Klon

Klon

Son dakika klon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan klon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını klon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Klon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan klon gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 klon haberi bulunmuştur. Tüm klon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Türkmen'in dolandırıcılarla başı dertte! 'Bana 1000 Euro ver, düşeyim yakandan'
Arda Türkmen'in dolandırıcılarla başı dertte! 'Bana 1000 Euro ver, düşeyim yakandan' Son dönemde ortaya çıkan yeni dolandırıcılık yöntemlerinden biri de ünlü restoranların internet sitelerini kopyalayıp, müşterilerden sahte rezervasyonlar için kapora ücreti almak oldu. Ünlü şef Arda Türkmen de dolandırıcıların hedefi oldu. Arda Türkmen yaşadıklarını anlatırken dolandırıcıların kendisinden de Bin Euro istediğini söyledi. Prof. Dr. Berk Üstündağ ise yapay zeka araçlarının kullanılarak dolandırıcılığın arttığını vurguladı.
3.12.2023 Magazin
TPAO'dan dolandırıcılık uyarısı: Hisseler satışa çıkarılmamıştır
TPAO'dan dolandırıcılık uyarısı: Hisseler satışa çıkarılmamıştır Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), 'yatırım fırsatı' adı altında TPAO hisselerinin satışa çıkarıldığı yönünde dolandırıcılık girişimlerinde bulunulduğunu, herhangi bir hisse satışının söz konusu olmadığını bildirdi.
14.10.2023 Ekonomi
Güzellik uzmanı kendisine benzeyen birini buldu sonrası korkunç! Instagram'da ava çıkmış
Güzellik uzmanı kendisine benzeyen birini buldu sonrası korkunç! Instagram'da ava çıkmış Bir ülke bu olayı konuşuyor. Güzellik uzmanı genç kadından akılalmaz cinayet. Gerçek ortaya çıktı. Önce Instagram'da avlandı sonrası korkunç şekilde gerçekleşti. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Dünya
Araba sahiplerine büyük tuzak! Muayene randevusu oyunu ortaya çıktı
Araba sahiplerine büyük tuzak! Muayene randevusu oyunu ortaya çıktı Araba sahibi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Dolandırıcıların yeni yöntemi şaşkına çevirdi. Daha önce araç muayene ücretleri ile gündeme gelen istasyon bu defa da dolandırıcıların durağı haline geldi. Araba muayene istasyonundan internet üzerinden randevu almak isteyenler bu tuzağa düşüyor. Tüm paraları gidiyor, dolandırıldıklarını anladıklarında her şey çok geç oluyor. İşte akılalmaz yöntemin detayları...
17.01.2023 Yaşam
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
İskoçya Ulusal Müzesi doğa, tarih ve bilimi tek çatı altında topluyor
İskoçya Ulusal Müzesi doğa, tarih ve bilimi tek çatı altında topluyor Koleksiyonunda yaklaşık 12 milyon obje ve canlı örneği bulunan İskoçya Ulusal Müzesi, doğa, tarih, sanat, bilim ve teknoloji dünyasını bir arada sunuyor.
14.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Fatura ödemeleri ve para transferi ile ilgili flaş açıklama! Merkez Bankası resmen duyurdu
Fatura ödemeleri ve para transferi ile ilgili flaş açıklama! Merkez Bankası resmen duyurdu Fatura ödemeleri ve para transferleri ile ilgili son dakika açıklaması! Merkez Bankası resmen duyurdu. 'Ödeme yapmayın' uyarısı geldi. Son zamanlarda izin ve yetkiler olmadan bazı işletmeler ve kişiler tarafından para transferi ve fatura ödemeleri hizmetlerine aracılık edildiği yönünde ihbar ve şikayetler alındığı belirtildi. Ödeme hizmeti sunmaya yetkili olduğu tespit edilemeyen şirketlere itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı. Merkez Bankası para transferi ve fatura ödemelerine aracılık edilmesi ve benzeri ödeme hizmetlerini sunabilecek yetkili kuruluşları internet sitesinde yayımladı.
10.09.2021 Ekonomi
'Türk fındığı'nın genleri Bolu'da koruma altında
'Türk fındığı'nın genleri Bolu'da koruma altında Batı Karadeniz Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce 9 bölgeden toplanarak Bolu'da dikilen ve meyve vermeye başlayan Türk fındığı ağaçları, türün geninin korunmasının yanı sıra tıp ve eczacılık alanında araştırmalar yapılmasına imkan sağlıyor.
2.09.2021 Bilim ve Teknoloji
E-Devlet'ten sorgulatın! Para cezası var
E-Devlet'ten sorgulatın! Para cezası var Cep telefonlarında ‘klon patlaması’ var! Yurtdışından getirilerek kimlikleri (IMEI) değiştirilen telefonların sayısı katlandı. Bir ayda satılan 1 milyon telefondan 200 bini kaçak yolla getiriliyor.
16.10.2020 Gündem
'Edirne Sümbülü' klonlanarak çoğaltılıyor
'Edirne Sümbülü' klonlanarak çoğaltılıyor Türkiye'nin endemik türlerinden, yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan Edirne Sümbülü, Trakya Üniversitesi bilim insanlarınca klonlanarak korunmaya çalışılıyor.
5.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Beklenen oluyor! Barış ve yapılandırmada 2 yıl süre verilecek
Beklenen oluyor! Barış ve yapılandırmada 2 yıl süre verilecek AK Parti yeni torba yasa teklifini Meclis Başkanlığı’na sundu. Teklifle varlık barışı 6 ay uzayacak, sıkıntıdaki şirketlerin borçları yeniden yapılandırılacak, Merkez Bankası’na yeni yetkiler gelecek.
