Adriana Lima

Adriana Lima

Son dakika Adriana Lima haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adriana Lima ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adriana Lima haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adriana Lima

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adriana lima gelişmeleri de dahil olmak üzere 563 adriana lima haberi bulunmuştur. Tüm adriana lima haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adriana Lima, Fransa’da tahtakurusu istilasına uğradı! Lüks otelde şoku yaşadı!
Adriana Lima, Fransa’da tahtakurusu istilasına uğradı! Lüks otelde şoku yaşadı! Ünlü süper model Adriana Lima, beş yıl aradan sonra yeniden bir araya geldiği Victoria's Secret'ın yeni ürün tanıtımında boy göstermişti. Ardından Paris Moda Haftası'na katılan güzel model kaldığı otelde tahtakurularına maruz kaldı.
5.10.2023 Magazin
Adriana Lima şimdi de kıyafetiyle dikkatleri çekti ve sosyal medyada çok konuşuldu!
Adriana Lima şimdi de kıyafetiyle dikkatleri çekti ve sosyal medyada çok konuşuldu! Eylül 2022'de Andre Lemmers ile oğlu Cyan'ın kucağına alan Adriana Lima son dönemde kilolarıyla gündem olmuştu. Spor ve diyetle eski haline dönmeye çalışan model Cannes'taki kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü.
21.05.2023 Magazin
Iris Law, Cannes Film Festivali'ne tül elbise ile katıldı!
Iris Law, Cannes Film Festivali'ne tül elbise ile katıldı! İngiliz oyuncu ve manken Iris Law, Cannes Film Festivali'nde tül elbisesi ile kırmızı halıda poz verirken tüm dikkatleri üzerinde topladı.
19.05.2023 Magazin
Adriana Lima ile Andre Lemmers, Cannes'da aşka geldi!
Adriana Lima ile Andre Lemmers, Cannes'da aşka geldi! Uzun yıllar Victoria's Secret modeli olarak görev yaptıktan sonra gözyaşları içinde podyuma veda eden Adriana Lima, geçtiğimiz ağustos ayında oğlu Cyan'ın doğumuyla üçüncü kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Yavaş yavaş eski formuna kavuşan Brezilyalı eski model, sevgilisi Andre Lemmers'la Cannes Film Festivali'ne konuk oldu.
19.05.2023 Magazin
Adriana Lima yeniden podyumlara dönüyor!
Adriana Lima yeniden podyumlara dönüyor! Eski Victoria Secret meleği Adriana Lima kilolarıyla gündemden düşmüyordu. Dünyaca ünlü modelin tekrar Victoria Secret meleği olup olmayacağı gündeme geldi.
5.04.2023 Magazin
Adriana Lima ile Hatice'nin amcasının ne işi olur?
Adriana Lima ile Hatice'nin amcasının ne işi olur? Gelinim Mutfakta 1112. bölümde Hüsniye Hanım, Hatice'nin idrak anlayışıyla ilgili öyle şeyler anlattı ki herkes gülmekten kendisini alamadı!
4.04.2023 Televizyon
Adriana Lima doğum kilolarından kurtuldu! Olay pozlar...
Adriana Lima doğum kilolarından kurtuldu! Olay pozlar... Ünlü model Adriana Lima, hamilelik ve doğum sürecinde aldığı kilolar yüzünden eleştiriliyordu. Bu konuda uzun süre sessiz kalan model, seksi pozlarını paylaşıp eski formuna kavuştu.
13.03.2023 Magazin
Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda!  'Dünya onun karşısında eğilir'
Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda! 'Dünya onun karşısında eğilir' Brezilya Milli Takımı ile 1958, 1962 ve 1970'te Dünya Kupası zaferi yaşayan, Pele olarak bilinen tam adıyla Edson Arantes do Nascimento, dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Kansere yenik düşen futbol efsanesi için art arda veda mesajları paylaşıldı. Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima da Pele için duygusal bir veda paylaşımı yaptı.
30.12.2022 Magazin
Adriana Lima oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı!
Adriana Lima oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı! Geçen Ağustos ayında üçüncü kez anne olan top model Adriana Lima, ailesinin en küçük üyesini sonunda sosyal medyadaki takipçileriyle tanıştırdı. Ünlü model hamilelik kilolarıyla da eleştirilerin hedefindeydi.
11.12.2022 Magazin
Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi?
Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi? Ünlü model Adriana Lima mesleği nedeniyle fiziksel görünümüne her zaman özen gösterdi. Daha önceki iki hamileliğinin ardından kısa sürede formuna kavuşan Lima da bu kez aynı durum tekrarlanmadı. Ünlü model kilolarıyla tartışma konusu oldu.
2.12.2022 Magazin
Adriana Lima üçüncü çocuğunu kucağına aldı! İşte oğlunun adı
Adriana Lima üçüncü çocuğunu kucağına aldı! İşte oğlunun adı Yaklaşık bir yıldır yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan Adriana Lima, üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Hamile stliliyle gündemden düşmeyen 41 yaşındaki Lima'nın bir oğlu oldu. 2016 yılında boşandığı eski eşi Marko Jaric ile evliliğinden iki kızı olan ünlü model, bebeğine verdiği ismi de açıkladı.
6.09.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Survivor Fatmagül Fakı'dan müjde! Sosyal medyadan duyurdu...
Survivor Fatmagül Fakı'dan müjde! Sosyal medyadan duyurdu... 'Survivor 2013' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Fatmagül Fakı, 2019 yılında Kerem Lafçı ile dünyaevine girmişti. Adriana Lima'ya benzerliğiyle dikkat çeken Fatmagül Fakı, sosyal medya hesabından takipçilerine müjdeli haberi duyurdu. Yaklaşık 200 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından hamile olduğunu açıkladı.
