Gökhan Göz

Gökhan Göz

Son dakika Gökhan Göz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökhan Göz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökhan Göz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Göz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan göz gelişmeleri de dahil olmak üzere 584 gökhan göz haberi bulunmuştur. Tüm gökhan göz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sunucu Bircan Bali 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısı eşliğinde yeni aşkını açıkladı
Sunucu Bircan Bali 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısı eşliğinde yeni aşkını açıkladı Üç sene önce kızının babası Ömer Gezen ile boşanan sunucu Bircan Bali, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
22.01.2024 Magazin
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkını ilan etti! İşte ilk kare
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkını ilan etti! İşte ilk kare Oyuncu Sera Tokdemir, modacı Gülşah Saraçoğlu ile olaylı bir şekilde ayrılan iş insanı Gökhan Göz ile sevgili oldu. Sosyal medya hesabında Göz ile çektirdiği romantik bir fotoğraf paylaşan Tokdemir, "Göklerden gelen bir karar tövbeni ve sözünü bozar. Bozdu" diyerek sevgisini haykırdı.
3.04.2023 Magazin
Berdan Mardini'den ihanet yanıtı! 'Hayatta ihanet hariç her şey affedilir!'
Berdan Mardini'den ihanet yanıtı! 'Hayatta ihanet hariç her şey affedilir!' Yasak aşk skandalı ile tanınan Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, Mardini ile evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile birlikte olduğunu itiraf etmişti. İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile 10 yıl süren evliliğini Mart 2021'de olaylı şekilde noktalayan Berdan Mardini, "İlk başta ihaneti anlayamadım tabii çünkü kimse iki çocuğunun annesine bunu konduramaz! Ben her konsere gittiğimde çantasını hazırlayıp dışarı çıkıyormuş peruk ve sahte isimlerle geziyormuş" demişti. 44 yaşındaki şarkıcı, 'eski sevgili' sorusu üzerine 'ihanet' hakkındaki sözleriyle dikkat çekti.
23.09.2022 Magazin
Berdan Mardini'den eski eşi Fatoş Yelliler için şok sözler: Otel odasında...
Berdan Mardini'den eski eşi Fatoş Yelliler için şok sözler: Otel odasında... Berdan Mardini ile evliyken Gökhan Göz ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Fatoş Yelliler sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Berdan Mardani geçen yıl boşandığı eşi Fatoş Yelliler ilgili yaptığı açıklamalarla şoke etti. Mardini iddiasında eski karısı tarafından defalarca kez aldatıldığını söyleyerek Fatoş Yelliler'in otel odalarında başka adamlarla olduğunu sözlerine ekledi. İşte olay açıklamanın detayları...
27.06.2022 Magazin
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler yasak aşk skandalıyla adını duyurmuştu! Skandal görüntüler mahkemede...
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler yasak aşk skandalıyla adını duyurmuştu! Skandal görüntüler mahkemede... Yasak aşk skandalı ile tanınan Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, Mardini ile evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile birlikte olduğunu itiraf etmişti. Berdan Mardini, iki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler'in uyuşturucu madde kullandığını iddia ederek, o anlara ait görüntülerle suç duyurusunda bulundu. Türkücü, eski eşinin çocuklarıyla görüşmesinin engellenmesini talep etti.
17.06.2022 Magazin
Fatoş Yelliler'den mini şortuyla poz verdi,sosyal medya sallandı!
Fatoş Yelliler'den mini şortuyla poz verdi,sosyal medya sallandı! Türkücü Berdan Mardini ile evliyken yasak aşk yaşadığı iddia edilen ve ayrıldıktan sonra Gökhan Göz ile aşkıyla gündeme gelen Fatoş Yelliler son pozlarıyla olay oldu. Kilo verip estetik müdahalelerle değişen Fatoş Yelliler'in mini şortuyla verdiği poz dikkat çekti.
26.05.2022 Magazin
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler yeni ilişkisini ilan etti!
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler yeni ilişkisini ilan etti! Berdan Mardini ile evliyken Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden Fatoş Yelliler'in mutluluğu kısa sürmüş ve boşandıktan sonra da Gökhan Göz ile ayrılmıştı. Yelliler, sosyal medya hesabından yeni sevgilisiyle fotoğrafını paylaşarak aşkını ilan etti.
2.03.2022 Magazin
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler minicik elbisesiyle poz verdi,emojiyle kapattı!
