Monica Bellucci

Monica Bellucci

Son dakika Monica Bellucci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Monica Bellucci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Monica Bellucci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Monica Bellucci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan monica bellucci gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 monica bellucci haberi bulunmuştur. Tüm monica bellucci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selanik'te Monica Bellucci'ye onur ödülü
Selanik'te Monica Bellucci'ye onur ödülü Dünyaca ünlü İtalyan aktris Monica Belluci, Yunanistan'daki 64. Selanik Uluslararası Film Festivali'nde, sinemaya yaptığı katkılardan dolayı 'Altın İskender Onur Ödülü'ne layık görüldü.
10.11.2023 Magazin
Vincent Cassel - Tina Kunakey çiftinin evliliğinde kriz çıktı! Tüm izlerini sildi
Vincent Cassel - Tina Kunakey çiftinin evliliğinde kriz çıktı! Tüm izlerini sildi 2018'de nikâh masasına oturan Vincent Cassel ile Tina Kunakey'in evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Birlikte sık sık paylaşım yapan ve her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren ikiliyle yakın bir kaynak, ünlü çiftin ayrıldığını öne sürdü. İşte detaylar...
7.04.2023 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Laura Carter bomba haberi böyle verdi!
Laura Carter bomba haberi böyle verdi! Laura Carter hamile olduğunu takipçilerine çırılçıplak çektiği bu fotoğrafıyla duyurdu.
12.10.2017 Magazin
Monica Bellucci: Geçmişe dönebilsem o filmlerde...
Monica Bellucci: Geçmişe dönebilsem o filmlerde... İspanya'nın San Sebastian kentinde bu yıl 65'incisi düzenlenen San Sebastian Uluslararası Film Festivali'nde, İtalyan aktris Monica Bellucci'ye 'Kariyer Ödülü' (Donostia) takdim edildi. Güzel oyuncu yaptığı konuşmada bomba itiraflarda bulundu.
28.09.2017 Magazin
Ünlü yönetmen İstanbul’da
Ünlü yönetmen İstanbul’da Yılmaz Erdoğan, Beren Saat ve Monica Bellucci’nin rol aldığı ‘Gergedan Mevsimi’ filminin yönetmeni Bahman Ghobadi İstanbul’a geldi.
5.09.2017 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var?- 28 Temmuz Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var?- 28 Temmuz Cuma ATV yayın akışı 28 Temmuz Cuma sabah kuşağında komedi dizisi olan Kertenkele’nin 35. Bölümüyle başlıyor. Kertenkele’nin hemen ardından ekrana Aşk ve Mavi dizisinin 25. Bölüm tekrarı geliyor. Akşam kuşağına gelindiği zaman yabacı sinema festivali sizleri bekliyor. Arka arkaya Turbo, Sherlock Holmes ve Güneşin Gözyaşları ATV ekranlarında yayınlanıyor. ATV 28 Temmuz Cuma günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Cannes’a muhteşem veda!
Cannes’a muhteşem veda! 70. Cannes Film Festivali, önceki gün verilen ödüllerle son buldu. Türk asıllı Alman yönetmen Fatih Akın’ın yönettiği ‘Solgun’ adlı filmin başrolünü üstlenen Diane Kruger, En İyi Kadın Oyuncu seçildi
29.05.2017 Magazin
Savaşın acısı aşkla sarılır...
Savaşın acısı aşkla sarılır... "Aşk ve Savaş", Bosna Savaşı döneminde geçen tutku dolu bir aşkı mizahi dille ele alıyor.
26.05.2017 Arşiv
Bellucci’den yastık siparişi
Bellucci’den yastık siparişi İtalyan yıldız Monica Bellucci, Yastık By Rıfat Özbek’in yeni koleksiyonu Modern Classics 2’den yastık siparişi verdi.
19.05.2017 Magazin
Monica Bellucci herkesin aklını aldı!
