Cannes

Cannes

Son dakika cannes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cannes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cannes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cannes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cannes gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.319 cannes haberi bulunmuştur. Tüm cannes haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı sınırları aştı, Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim
İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’ne yurt dışından da yoğun ilgi var. 85 ülkeden içerik üreticileri ve dağıtımcıların katıldığı, bu yıl 8- 10 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan MipTV’de Secret of Pearls (İnci Taneleri) için özel gösterim yapılacak.
5.04.2024 Magazin
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türk yapımı dizilerin en çok izlendiği yerleri de sıraladı. Mumcu’nun Türk gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, yerli diziler, Amerika’dan Uzak Doğu’ya dünya genelinde 170’ten fazla ülkede seyrediliyor.
18.02.2024 Gündem
Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti!
Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti! Oyunculuğuyla göz dolduran Merve Dizdar, Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülmüştü. İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti.
15.02.2024 Magazin
Erkan Özerman hayatını kaybetti
Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti.
13.02.2024 Magazin
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman hayatını kaybetti. Ünlü organizatör, bir süredir hastanede kanser tedavisi görüyordu.
13.02.2024 Magazin
“Kuru Otlar Üstüne” yeniden AKM’nin perdesinde!
“Kuru Otlar Üstüne” yeniden AKM’nin perdesinde! Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği "Kuru Otlar Üstüne", 9-14 Şubat tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Yeşilçam Sineması’nda yeniden gösterime girecek.
8.02.2024 Magazin
Parazit filmi oyuncusu Lee Sun Kyun öldü! Neden öldü, aracında bulunan Lee Sun-Kyun’ın ölüm sebebi ne, intihar mı?
Parazit filmi oyuncusu Lee Sun Kyun öldü! Neden öldü, aracında bulunan Lee Sun-Kyun’ın ölüm sebebi ne, intihar mı? Lee Sun Kyun öldü mü? Güney Kore polisi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Oscar ödüllü "Parazit" filminin aktörü Lee Sun-kyun'un hayatını kaybettiğini duyurdu. Peki, Lee Sun Kyun neden öldü, Parazit filmi oyuncusu kimdir, kaç yaşında, intihar mı etti?
27.12.2023 Gündem
Merve Dizdar yeni bir aşka yelken açtı! Çiçeği burnunda çiftten ilk kare geldi
Merve Dizdar yeni bir aşka yelken açtı! Çiçeği burnunda çiftten ilk kare geldi Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar, iki yıl önce Gürhan Altundaşar’dan boşanmıştı. Ünlü oyuncu Merve Dizdar kalbini yeniden aşka açtı.
10.12.2023 Magazin
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
4.11.2023 İddaa
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı Yaratıcı endüstriler sektörünün en görkemli fuarlarından biri olan MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, devlerin buluşmasına sahne oldu. Fuarda, Türk televizyonculuğunun amiral gemisi Kanal D ile uluslararası yapım ve dağıtım şirketi Eagle Films önemli bir iş birliğine imza attı. Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Birlikte çok iyi işlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Türk televizyon tarihine damga vuracak büyük projeler geliyor” ifadelerini kullandı.
22.10.2023 Ekonomi
Cannes’da Türkiye rüzgarı esiyor! Kanal D standına ziyaretçi akını
Cannes’da Türkiye rüzgarı esiyor! Kanal D standına ziyaretçi akını Televizyon dünyasının en büyük buluşması MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, Fransa’nın festivaller kenti Cannes’da başladı. Türk dizileri, 108 ülkenin ilgi odağı oldu. Kanal D International da sevilen dizileriyle fuarın iddialı stantları arasında yerini aldı.
17.10.2023 Kültür Sanat
Merve Dizdar’dan meslektaşlarına övgü! 'Yurt dışında yolda yürüyemiyorlar'
Merve Dizdar’dan meslektaşlarına övgü! 'Yurt dışında yolda yürüyemiyorlar' 76. Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar, Türk dizilerinin yurt dışında birçok ülkede yayınlandığını vurgulayarak, meslektaşlarına övgüler yağdırdı.
6.10.2023 Magazin
Dönence’nin büyük başarısı! Dizinin Türkiye uyarlamasına kendi ülkesi İsrail’den büyük ilgi
Dönence’nin büyük başarısı! Dizinin Türkiye uyarlamasına kendi ülkesi İsrail’den büyük ilgi Kanal D’nin, İsrail formatlı “Exceptional” isimli diziden Türkiye’ye uyarlanan, yapımcılığını D Media’nin üstlendiği Dönence’nin başarısı ülke sınırlarını aştı. Henüz üç bölümü yayınlanan dizinin ilk yurtdışı satışı gerçekleştirildi.
25.07.2023 Televizyon
Wilma Elles hamile olduğunu sosyal medyadan duyurdu!
Wilma Elles hamile olduğunu sosyal medyadan duyurdu! Yayınlandığı döneme damgasını vuran Kanal D'nin fenomen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle ünlenen güzel oyuncu Wilma Elles, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hamile olduğunu duyurdu.
28.06.2023 Magazin
'Dönence' dizisinden yepyeni bir tanıtım daha!
'Dönence' dizisinden yepyeni bir tanıtım daha! Kanal D’nin; D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi 'Dönence', 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor. Çekimlerinin İzmir Foça’da devam ettiği, başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence'den ilk bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı.
24.06.2023 Televizyon
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin afişi yayınlandı!
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin afişi yayınlandı! Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor.
23.06.2023 Televizyon
Dua Lipa pembe bikinisiyle fiziğini sergiledi!
Dua Lipa pembe bikinisiyle fiziğini sergiledi! 41 yaşındaki yönetmen sevgilisi Romain Gavras ile Cannes'da boy göstermesiyle uzun süre gündemde kalan şarkıcı Dua Lipa tatil pozlarıyla dikkat çekti. Pembe bikinisiyle fiziğini sergileyen Lipa hayranlarını mest etti.
22.06.2023 Magazin
Gece ve Sera’nın dostluğu herkesin içini ısıtacak!
Gece ve Sera’nın dostluğu herkesin içini ısıtacak! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.
19.06.2023 Televizyon
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin teaser afişi yayınlandı!
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin teaser afişi yayınlandı! Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence ekrana gelmek için gün sayıyor.
13.06.2023 Televizyon
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin setinden eğlenceli kareler!
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin setinden eğlenceli kareler! Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence ekrana gelmek için gün sayıyor.
12.06.2023 Televizyon
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence’nin ilk tanıtımı yayınlandı. İzleyiciye birçok duyguyu bir arada yaşatacak olan dizide kardeşlik hikayesi de ele alınacak.
9.06.2023 Magazin
Hande Erçel'in Cannes pozlarına beğeni yağdı! 'Sana kırmızı halılar yakışır'
Hande Erçel'in Cannes pozlarına beğeni yağdı! 'Sana kırmızı halılar yakışır' Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile gündemde olan oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından geçtiğimiz haftalarda gittiği Cannes Film Festivali'nde çekilen fotoğraflarını paylaştı. Mor elbisesiyle büyük beğeni toplayan ünlü isme, takipçilerinden yorum yağdı.
8.06.2023 Magazin
'Dönence' bir kardeş hikayesinden çok daha fazlası!
'Dönence' bir kardeş hikayesinden çok daha fazlası! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı merakla beklenen yeni dizisi 'Dönence' ekrana gelmek için gün sayıyor.
6.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cannes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cannes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.