Hilal Altınbilek'ten romantik mesaj:  Yaşlarını hep yanımda al
Hilal Altınbilek'ten romantik mesaj: Yaşlarını hep yanımda al Hilal Altınbilek, sevgilisi Mehmet Can Uzun'un doğum gününü, "Bundan sonraki yaşlarını hep yanımda al..." sözleriyle kutladı. Oyuncu, gazetecilerin, "İleride evlilik var mı?" sorusuna geçtiğimiz günlerde yanıt vermişti.
24.09.2023 Magazin
Hilal Altınbilek yeni bir aşka yelken açtı! 'Kıstaslarım var ki beraberiz'
Hilal Altınbilek yeni bir aşka yelken açtı! 'Kıstaslarım var ki beraberiz' Ağustos 2022'de yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalayan Hilal Altınbilek, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı, aşk hayatı hakkında konuştu.
6.08.2023 Magazin
Hilal Altınbilek'ten evlilik sorusuna şaşırtan yanıt
Hilal Altınbilek'ten evlilik sorusuna şaşırtan yanıt Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Güzel oyuncu, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile aşk yaşamaya başlamıştı. Altınbilek, sevgilisiyle fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.
31.05.2023 Magazin
Hilal Altınbilek'ten beklenmedik hamle! Sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı
Hilal Altınbilek'ten beklenmedik hamle! Sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Güzel oyuncu, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile aşk yaşamaya başlamıştı. Altınbilek, sevgilisiyle fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.
3.05.2023 Magazin