Pedal

Pedal

Son dakika pedal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pedal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pedal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pedal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pedal gelişmeleri de dahil olmak üzere 340 pedal haberi bulunmuştur. Tüm pedal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da bisiklet tutkunları ‘Sağlığın keyfini bisikletle sürelim’ sloganıyla pedalları çevirdi! "Umarım devamı gelir"
Adana'da bisiklet tutkunları ‘Sağlığın keyfini bisikletle sürelim’ sloganıyla pedalları çevirdi! "Umarım devamı gelir" Adana'da 'Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim' sloganıyla 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu gerçekleştirildi. Merkez Park'ta start verilen bisiklet turu, yaklaşık 10 kilometrelik güzergahın tamamlanmasının ardından bisikletlilerin yeniden Merkez Park'ta bir araya gelmesiyle sona erdi.
5.05.2024 Adana
Adana'da sıcaklık 42 dereceye ulaştı! Yaz zor geçecek
Adana'da sıcaklık 42 dereceye ulaştı! Yaz zor geçecek Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Adana’da hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye başladı. Afrika'dan gelen sıcak hava dalgasıyla kentte nisan ayının son haftasında termometreler güneş altında 42 dereceyi gösterdi. Parklar ve sokaklar boş kalırken, dışarı çıkan bazı vatandaşlar da ağaç altında gölge yerlerde serinlemeye çalıştı.
25.04.2024 Adana
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın...
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın... Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bugün Çankaya Köşkü’nde en yakın kurmaylarıyla birlikteyken tarihi kararını açıkladı: Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz...
28.10.2023 Gündem
‘Yüz Yıl’ın coşkusu katlanarak artıyor"
‘Yüz Yıl’ın coşkusu katlanarak artıyor" Cumhuriyet’in 100. yaşına girmesine günler kala tüm Türkiye ay yıldıza büründü. Bir asır önce başlayan coşku her geçen gün katlanarak artarken 7’den 70’e 100. Yıl heyecanı yaşanıyor. İşletmeler bayrak siparişlerine yetişemiyor...
27.10.2023 Gündem
Evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı: Cesedi enerji içeceği sayesinde bulundu
Evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı: Cesedi enerji içeceği sayesinde bulundu İskoçya'da evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan adamın gömüldüğü yer, bir enerji içeceği kutusu sayesinde bulundu.
3.08.2023 Dünya
Araba kullanan herkesi ilgilendiren uyarı! Yaptırımı yok ama uzun yolda tehlikeli oluyor
Araba kullanan herkesi ilgilendiren uyarı! Yaptırımı yok ama uzun yolda tehlikeli oluyor Tatile çıkmak amacıyla uzun yola çıkanlara uyarılar art arda geldi. SİSODER Başkan Vekili Şükrü Okatan, terlikle araba kullanmaya ilişkin iddiaları yanıtlarken, İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Elif Çandır da uzun yola çıkarken nelere dikkat edilmesi gerektiğine ilişkin önemli tavsiyelerde bulundu.
27.07.2023 Gündem
Volta VS2 A101’e ne zaman gelecek? Volta VS2 elektrikli moped için ehliyet gerekir mi, özellikleri nelerdir, Volta VS2 fiyatı ne kadar?
Volta VS2 A101’e ne zaman gelecek? Volta VS2 elektrikli moped için ehliyet gerekir mi, özellikleri nelerdir, Volta VS2 fiyatı ne kadar? Volta VS2 elektrikli moped A101’e geliyor. Moped tam dolu pille 60 kilometrelik menzil sunarken, şarjı 8-10 saat gidiyor. Peki, Volta VS2 A101’e ne zaman gelecek? Volta VS2 elektrikli moped için ehliyet gerekir mi, özellikleri nelerdir, Volta VS2 fiyatı ne kadar?
18.07.2023 Ekonomi
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu 137 gün Atlantik Okyanusu'nda ilerleyen ve yakın bir süre önce 6 metrelik özel teknesiyle denizde kaybolan Fransız maceracı Didier Bovard Amerikan Sahil Güvenliği'nin uyarı mesajıyla, Porto Riko açıklarında Türk denizcilerin 6 saatlik operasyonuyla kurtarıldı. Geminin kaptanı Necati Doğan sosyal medyadaki paylaşımında, Amerikan Sahil Güvenliği'nden gelen mesajı aktararak o anları anlattı.
3.07.2023 Yaşam
Dct Şanzıman Nedir, Ne İşe Yarar? Dct Şanzımanın Avantajları Nelerdir?
