Gülşah Saraçoğlu

Gülşah Saraçoğlu

Son dakika Gülşah Saraçoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülşah Saraçoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülşah Saraçoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülşah Saraçoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülşah saraçoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 gülşah saraçoğlu haberi bulunmuştur. Tüm gülşah saraçoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sunucu Bircan Bali 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısı eşliğinde yeni aşkını açıkladı
Sunucu Bircan Bali 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısı eşliğinde yeni aşkını açıkladı Üç sene önce kızının babası Ömer Gezen ile boşanan sunucu Bircan Bali, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
22.01.2024 Magazin
Bülent Ersoy, stüdyoyu dezenfekte ettirdi!
Bülent Ersoy, stüdyoyu dezenfekte ettirdi! Bülent Ersoy önceki akşam Maslak'ta bir mekanda sahneye çıktı. Geçtiğimiz günlerde Cem Adrian’dan aldığı iki şarkıyı okumak için stüdyoya giren Bülent Ersoy’un tüm ekipmanları dezenfekte ettirdiği iddia edildi.
6.11.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül ve Gülşah Saraçoğlu birlikte mi? Açıklama geldi
Mahsun Kırmızıgül ve Gülşah Saraçoğlu birlikte mi? Açıklama geldi Avukat Ece Binay ile altı yıllık evliliği biten şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül (54), birçok ünlü ismin sahne kıyafetlerini tasarlayan ve moda yarışmalarında jüri üyeliği yapan Gülşah Saraçoğlu (41) ile aşk yaşadığı yönünde magazin gündemine gelen iddialara menajeri aracılığıyla yanıt verdi.
17.05.2023 Magazin
Bülent Ersoy son haliyle herkesi şaşkına çevirdi!
Bülent Ersoy son haliyle herkesi şaşkına çevirdi! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, son görüntüsüyle herkesi şaşkına çevirdi. Meslektaşı Nükhet Duru ile modacı Gülşah Saraçoğlu'nu ziyaret eden sanatçının saçları ve ten rengi dikkat çekti.
29.04.2023 Magazin
Gülşah Saraçoğlu estetiklerini sıraladı!
Gülşah Saraçoğlu estetiklerini sıraladı! Ünlülerin stilisti Gülşah Saraçoğlu, katıldığı bir programda estetik olmayan yerlerini sıraladı. İşte "Doğal olan hiçbir şeyi sevmiyorum" diyen Saraçoğlu'nun dikkat çeken açıklamaları geldi.
27.04.2023 Magazin
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkını ilan etti! İşte ilk kare
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkını ilan etti! İşte ilk kare Oyuncu Sera Tokdemir, modacı Gülşah Saraçoğlu ile olaylı bir şekilde ayrılan iş insanı Gökhan Göz ile sevgili oldu. Sosyal medya hesabında Göz ile çektirdiği romantik bir fotoğraf paylaşan Tokdemir, "Göklerden gelen bir karar tövbeni ve sözünü bozar. Bozdu" diyerek sevgisini haykırdı.
3.04.2023 Magazin
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı!
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı! İzmir’deki bir kebapçının Bülent Ersoy’un cinsiyet değiştirmeden önce ve sonraki hallerini tuvalet girişlerine asması tepki çekti. Sanatçı, restoran sahibine bugün dava açtı.
6.02.2023 Magazin
Gülşah Saraçoğlu Doya Doya Moda’da neden yok, hasta mı?
Gülşah Saraçoğlu Doya Doya Moda’da neden yok, hasta mı? Tv8 ekranlarının sevilen programı Doya Doya Moda’nın izleyicileri ekranlarda sunucu Gülşah Saraçoğlu'nu ekranlarda göremeyince arama motorlarına yöneldi. Peki, Gülşah Saraçoğlu hasta mı? Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu neden yok?
1.12.2022 Televizyon
Doya Doya Moda Hülya neden yok? Hülya kardeşi nasıl, Hülya Yenidoğmuş kimdir, elendi mi?
Doya Doya Moda Hülya neden yok? Hülya kardeşi nasıl, Hülya Yenidoğmuş kimdir, elendi mi? Doya Doya Moda programı yarışmacılarından Hülya'nın ekranlarda olmaması yarışmacı hakkında yapılan aramaların artmasına neden oldu. Alışveriş ve moda severler Doya Doya Moda Hülya neden yok, elendi mi, yarışmadan ayrıldı mı?
18.11.2022 Televizyon
Gülşah Saraçoğlu sitem etti: Hayatımı mahvettiler!