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler minicik elbisesiyle poz verdi,emojiyle kapattı! Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden Fatoş Yelliler son pozuyla olay oldu. Göz'den de olaylı şekilde ayrılan Yelliler kırmızı elbisesiyle poz verdi. Fatoş Yelliler derin göğüs dekoltesini emojiyle kapamaya çalıştı.
15.02.2022 Magazin
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler kendini spora verdi!
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler kendini spora verdi! Türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ilişkileriyle magazin gündeminden düşmüyordu. Mardini'yi Gökhan Göz ile aldattığı iddia edilen boşanmanın ardından da Gökhan Göz ile aşk yaşayıp ayrılan Fatoş Yelliler kendini spora verdi.
1.02.2022 Magazin
Fatoş Yelliler'in ihanet mesajlarını ifşa eden Gökhan Göz sosyal medyayı salladı!
Fatoş Yelliler'in ihanet mesajlarını ifşa eden Gökhan Göz sosyal medyayı salladı! Ünlü türkücü Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden Fatoş Yelliler ihanet haberiyle gündemde. Gökhan Göz ile aşk yaşayan Fatoş Yeliler'in evli erkeklerle yazışmaları magazin kulislerine damga vurdu. Geçtiğimiz günlerde Gökhan Göz'ün doğum gününde birlikte poz veren ikili ihanet ifşası sosyal medyayı salladı.
27.12.2021 Magazin
Fatoş Yelliler ve Gökhan Göz ayrılığa dayanamadı!
Fatoş Yelliler ve Gökhan Göz ayrılığa dayanamadı! Berdan Mardini ile henüz boşanmadan önce modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz ile aşk yaşadığı iddia edilen Fatoş Yelliler, gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde ayrılan çift barıştı. Göz sevgilisiyle ilgili bir konuda "Bu kadar da ahlaksız çıkmaz artık değil mi?" demişti.
19.12.2021 Magazin
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile Gökhan Göz aşk yaşıyor!
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile Gökhan Göz aşk yaşıyor! Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yollarını ayıran Gökhan Göz, türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile birlikteliğini ilan etti. Göz ile Yelliler, geçtiğimiz aylarda 'yasak aşk' iddialarıyla gündeme gelmiş ve ikili, söylentileri yalanlamıştı.
5.12.2021 Magazin
Günel Zeynalova 'aşk' haberlerine isyan etti!
Günel Zeynalova 'aşk' haberlerine isyan etti! Günel Zeynalova, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Azari şarkıcı, son günlerde hakkında çıkan "iş insanı Gökhan Göz ile aşk yaşıyor" haberlerine sert çıktı.
5.11.2021 Magazin
Boşanma aşamasındayken aldatıldığını öğrenen Berdan Mardini'den flaş paylaşım!
Boşanma aşamasındayken aldatıldığını öğrenen Berdan Mardini'den flaş paylaşım! Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada boşanma aşamasındayken Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf etti. Yelliler'in açıklamasının ardından ünlü şarkıcı da sessizliğini bozdu.
7.08.2021 Magazin
Modacı Gülşah Saraçoğlu'na bıçaklı tehdide uzaklaştırma!
Modacı Gülşah Saraçoğlu'na bıçaklı tehdide uzaklaştırma! Modacı Gülşah Saraçoğlu, sosyal medya hesaplarının güvenliği konusunda yardım aldığı Musa Öztürk tarafından bıçaklı tehdit edilince savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Mahkeme, Musa Öztürk’ün 2 ay süreyle Saraçoğlu’na yönelik şiddet tehdidi ve küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunmamasına, bulunduğu konuta veya işyerine yaklaşmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.
5.07.2021 Magazin
Kutlama yemeğinde buluştular
Kutlama yemeğinde buluştular Modacı Gülşah Saraçoğlu ile iş insanı sevgilisi Gökhan Göz mutluluk pozu verdi.
2.12.2019 Magazin
Tolgahan Sayışman'ın 'Şampiyon' heyecanı
Tolgahan Sayışman'ın 'Şampiyon' heyecanı Oyuncu Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz gün Kartal İstMarina AVM'de görüntülendi.
11.09.2019 Magazin
26’sı bir Abdülkadir değil
26’sı bir Abdülkadir değil İşte F.Bah.e'nin çarpık altyapı gerçeği...
10.01.2009 Futbol
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
6.04.2024 İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.
20.01.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Göz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan göz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.