Dct Şanzıman Nedir, Ne İşe Yarar? Dct Şanzımanın Avantajları Nelerdir? Bir çeşit hızlı ve kavramalı şanzıman sistemi olarak DCT şanzıman öne çıkmaktadır. Türkçe üzerinden ise çift kavramalı şanzıman olarak bilindiğini söylemek mümkün. Aynı zamanda otomatik şanzıman olarak ifade edilir. Bu bağlamda sürücü için vites değiştirmek ya da pedal kullanma gibi durumlar olmadan konforlu bir sürüş imkanı veren sistem olduğunu ifade etmek gerekir. Tabii bu durum aynı zamanda sürücünün kontrolünün dışında bir durummuş gibi algı yaratır. Bazı sürücüler bu sistemi severken bazıları ise pek fazla tercih etmezler. 
1.06.2023 Gündem
Bu elektrikli otomobili 16 yaşındaki gençler kullanabilecek
Bu elektrikli otomobili 16 yaşındaki gençler kullanabilecek Bursa'nın İnegöl ilçesinde altı sanayicinin bir araya gelerek oluşturduğu elektrikli otomobil projesi Amperino'nun yeni tasarımı dikkat çekti. 3 kişilik ilk elektrikli mikro otomobil olarak adlandırılan tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Canseven tarafından paylaşıldı. Amperino'nun 150 kilometre yol gidip, kullanıcısına park sorunu da yaşatmayacağına dikkat çeken Yakup Canseven; seri üretimine 2025 yılında başlanacak otomobili A2 ehliyeti ile 16 yaşındaki gençlerin kullanabileceğini söyledi. Amperino heyeti Ankara'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı ziyaret edip projenin son aşamasını aktardılar. Bakan Varank da her yerli ve milli projede olduğu gibi Amperino'ya destek vereceklerini bildirdi.
28.03.2023 Ekonomi
En hızlı yağ yakımında son keşif: Bilim adamları egzersiz için günün o saatini öneriyor
En hızlı yağ yakımında son keşif: Bilim adamları egzersiz için günün o saatini öneriyor Hızlı yağ yakımı için yaptığınız tüm egzersizlere devam edin ancak bilim adamlarının yaptığı son keşfi dikkate alın. Kardiyo egzersizi, koşu, pedal çevirme, ip atlama gibi günlük rutinlerinize devam ederken bunları yaptığınız saati de göz ardı etmeyin. Yağ yakan egzersizlerin günün hangi saatinde yapıldığının önemini belirten uzmanlar, en iyi yağ yakımı için egzersiz saatini keşfetti.
8.03.2023 Sağlık
Türk çift, Türk bayrağını Kore Birleşmiş Milletler Anıt Mezarlığı'na teslim etti
Türk çift, Türk bayrağını Kore Birleşmiş Milletler Anıt Mezarlığı'na teslim etti Türkiye’den yola çıkıp altı aydır bisikletleriyle dünyayı dolaşan, 'Dünyaperestiz' adıyla bilinen Yasemin ve Murat çifti, 6 bin kilometre boyunca taşıdıkları Türk bayrağını, Kore Savaşı’nda hayatlarını kaybeden Türk askerleri anısına Kore Birleşmiş Milletler Anıt Mezarlığı’na teslim etti.
18.11.2022 Dünya
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor turizminin başkenti olarak gösterilen Antalya’da farklı branşlarda düzenlenen uluslararası spor organizasyonlarını yerinde takip etti. Bakan Kasapoğlu, Ironman Triatlonu’nun startını verip dereceye girenlere ödüllerini takdim ederken, 2022 Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası'nın açılış programına ve Uluslararası Tenis Turnuvası Ödül Töreni'ne katıldı. Bedensel Engelliler Tenis Milli Takımı Kampını da ziyaret eden Bakan Kasapoğlu ayrıca, Antalyaspor-Fatih Karagümrük maçını tribünden izledi.
6.11.2022 Gündem
Karla kaplı yaylada bisikletle gezinti
Karla kaplı yaylada bisikletle gezinti Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde doğa tutkunu Bülent Birgül, Galler Düzü’nden, Samistal Yaylası’na 17 kilometlerik karla kaplı yolda bisiklet sürdü.
23.10.2022 Yaşam
'Süslü kadınlar' İzmir’de pedal çevirdi
'Süslü kadınlar' İzmir’de pedal çevirdi Dünyanın ve Türkiye’nin birçok kentinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ etkinliğinin ana turu İzmir’in Karşıyaka ilçesinde gerçekleştirildi. En güzel kıyafetlerini giyerek bisikletlerini rengarenk süslerle donatan kadınlar, hem otomobilsiz yaşama hem de kadın haklarına dikkat çekti.
