Monica Belluci

Monica Belluci

Son dakika Monica Belluci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Monica Belluci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Monica Belluci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Monica Belluci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan monica belluci gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 monica belluci haberi bulunmuştur. Tüm monica belluci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Matrix Filmleri İzleme Sırası...matrix Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Matrix Filmleri İzleme Sırası...matrix Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Sinema dünyasında çığır açan yapımlar arasında Matrix ilk başlarda yer almaktadır. Filmde kullanılan teknoloji ve akıl almaz sahneler herkesin aklında yer etmiştir. Özellikle filmde başrolde yer alan Neo karakterinin kurşunlardan kaçışı halen hafızalarda bulunur. Bu eşsiz yapımın normalde üçleme olarak çekildiği bilinir. Ancak efsane yapımın 2021 yılında dördüncü devam halkası gelmiştir.
31.01.2024 Gündem
Selanik'te Monica Bellucci'ye onur ödülü
Selanik'te Monica Bellucci'ye onur ödülü Dünyaca ünlü İtalyan aktris Monica Belluci, Yunanistan'daki 64. Selanik Uluslararası Film Festivali'nde, sinemaya yaptığı katkılardan dolayı 'Altın İskender Onur Ödülü'ne layık görüldü.
10.11.2023 Magazin
Monica Belluci'ye anlamlı hediye!
Monica Belluci'ye anlamlı hediye! Opera efsanesi Maria Callas’ı canlandırdığı oyunu için İstanbul’a gelen Monica Belluci, anlamlı bir hoş geldin hediyesiyle karşılandı.
21.04.2022 Magazin
Açılışına dünyaca ünlülerin katıldığı milyonluk tesis icradan satılık
Açılışına dünyaca ünlülerin katıldığı milyonluk tesis icradan satılık Antalya'da dünyaca ünlü isimlerin, 2009 yılındaki açılışına katıldığı Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin olduğu taşınmazlar icradan satılacak. Belirlenen bedel 178 milyon lira. İcradan satış ihalesinin ilki mart ayı ortasında yapılacak.
1.02.2022 Ekonomi
50 yaşında çalıştığıma inanamıyorum!
50 yaşında çalıştığıma inanamıyorum! Güzelliğiyle nam salmış İtalyan oyuncu Monica Belluci, “50 yaşıma geldiğimde hala çalıyor olabileceğimi düşünmemiştim” dedi
2.08.2017 Magazin
Mardan Palace Oteli'nin satış ihalesi iptal edildi
Mardan Palace Oteli'nin satış ihalesi iptal edildi Mardan Palace Oteli'nin borçları nedeniyle Halk Bankasına icra yoluyla satıldığı ihalenin feshine ilişkin 5. İcra Hukuk Mahkemesinde açılan dava sonucunda satış ihalesinin feshedildiği bildirildi.
10.11.2016 Ekonomi
'Eşimle bir kadın arabanın arka koltuğunda...'
'Eşimle bir kadın arabanın arka koltuğunda...' Hakan Uzan'la evli olduğu dönemde lüks bir hayat yaşayan Yeşim Salkım, boşandıktan sonra yaşadığı zorlukları canlı yayında anlattı.
20.10.2016 Magazin
Londra’da ‘mücevher’ gibi mağaza açacak
Londra’da ‘mücevher’ gibi mağaza açacak Elton John’dan Monica Belluci’ye, Kevin Spacey’den Jennifer Lopez’e ünlü isimlerin tercihi olan Karun Mücevher, ürünlerini Milano ve Venedik’ten sonra New York’ta da satmaya başladı. Oscar törenlerinde yıldızlarla kırmızı halıya çıkan Karun, Londra’da mağaza açmaya hazırlanıyor
16.04.2016 Ekonomi
Yerli Monica Cansu!
Yerli Monica Cansu! Cansu Kurtçu, dördüncü single çalışması ‘Kalbim Kefil’i sekiz aylık aradan sonra müzikseverlerin beğenisine sundu...
18.11.2015 Magazin
1 milyar $’lık lüks otel 360 milyon TL’ye gitti
1 milyar $’lık lüks otel 360 milyon TL’ye gitti Antalya’da 6 yıl önce 1 milyar dolar yatırımla açıldığı belirtilen Mardan Palace icradan 360 milyon liraya satıldı. Otelin yeni sahibi Halkbank oldu.
