Lahmacun

Lahmacun

Son dakika lahmacun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lahmacun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lahmacun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lahmacun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lahmacun gelişmeleri de dahil olmak üzere 361 lahmacun haberi bulunmuştur. Tüm lahmacun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da yeni trend: 'Lahmacun arası kebap' Vatandaşlardan tam not aldı
Adana'da yeni trend: 'Lahmacun arası kebap' Vatandaşlardan tam not aldı Adana'da bir kebapçı, lahmacun ve kente özgü Adana kebabını bir arada tatmak isteyenler için gurme dürüm yaptı. Lahmacun arası Adana kebap, vatandaşlardan tam not aldı.
23.04.2024 Adana
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi İstanbul'un Sultangazi İlçesinde iftar saatine yakın lokantaya gelen iki kişi, lahmacun siparişi verdi. İş yeri sahibi, iftar yoğunluğundan dolayı siparişin alamaycaklarını söyledi. Bunun üzerine ikili ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. İş yerinden ayrılan ikili, iftardan sonra iş yerinin önüne gelerek elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yakalandı.
9.04.2024 Vatan TV
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi İstanbul'un Sultangazi İlçesinde iftar saatine yakın lokantaya gelen iki kişi, lahmacun siparişi verdi. İş yeri sahibi, iftar yoğunluğundan dolayı siparişin alamaycaklarını söyledi. Bunun üzerine ikili ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. İş yerinden ayrılan ikili, iftardan sonra iş yerinin önüne gelerek elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yakalandı.
9.04.2024 Gündem
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi…
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi… Gastronomi dünyasının belki de en bilinen ismi Vedat Milor, Hürriyet'ten Hakan Gence'nin Youtube programına konuk oldu. Milor, programda; yemekten, lezzete, yemek konusunda seçici olmadan, yediği ilginç tatlara kadar birçok açıklama yaptı.
7.02.2024 Magazin
Lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde yeni dönem başladı
Lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde yeni dönem başladı Resmî Gazetede yayımlanan yönetmeliğe göre; 1 Ocaktan itibaren lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde fiyat listelerinin giriş kapısı ve masalara koyulması zorunlu olacak.
19.12.2023 Ekonomi
Begüm Kütük'ten çocuk açıklaması! Mutlu evliliğin sırrını verdi
Begüm Kütük'ten çocuk açıklaması! Mutlu evliliğin sırrını verdi Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren Begüm Kütük, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. 2018 yılında 3.5 aylık hamileyken bebeğini kaybeden oyuncu, "Çocuk sahibi olma düşünceniz var mı?" sorusunu cevapladı.
19.11.2023 Magazin
MasterChef Cemre hangi yıl şampiyon oldu? Cemre Uyanık kaç yaşında, nereli?
MasterChef Cemre hangi yıl şampiyon oldu? Cemre Uyanık kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star'da Cemre Uyanık zamanı geldi. 25 Eylül takım kaptanlığı oyunu öncesi eski şampiyonlar stüdyoya geldi. Lahmacun tarifinin yapıldığı yeni bölümde seyircinin Cemre Uyanık hakkında araştırmaları başladı. Peki MasterChef Cemre hangi yıl şampiyon oldu?
25.09.2023 Televizyon
Lahmacunlar yapıldı, kaptanlar belli oldu! 25 Eylül MasterChef All Star takımlar nasıl oluştu?
Lahmacunlar yapıldı, kaptanlar belli oldu! 25 Eylül MasterChef All Star takımlar nasıl oluştu? MasterChef All Star'da haftanın takım kaptanları bu akşam belli oluyor. 25 Eylül MasterChef All Star takım kaptanları kim oldu sorusu da seyircinin gündemindeki yerini aldı. Eski şampiyonlar Eren Kaşıkçı, Uğur Kardaş, Metin Yavuz ve Cemre Uyanık'ın kadroya dahil olduğu yarışmada bu akşam lahmacun yapılıyor.
25.09.2023 Televizyon
Lahmacun Kaç Kalori? Lahmacun Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Lahmacun Kaç Kalori? Lahmacun Besin Değerleri Ve Kalorisi... En lezzetli hamur işlerinden biri olarak lahmacun öne çıkar. Yöresel şekilde farklı biçimlerde ele alınan lahmacun, hamur ve kıymanın karışımı eşliğinde doyumsuz bir damak tadı bırakmaktadır. Tabii içeriğinde birçok malzeme olması ile birlikte önemli bir kaloriye sahip olduğunu ifade etmek gerekir.
