Kürk

Kürk

Son dakika kürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 472 kürk haberi bulunmuştur. Tüm kürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnsan Ne İle Yaşar Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? İnsan Ne İle Yaşar Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
İnsan Ne İle Yaşar Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? İnsan Ne İle Yaşar Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... İnsan ne ile yaşar kitabı Tolstoy tarafından yazılmış bir kitaptır. Eserde insanların yalnız yaşayamayacağı ve hep beraber yaşamaları gerektiği üzerinde durulmuştur.
17.12.2023 Eğitim
'Gerçek kürk giymem'
'Gerçek kürk giymem' Simge Sağın, Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında önceki gece Galataport’ta sahneye çıktı.
5.10.2023 Magazin
Sabahattin Ali Eserleri Nelerdir? Sabahattin Ali Eserleri'nin Özellikleri
Sabahattin Ali Eserleri Nelerdir? Sabahattin Ali Eserleri'nin Özellikleri 1908 yılında Edirne'de doğan Sabahattin Ali, 41 yıllık yaşamında 3 roman, 3 şiir ve 5 öykü kitabı yazdı. "Esirler" adlı oyunu ilk kez 1936 yılında sahnelendi. Cumhuriyet sonrası toplumcu gerçekçi edebiyatın en önemli temsilcilerinden biri olarak kabul edilen Sabahattin Ali, eserlerinde Türk aile yapısını, sınıf çatışmasını ve kadın - erkek ilişkilerini mercek altına aldı. Yazarın Gramofon Avrat adlı öyküsü 1987 yılında Yusuf Kurçenli tarafından sinemaya uyarlandı. Sabahattin Ali'nin beyaz perdeye uyarlanan diğer hikayeleri ve romanları şunlardır: Hanende Melek (1975) - Kuyucaklı Yusuf (1985) - Devlerin Ölümü (1990) - Kar Beyaz (2010)
30.08.2023 Kültür Sanat
Aleyna Tilki: Natürel olana ben varım
Aleyna Tilki: Natürel olana ben varım Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Genç şarkıcı son olarak Cihangir'de görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Tilki, neredeyse çevresindeki tüm arkadaşlarının ressam olduğunu paylaştı. Ünlü isim, muhabirlerin "Evde tablolarınız var mı?" sorusu üzerine, dikkat çeken bir açıklama yaptı.
14.11.2022 Magazin
Sınır kapılarında hayvan kürkü ile postları ele geçirildi!
Sınır kapılarında hayvan kürkü ile postları ele geçirildi! Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Kapıkule ve Sarp sınır kapılarında yapılan 2 operasyonda, yasa dışı yollarla ülkeye sokulmak istenen 120 gelincik kürkü, 85 çinçilla postu, 20 sansar postu, 3 vaşak postu ile 3 işlenmiş vizon kürkünden manto ele geçirildi.
30.03.2022 Gündem
İstanbul’da aldığı sıfır araç 50 bin TL hasarlı çıktı
İstanbul’da aldığı sıfır araç 50 bin TL hasarlı çıktı Tokat’ta ikamet eden Gazi Kürk, İstanbul’a gelerek bayiden aldığı sıfır aracı ekspertize götürdü. Kürk, 450 bin TL ödeyerek aldığı sıfır otomobilin 50 bin TL hasar kaydı olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşadı.
15.03.2022 Yaşam
Gülşah Saraçoğlu'ndan Deha Bilimlier ve Demet Akalın açıklaması!
Gülşah Saraçoğlu'ndan Deha Bilimlier ve Demet Akalın açıklaması! Nişantaşı'nda görüntülenen Gülşah Saraçoğlu, evli ve üç çocuk babası şarkıcı Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığı iddialarına cevap verirken, geçtiğimiz yıl kendisini ve Bilimlier çiftini bu konuda uyardığını söyleyen arkadaşı Demet Akalın'ı topa tuttu. Ünlü modacı, 'gerçek kürk' eleştirileri hakkında da konuştu.
