Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyet Bayramı

Son dakika cumhuriyet bayramı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cumhuriyet bayramı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cumhuriyet bayramı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhuriyet Bayramı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhuriyet bayramı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.272 cumhuriyet bayramı haberi bulunmuştur. Tüm cumhuriyet bayramı haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Çarşamba günü resmi tatil olduğundan nerelerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. İşçi ve emekçinin bayramı olarak da bilinen 1 Mayıs sebebiyle gözler okullara çevrildi. Resmi tatil günlerinde okullar, üniversiteler, bankalar, sağlık ocakları, eczaneler, noter ve hastaneler ile beraber tüm kamu kurumları kapalı oluyor. Peki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
27.04.2024 Gündem
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı?
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi üniversite öğrencileri "1 Mayıs'ta üniversiteler tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil olarak kutlanıyor. 
26.04.2024 Yaşam
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Arkadaşları yoruldukları için tırmanışa devam etmedi..
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Arkadaşları yoruldukları için tırmanışa devam etmedi.. Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar, iki arkadaşıyla bölgeye gittiği, onlar yorulunca Ereğli ilçesinden gelen dağcılarla zirveye çıktığı kaydedildi.
26.04.2024 Gündem
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu!
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar için arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.
25.04.2024 Gündem
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı?
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşku tüm yurtta kutlanırken bir sonraki gün olan 24 Nisan’da okulların tatil olup olmadığı da sorgulanıyor. Öğrenciler ve velileri 24 Nisan'ın resmi tatil olup olmadığını merak ediliyor. Peki, 24 Nisan okullar tatil mi, 24 Nisan’da okullar ve üniversiteler var mı?
23.04.2024 Yaşam
22 Nisan okullar resmi tatil mi? Hafta sonu tatili 23 Nisan tatili birleşti mi, 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü?
22 Nisan okullar resmi tatil mi? Hafta sonu tatili 23 Nisan tatili birleşti mi, 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının bir gün öncesi olan 22 Nisan’ın tatil olup olmadığı sorgulanıyor. 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. Peki, 23 Nisan öncesi 22 Nisan Pazartesi okullar resmi tatil mi? 22 Nisan okullar var mı, pazartesi günü yarım gün mü?
18.04.2024 Gündem
22 Nisan yarım gün mü 2024, okullarda 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 22 Nisan 2024 okullar tatil mi?
22 Nisan yarım gün mü 2024, okullarda 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 22 Nisan 2024 okullar tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. 23 Nisan’ın bir gün öncesi olan 22 Nisan’ın yarım gün olup olmadığı merak ediliyor. Peki, 22 Nisan öğleden sonra tatil mi, 22 Nisan okullar tatil mi? 22 Nisan yarım gün mü?
17.04.2024 Yaşam
Borsa ne zaman açılacak, bayram sonrası borsa ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılıyor?
Borsa ne zaman açılacak, bayram sonrası borsa ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılıyor? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak 2024, sorusunun yanıtı için sorgulamalar arttı. 9 günlük bayram tatili nedeniyle tüm kamu kurum ve kuruluşları kapalı. Yatırımcılar ise Ramazan Bayramı tatilinin ardından 15 Nisan Pazartesi günü borsaların çalışma durumunu merak ediliyor. Peki, Borsa bayramda kaç gün kapalı, borsa ne zaman açılacak?
13.04.2024 Yaşam
10 Nisan borsa açık mı, Borsa İstanbul bayramda kapalı mı? Borsa ne zaman tatil?
10 Nisan borsa açık mı, Borsa İstanbul bayramda kapalı mı? Borsa ne zaman tatil? Ramazan Bayramı geldi çattı, Borsa açık mı kapalı mı diye merak edenler de arttı. 8-9-10-11-12 Nisan’da borsanın çalışma durumu sorgulanıyor. Borsa bayramda kapalı mı? 10 Nisan borsa açık mı?
6.04.2024 Yaşam
Yeni yılda yapılacak resmi tatiller: 2024'te kaç gün resmi tatil var? Hafta içine mi denk geliyor?
Yeni yılda yapılacak resmi tatiller: 2024'te kaç gün resmi tatil var? Hafta içine mi denk geliyor? Yeni yıla kısa bir süre kaldı. 2024 yılında yapılacak resmi tatiller de şimdiden araştırılmaya başlandı. Öğrencilerin, velilerin, memurların dört gözle merak ettiği yeni yılda resmi tatiller takvimlerde yerini aldı. Buna göre 2024 yılında toplam 15 gün resmi tatil var.
31.12.2023 Gündem
Yılbaşında emekliye ikramiye var mı 2024? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi, emekliler yılbaşı ikramiyesi alacak mı?