Gülşah Saraçoğlu sitem etti: Hayatımı mahvettiler! Geçtiğimiz haftalarda hacker şoku yaşayan modacı Gülşah Saraçoğlu'nun kullanıcı adı Instagram'da 'metres Gülşah' olarak değiştirilmişti. Yasak aşk iddialarıyla gündeme gelen Gülşah Saraçoğlu katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
11.11.2022 Magazin
Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum
Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile dünyaevine giren Seda Sayan'ın mutlu evliliği devam ediyor. Eşiyle romantik bir tatil yapıp, İstanbul'a geri dönen şarkıcı, önceki akşam Etiler'de bir açılışa katıldı. Ünlü isim, eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile küs oldukları iddialarına son noktayı koydu. 59 yaşındaki sanatçının, 'çocuk' sorusuna verdiği yanıt da gündem oldu.
20.10.2022 Magazin
Doya Doya Gamze Taşkın elendi mi, neden ayrıldı, diskalifiye mi oldu? Gamze Taşkın kimdir, kaç yaşında, nereli?
Doya Doya Gamze Taşkın elendi mi, neden ayrıldı, diskalifiye mi oldu? Gamze Taşkın kimdir, kaç yaşında, nereli? TV8 ’de yayınlanan Doya Doya Moda programında Gamze Taşkın, Gülşah Saraçoğlu’yla yaptığı tartışma sonrası gündem oldu. Gamze Taşkın yaka kartını çıkararak Gülşah Saraçoğlu'nun önüne bırakarak yarışmadan ayrıldığını söyledi ve stüdyoyu terk etti. Söz konusu tartışmanın ardından Doya Doya Gamze Taşkın elendi mi, diskalifiye mi oldu, neden ayrıldı? sorularına yanıt aranırken Gamze Taşkın kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularına da yanıt aranmaya başlandı.
30.09.2022 Televizyon
Berdan Mardini'den ihanet yanıtı! 'Hayatta ihanet hariç her şey affedilir!'
Berdan Mardini'den ihanet yanıtı! 'Hayatta ihanet hariç her şey affedilir!' Yasak aşk skandalı ile tanınan Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, Mardini ile evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile birlikte olduğunu itiraf etmişti. İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile 10 yıl süren evliliğini Mart 2021'de olaylı şekilde noktalayan Berdan Mardini, "İlk başta ihaneti anlayamadım tabii çünkü kimse iki çocuğunun annesine bunu konduramaz! Ben her konsere gittiğimde çantasını hazırlayıp dışarı çıkıyormuş peruk ve sahte isimlerle geziyormuş" demişti. 44 yaşındaki şarkıcı, 'eski sevgili' sorusu üzerine 'ihanet' hakkındaki sözleriyle dikkat çekti.
23.09.2022 Magazin
Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu ne?
Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu ne? Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu merak ediliyor. Hafta içi her gün yayınlanan programda yarışmacılar kendilerine verilen kombinlere göre kıyafet alışverişi yapıp, jüri karşısına çıkıyor. Peki, Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu nasıl? Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu?
17.08.2022 Televizyon
Selin Ciğerci'nin Mykonos pozunu gören yorum yağdırdı! "Biraz da Yunanistan yansın"
Selin Ciğerci'nin Mykonos pozunu gören yorum yağdırdı! "Biraz da Yunanistan yansın" Gökhan Çıra ile ilişkilerine bir şans daha verip tekrar boşanma kararı alan Selin Ciğerci soluğu Mykonos'ta aldı. 15 kilo veren Selin Ciğerci tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Selin Ciğerci'nin iddialı mayosuyla pozunu gören yakın arkadaşı modacı Gülşah Saraçoğlu da kendini tutamadı. Ciğerci'nin pozuna çoğu takipçisi ise "Biraz da Yunanistan yansın" yorumları yaptı.
8.08.2022 Magazin
Doya Doya Moda kim elendi 29 Temmuz? Doya Doya birincisi kim oldu, puan durumu ne?
Doya Doya Moda kim elendi 29 Temmuz? Doya Doya birincisi kim oldu, puan durumu ne? Doya Doya Moda hafta içi her gün ekrana geliyor. Haftanın son gününde yarışmayla ilgili merak edilen ise en çok puanı alarak haftanın birincisi ve elenen isim oldu. Peki, Doya Doya Moda kim elendi? 29 Temmuz Doya Doya Moda birincisi belli oldu mu?