18.09.2022 Gündem
Bakan Kurum: 81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi projemiz var
Bakan Kurum: 81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi projemiz var Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te yaz Kur’an kurslarında başarılı olan 3 bin öğrenciye bisiklet dağıtım töreninde, “Bu millet bahçelerinde gençler bisiklete binecek, huzur içinde sürecek. Gençler bizlerden aldığı bayrağı çok daha ileriye taşıyacak" dedi.
12.08.2022 Siyaset
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57'nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabı İstanbul'da yapılacak. Etap kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak.
16.04.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu finali ne zaman, nerede yapılacak? İBB trafiğe kapalı olacak yolları duyurdu!
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu finali ne zaman, nerede yapılacak? İBB trafiğe kapalı olacak yolları duyurdu! İstanbul, 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabına ev sahipliği yapacak. 10 Nisan’da Bodrum’dan yola çıkan bisikletliler, 17 Nisan Pazar günü İstanbul’da pedal çevirecek. İBB, ülke sporunun tanıtımı için önem taşıyan organizasyona en üst düzeyde destek verecek. İBB 17 Nisan Pazar günü kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahları duyurdu. İşte İstanbul’da kapalı olacak yollar ve açık olan güzergahlar…
13.04.2022 Gündem
Araç sahibi herkes için geçerli! Geri sayım başladı, 846 TL cezası var...
Araç sahibi herkes için geçerli! Geri sayım başladı, 846 TL cezası var... Araç sahibi olan herkesi ilgilendiriyor. 1 Aralık itibariyle başlayacak trafikte kış kuralları 1 Nisan 2022'ye kadar devam edecek. Kurala uymayan araçların sürücülerine 846 lira ceza kesilecek. Sürücüler için önemli uyarılar yapıldı. Kış şartlarında tüm araçlarda kış lastiği kullanılması büyük önem taşıyor. Kış lastiklerinin karlı ve buzlu havalarda fren mesafesini yüzde 30 oranında kısalttığı ve kazaların önlenmesinde yüksek fayda sağladığını ifade edildi. Öte yandan tüm sürücülerin güvenli sürüş için araçlarını kontrol ettirmesinde fayda var.
29.11.2021 Ekonomi
Gören bir daha baktı! Hepsinin amacı aynı, güzel kıyafetlerini giyip...
Gören bir daha baktı! Hepsinin amacı aynı, güzel kıyafetlerini giyip... Tüm Türkiye'de kadınların bisiklet kullanımını teşvik etmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla "Süslü Kadınlar Bisiklet Turu" etkinliği düzenlendi.
19.09.2021 Yaşam
Turkcell GranFondo yarışında kazananlar belli oldu
Turkcell GranFondo yarışında kazananlar belli oldu Turkcell GranFondo İstanbul Yol Bisiklet Yarışı'nda Muhammed Erkan birinci oldu. Uzun parkur kadınlarda ise Esra Kürkçü Akgönül 1'inciliği aldı.
13.06.2021 Şampiy10
Bisiklet okulu açıldı! 10 bin kişi eğitilecek...
Bisiklet okulu açıldı! 10 bin kişi eğitilecek... Bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından "Dünya Bisiklet Günü" ilan edilen 3 Haziran’da binlerce kişiye bisiklet kullanmayı öğretecek "İsbike Bisiklet Okulu’nu" hizmete açıldı.
3.06.2021 Gündem
Bisikletli ambulanslarla anında acil müdahale
Bisikletli ambulanslarla anında acil müdahale İstanbul'un ilk bisiklet ambulansları Adalar'da hizmete başladı. Özellikle yoğun sezonlarda kara ambulanslarının yetişemediği noktalarda, bisikletli sağlık ekipleri, acil vakaların imdadına yetişecek. Zaman kaybı olmadan ilk müdahalesi yapılan vakalar, gerekirse kara ambulansı ve deniz ambulansı ile ana karaya ulaştırılabilecek.
23.05.2021 Sağlık
TUR 2021'in şampiyonu Jose Manuel Diaz Gallego oldu
TUR 2021'in şampiyonu Jose Manuel Diaz Gallego oldu İspanyol bisikletçi Jose Manuel Diaz Gallego TUR 2021'in şampiyonu oldu.
18.04.2021 Şampiy10
56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu İspanyol bisikletçi Gallego kazandı
56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu İspanyol bisikletçi Gallego kazandı 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu, Fransa'nın Delko takımından İspanyol bisikletçi Jose Manuel Diaz Gallego kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Pedal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pedal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.