Yılbaşında emekliye ikramiye var mı 2024? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi, emekliler yılbaşı ikramiyesi alacak mı? Yılbaşında emeklilere ikramiye var mı, emekliye yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? Emeklilere her yıl iki kez bayramlarda ikramiye ödemesi yapılıyor. Bu yıl Cumhuriyetin 100. Yılına özel 15 Kasım’a kadar çalışmayan emeklinin IBAN numarasına 5000 TL’lik ikramiye verilmiş, ardından ikramiyenin tüm emeklilere verileceği açıklanmıştı. Cumhuriyet Bayramı ikramiyeleri hesaplara yatıyor. Gelişmelerin ardından emekliler bu kez de yılbaşında emeklilere ikramiye olup olmayacağını sorguluyor. Peki, emekliye yılbaşında ikramiye verilecek mi, yılbaşı emekli ikramiyesi var mı?
28.12.2023 Emekli
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, emekliye yılbaşı ikramiyesi ne zaman verilecek? Yılbaşında emekliye ikramiye verilecek mi?
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, emekliye yılbaşı ikramiyesi ne zaman verilecek? Yılbaşında emekliye ikramiye verilecek mi? Emekliye yılbaşı ikramiyesi son dakika haberleri ilgiyle takip ediliyor. Cumhuriyetin 100. yıldönümü sebebiyle emeklilere bir defaya mahsus olarak verilen 5000 TL emekli ikramiyesi çalışan emekliler için de ödenecek. Konuyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk düzenlemeden yararlanamayan, çiftçi ve BAĞKUR'lu esnaf emeklimiz başta olmak üzere 4 milyon 689 bin emeklimiz de 5000 TL ödeme imkanından faydalanacak" dedi. Vatandaşlar cumhuriyet bayramı ikramiyelerini beklerken sosyal medyada yılbaşında emekliye ikramiye verileceği iddiaları dolaşmaya başladı. Peki, Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, yılbaşında emekliye ikramiye verilecek mi? Emekli yılbaşı ikramiyesi Meclisten geçti mi, Resmi Gazete’de yayımlandı mı, ne kadar?
9.12.2023 Emekli
Çiftçi emeklilere 5000 lira verilecek mi, çiftçiler ikramiye alacak mı? ÇKS ikramiye ne zaman yatacak?
Çiftçi emeklilere 5000 lira verilecek mi, çiftçiler ikramiye alacak mı? ÇKS ikramiye ne zaman yatacak? ÇKS olan 5000 TL alacak mı, çiftçi emeklilere 5000 lira verilecek mi? Çiftçiler ikramiye alıp almayacaklarını merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cumhuriyet bayramı ikramiye müjdesi sonrası SGK, SSK, EYT, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’na kayıtlı çalışmayan tüm emekliler 5000 TL ikramiye aldı. ÇKS’ye kayıtlı çiftçiler ise ikramiye almadı. Peki, Çiftçilere ikramiye var mı?
20.11.2023 Emekli
Erdoğan'dan İsrail'in Gazze'deki katliamlarına sert tepki: Sonunuz hüsran olacak
Erdoğan'dan İsrail'in Gazze'deki katliamlarına sert tepki: Sonunuz hüsran olacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. "Siyaseti ile ekonomisi ile askeri gücü ile her alanda güçlü olmazsak bizi bu topraklarda yaşatmazlar." diyen Erdoğan, "Yıllarca Ermenistan topraklarımızda ham hayaller peşinde koştu ve Karabağ savaşında dersini alıp yerine oturdu. Şimdi de İsrail benzer hezeyanları dile getiriyor. Bunların da sonu hüsran olacak." ifadelerini kullandı.
15.11.2023 Gündem
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Ek ödeme emekli maaş hesabına yatırılacak
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Ek ödeme emekli maaş hesabına yatırılacak Milyonlarca emekli bekliyordu. Hesaplara yatırılıyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu milyonlarca emekli ek ödeme alacak. Emekli Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ödemeleri hesaplara yatıyor. 100. Yıla özel emekliler tek sefere mahsus bu yıl 3. Bayram ikramiyesi alacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 12.2 milyon emekliye ve dul ve yetim aylığı alanlara verilecek 5 bin TL emekli bayram ikramiyesinin hesaplara yatırılacağı tarih aralığı hakkında açıklama yaptı. Peki, 5 bin TL emekli bayram ikramiyesi yattı mı, ne zaman yatacak, bugün yatar mı, kimlere verilecek? İşte, SSK, Bağ-Kur 5.000 TL emekli ikramiyesi ödemeleri son durum...
9.11.2023 Çalışma Hayatı
MSB duyurdu! 87 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 87 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil, son bir haftada 87 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Böylelikle etkisiz hale getirilen terörist sayısı bu yıl içinde 1802'ye, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar ise 39 bin 145'e ulaşmıştır." ifadeleri kullanıldı.
