Metin Hara

Metin Hara

Son dakika metin hara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metin hara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metin hara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Hara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin hara gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 metin hara haberi bulunmuştur. Tüm metin hara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hilal Altınbilek yeni bir aşka yelken açtı! 'Kıstaslarım var ki beraberiz'
Hilal Altınbilek yeni bir aşka yelken açtı! 'Kıstaslarım var ki beraberiz' Ağustos 2022'de yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalayan Hilal Altınbilek, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı, aşk hayatı hakkında konuştu.
6.08.2023 Magazin
Hilal Altınbilek ile Mehmet Can Uzun aşkı sona erdi! 'Ne evlenmesi, ayrıldık biz'
Hilal Altınbilek ile Mehmet Can Uzun aşkı sona erdi! 'Ne evlenmesi, ayrıldık biz' Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Ünlü oyuncu, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de görüntülenen ve 'evlilik' soruları yöneltilen çiftten kötü haber geldi.
10.06.2023 Magazin
Hilal Altınbilek'ten evlilik sorusuna şaşırtan yanıt
Hilal Altınbilek'ten evlilik sorusuna şaşırtan yanıt Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Güzel oyuncu, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile aşk yaşamaya başlamıştı. Altınbilek, sevgilisiyle fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.
31.05.2023 Magazin
Hilal Altınbilek'ten beklenmedik hamle! Sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı
Hilal Altınbilek'ten beklenmedik hamle! Sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Güzel oyuncu, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile aşk yaşamaya başlamıştı. Altınbilek, sevgilisiyle fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.
3.05.2023 Magazin
Hilal Altınbilek yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!
Hilal Altınbilek yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi! Oyuncu Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Sürpriz ayrılıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkan ünlü isim, geçtiğimiz ay yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. Gazetecileri görünce kameralardan kaçan ikili, geçtiğimiz akşam Etiler'de ortaya çıktı. Aşıklar, bu sefer kaçmadı.
14.01.2023 Galeri
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi '007 James Bond' gibi!
Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi '007 James Bond' gibi! Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Sürpriz ayrılıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkan 31 yaşındaki güzel, önceki gece sevgilisiyle Etiler'deydi. Oyuncunun gizemli aşkı, basın mensuplarına görüntü vermemek için uzun uğraşlar verse de bu çabasında başarılı olamadı.
25.11.2022 Magazin
Metin Hara: Benimle ilgili bir şey yazma
Metin Hara: Benimle ilgili bir şey yazma Yaklaşık bir yıldır gözlerden uzak aşk yaşayan oyuncu Hilal Altınbilek ile yazar Metin Hara'dan geçtiğimiz aylarda ayrılık haberi gelmişti. Evliliğe giden ilişkilerini sessiz sedasız bitiren ikiliden Hara, önceki akşam Bebek'te arkadaşları ile kahve içerken objektiflere yansıdı. Basın mensupları, 40 yaşındaki ünlü isme, Altınbilek ile ayrılıkları hakkında sorular yöneltti.
27.10.2022 Magazin
Hilal Altınbilek ve Metin Hara aşkı bitti!
Hilal Altınbilek ve Metin Hara aşkı bitti! Bir yıldır mutlu birliktelikleri olan Hilal Altınbilek ile Metin Hara, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyordu. Zaman zaman mutluluklarını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşan ünlü çiftin nikah masasına oturması bekleniyordu. Ancak ikiliden kötü haber geldi. Güzel oyuncu, Metin Hara’yla ilişkisini noktaladı.
25.08.2022 Magazin
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu?
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkında sürpriz gelişme! Ünlü çift 1 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırıyor. Çiftten gelen güzel haber magazin takipçilerinin gündemine oturdu. Bir zamanlar Adriana Lima ile olan birlikteliği ile çokça konuşulan Metin Hara’nın Hilal Altınbilek’le evlilik kararı alması sonrasında ünlü çift ile ilgili bilgiler sorgulanıyor. Peki, Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Hilal Altınbilek kimdir? İşte detaylar…
Adriana Lima hamile! Sosyal medyadan böyle duyurdu
Adriana Lima hamile! Sosyal medyadan böyle duyurdu Dünyaca ünlü manken Adriana Lima, bir dönem Metin Hara ile yaşadığı aşkla çok konuşulmuştu. Brezilyalı güzel, bir süredir beraber olduğu yeni sevgilisinden hamile olduğunu duyurdu. Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan 40 yaşındaki mankenin paylaşımı kısa sürede dünyada gündem oldu.