Monica Bellucci herkesin aklını aldı! Defalarca dünyanın en seksi kadını seçilen Monica Bellucci, Cannes Film Festivali açılışında herkesin aklını başından aldı. Bellucci, birlikte sunuculuk yaptığı Alex Lutz'u tutkulu bir şekilde dudaklarından öptü.
18.05.2017 Dünya
Monica Bellucci herkesin aklını aldı!
Monica Bellucci herkesin aklını aldı! Defalarca dünyanın en seksi kadını seçilen Monica Bellucci, Cannes Film Festivali açılışında herkesin aklını başından aldı. Bellucci, birlikte sunuculuk yaptığı Alex Lutz'u tutkulu bir şekilde dudaklarından öptü.
18.05.2017 Magazin
Monica Bellucci sosyal medyayı salladı!
Monica Bellucci sosyal medyayı salladı! Monica Bellucci GQ dergisine çok cesur pozlar verdi.
8.02.2017 Magazin
Yıllara meydan okuyor
Yıllara meydan okuyor Giorgio Armani’nin İlkbahar/ Yaz 2017 koleksiyonunun tanıtıldığı özel defile beyazperdenin ünlü yıldızlarını da bir araya getirdi.
25.01.2017 Magazin
52 yaşındaki güzel: Monica Bellucci
52 yaşındaki güzel: Monica Bellucci Dünyaca ünlü İtalyan oyuncu Monica Bellucci, 52 yaşında olmasına rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmedi.
25.01.2017 Magazin
Monica Bellucci'den ateşli sahne!
Monica Bellucci'den ateşli sahne! Dünyaca ünlü 51 yaşındaki oyuncu Monica Bellucci, rol aldığı dizideki cesur sahneleriyle adından söz ettirdi.
12.12.2016 Magazin
Sonbaharın habercisi festival
Sonbaharın habercisi festival İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Vodafone FreeZone sponsorluğunda Filmekimi, 15...
29.09.2016 Magazin
Mandalina güzeli
Mandalina güzeli Geçtiğimiz yıl Spectre’da rol alarak ‘en yaşlı’ Bond kızı olarak tarihe geçen 51 yaşındaki Monica Bellucci, televizyon dizisi Mozart In The Jungle’ın üçüncü bölümü için kamera karşısına geçti...
18.07.2016 Magazin
Kadın yıldızların paradoksu Kate Barry
Kadın yıldızların paradoksu Kate Barry 2013 Aralık, sadece tamamı şöhretlerden oluşan Birkin, Gainsbourg ve Barry aileleri için değil, çağdaş fotoğraf dünyası için de önemli bir kaybı hatırlatıyor...
2.04.2016 Magazin
"İşte Benim Stilim" birincisi oyuncu olmak istiyor
"İşte Benim Stilim" birincisi oyuncu olmak istiyor Bursa’da güzellik merkezi açılışına katılan İşte Benim Stilim birincisi Emel Özkızıltaş, oyuncu olmak istediğini söyledi...
20.03.2016 Magazin
James Bond ''Spectre'' rekorla başladı
James Bond ''Spectre'' rekorla başladı 24. James Bond filmi Spectre, yayınlandığı ülkelerde tüm zamanların gişe rekorunu kırdı.
3.11.2015 Bilim ve Teknoloji
"Dört gözle menopoza girmeyi bekliyorum"
"Dört gözle menopoza girmeyi bekliyorum" Sinemanın "her dem güzel" yıldızlarından Monica Bellucci, şu sıralar rol aldığı yeni James Bond filmi Spectre ile gündemde...
24.10.2015 Magazin
Kayalıklara saklanıp öpüştüler!
Kayalıklara saklanıp öpüştüler! 1990'lı yılların en gözde top modellerinden biri olan Laetitia Casta, uzun süredir nişanlı olduğu İtalyan aktör Stefano Accorsi'den boşandıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı.
12.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Monica Bellucci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki monica bellucci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.