Paten

Paten

Son dakika paten haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paten ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paten haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paten

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paten gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 paten haberi bulunmuştur. Tüm paten haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Açısal Momentum Formülü Nedir? Açısal Momentum Nasıl Hesaplanır?
Açısal Momentum Formülü Nedir? Açısal Momentum Nasıl Hesaplanır? Bir cisim 'm' kitlesine sahip iken 'v' hızı ile hareket ederse bir momentum meydana gelir. Bunun nedeni ise cismin hareketini sağlayan 'F' kuvvetinin olmasıdır. Yani momentum kuvvet faktörü ile doğru orantılıdır ve aynı yönlüdür. Açısal momentum ise bir cismin dönüş hareketleri ile ilgili bir kavramdır. Bu ifade mevcut cismin şekline, hızına ve kütlesine göre değişiklik gösterir.
11.01.2024 Gündem
Patenli gençler, halk otobüsünün arkasına tutunup ilerledi
Patenli gençler, halk otobüsünün arkasına tutunup ilerledi  Antalya'da caddede seyir halindeki halk otobüsünün arkasına tutunan patenli gençlerin yolculuğu, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
20.04.2023 Yaşam
Serel Yereli'den iddialı paylaşım!
Serel Yereli'den iddialı paylaşım! Türkiye’de oyuncu olarak başladığı kariyerini yarıda bırakarak Londra'ya yerleşen Serel Yereli, Instagram sayfasından paylaştığı karelerle dikkat çekmeyi başarıyor. Serel Yereli son olarak yaptığı iddialı paylaşımlarına bir yenisini ekledi.
19.01.2023 Magazin
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı Dünyada 2 kıtada koşulan tek koşu olan 44. N Kolay İstanbul Maratonu 60 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Koşuyu kazanan Kenyalı atlet Robert Kimkemboi rekor kırdı. Kadınlarda ise Sechale Dalasa kariyer rekoru kırdı.
6.11.2022 Şampiy10
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor?
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor? Maraton koşusu saat kaçta başlıyor, İstanbul maratonu saat kaçta bitiyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu bu yıl 44. kez koşulacak. 
5.11.2022 Gündem
Oturduğunuz her saat başına ölüm riskiniz artıyor
Oturduğunuz her saat başına ölüm riskiniz artıyor Günümüzde artan hareketsizliğin ölüm riskini de artırdığına dikkati çeken Prof. Dr. Bilal Boztosun, “Yapılan çalışmalarda günde 13 saatten fazla oturanların, 11 saatten az oturanlara göre 2 kat daha fazla ölüm riskine sahip olduğu gösterildi. Uzun süreli oturmak kalp hastalığı için iki risk faktörü olan tip 2 diyabet ve obeziteye neden olabilir. Düzenli olarak uzun süre oturduğunuzda kemikleriniz zayıflar ve tüm iskelet sisteminiz ağrı, iltihaplanma gibi olumsuz etkiler yaşayabilir” dedi.
26.08.2022 Sağlık
Bakan Özer: Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birimlerden 8 bin 269 ürünümüz tescil edildi
Bakan Özer: Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birimlerden 8 bin 269 ürünümüz tescil edildi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yılbaşında 7 bin 500 ürünün tescilinin alınması konusunda hedef koyduklarını belirterek, “Şu an 2022 yılında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birimlerden Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından ürün tescili yapılan ürün sayısı, 8 bin 269'dur. bu süreçler otuz kırk yıl önce yapılmış olsaydı Türkiye'nin gelebileceği rekabet gücünün ne kadar kuvvetli olacağını düşünün” dedi.
16.08.2022 Siyaset
21 Nisan A101 kataloğu 2022! Perşembe A101 aktüelde neler var? A101 aktüel ürünler 21 Nisan kataloğu 2022
21 Nisan A101 kataloğu 2022! Perşembe A101 aktüelde neler var? A101 aktüel ürünler 21 Nisan kataloğu 2022 A101 aktüel 21 Nisan 2022 kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünlere sahip olmak isteyen vatandaşlar. “Perşembe A101’de ne var?” sorusuna yanıt arıyor. A101 bu hafta da birbirinden farklı ürünleri indirimli olarak vatandaşlara sunacak. İşte 21 Nisan A101 kataloğu 2022
21.04.2022 Ekonomi
Ara tatil etkinlikleri! Ara tatilde ne yapsak diyorsanız işte İBB’den ara tatil etkinlikleri!