10.07.2022 Magazin
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu?
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkında sürpriz gelişme! Ünlü çift 1 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırıyor. Çiftten gelen güzel haber magazin takipçilerinin gündemine oturdu. Bir zamanlar Adriana Lima ile olan birlikteliği ile çokça konuşulan Metin Hara’nın Hilal Altınbilek’le evlilik kararı alması sonrasında ünlü çift ile ilgili bilgiler sorgulanıyor. Peki, Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Hilal Altınbilek kimdir? İşte detaylar…
Adriana Lima,Cannes Film Festivali'ne damga vurdu!
Adriana Lima,Cannes Film Festivali'ne damga vurdu! Anne olmak için gün sayan ünlü model Adriana Lima, 75'inci Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısına bir kez daha damgasını vurdu. 40 yaşında üçüncü kez annelik heyecanı yaşayan Lima ile sevgilisi Andre Lemmers, festival kapsamında gösterilen Elvis filminin galasına katıldı.
26.05.2022 Magazin
Adriana Lima karnı burnunda galaya geldi! Rihanna'nın izinde...
Adriana Lima karnı burnunda galaya geldi! Rihanna'nın izinde... Ünlü model Adriana Lima geçtiğimiz şubat ayında, yapımcı sevgilisi Andre Lemmers bebek beklediklerini duyurmuştu. Rihanna'dan sonra hamile tarzıyla öne çıkan modelin son kırmızı halı tarzı olay oldu. Lima, göbeği açık tarzıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı.
19.05.2022 Magazin
Adrina Lima'nın kaslı karnını gören inanamadı!
Adrina Lima'nın kaslı karnını gören inanamadı! Önceki gün düzenlediği cinsiyet partisiyle erkek bebeği olacağını öğrenen Adriana Lima, Alexander Wang defilesinde sahneye çıktı. Lima'nın karın şeklini gören sosyal medya kullanıcıları şaşkınlığını gizleyemezken ünlü ismin karın kası operasyonu yaptırdığı ileri sürüldü.
20.04.2022 Magazin
Adriana Lima ve Andre Lemmers çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Adriana Lima ve Andre Lemmers çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Yedi aydır yapımcı Andre Lemmers ile birlikte olan eski top model Adriana Lima, geçtiğimiz şubat ayında üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını açıklamıştı. Çift, bebeklerinin cinsiyetini düzenledikleri parti ile duyurdu.
19.04.2022 Magazin
Adriana Lima ilk kez poz verdi, bebek göründü!
Adriana Lima ilk kez poz verdi, bebek göründü! Yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima, geçtiğimiz haftalarda üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını açıklamıştı. Bir giyim markasının davetine katılan 40 yaşındaki güzel, neşeli halleriyle dikkat çekerken, objektif karşısında ilk kez hamilelik pozu verdi.
4.03.2022 Magazin
Ünlü müzisyen Dallas Good hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen Dallas Good hayatını kaybetti Kanadalı rock-western grubu The Sadies'in vokalisti ve gitaristi Dallas Good 49 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü müzisyenin hayranları yasa boğuldu.
19.02.2022 Magazin
Tom Cruise'un eski menajeri konuştu! 'Evlilikleri uzun sürseydi bu benim için sürpriz olurdu'
Tom Cruise'un eski menajeri konuştu! 'Evlilikleri uzun sürseydi bu benim için sürpriz olurdu' Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise hakkında bilinmeyenlerini eski menajeri Eileen Berlin anlattı. Tom Cruise'un oyunculuk kariyerine ilk başladığı dönemlerini anlatan Eileen Berlin, "çok hırslı ve güvensiz" olduğunu söyledi.
19.02.2022 Magazin
Brad Pitt, Angelina Jolie'ye dava açtı!
Brad Pitt, Angelina Jolie'ye dava açtı! Bir zamanlar sadece Hollywood'da değil dünyada aşkın simgesi olarak görülen ve 'Brangelina' diye anılan Angelina Jolie (46) ile Brad Pitt'in (58) olaylı ayrılığında ipler bir kez daha gerildi. ABD'li aktör, Fransa'daki üzüm bağında sahip olduğu hisseleri kendisinden habersiz satan eski eşi Jolie'ye dava açtı.
19.02.2022 Magazin
Adriana Lima hamile! Sosyal medyadan böyle duyurdu
Adriana Lima hamile! Sosyal medyadan böyle duyurdu Dünyaca ünlü manken Adriana Lima, bir dönem Metin Hara ile yaşadığı aşkla çok konuşulmuştu. Brezilyalı güzel, bir süredir beraber olduğu yeni sevgilisinden hamile olduğunu duyurdu. Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan 40 yaşındaki mankenin paylaşımı kısa sürede dünyada gündem oldu.
19.02.2022 Magazin
Adriana Lima'ya benzerliğiyle olay olmuştu! Fatmagül Fakı şimdi ne yapıyor?
Adriana Lima'ya benzerliğiyle olay olmuştu! Fatmagül Fakı şimdi ne yapıyor? Survivor ile adını geniş kitlelere duyuran Fatmagül Fakı, dünyaca ünlü model Adriana Lima'ya benzerliği ile bir dönem oldukça konuşulmuştu. Survivor sonrasında da gündeme gelen Fatmagül Fakı'nın son hali görenleri şaşırttı.
19.12.2021 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Adriana Lima ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adriana lima haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.