2.11.2023 Gündem
Melek Zeynep Bulut'un AKM'de sergilenen eseri 'Açık Yapıt'a yoğun ilgi
Melek Zeynep Bulut'un AKM'de sergilenen eseri 'Açık Yapıt'a yoğun ilgi Mimar ve sanatçı Melek Zeynep Bulut'un performatif, deneysel bir mekan kurgusu olan ödüllü eseri 'Açık Yapıt ' Cumhuriyetin 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında özel davetle Atatürk Kültür Merkezi'nde sergilenmeye başlanmıştı. Eserin yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Bulut, "Taksim'in çok güçlü bir duygusu var. Türkiye'de ilk günden beri çok beklenen bir sergiydi. Biz Londra'da işi duyurduğumuz andan itibaren insanlar 'Açık Yapıt Türkiye'ye ne zaman gelecek' diye soruyorlardı. Dolayısıyla ilk gün bir izdihamla karşılaştık. Açılışı yaptık ve dışarıya çıktığımızda dev bir insan kitlesi vardı. Bizim için çok büyük bir mutluluk şu anda da ziyaretçilerimiz gelmeye devam ediyor. Ben de buradayım, insanları ağırlamaya özen gösteriyorum" dedi. 'Açık Yapıt' Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde 19 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.
1.11.2023 Kültür Sanat
Tepki çeken 29 Ekim gösterisinden yeni görüntüler ortaya çıktı! Vicdanları yaraladı
Tepki çeken 29 Ekim gösterisinden yeni görüntüler ortaya çıktı! Vicdanları yaraladı 29 Ekim gösterisinde bir öğrenciye yapılan muameleyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu kez provada öğretmeni tarafından dışlanan çocuğun görüntüleri vicdanları sızlattı. O sırada velilerin öğretmeni tebrik etmesi ise tartışılan başka bir konu oldu.
31.10.2023 Yaşam
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı Kuruçeşme Açıkhava sahnesi Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel coşkulu bir konsere ev sahipliği yaptı. 90’ların unutulmaz isimlerinin sahneye çıktığı gecede Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.
31.10.2023 Magazin
Emeklilere 5 bin TL ikramiye! 'Bir gün bile prim ödeyenler yararlanamayacak'
Emeklilere 5 bin TL ikramiye! 'Bir gün bile prim ödeyenler yararlanamayacak' Emekli vatandaşlara Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında, bir kereye mahsus, 5 bin TL ikramiye verilecek. 5 bin TL emekli ikramiyesi kasım ayının ilk 15 günü içerisinde hesaplara yatacak ancak emekli olup çalışmaya devam edenler ikramiye hakkından yararlanamayacak.
31.10.2023 Emekli
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni Kemer Country Club, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu Golf Kulübü’nde Estetik International sponsorluğunda gerçekleşen 100. Yıl Cumhuriyet Golf Kupası ile, Atlı Spor Kulübü’nde Defender sponsorluğunda düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılını Kutlama Engel Atlama Yarışmaları ile, Tenis Kulübü’nde ise Miles & Smiles tarafından gerçekleşen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ile doyasıya yaşadı ve yaşattı.
31.10.2023 Diğer Sporlar
Yarın okullar tatil mi (31 Ekim)? Okullar kaç gün tatil, ne zaman açılıyor, yarın (31 Ekim) okul var mı?
Yarın okullar tatil mi (31 Ekim)? Okullar kaç gün tatil, ne zaman açılıyor, yarın (31 Ekim) okul var mı? 31 Ekim okullar tatil mi, yarın okul var mı? sorularının yanıtı sabahın ilk ışıklarıyla araştırılmaya başlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlanırken Cumhurbaşkanı okulların 30 Ekim’de tatil olacağını duyurdu. Söz konusu açıklamanın ardından öğrenciler okulların kaç gün tatil olduğunu 31 Ekim okulların olup olmadığını sorguluyor. Peki, Okullar kaç gün tatil, ne zaman açılıyor, Yarın (31 Ekim) okul var mı, yarın okullar tatil mi?
30.10.2023 Eğitim
Cumhuriyet'in 100'üncü yılında Anıtkabir'de ziyaretçi rekoru
Cumhuriyet'in 100'üncü yılında Anıtkabir'de ziyaretçi rekoru Türkiye Cumhuriyet'in 100'üncü kuruluş yıl dönümünde Anıtkabir'i, 1 milyon 182 bin 425 kişi ziyaret etti.
30.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında manşet oldu! 'Gazze'ye kimse elini uzatamaz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında manşet oldu! 'Gazze'ye kimse elini uzatamaz' Cumhuriyet'in 100. yılı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında önemli mesajlar verdi. Erdoğan'ın sözleri dünya basınında geniş yer buldu
30.10.2023 Gündem
30 Ekim sağlık ocağı açık mı? Sağlık ocağı bugün açık mı, kapalı mı, Sağlık Ocakları 30 Ekim'de tatil mi?
30 Ekim sağlık ocağı açık mı? Sağlık ocağı bugün açık mı, kapalı mı, Sağlık Ocakları 30 Ekim'de tatil mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ekim'de okulların tatil edildiğini açıklayınca sağlık ocaklarında işi olanlar 30 Ekim sağlık ocağı açık mı, bugün sağlık ocağı kapalı mı, Sağlık Ocağı bugün tatil mi? sorularına yanıt aramaya başladı.
30.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhuriyet Bayramı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhuriyet bayramı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.