Sinan Aygün

Sinan Aygün

Son dakika sinan aygün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sinan aygün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sinan aygün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinan Aygün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinan aygün gelişmeleri de dahil olmak üzere 645 sinan aygün haberi bulunmuştur. Tüm sinan aygün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da TOGO Kuleleri için yıkım kararı
Ankara'da TOGO Kuleleri için yıkım kararı Ankara Büyükşehir Belediyesi, CHP'li eski Milletvekili Sinan Aygün tarafından yaptırılan TOGO Kuleleri'ne ilişkin, encümen toplantısında yıkım kararı alındığını açıkladı.
28.04.2022 Gündem
TOGO kuleleri yıkılacak mı? TOGO kuleleri kimin, sahibi kim? TOGO kuleleri kararı…
TOGO kuleleri yıkılacak mı? TOGO kuleleri kimin, sahibi kim? TOGO kuleleri kararı… CHP eski milletvekili Sinan Aygün tarafından yaptırılan, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin mühürlediği TOGO Kuleleri hakkında son kararı veren Danıştay, binanın kaçak inşa edildiğini tescilledi. Peki, kuleleri kimin, sahibi kim? İşte TOGO kuleleri yıkım kararı ve son durum…
12.02.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı, Kumluca'da yolsuzluk iddiaları üzerine müfettiş görevlendirdi
İçişleri Bakanlığı, Kumluca'da yolsuzluk iddiaları üzerine müfettiş görevlendirdi İçişleri Bakanlığı, CHP'nin 24'üncü dönem Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ın, Antalya'nın Kumluca Belediyesi ile ilgili 21 Mayıs günü Twitter hesabı üzerinden yaptığı yolsuzluk ve rüşvet suçlamasıyla ilgili inceleme başlattı. Sapan müfettişlere ifade verirken, Kumluca Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Köleoğlu, iddiaların iftira olduğunu savunup, Yıldıray Sapan hakkında Kumluca Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.
3.06.2020 Gündem
Aygün’ün kız kardeşi de CHP’den istifa etti
Aygün’ün kız kardeşi de CHP’den istifa etti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile TOGO kuleleri nedeniyle karşı karşıya gelen CHP eski Ankara milletvekili Sinan Aygün’ün CHP ABB Meclis üyesi olan kız kardeşi Sibel Aygün CHP’den istifa etti.
8.01.2020 Siyaset
Muharrem İnce'den CNN TÜRK'te dikkat çeken açıklamalar
Muharrem İnce'den CNN TÜRK'te dikkat çeken açıklamalar CHP 2018 Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CNN TÜRK ekranlarında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu.
30.12.2019 Siyaset
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kocaman'dan Yavaş ve Aygün açıklaması
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kocaman'dan Yavaş ve Aygün açıklaması Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, "2019'da FETÖ'ye yönelik 6 bin 831 iddianame hazırlandı. Operasyonel güçleri kalmadı. FETÖ ile mücadelede iyi bir noktaya geldik" dedi. Kocaman, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile eski CHP'li Sinan Aygün arasındaki "rüşvet" tartışmasına ilişkin, "Karşılıklı suç duyuruları var ve hepsiyle ilgili soruşturma açıldı. İlgili savcılar çalışmalarını yapıyor" dedi.
30.12.2019 Gündem
Sinan Aygün CHP'den istifa etti
Sinan Aygün CHP'den istifa etti CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile yaşadığı rüşvet tartışmasının ardından partisinden istifa etti.
30.12.2019 Gündem
Mansur Yavaş'tan Sinan Aygün'e tazminat davası
Mansur Yavaş'tan Sinan Aygün'e tazminat davası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP eski milletvekili iş insanı Sinan Aygün hakkında, katıldığı televizyon programında kendisi hakkındaki söylemleri nedeniyle 50'şer bin liralık iki farklı tazminat davası açtı.
25.12.2019 Siyaset
Bakan Gül: Türkiye'ye iadesi konusunda bir gayretimiz söz konusu
Bakan Gül: Türkiye'ye iadesi konusunda bir gayretimiz söz konusu Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Hablemitoğlu cinayet zanlısının Ukrayna'da yakalanmasına ilişkin, "Zanlının Türkiye'ye iadesi konusunda bir gayretimiz söz konusu" dedi.
25.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! 'Bizim meselemiz değil karışmayın'
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! 'Bizim meselemiz değil karışmayın' CHP’li Mansur Yavaş ve Sinan Aygün arasındaki ‘Togo Kuleleri’ kavgası, AK Parti MYK toplantısında da konuşuldu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan konunun CHP’yi ilgilendirdiğini belirterek, parti kurmaylarının bu polemiğe girmemesini istedi.
25.12.2019 Siyaset
Tarafsız Bölge'ye o soru damga vurdu! 25 mliyonu kabul etseydim...
Tarafsız Bölge'ye o soru damga vurdu! 25 mliyonu kabul etseydim... CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunumuyla ekrana gelen Tarafsız Bölge programına gazeteci Necdet Saraç'ın Sinan Aygün’e sorduğu soru damga vurdu. Aygün, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alarak ortaya attığı ‘Benden 25 milyon lira istediler’ iddiasıyla gündeme gelmişti.
