Gazete Vatan Logo
Magazin Bond bir kadın düşmanı!

Bond bir kadın düşmanı!

Dört filmdir Bond karakterine hayat veren ünlü aktör Daniel Craig (47), filmlerde ilişkisi olmayan 007’yi acımasızca eleştirdi. “O kadın düşmanı ve seksist bir adam” dedi.

Bond bir kadın düşmanı!

KASIM ayında vizyona girecek ve yönetmenliğini Sam Mendes’in üstlendiği yeni Bond filmi Spectre hakkında konuşan ünlü aktör Daniel Craig, dört filmdir can verdiği karakterini topa tuttu. Aktör, bu ünlü kahramanın tarihinde ilk kez olgun bir kadınla ilişki yaşayacağını (Monica Belluci) söylerken, bu filmde sürekli genç yıldızların ‘Bond kızı’ olmasından doğan eleştirileri de yanıtlamış oldu.

47 yaşındaki aktör “Umarım benim yorumladığım James Bond, kendisinden öncekiler kadar kadın düşmanı değildir” diye konuştu. Craig, Bond karakterinin yaşadığı anlamsız ilişkiler yüzünden yalnız kaldığını da sözlerine ekledi. Ünlü aktrist Rachell Weisz ile evli olan Craig kendi özel hayatında Bond ile alakası olmadığınğı da belirtti.Yönetmen Sam Mendes de Bond serisinin yeni filminin devrimci nitelikler taşıyacağını, klişeleri yerle bir edeceğini söylemişti.

James Bond 2006’daki Casino Royale filminde Eva Green ile deniz sahnesindeki yakınlaşmasıyla konuşulmuştu. Bond yeni filmde ise ‘en olgun Bond kızı’ olacak 50 yaşındaki Monica Belluci’nin oynayacağı karakter ile aşk yaşayacak.

Haberin Devamı

Daniel Craig gerçek hayatta oyuncu Rachel Weisz ile evli.