26.01.2022 Magazin
Gülşah Saraçoğlu'ndan kürkten vazgeçemiyor!
Gülşah Saraçoğlu'ndan kürkten vazgeçemiyor! Modacı Gülşah Saraçoğlu, geçtiğimiz haftalarda '2. Sayfa' programına konuk olmuş ve hayvanseverlerin tepkisini çekecek açıklamalarda bulunmuştu.Kürk sevdiğini ve 50'ye yakın kürkü olduğunu söyleyen Saraçoğlu, dün de gerçek kürküyle verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı.
20.12.2021 Magazin
Gülşah Saraçoğlu: Kürk seviyorum, orijinal kürk giyiyorum
Gülşah Saraçoğlu: Kürk seviyorum, orijinal kürk giyiyorum Modacı Gülşah Saraçoğlu, tv8'de yayınlanan '2. Sayfa' programında hayvanseverlerin tepkisini çekecek açıklamalarda bulundu. Kürk sevdiğini ve 50'ye yakın kürkü olduğunu söyleyen Saraçoğlu, sosyal medyada kendisine yönelik eleştirileri de cevapladı.
8.12.2021 Magazin
Devlet Tiyatroları perdelerini öğretmenler için ücretsiz açıyor!
Devlet Tiyatroları perdelerini öğretmenler için ücretsiz açıyor! Devlet Tiyatroları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla oyunlarını öğretmenlere ücretsiz sunacak.
17.11.2021 Kültür Sanat
Tiyatrolar, 21 Eylül'de perdelerini açıyor
Tiyatrolar, 21 Eylül'de perdelerini açıyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, yeni tiyatro sezonuna 17 prömiyerle başlayacak olan Devlet Tiyatroları'nın, 21 Eylül'den itibaren sanatseverlere perdelerini açacağını duyurdu.
16.09.2021 Kültür Sanat
Bülent Ersoy kesenin ağzını açtı! Türkiye'de yok ama...
Bülent Ersoy kesenin ağzını açtı! Türkiye'de yok ama... Kürk sevdası ve lüks harcamalarıyla sık sık gündem olan Bülent Ersoy, yaz öncesi gardrobunu binlerce liraya yeniledi. Diva, Türkiye'de olmayan iki çanta için yaklaşık 250 bin TL'yi gözden çıkardı. Ersoy'un arkadaşı, Nice ve Dubai’ye giderek çantaları alıp Türkiye’ye getirdi.
8.06.2021 Magazin
Bülent Ersoy ekranlara dönüyor!
Bülent Ersoy ekranlara dönüyor! Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy'un, yeni bir televizyon programıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlandığı iddia edildi.
11.04.2021 Magazin
‘Elimi bile süremiyorum’
‘Elimi bile süremiyorum’ Bade İşçil, pandemi döneminde mümkün oldukça dışarı çıkmadığını söyledi.
11.03.2021 Magazin
Nebahat Çehre'den ilginç yanıt! 'Eti yenen hayvan kürkü'
Nebahat Çehre'den ilginç yanıt! 'Eti yenen hayvan kürkü' Uzun bir aradan sonra Nişantaşı'nda görüntülenen Nebahat Çehre, üzerindeki kürk ceketiyle dikkat çekti. Usta oyuncu, kendisine yöneltilen soruya verdiği cevapla gündem oldu.
6.03.2021 Magazin
Yusuf Güney, kürk giyen Bülent Ersoy'a demediğini bırakmadı! 'Erkek oldun, kadın oldun ama insan olamadın'
Yusuf Güney, kürk giyen Bülent Ersoy'a demediğini bırakmadı! 'Erkek oldun, kadın oldun ama insan olamadın' Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, 55 tilkinin kürkünün kullanıldığı paltoyu satın alan Bülent Ersoy'a "Erkek oldun, kadın oldun ama insan olamadın" diyerek tepki gösterdi.
1.03.2021 Magazin
Bülent Ersoy'un üzerinde 55 'tilki' var!