Ara tatil etkinlikleri! Ara tatilde ne yapsak diyorsanız işte İBB’den ara tatil etkinlikleri! 18 milyon öğrenci ikinci yarıyıl ara tatiline başladı. Öğrenciler 11-15 Nisan'ı kapsayan ara tatilde hafta sonu ile birlikte 9 günlük tatil yapacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de (İBB), ara tatilde birbirinden keyifli ve ücretsiz etkinlikleri çocuklarla buluşturuyor. Mini konser, havuz keyfi, kukla gösterimi ve daha çok fazlası İstanbul’daki tüm çocukları bekliyor. Peki, Ara tatilde hangi etkinlikler var? Ara tatil çocuk etkinlikleri nerede var? Ara tatilde ne yapsak diyorsanız işte İBB’den ara tatil etkinlikleri!
11.04.2022 Eğitim
Stresle mücadelede 10 altın öneri!
Stresle mücadelede 10 altın öneri! Stresin çocukluk yaşlarından itibaren başladığına dikkat çeken Eğitim Koçu Murat Karcıoğlu, özellikle çocuların ve gençlerin aile içi çatışmalar, okul hayatı, arkadaşlıklar, fiziksel değişimler gibi birçok stres kaynağı ile mücadele ettiğini belirtti. Vücudun strese verdiği tepkilerin bazı rahatsızlıklara neden olduğunu vurgulayan Karcıoğlu, çocuklar ve ebeveynlerde stresle başa çıkmanın yollarını anlattı.
27.01.2022 Sağlık
Buz tutan Çıldır Gölü, festival alanı gibi
Buz tutan Çıldır Gölü, festival alanı gibi Ardahan'ın Çıldır ilçesinde, yüzeyi tamamen buz tutan Çıldır Gölü'ne giden yöre halkı ve ziyaretçiler, festival havasında eğleniyor. Gölün buzla kaplı zemininde Türk tarihinin en eski dönemlerinden bugüne ulaşan birçok oyundan biri olan 'aşık'ı oynayanlar, müzik eşliğinde halay çekip, Eskimo usulü balık avladı, atlı kızakla gezdi ve sobada demlenen çaydan içti. 
5.01.2022 Yaşam
Otomobile tutunarak giden patenli arkadan gelen minibüsün altında kaldı
Otomobile tutunarak giden patenli arkadan gelen minibüsün altında kaldı Beşiktaş'ta yoğun olan akşam trafiğinde bir otomobile tutunarak giden patenli, dengesini kaybedince düşerek arkadan gelen minibüsün altında kaldı. Minibüsün altında sıkışan patenliyi çevreden yetişenler kurtardı. Ağır yaralanan patenli hastaneye kaldırıldı.
3.01.2022 Yaşam
Şeyma Subaşı'na beğeni yağdı! Peş peşe paylaştı...
Şeyma Subaşı'na beğeni yağdı! Peş peşe paylaştı... Adeta her adımı olay olan, son olarak Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Şeyma Subaşı, spor tarzı ve patenleriyle objektif karşısına geçerek yeni pozlarını yayınladı.
31.12.2021 Magazin
Aksaray'da 9 aracın karıştığı 'buzlanma' kazası: 3 yaralı
Aksaray'da 9 aracın karıştığı 'buzlanma' kazası: 3 yaralı Aksaray’da, köprüde meydana gelen buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda, 9 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. 
21.12.2021 Gündem
9 aracın karıştığı 'buzlanma' kazası: 3 yaralı
9 aracın karıştığı 'buzlanma' kazası: 3 yaralı Aksaray’da, köprüde meydana gelen buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda, 9 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralan
21.12.2021 Yaşam
Erkeklerde Kiplangat kadınlarda Jerotich!
Erkeklerde Kiplangat kadınlarda Jerotich! N Kolay 43. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde Ugandalı atlet Victor Kiplangat ve kadınlarda Kenyalı atlet Sheila Jerotich kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gebelikte güvenli seyahat ve tatile dair her şey
Gebelikte güvenli seyahat ve tatile dair her şey Anne adayları için güvenli seyahatin yollarını anlatan Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü Doç. Dr. Lebriz Hale Aktün, “Gebelikte riskli bir durum yok ve seyahat süresinde belli önlemler alınırsa anne adaylarının tatile çıkmalarında bir sakınca yoktur” dedi.