2.11.2015 Ekonomi
Mardan Palace icradan satıldı
Mardan Palace icradan satıldı Antalya’da bulunan 7 yıldızlı Mardan Palace Otel, Antalya 6...
2.11.2015 Ekonomi
"Dört gözle menopoza girmeyi bekliyorum"
"Dört gözle menopoza girmeyi bekliyorum" Sinemanın "her dem güzel" yıldızlarından Monica Bellucci, şu sıralar rol aldığı yeni James Bond filmi Spectre ile gündemde...
24.10.2015 Magazin
Bir daha çal sam!
Bir daha çal sam! YENİ Bond filmi Spectre’nin müziği İngiliz şarkıcı Sam Smith’ten...
5.10.2015 Magazin
Bond bir kadın düşmanı!
Bond bir kadın düşmanı! Dört filmdir Bond karakterine hayat veren ünlü aktör Daniel Craig (47), filmlerde ilişkisi olmayan 007’yi acımasızca eleştirdi. “O kadın düşmanı ve seksist bir adam” dedi.
1.09.2015 Magazin
Sürpriz dizi projesi! Yönetmeni ise...
Sürpriz dizi projesi! Yönetmeni ise... Belçim Bilgin ve Ömer Faruk Sorak bu dizide buluştu
15.06.2015 Televizyon
51’inde formu yerinde...
51’inde formu yerinde... Yeni James Bond filminin çekimlerine Bond rolündeki Daniel Craig ile Berlin’de devam eden Monica Belluci, 51 yaşında hala çekiciliğinin zirvesinde görüntüleriyle görenleri yine hayran bıraktı...
3.03.2015 Magazin
Roma’da buluştular
Roma’da buluştular James Bond’un yeni filmi ‘Spectre’nin çekimlerine başlayan Daniel Craig ve 50’sinde olmasında rağmen Bond kızı olmayı başaran Monica Belluci film çekimleri için İtalya’nın romantik kenti Roma’da buluştular...
19.02.2015 Magazin
O da hacker kurbanı
O da hacker kurbanı 2015’te vizyona girecek yeni James Bond filminin senaryosu internete sızdırıldı...
15.12.2014 Yaşam
işte yeni Bond kızları!
işte yeni Bond kızları! Ünlü casusluk serisi James Bond’un yeni film detayları açıklandı. Bond’u yine Daniel Craig’in oynayacağı filmde Bond kızları Monica Belluci ve Lea Seydoux olacak.
4.12.2014 Magazin
Monica Bellucci Türk işadamına açtığı davayı kazandı
Monica Bellucci Türk işadamına açtığı davayı kazandı Dünyaca ünlü oyuncu Monica Bellucci, ismini marka olarak tescil ettiren Türk işadamına açtığı davayı kazandı.
17.10.2014 Arşiv
Ünlü işadamına 'tedbir' şoku!
Ünlü işadamına 'tedbir' şoku! Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov’un, aralarında 2009 yılında dünya yıldızlarıyla birlikte açılışı yapılan Antalya’daki lüks Mardan Palace otelinin de bulunduğu yatırımlarının tehlikede olduğu öne sürüldü.
8.07.2014 Dünya
Monica Belluci'den o iş adamına dava!
Monica Belluci'den o iş adamına dava! Dünyaca ünlü yıldız Monica Bellucci, kendi adını marka olarak tescil ettiren işadamına dava açtı.
19.06.2014 Magazin
Monica Bellucci'den Türk işadamına dava!
Monica Bellucci'den Türk işadamına dava! İşadamı Arafat Yazıcı, 11 yıl önce TPE’ye başvurarak Monica Belluci ismini tescil ettirdi. İtalyan oyuncu Monica Bellucci’nin patent işlerini yürüten uluslararası bir şirket Yazıcı'yı dava etti.
19.06.2014 Dünya
Aşk insanı özgürleştirir!
Aşk insanı özgürleştirir! Dün vizyona giren Su ve Ateş filminin oyuncularından Pelin Akil, bir yandan da Osmanlı Tokadı dizisinde rol alıyor.
16.11.2013 Arşiv
"Biraz sabretsinler"
"Biraz sabretsinler" Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Pedro Franco için, “Dönüş Yok” filmini örnek gösterdi, “O filmi izleyenler, 15 dakikada sıkılıp, sinemadan çıkardı. Ama asıl film bundan sonra başladı. Pedro’da da sabretsinler” dedi.
30.10.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Monica Belluci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki monica belluci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.