, MHP ve BDP liderlerinden ilk tepkiler...
29.09.2021 Gündem
52 Meclis Komisyonu 10 Yüce Divan kararı
52 Meclis Komisyonu 10 Yüce Divan kararı Vatan, 1983-2007 arası Meclis’te kurulan soruşturma komisyonları ve Yüce Divan yargılamalarını araştırdı...
29.09.2021 Gündem
Platini'ye rüşvet iddiası
Platini'ye rüşvet iddiası UEFA Başkanı Michel Platini, iddialara sert tepki verdi.
2.12.2014 Futbol
CHP'den Baykal'a jet yanıt
CHP'den Baykal'a jet yanıt CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, cumhurbaşkanlığına ortak aday gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu hakkında en ufak yolsuzluk ve rüşvet iddiası bulunmadığını söyledi...
29.09.2021 Gündem
İlk kez konuştu: Hükümeti suçla...
İlk kez konuştu: Hükümeti suçla... Türkiye'nin İran'dan aldığı gaza karşılık sattığı altın ticaretine aracılık ederek, 87 milyar euroluk kara para trafiğini yönettiği, altın kaçakçılığı yaptığı, bakanlara yüklü miktarlarda rüşvet karşılığında kamudaki sorunlarının çözümü için kendisine imtiyazlar sağladığı iddia edildi...
29.09.2021 Gündem
'Yüzde kaça düşer?'
'Yüzde kaça düşer?' Seçime sayılı günler kaldı...
19.03.2014 Siyaset
Dengeleri sarsan aday çekiliyor!
Dengeleri sarsan aday çekiliyor! ADANA’da 5 kez seçim kazanan, 4 yıl önce hakkında ortaya atılan yolsuzluk iddiaları nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan ve bağımsız aday olan Aytaç Durak, adaylıktan çekildi.
5.03.2014 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Rüşvet İddiası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rüşvet iddiası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.