29.07.2022 Televizyon
Zeynep Billur Uludağ kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Doya Doya Moda Zeynep Billur’un katıldığı programlar ve hakkında merak edilenler….
Zeynep Billur Uludağ kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Doya Doya Moda Zeynep Billur’un katıldığı programlar ve hakkında merak edilenler…. Doya Doya Moda yeni sezon başladı. Jüri üyeleri dışında yarışmacılar da bu yıl çok renkli. Hafta içi her gün izleyicisiyle buluşacak dizinin dikkat çeken isimlerinden biri de Zeynep Billur Uludağ oldu. Peki, Doya Doya Moda Zeynep Billur Uludağ kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Doya Doya Moda Zeynep Billur’un katıldığı programlar hangileri?
29.07.2022 Televizyon
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı!
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Süperstar Ajda Pekkan’ın sahnesiyle ışıldadı.
21.07.2022 Televizyon
Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, jüri üyeleri kimler? Doya Doya Moda başvurusu nasıl yapılır?
Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, jüri üyeleri kimler? Doya Doya Moda başvurusu nasıl yapılır? TV8 ekranlarında yayınlanan moda ve eğlence programı Doya Doya Moda’nın yeni sezon tarihi belli oldu. Moda tutkunları Doya Doya Moda programının ne zaman başlayacağını sorguluyor. Peki, Doya Doya Moda programı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, jüri üyeleri kimler?
15.07.2022 Televizyon
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler yasak aşk skandalıyla adını duyurmuştu! Skandal görüntüler mahkemede...
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler yasak aşk skandalıyla adını duyurmuştu! Skandal görüntüler mahkemede... Yasak aşk skandalı ile tanınan Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, Mardini ile evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile birlikte olduğunu itiraf etmişti. Berdan Mardini, iki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler'in uyuşturucu madde kullandığını iddia ederek, o anlara ait görüntülerle suç duyurusunda bulundu. Türkücü, eski eşinin çocuklarıyla görüşmesinin engellenmesini talep etti.
17.06.2022 Magazin
Gülşah Saraçoğlu bornozlu pozuyla Instagram'ı salladı! "Taş bebek gibisin"
Gülşah Saraçoğlu bornozlu pozuyla Instagram'ı salladı! "Taş bebek gibisin" Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde ceketinin önü açık sütyenli pozunu paylaşan güzel modacı, bu kez de sütyensiz bornozlu pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
13.06.2022 Magazin
Gülşah Saraçoğlu yasak aşk iddiasıyla ilgili konuştu: Kimsenin kümesine girecek bir kadın değilim!
Gülşah Saraçoğlu yasak aşk iddiasıyla ilgili konuştu: Kimsenin kümesine girecek bir kadın değilim! Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun adı bir dönem evli şarkıcı Deha ile anılmıştı. Saraçoğlu yasak aşk iddialarını sert dille yalanladı: Kimsenin kümesine girecek bir kadın asla değilim. Hiçbir zaman olmadım, hiçbir zaman olamam da. DNA’m izin vermez!
26.05.2022 Magazin
Seda Sayan ve Çağlar Ökten’ten evlendi! Seda Sayan’ın gelinliği nereden? Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında?
Seda Sayan ve Çağlar Ökten’ten evlendi! Seda Sayan’ın gelinliği nereden? Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında? Seda Sayan ve Çağlar Ökten nikah masasına oturdu. Çiftin, Mayıs ayında Prag‘da yapılması planlanan düğünü Seda Sayan‘ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul‘da gerçekleşti. Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in evlilik haberlerinin ardından pek çok kişi de “Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında? Çağlar Ökten çocuğu var mı? Seda Sayan kaç yaşında?” sorularını araştırıyor. İşte Seda Sayan Çağlar Ökten düğünü ile ilgili detaylar…
25.04.2022 Magazin
Seda Sayan ve Çağlar Ökten evlendi
Seda Sayan ve Çağlar Ökten evlendi Seda  Sayan ve Çağlar Ökten bu akşam Swiss Otel The Bosphourus da Beşiktaş Belediyesi Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlunun gerçekleştirdiği nikah ile evlendi.
24.04.2022 Magazin
Lerzan Mutlu - Seren Serengil davasında karar çıktı!
Lerzan Mutlu - Seren Serengil davasında karar çıktı! Lerzan Mutlu'ya hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Seren Serengil hakkında savcı beraat istedi. Ünlü şarkıcı, 'motor' ifadesiyle meslektaşı Lerzan Mutlu'yu kastetmediğini savundu.
16.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gülşah Saraçoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülşah saraçoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.