Gazete Vatan Logo
Magazin Hilal Altınbilek ve Metin Hara aşkı bitti!

Hilal Altınbilek ve Metin Hara aşkı bitti!

Bir yıldır mutlu birliktelikleri olan Hilal Altınbilek ile Metin Hara, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyordu. Zaman zaman mutluluklarını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşan ünlü çiftin nikah masasına oturması bekleniyordu. Ancak ikiliden kötü haber geldi. Güzel oyuncu, Metin Hara’yla ilişkisini noktaladı.

Hilal Altınbilek ve Metin Hara aşkı bitti!

Metin Hara ile Hilal Altınbilek çifitnin aşkı geçtiğimiz yıl temmuz ayında Bozcaada’da ortaya çıkmıştı. Birlikte tatile çıkan ikili objektiflere yansımıştı. Birlikteliklerini gizlemeyen Altınbilek ile Hara, sekiz ay önce komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun tek kişilik gösterisini izlemişti.

"YENİ YILA SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE GİREBİLİRİZ" DEMİŞTİ

Yılbaşı planı sorulan ikiliden Metin Hara'nın açıklaması dikkat çekmişti. Hara, "Yeni yıl için bir planım var. Sürpriz bir şekilde girebiliriz” demiş, Bu cevap, "Yeni yılda evlilik teklifi gelir mi?" sorusunu akıllara getirmişti.

Aşkları dolu dizgin devam eden Hilal Altınbilek (30) ile yazar sevgilisi Metin Hara (39), geçtiğimiz aylarda Bebek'te köpekleriyle yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Beraberliklerinin güzel gittiğini söyleyen Altınbilek-Hara ikilisi, ayak üstü kendilerini görüntüleyen muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı.

Basın mensuplarının "Evlilik düşünüyor musunuz? Aileler tanıştı mı?" sorusuna, "Evet tanıştı, merak etmeyin" yanıtını vermişti. 'Karagül' dizisiyle şöhreti yakalayan güzel oyuncu ile sevgilisi Metin Hara'nın yakın zamanda ilişkilerini resmiyete dökeceği ve nikah masasına oturacakları iddia edilmişti.

Haberin Devamı

AŞK BİTTİ

Nikah masasına oturması beklenen Altınbilek ile Hara'dan kötü haber geldi. 31 yaşındaki oyuncu, bir yıldır birlikte olduğu yazardan fikir ayrılığı ve kıskançlık sebebiyle ayrıldı.

Kendini işine adayan Altınbilek’in, yeni projesi için çalışmalara başladığı öğrenildi. Çiftin, nisan ayında da ayrıldığı iddia edilmiş, çıkan haberlerin ardından Instagram’dan fotoğraf paylaşan Altınbilek iddiaları yalanlamıştı.