19.02.2022 Magazin
Hilal Altınbilek-Metin Hara çifti evleniyor mu?
Hilal Altınbilek-Metin Hara çifti evleniyor mu? 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde rol alan oyuncu Hilal Altınbilek, bir süredir birlikte olduğu yazar sevgilisi Metin Hara'yla Bebek'te objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü çift, "Evlilik düşünüyor musunuz? Aileler tanıştı mı?" sorusuna yanıt verdi.
14.12.2021 Magazin
Metin Hara mahkemeye şikayet etti! 'Psikolojim çöktü'
Metin Hara mahkemeye şikayet etti! 'Psikolojim çöktü' Metin Hara; ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı ilişkiyle ilgili yorumların ve diploması olmamasına rağmen tabip unvanını kullanmasını eleştiren haber ve paylaşımların kaldırılması için savcılığın kapısını çaldı. Hara, “O haber ve yorumlar beni aşağılıyor, psikolojimin çökmesine neden oluyor” dedi
23.09.2021 Magazin
Metin Hara hakkında karar verildi!
Metin Hara hakkında karar verildi! Bir dönem dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşk ile konuşulan, düşünce gücüyle tedavi ve enerji konularında kitapları olan Metin Hara...
8.09.2021 Magazin
Adriana Lima'dan Nusret Gökçe paylaşımı!
Adriana Lima'dan Nusret Gökçe paylaşımı! Eski Victoria Secret modeli Adriana Lima ile Nusret Gökçe, Miami'de karşılaştı. Güzel model Lima, Nusret Gökçe ile verdiği pozu sosyal medyadan paylaştı.
1.03.2021 Magazin
Metin Hara'dan Adriana Lima açıklaması! 'Sadece hayret ettim'
Metin Hara'dan Adriana Lima açıklaması! 'Sadece hayret ettim' Instagram canlı yayınında iş ve özel hayatına dair soruları yanıtlayan Metin Hara, Brezilyalı model Adriana Lima ile ayrılığı hakkında konuştu.
6.02.2021 Magazin
Metin Hara'ya zorla getirme kararı!
Metin Hara'ya zorla getirme kararı! Düşünce gücü, enerji gibi konuları içeren kitaplarıyla bilinen ve bir dönem dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşk ile konuşulan yazar Metin Hara, 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ikinci duruşmasına katılmayınca hakkında zorla getirme kararı çıkarılmasına karar verildi.
25.06.2020 Magazin
Adriana Lima'dan makyajsız paylaşım!
Adriana Lima'dan makyajsız paylaşım! Eski Victoria's Secret meleği Adriana Lima, sosyal medyayı oldukça aktif kullanan isimlerden biri. Çektiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaşan top model, son paylaştığı makyajsız karesiyle çok konuşuldu.
21.01.2020 Magazin
Ayşe Akın ile Metin Hara aşk mı yaşıyor?
Ayşe Akın ile Metin Hara aşk mı yaşıyor? Adriana Lima’yla yaşadığı ilişkiyle uzun süre gündemden düşmeyen Metin Hara’nın adı Ayşe Akın’la anılıyor.
25.12.2019 Magazin
Metin Hara'nın 5 yıla kadar hapsi istendi
Metin Hara'nın 5 yıla kadar hapsi istendi Adriana Lima ile yaşadığı aşkla adını duyuran Metin Hara’ya ‘sahte doktor’ iddiasıyla dava açıldı. Hara’nın 5 yıla kadar hapsi istendi.
17.12.2019 Magazin
Metin Hara'ya şok! İhbar ettiler, iş yeri mühürlendi...
Metin Hara'ya şok! İhbar ettiler, iş yeri mühürlendi... Düşünce gücüyle tedavi ve enerji konularında kitapları olan Metin Hara, diploması olmadığı halde kendisine doktor süsü verdiği gerekçesiyle ihbar edildi. 6 ay hapsi istenen Hara’nın iş yeri de mühürlendi.
16.12.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Metin Hara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin hara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.