Aşk

Aşk

Son dakika aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.886 aşk haberi bulunmuştur. Tüm aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan iddialara yanıt vermişti! Ünlü oyuncu sosyal medyayı salladı
Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan iddialara yanıt vermişti! Ünlü oyuncu sosyal medyayı salladı Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Ya Çok Seversen' dizisinde adından söz ettiren başarılı oyuncu Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan, dizinin bitmesinin ardından aşk yaşadıkları iddialarını yalanlamıştı. Ünlü oyuncu Bürsin, ayna karşısında verdiği pozuyla kaslarını sosyal medya hesabından paylaştı.
26.04.2024 Magazin
Ukraynalı kadın ile Şırnaklı adam sosyal medyadan tanıştıp dünya evine girdi! Çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı
Ukraynalı kadın ile Şırnaklı adam sosyal medyadan tanıştıp dünya evine girdi! Çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı Şırnak'ın Uludere ilçesinde kepçe operatörü Ferhat Aykut ile Ukraynalı moda tasarımcısı Aurika Smirnov, 3 yıl önce sosyal medya üzerinden tanışıp evlilik kararı aldı. Şırnak'ta 2 gün 2 gece süren düğünle dünya evine giren çifte 1 milyonluk takı ve para takıldığı açıklandı.
26.04.2024 Gündem
Cem Yılmaz’la göndermesi çok konuşulmuştu! Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’dan kulis pozu geldi!
Cem Yılmaz’la göndermesi çok konuşulmuştu! Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’dan kulis pozu geldi! Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolü paylaştığı 'Aile' dizisinin sona ermesinin ardından Serenay Sarıkaya Mert Demir’le olan aşkıyla konuşulmaya devam ediyor. Serenay Sarıkaya, son olarak kuliste hazırlanırken verdiği pozla beğeni yağmuruna tutuldu.
26.04.2024 Magazin
İlk kez görüntülendiler: Bülent Şakrak ile Esra Akpınar'ın aşkı belgelendi!
İlk kez görüntülendiler: Bülent Şakrak ile Esra Akpınar'ın aşkı belgelendi! Aşk yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelen Bülent Şakrak ve Esra Akpınar, önceki gece Etiler’deki bir mekâna girerken görüntülendi. Şakrak ve Akpınar ilk kez bir arada objektiflere yansıdı.
26.04.2024 Magazin
Aşk kapıyı çalınca 12 burç böyle tepki veriyor: Astrolog Aygül Aydın Mayıs'ın şanslı 3 burcu geldi
Aşk kapıyı çalınca 12 burç böyle tepki veriyor: Astrolog Aygül Aydın Mayıs'ın şanslı 3 burcu geldi Aşk kapıyı çaldığında 12 burcun tepkisi ne olurdu? Astrolog Aygül Aydın, tüm gündemin dışına çıkıp burçlar kuşağındaki bu eğlenceli konuya el attı. 25 Nisan günlük yorumlarında ise, herkese bir önerisi var: Hayatındaki en yetkili kişi sensin ve başkalarının sana saygı duymasını talep etmek yerine saygı görmediğin yerlerden uzak durma seçeneğini değerlendirmelisin. İşte Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
25.04.2024 Astroloji
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Dilan Çiçek Deniz Sinan Çetin’in oğluyla aşk yaşıyor!
Dilan Çiçek Deniz Sinan Çetin’in oğluyla aşk yaşıyor! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli birliktelik sonrasında aradığı aşkı ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlunda buldu.
24.04.2024 Magazin
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Magazin
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can'ın sevgilisi ortaya çıktı! İşte Arzum Onan'ın müstakbel gelini
Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can'ın sevgilisi ortaya çıktı! İşte Arzum Onan'ın müstakbel gelini Can Aslantuğ sevgilisinin doğum gününü aşk pozlarıyla kutladı. Arzum Onan, bayramı Bodrum'da biricik oğlu Can Aslantuğ ve müstakbel gelini Lal Gümüşçüoğlu ile kutlamıştı. Sık sık birlikte pozlarını paylaşan genç aşıklardan son olarak, Lal Gümüşçüoğlu'nun doğum gününde kareler geldi. İşte Aslantuğ ailesinin müstakbel gelini Can Aslantuğ'un sevgilisi...
21.04.2024 Magazin
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Atatürk Parkı ve Merkez Park’ta açılan yüzlerce stant, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
18.04.2024 Adana
Sadettin Saran ile aşk mı yaşıyor? Bade İşçil açıkladı
Sadettin Saran ile aşk mı yaşıyor? Bade İşçil açıkladı Kalbinin boş olmadığı geçtiğimiz günlerde açıklayan Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bebek'te görüntülenen güzel oyuncu, Saran’la aşk yaşadığına dair iddialara yanıt verdi.
17.04.2024 Magazin
Adana’da karnaval coşkusu! Rengarenk görüntüler ortaya çıktı
Adana’da karnaval coşkusu! Rengarenk görüntüler ortaya çıktı Portakal çiçeği kokusunun insanlar üzerinde yarattığı mutluluk, heyecan, sevgi ve aşk duygusunu tüm Türkiye’nin yaşaması fikriyle ortaya çıkan Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntülerle başladı.