7.07.2023 Sağlık
Pide, börek, lahmacundan numune alınmayacak mı? Bakanlık açıkladı
Pide, börek, lahmacundan numune alınmayacak mı? Bakanlık açıkladı Tarım  ve Orman Bakanlığı, bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer alan; taşraya gönderilen talimata göre pide, börek, lahmacun gibi ürünlerden artık numune alınmayacağı iddialarını yalanladı.
24.06.2023 Gündem
İbrahim Büyükak 3 tekerlekli motosikletiyle görüntülendi! Değeri 700 bin TL
İbrahim Büyükak 3 tekerlekli motosikletiyle görüntülendi! Değeri 700 bin TL Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak, önceki gün Bebek’te trafikte seyir halinde objektiflere yansıdı. Üç tekerlekli yeni motosikletiyle iş görüşmesine gelen Büyükak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
9.06.2023 Magazin
Özge Ulusoy: Ben lahmacuna 500 lira vermem
Özge Ulusoy: Ben lahmacuna 500 lira vermem Her yaz olduğu gibi 2023 yazında da tatil beldelerindeki lahmacun ve ayran fiyatları gündemde. Özellikle Bodrum'da uçuk olan lahmacun fiyatları Özge Ulusoy'a soruldu. Ünlü isim bakın ne yanıt verdi.
2.06.2023 Magazin
Telefonunu toplu alanlarda şarj edenler dikkat! Tüm veriler çalınıyor
Telefonunu toplu alanlarda şarj edenler dikkat! Tüm veriler çalınıyor Toplu alanlarda bulunan şarj istasyonlarında veri çalınma riskine karşı uzmanından uyarı geldi. Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilgin Metin, “Birçok şarj istasyonunda eğer halka açık ortamlardaysa içerisine çeşitli donanımsal veriler yerleştiriliyor. Siz telefonunuzu buraya taktığınız zaman telefonunuzun içerisindeki verilere erişilebiliyor" dedi.
18.05.2023 Yaşam
Bade İşçil'den fahiş lahmacun fiyatları için şaşırtan çözüm!
Bade İşçil'den fahiş lahmacun fiyatları için şaşırtan çözüm! Önceki gün sahilde bisikletiyle turlarken görüntülenen ünlü oyuncu Bade İşçil, popüler tatil bölgesinin pahalılığı ve lahmacunun 475 TL’den satılacağı haberleri hakkında konuştu.
18.05.2023 Magazin
Begüm Kütük: Ben 500-600 TL'ye bir lahmacun yemem
Begüm Kütük: Ben 500-600 TL'ye bir lahmacun yemem Erdil Yaşaroğlu ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Begüm Kütük, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Spor yaptığını ve düzenli beslendiğini söyleyen Kütük, her yaz sezonu öncesi tartışma konusu olan yazlık bölgelerdeki lahmacun fiyatlarıyla ilgili düşüncelerini paylaştı.
8.05.2023 Magazin
Tatile çıkacak herkesi ilgilendiren haber! Otel konaklama ve lahmacun fiyatları dudak uçuklattı
Tatile çıkacak herkesi ilgilendiren haber! Otel konaklama ve lahmacun fiyatları dudak uçuklattı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerde geçen yıl 200 TL'ye satılan bir lahmacunun fiyatı 450 TL'ye, kişi başı gecelik konaklama hizmeti ise 450 liradan başlayıp, konum ve konsepte göre 200 bin liraya kadar çıkıyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, "Yüksek sezonda 1 milyon liraya 5 gece konaklama yapılan yerler de var. Bu tarz yerler oteller içerisinde villa ve apart konsepti olarak hizmet veriyor. Burada 7 kişi de konaklayabiliyor" dedi.
2.05.2023 Yaşam
Et fiyatlarında artış lahmacunu da vurdu! Her ilçede farklı tarife
Et fiyatlarında artış lahmacunu da vurdu! Her ilçede farklı tarife Et fiyatlarında son iki ayda yüzde 50'yi bulan artış lahmacun fiyatlarını da etkilerken, ilçeden ilçeye farklı fiyatlar tartışmaya neden oldu. Başakşehir'de 85 liraya satılan lahmacunu Esenyurt'ta 20 liraya bulmak mümkün.