3.08.2021 Sağlık
Rusya'dan Bodrum hamlesi! 83 milyon dolarlık yatırım...
Rusya'dan Bodrum hamlesi! 83 milyon dolarlık yatırım... Son dakika haberine göre; Rusya'dan 83 milyon dolarlık Bodrum hamlesi geldi. Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev Rus yatırımcılar tarafından Bodrum'da 83 milyon dolar yatırımla bir spor ve eğlence kompleksinin hayata geçirileceğini bildirdi.
28.06.2021 Ekonomi
Hesaba yatıyor! Son dakika kararı 1500 lira…
Hesaba yatıyor! Son dakika kararı 1500 lira… Milyonlarca kişi bekliyordu peş peşe kararlar geliyor. 1500 lira hesaba yatıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mayıs ve haziranı kapsayacak şekilde kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam etme kararı aldıklarını bildirdi. Turizm sektöründe mayıs sonu biten KDV indirimleri haziran sonuna kadar uzatıldı. Yiyecek-içecek alanında faaliyet gösteren işyerlerinin çalışanları için nisan- mayıs aylarında geçerli olacak 1.500 TL’lik destek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda geçtiğimiz hafta kabul edildi. 2 milyona yakın çalışan doğrudan etkilendi. Yeni kapama kararıyla 300 binden fazla çalışanımızın Nisan ve Mayıs aylarında destek kapsamına alınması bekleniyor.
22.04.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Salgından etkilenen vatandaşlar yararlanacak
Kredi müjdesi! Salgından etkilenen vatandaşlar yararlanacak Flaş kredi kararı! Avantajlı koşullarla kredi kullanılabilecek. İmzalar atıldı. Detaylar belli oldu. Krediden salgından etkilenen vatandaşlar yararlanacak. KOSGEB, Japonya Uluslararası İşbİrliği Ajansı ile 300 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı. Anlaşma ile imalat sanayisindeki mikro ve küçük işletmeler ile 2017 yılı sonrası kurulan teknoloji tabanlı start-up’lar finansmana kolay erişim sağlayacak.
21.04.2021 Ekonomi
Keler balığı nedir? Antalya'da nesli tükenme tehlikesi altında bulunan keler balığı yakalandı!
Keler balığı nedir? Antalya'da nesli tükenme tehlikesi altında bulunan keler balığı yakalandı! Antalya'da nesli tükenme tehlikesi altında bulunan keler balığı yakalandı. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde avlanan balıkçıların ağlarına bazı kaynaklarda melek balığı olarak da geçen keler balığının takıldığını söyledi. Keler balığı nedir, tehlikeli mi?
6.02.2021 Gündem
Buz tutan Çıldır Gölü'nde sürat pateni antrenmanı
Buz tutan Çıldır Gölü'nde sürat pateni antrenmanı Ardahan'da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün kısa kulvar (short track) sürat pateni takımı, yüzeyi tamamen buzla kaplanan Çıldır Gölü'nde antrenman yaptı.
6.01.2021 Yaşam
8 Kasım 2020 maraton heyecanı başlıyor! İstanbul maratonu güzergahı nasıl olacak? İşte 42. İstanbul Maratonu güzergahı...
8 Kasım 2020 maraton heyecanı başlıyor! İstanbul maratonu güzergahı nasıl olacak? İşte 42. İstanbul Maratonu güzergahı... 42. İstanbul Maratonu 8 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından organize edilen N Kolay'ın isim sponsorluğundaki 42. İstanbul Maratonu, yarın koşulacak. Salgın tedbirleri kapsamında yalnızca maraton kategorisinde ve kısıtlı kontenjanla gerçekleştirilecek olan organizasyonda yer alamayacak sporseverler için "Tek başına bizimle koş" sloganıyla sanal koşu düzenlenecek. Peki, İstanbul Maratonu güzergahı nasıl olacak? 8 Kasım 2020 maraton hakkında merak edilenler…
7.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Paten ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paten haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.