9.07.2019 Ekonomi
Dünyada ilk! İnsan klonlamaya bir adım daha
Dünyada ilk! İnsan klonlamaya bir adım daha Çinli bilim insanları somatik hücre çekirdeği transferi adı verilen yolla 2 uzun kuyruklu makak klonladı. Dünyada bir ilk olan 'klon maymunlar' geçen ay dünyaya geldi. Etik tartışmaları da beraberinde getiren çalışma insan klonlama yolunda da önemli bir aşama olarak görülüyor.
28.01.2018 Dünya
Türkiye’nin ilk kopya sığır sürüsü
Türkiye’nin ilk kopya sığır sürüsü Bir projenin ürünü olan ‘Boz Sığır Klonları’ fiziki şartları sağlanan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çiftliğine getirildi.
16.01.2018 Yaşam
Altcoin nedir? Yatırım yapabileceğiniz en güvenilir altcoinler
Altcoin nedir? Yatırım yapabileceğiniz en güvenilir altcoinler Altcoin nedir? vatandaşlar tarafından derinlemesine araştırılıyor. Bitcoin'in yıllar içinde yaptığı büyük patlamanın ardından çözümlenen bitcoin şifreleri ilgiyi altcoinlere çevirdi. Peki altcoin tam olarak nedir? İşte altcoine ilişkin ayrıntılar...
5.01.2018 Gündem
Son Jedi evreni kurtaracak mı?
Son Jedi evreni kurtaracak mı? 40’ıncı yılını kutlayan Star Wars evreninin yeni ve sekizinci filmi “Star Wars: Son Jedi” bu hafta vizyona girdi. Serinin en uzun filminde Luke Skywalker ve Rey önderliğindeki asilerin direnişini izleyeceğiz.
15.12.2017 Arşiv
Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! MPİ bilet sorgulama
Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! MPİ bilet sorgulama Süper Loto 515. hafta çekilişi az önce Milli Piyango idaresi tarafından gerçekleştirildi. Süper Loto'da büyük ikramiye 8. kez devretti. İşte Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Süper Loto'da bu hafta kazandıran numaralar...
29.09.2021 Gündem
Kaslı ‘süper köpek’ geliyor
Kaslı ‘süper köpek’ geliyor Çinli bilim insanları, genetik olarak modifiye edilmiş bir köpeği klonladıklarını, bunun sonucunda da önümüzdeki yıllarda kaslı ‘süper köpekler’ geliştirebileceklerini duyurdu.
17.07.2017 Dünya
Orphan Black dizisi gerçek mi oluyor?
Orphan Black dizisi gerçek mi oluyor? Prof. Dr. Sezen Arat, "Vücudumuzda milyonlarca, trilyonlarca hücre var. Her bir hücre aynımızı ortaya çıkarabilir" dedi.
14.04.2017 Sağlık
Rogue One Star Wars Gücün adı var kendisi yok
Rogue One Star Wars Gücün adı var kendisi yok Star Wars serisinin yeni filmi ‘Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi” vizyona girdi. Ana hikayeye sadık kalan filmde adrenalin bir an olsun azalmıyor. Ancak “güç” felsefesinin ve karakterlerin derinlikten yoksun olması senaryoyu gölgede bırakıyor
15.12.2016 Arşiv
Putin'in klon ordusu!
Putin'in klon ordusu! Rusya, Güney Koreli bilim adamı Hwang Woo Suk'un klonlayarak Rusya'ya hediye ettiği köpekleri Rusya güvenlik servisi ve polis teşkilatında sayılarını artırarak kullanmayı hedefliyor.
17.06.2021 Dünya
Bu annelerde meme kanseri riski 4 kat fazla!
Bu annelerde meme kanseri riski 4 kat fazla! Prof. Dr. Osman Demirhan, gebelik sırasında bebekten anneye geçen kök hücrelerin emzirmeyen annelere bazı durumlarda kanser olarak geri dönebileceğini söyledi.
17.11.2016 Sağlık
iPhone’ların güvenlik kodu engeli aşıldı
iPhone’ların güvenlik kodu engeli aşıldı İngiltere'deki Cambridge Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmada sonucunda, iPhone’ların güvenlik kodu engeli aşıldı
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
IMEI sorgulama hizmeti ile cep telefonu yasal durumu!
IMEI sorgulama hizmeti ile cep telefonu yasal durumu! Akıllı cep telefonları ve tablet bilgisayarlarda IMEI kayıt durumu internetten IMEI sorgulama ile öğrenilebiliyor. Online IMEI sorgulama ekranında ücretsiz ve şifresiz sorgulama gerçekleştirilebiliyor. Tüm akıllı cihaz kullanıcıları e-Devlet sistemindeki BTK’nın IMEI sorgulama hizmetini kullanabiliyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
IMEI sorgulama işlemi akıllı cihazlar için nasıl yapılıyor?
IMEI sorgulama işlemi akıllı cihazlar için nasıl yapılıyor? Akıllı cihazların IMEI kayıt durumunu, internetten online IMEI sorgulama ekranından öğrenebilme şansı bulunuyor. Akıllı cihaz kullanıcılarına IMEI sorgulama hizmeti Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından sunulan bir hizmettir. İnternette yer alan IMEI sorgulama işlemi e-Devlet’ten kimlik doğrulama yapılmadan da kullanılabiliyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Klon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki klon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.