24.12.2019 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan rüşvet çıkışı: Artık bu konu kapanmıştır!
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan rüşvet çıkışı: Artık bu konu kapanmıştır! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik “rüşvet” tartışmasıyla ilgili olarak, “Artık bu konu kapanmıştır. Hukukun gereği neyse yapılacak” dedi.
24.12.2019 Siyaset
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti MYK toplantısı sonrası Sözcü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.
23.12.2019 Siyaset
Mansur Yavaş'tan suç duyurusu!
Mansur Yavaş'tan suç duyurusu! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sinan Aygün hakkında Ankara Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
23.12.2019 Siyaset
Sinan Aygün'den rüşvet iddiasıyla ilgili flaş açıklama
Sinan Aygün'den rüşvet iddiasıyla ilgili flaş açıklama Eski CHP milletvekili Sinan Aygün, Mansur Yavaş hakkındaki rüşvet iddiası hakkında açıklamalarda bulundu.
23.12.2019 Siyaset
Rüşvet iddiası... Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu
Rüşvet iddiası... Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki rüşvet iddiasıyla ilgili olarak “Mansur Yavaş’la görüştüm. Kendisi zaten yapısı gereği haksızlıklara, ranta karşı çıkan bir isim. Kendisine onu söyledik. Yasa, hukuk neyi öngörüyorsa gereğini yapın. Gereği de yapılıyor” dedi.
23.12.2019 Siyaset
CHP Sinan Aygün hakkında disiplin soruşturması başlattı
CHP Sinan Aygün hakkında disiplin soruşturması başlattı CHP eski milletvekili Sinan Aygün hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
22.12.2019 Siyaset
'Rüşvet' tartışmasıyla ilgili flaş açıklama! Kılıçdaroğlu'ndan Yavaş'a talimat
'Rüşvet' tartışmasıyla ilgili flaş açıklama! Kılıçdaroğlu'ndan Yavaş'a talimat Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Ankara’da eski CHP milletvekili Sinan Aygün ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında yaşanan ‘rüşvet’ tartışmasına ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuyla ilgili haberinin olup bir şey yapmadığı iddialarına Öztrak'tan yanıt geldi.
22.12.2019 Siyaset
Mansur Yavaş için flaş inceleme!
Mansur Yavaş için flaş inceleme! Eski CHP Milletvekili Sinan Aygün'ün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında ortaya attığı iddiaları araştırmak üzere İçişleri Bakanlığınca bir mülkiye müfettişi görevlendirildi.
21.12.2019 Gündem
'Rüşvet' tartışması büyüyor! 'Görüntüleri elimde teslim edeceğim'
'Rüşvet' tartışması büyüyor! 'Görüntüleri elimde teslim edeceğim' Ankara’da Sinan Aygün ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ‘rüşvet’ tartışması tırmandı. Aygün, belediyenin ‘inşaattan 570 milyon TL’lik haksız kazanç’ iddiasına “Binayı onlara satayım” diye yanıt verdi.
21.12.2019 Siyaset
Sinan Aygün'den Mansur Yavaş'a suç duyurusu!
Sinan Aygün'den Mansur Yavaş'a suç duyurusu! Eski CHP milletvekili ve eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile CHP’li 3 belediye meclis üyesi hakkında “25 milyon lira rüşvet istedikleri iddiasıyla” savcılığa suç duyurusunda bulundu.
20.12.2019 Siyaset
Eski CHP'li vekilden şok Mansur Yavaş iddiası!
Eski CHP'li vekilden şok Mansur Yavaş iddiası! Eski CHP Milletvekili Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve 8 Belediye Meclis Üyesi hakkında suç duyurusunda bulundu. CHP’li Aygün, bir dava üzerinden Yavaş ve ekibinin kendisinden 25 milyon lira rüşvet istediklerini ileri sürdü.
19.12.2019 Siyaset
Sami Hasıloğlu ve Murat Dalkuş hakkında kırmızı bülten!
Sami Hasıloğlu ve Murat Dalkuş hakkında kırmızı bülten! Yargıtay'daki Ergenekon kumpası davasında, firari eski hakim Sami Haşıloğlu ve eski savcı Murat Dalkuş hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına hükmedildi.
8.10.2019 Gündem
CHP İstanbul, Bursa ve Antalya adaylarını yarın açıklayacak
CHP İstanbul, Bursa ve Antalya adaylarını yarın açıklayacak CHP, yarın toplanacak Parti Meclisi'nden sonra İstanbul, Antalya ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayları ile birlikte yaklaşık 400 ilçenin de adayını açıklayacak.
17.12.2018 Siyaset
'Boyumun kısa oluşunun azizliğine uğradım'
'Boyumun kısa oluşunun azizliğine uğradım' Geçtiğimiz sezon bomba gibi bir albümle müzik piyasasına giriş yapan Derya Uluğ, Panora Teras’ta sahne aldı. 'Okyanus' şarkısıyla Başkentlileri selamlayan Uluğ, yazın hit parçalarını hayranları ile birlikte seslendirdi.
21.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sinan Aygün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinan aygün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.