Bülent Ersoy'un üzerinde 55 'tilki' var! Gerçek kürk kullanılan paltolar giydiği için sık sık tepki alan şarkıcı Bülent Ersoy, sevdasından yine vazgeçmedi. Bu sefer de 55 tilki kürkünün kullanıldığı özel tasarım bir palto aldığı iddia edilen Diva'nın ödediği ücret çok konuşuldu.
27.02.2021 Magazin
Ana vatanları Güney Amerika olan su maymunlarının Trakya'daki habitatı genişliyor
Ana vatanları Güney Amerika olan su maymunlarının Trakya'daki habitatı genişliyor Doğu Avrupa'daki çiftliklerde kürkleri için yetiştirilen ve taşkınlarla Trakya'ya gelen su maymunlarının sayısı her geçen yıl artıyor.
2.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Çocuğunuzu geçici dövmelerdeki tehlikelerden koruyun
Çocuğunuzu geçici dövmelerdeki tehlikelerden koruyun Kozmetik alerjisinin günümüzde çocuklarda da sıkça görülmeye başlandığına dikkat çeken Doç. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu “Günümüzde küçük yaşlarda saç boyaları ve geçici kına dövmeleri yaygın olarak kullanılmaya başlaması ile çocuklarda kozmetik alerjenlerine maruziyet sonrası gözlenen alerjik bulgularda artış görülüyor” dedi.
2.02.2021 Sağlık
'Kürk almak gerçek sanatçıya yakışmaz'
'Kürk almak gerçek sanatçıya yakışmaz' Yılmaz Morgül'ün meslektaşı Bülent Ersoy'a kürk tepkisi devam ediyor... Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde kışlık kürk provası yapan usta sanatçıyı bir kez daha sert sözlerle eleştirdi.
24.01.2021 Magazin
Bülent Ersoy'dan sert tepki: Reklam aracı yaptılar!
Bülent Ersoy'dan sert tepki: Reklam aracı yaptılar! Türk Sanat Müziği'nin 'Diva'sı Bülent Ersoy'dan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) yönetimine tepki: İyi niyetimi reklam aracı olarak kullandıklarını hissettim!
27.12.2020 Magazin
Prof. Dr. Orhan Kural koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Prof. Dr. Orhan Kural koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti Prof. Dr. Orhan Kural, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında hayatını kaybetti. Prof. Kural, ölmeden önce vasiyetini açıkladığı bir video kaydı aldı: "Benim cenazeme kesinlikle kürk giyenler, bilmiyorum yaz mı olacak, kış mı olacak ama.. Ve faal avcılar gelmesinler istemiyorum kesinlikle. Özellikle hayvan ticareti yapanlar gelmesinler. Bir tane bile cenazemde canlı çiçek istemiyorum. Belediye başkanları dahil yollamasınlar. Onun yerine eğitim kurumlarına bağışta bulunsunlar."
23.12.2020 Gündem
Dünya Hayvan Sağlığı Örgütü: Kümes hayvanları Kovid-19'u yaymıyor
Dünya Hayvan Sağlığı Örgütü: Kümes hayvanları Kovid-19'u yaymıyor Dünya Hayvan Sağlığı Örgütü (OIE), kırmızı ve beyaz et ürünlerinin kaynağı olan hayvanların yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yaydığının tespit edilmediğini ancak vizon, kedi, kaplan ve rakun köpekleri gibi türlerin virüsü bulaştırdığını bildirdi.
15.12.2020 Dünya
'Bülent Ersoy bunu yapsın ayakta alkışlarım'
'Bülent Ersoy bunu yapsın ayakta alkışlarım' Önceki gün müdavimi olduğu bir kürk dükkânında soluğu alan Tük Sanat Müziği'nin 'Diva'sı Bülent Ersoy, çıkışta muhabirlerin 'kürk' sorusuna verdiği cevapla adından söz ettirdi.
28.11.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.