16.04.2024 Adana
Bayram sonrası 3 burç için aşk müjdesi! Astrolog Dinçer Güner: Sürpriz bir evlilik teklifi gelirse şaşırmayın
Bayram sonrası 3 burç için aşk müjdesi! Astrolog Dinçer Güner: Sürpriz bir evlilik teklifi gelirse şaşırmayın Gökyüzündeki gezegenlerin oyun alanındaki dansı bu hafta da merak uyandırıcı bir şekilde devam ediyor. Her burcun enerjisini etkileyen bu hareketlilik, heyecan verici ve belirsiz bir dönemi işaret ediyor. Bu hafta, aşk hayatından kariyere, finansal durumdan sağlığa kadar pek çok alanda önemli gelişmeler yaşanabilir. Jüpiter ve Uranüs artık birlikte hareket ederlerken Astrolog Dinçer Güner’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
14.04.2024 Magazin
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var'
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var' Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
10.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir'le anılıyordu. Sosyal medya yorumlarıyla dikkat çeken ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü objektiflere yansımış ama aşk sorularını yanıtsız bırakmıştı. Etiler'de görüntülenen Sarıkaya, kural bozdu; ilk kez sürpriz birlikteliği kabul etti.
10.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya -  Mert Demir'den Milano dönüşü yeni taktik!
Serenay Sarıkaya - Mert Demir'den Milano dönüşü yeni taktik! Şarkıcı Mert Demir (30) ve oyuncu Seranay Sarıkaya (31), aşk soruları karşısında her defasında sessiz kalıyor. Milano tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıyan ikili, yan yana görüntü vermemek adına taktik yaptı. Kameraları fark eden Sarıkaya, sevgilisini telefonla uyardı.
9.04.2024 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan erkeklerin oje sürüp, etek giymesine ilginç yorum!
Ayça Ayşin Turan'dan erkeklerin oje sürüp, etek giymesine ilginç yorum! Ayça Ayşin Turan önceki gün fotoğraflarını çeken muhabirlere “Bir toplantımız vardı ama detaylarını sizlerle paylaşmayacağım. Ben biraz ketumum, biliyorsunuz” diyerek güldü. Erkeklerim etek giyip oje sürmesi hakkında da ilginç bir yorumda bulundu.
8.04.2024 Magazin
Zeynep Mansur: Aşk için dinimi değiştirmem!
Zeynep Mansur: Aşk için dinimi değiştirmem! Ünlü şarkıcı Zeynep Mansur, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen Mansur, aradığı aşkı Yunanistan'da bulabileceğini söyledikten sonra; samimi bir açıklamada bulunarak aşkı için din değiştirmeyeceğini söyledi.
4.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Şükrü Özyıldız aşk iddialarına yanıt verdi!
Şükrü Özyıldız aşk iddialarına yanıt verdi! Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız ve sosyal medyanın tanınan isimlerinden olan fenomen Sibil Çetinkaya, geçtiğimiz gün bir mekan çıkışında objektiflere takıldı. Özyıldız, gazetecilerin kendisine yönelttiği sorulara ayaküstü yanıt verdi.
1.04.2024 Magazin
Karısını ve sevgilisini birlikte yaşadığı evin önünde vurdu!
Karısını ve sevgilisini birlikte yaşadığı evin önünde vurdu! Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir kadın ve bir erkek birlikte yaşadığı evin kapısında silahla vurulmuş halde bulundu.
1.04.2024 Gündem
Tutulma var, Retro var! Astrolog Aygül Aydın: 5 burç için aşk Nisan'ı bekliyor!
Tutulma var, Retro var! Astrolog Aygül Aydın: 5 burç için aşk Nisan'ı bekliyor! Merkür Retrosu, Güneş Tutulması derken Nisan ayına giriş yaptık. Astrolog Aygül Aydın, 1-7 Nisan haftasını 12 burç için tek tek yorumladı. 31 Mart'ta yapılan yerel seçimler sonrası 4 burç için radikal kararlar alma zamanı diyen Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
1.04.2024 Astroloji
Nisan geldi, aşk geldi! Astrolog Aygül Aydın: 3 burç için bıçak kemiğe dayandı, 4 burç parayla oynayacak!
Nisan geldi, aşk geldi! Astrolog Aygül Aydın: 3 burç için bıçak kemiğe dayandı, 4 burç parayla oynayacak! 1 Nisan ve 25 Nisan arasında yaşanacak Merkür retrosunun izleri ay boyunca peşimizi bırakmayacak, diyen Astrolog Aygül Aydın'dan Nisan 2024 burç yorumları geldi. Hayatlarında yeni bir döneme girecek olanlar için müjdeli haberler veren Aydın, 21 Nisan'daki Uranüs Jüpiter kavuşumuna dikkat çekti. İşte Aygül Aydın'dan Nisan ayı Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
30.03.2024 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.