10.03.2023 Ekonomi
Enkazdan 101 saat sonra çıktılar! İşte mucize baba-kızın hikayesi
Enkazdan 101 saat sonra çıktılar! İşte mucize baba-kızın hikayesi Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından günler geçmesine rağmen güzel haberler gelmeye devam ediyor. 8 yaşındaki kızıyla birlikte 101 saat sonra enkaz kurtarılan Cem Okur, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
13.02.2023 Gündem
Tokat'ta 50 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye sevk edildi
Tokat'ta 50 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye sevk edildi Tokat'ın Niksar ilçesinde yatılı bölge okulunda yedikleri yemekten sonra rahatsızlanan 50 öğrenci hastaneye sevk edildi.
30.11.2022 Gündem
İYİ Parti'de, 'HDP'ye bakanlık verilebilir' istifası
İYİ Parti'de, 'HDP'ye bakanlık verilebilir' istifası İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Metin Özışık, CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" sözlerine tepki göstererek, partisinin il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
7.09.2022 Siyaset
Lahmacun fiyatları tartışma yarattı! Bağcılar'da 15, Sultanahmet'te 40 lira
Lahmacun fiyatları tartışma yarattı! Bağcılar'da 15, Sultanahmet'te 40 lira Lahmacun fiyatları tartışmaya neden oldu! Ekonomik ve dışarıda hızlıca tüketilebilecek lezzetlerden biri olması nedeniyle daha sık tercih edilen lahmacunun fiyatı İstanbul'un ilçelerinde farklılık gösteriyor. Bağcılar'da 15 liradan satılan lahmacunun fiyatı Fatih Sultanahmet'te 40 lirayı buluyor. Konuyla ilgili konuşan Emir Koca, "Hile karıştırmasa 10 liraya, 15 liraya lahmacun satamazlar. Mesela tavuk etini kıyma olarak çekip, lohusa şerbetiyle kırmızı et haline getirebilirler" dedi. Ucuza lahmacun satan Hüseyin Erdem ise, "Fiyat farkı kiradan, elemanından, giderinden kaynaklanıyor" ifadelerini kullandı.
12.08.2022 Ekonomi
Öğrencilerin 'takdir' hediyesi lahmacun
Öğrencilerin 'takdir' hediyesi lahmacun Antalya'da bir restoranda takdir belgesi alan öğrencilere bedava lahmacun dağıtıldı. 14 yıldır yapılan bir haftalık uygulamanın ilk günü 1000 öğrenciye lahmacun ikram edildi.
18.06.2022 Yaşam
Fiyatlar şok etti! Sezon açılıyor! Plaj ücreti 10 bin euro, lahmacun ise 200 TL'ye kadar çıkıyor
Fiyatlar şok etti! Sezon açılıyor! Plaj ücreti 10 bin euro, lahmacun ise 200 TL'ye kadar çıkıyor Muğla'nın Bodrum ilçesinde, deniz sezonu başlarken, özel plajlara giriş ücretleri 150 liradan başlıyor, istenilen özel localara göre bu fiyat geçen sene yüksek sezonda olduğu gibi bu yıl da 10 bin euroya kadar çıkıyor. Özel plajlarda 1 lahmacun 200 TL, hamburger ise içindeki malzeme ve sunum hizmetine göre 35 ile 200 TL arasında değişiyor.
22.05.2022 Gündem
Fiyatlar uçuşa geçti! 200 liradan 1500 liraya çıktı
Fiyatlar uçuşa geçti! 200 liradan 1500 liraya çıktı Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte fiyatlar uçuşa geçti. Deniz sezonu yavaş yavaş açılıyor. Her yaz sezonu plaj ve lahmacun fiyatlarıyla gündeme gelen Bodrum’da plaj giriş ücretleri kişi başı 1.500 lirayı buluyor. Geçen yıl ise fiyatlar 200 lira civarında seyrediyordu.
7.05.2022 Ekonomi
İbrahim Tatlıses'ten Nusret ve CZN Burak açıklaması: Çamur satıyorlar!
İbrahim Tatlıses'ten Nusret ve CZN Burak açıklaması: Çamur satıyorlar! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, çiğ köftesi ve lahmacunu ile dünyaya açılıyor. Türkiye genelinde 64 ilde 251 çiğ köfte ve 12 lahmacun işletmesi bulunan Tatlıses, yaptığı anlaşma ile bin yeni işletme açacak.
1.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Lahmacun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lahmacun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.