Kızlık Zarı

Kızlık Zarı

Son dakika kızlık zarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızlık zarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızlık zarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızlık Zarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızlık zarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 kızlık zarı haberi bulunmuştur. Tüm kızlık zarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tampon Nasıl Kullanılır? Tampon Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Tampon Nasıl Kullanılır? Tampon Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kadınların genel olarak regl günlerini daha güvenli ve rahat geçirmelerini sağlayan hijyenik ürünler tampon olarak bilinmektedir. Aynı zamanda vajinal tampon olarak bilinir. Menstrüel dönem içerisinde vücuttan atılacak olan kanın, henüz dışarı çıkmadan emilmesine olanak veren bir ürün çeşididir. Böylece çok daha sağlıklı ve güvenli şekilde, aynı zamanda rahatsız olmadan günü geçirme şansı elde edilir.
22.06.2023 Sağlık
Genital problemlerin tedavisinde hangi uygulamalar tercih ediliyor?
Genital problemlerin tedavisinde hangi uygulamalar tercih ediliyor? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Burçak Tok, genital problemlerin tedavisi hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
26.04.2022 Sağlık
10 kadından 1’i cinsel ilişkiye giremiyor! İşte nedeni…
10 kadından 1’i cinsel ilişkiye giremiyor! İşte nedeni… Çiftlerin birleşmesi sırasında bilinçdışı gerçekleşen vajinusmus, panik atak benzeri bir duruma neden olarak çiftler arasındaki uyumu bozan en büyük sorunlar arasında gösteriliyor. Psikolojik kaygılar ve yanlış inanışların etkilediği vajinismus hakkında bilgi veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gülcan Türkeli cinsel terapiye dikkat çekiyor.
8.09.2021 Sağlık
“Vajinismus’u yüzde 100 tedavi etmek mümkün”
“Vajinismus’u yüzde 100 tedavi etmek mümkün” Vajinismusun evli çiftleri evliliğe, birbirine ve hayata küstürme potansiyeline sahip bir hastalık olduğunu söyleyen Kadın Hastalıkları, Doğum ve Cinsel Terapi Uzmanı Op. Dr. Eda Adeviye Şahin, “Vajinismus kader değildir, cinsel terapi ile yüzde 100 tedavi edilebilir” dedi.
24.11.2020 Sağlık
Her üç kişiden biri cinsel işlev bozukluğu yaşıyor
Her üç kişiden biri cinsel işlev bozukluğu yaşıyor Cinsel bilgisizlik, eğitimsizlik, cinsellikle ilgili yanlış bilgi ve inanışların cinsel sorunlara yol açtığını belirten uzmanlar, doğru bilgilendirmenin önemine işaret ediyor.Her üç kadından birinde cinsel istek ve uyarılma bozukluğu görüldüğünü belirten uzmanlar, erkeklerin ise yaklas¸ık yüzde 40'ının yas¸amları boyunca en az bir cinsel is¸lev bozuklugˆu yas¸adıgˆına dikkat çekiyor. Uzmanlar, dünyada her üç kişiden birinin cinsel işlev bozukluğu yaşadığını belirtiyor.
3.09.2020 Sağlık
Hollanda kızlık zarı ameliyatlarını yasaklamaya hazırlanıyor
Hollanda kızlık zarı ameliyatlarını yasaklamaya hazırlanıyor Hollanda hükümeti, kadın ve kız çocuklarına kızlık zarı dikimi için tıbbi operasyon yapılmasına son vermeye yönelik uygulamaları devreye sokmaya hazırlanıyor.
19.02.2020 Dünya
ABD'de tartışma yarattı! Bekaret testi yasaklanabilir
ABD'de tartışma yarattı! Bekaret testi yasaklanabilir ABD'li rapçi T.I.'ın 18 yaşındaki kızını her yıl jinekoloğa götürerek bekaret testi yaptırdığını açıklamasının ardından New York eyaleti bu testleri yasaklamayı düşünüyor.
5.12.2019 Dünya
Kadınlarda vajinismus problemine dikkat
Kadınlarda vajinismus problemine dikkat Yrd.Doç.Dr. Rıdvan Üney, kadınlarda vajinismus problemine dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
23.10.2019 Sağlık
Her 10 kadından biri bu sorunu yaşıyor
Her 10 kadından biri bu sorunu yaşıyor Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Seda Deniz Işıklar, vajinismus hakkında bilgi verdi.
28.11.2018 Sağlık
Yeni evlilerin cinsel kabusu
Yeni evlilerin cinsel kabusu Yeni evli çiftlerin son zamanlardaki en büyük cinsel kabuslarından biri olan 'Vajinismus' nedir? Nasıl tedavi edilir?
7.11.2018 Sağlık
Genital bozukluk psikolojiyi bozuyor
Genital bozukluk psikolojiyi bozuyor Jinekolog Op. Dr. Mustafa Alihanoğlu, son zamanlarda hızla artan vücut estetiğinin görünmeyen bölümleri olan genital alanların estetiğiyle ilgili bilgi verdi.
19.04.2018 Sağlık
Gerdek gecesi 'kanlı çarşaf' kavgası
Gerdek gecesi 'kanlı çarşaf' kavgası Ankara 4. Aile Mahkemesi’nde görülen bir davanın dosyasına göre görücü usulü evlenen İ.S ile H.S.’nin düğünleri 4 Mayıs 2016 tarihinde yapıldı.
20.06.2017 Yaşam
Yanlış tedavi sonucu kızlık bozmaya dava
Yanlış tedavi sonucu kızlık bozmaya dava Kasık ağrısı şikayetiyle gittiği doktorun yanlış tedavi uygulayarak kızlık zarını bozduğunu iddia eden genç kız, şikayetçi oldu. Doktor hakkında ‘taksirle yaralanmaya sebep olmak’tan 1 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
9.04.2016 Yaşam
‘İki kilogramlık bebeği bile aldılar, bu resmen cinayet’
‘İki kilogramlık bebeği bile aldılar, bu resmen cinayet’ KKTC Serbest Çalışan Hekimler Birliği Başkanı Dr. Remzi Gardiyanoğlu, “30 haftayı geçen yani 2 kilograma ulaşan bebekleri bile kürtajla aldılar. Bu resmen bir cinayet. Türkiye’de kürtajın zorlaştırıldığı 2012’den beri KKTC’de 500 kadar yaşa dışı kürtaj yapıldığını tahmin ediyoruz” dedi.
29.09.2021 Gündem
Kızlık zarı tamiri
Kızlık zarı tamiri Kızlık zarı tamiri
17.02.2016 Sağlık
Kızlık zarı
Kızlık zarı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Çabuk Cömert cevaplıyor; Kızlık zarı Kızlık zarı; diğer adıyla hymen, vajen girişinden 1.5cm içeride bulunmaktadır. Bu ince perdenin ortası adet kanamasının akması için açık ve deliktir ve vajina girişini tamamen kapatmaz. Bu deliğin şekli ve yapısı kızlık zarının tiplendirilmesinde kullanılır. Kızlık zarının yapısı, yeri her kadında farklıdır. Kızlık zarı yapısına, şekline göre ilk ilişki sonrası kanama miktarı da değişebilir.
17.02.2016 Sağlık
Vajinismus muyum? 8 soruyla test edin
Vajinismus muyum? 8 soruyla test edin Her on kadından birinde görülen vajinismus hastalığı çiftler arasında oldukça yaygın bir problem...
9.01.2016 Sağlık
'Sahte kızlık zarı' satışları patladı
'Sahte kızlık zarı' satışları patladı İngiliz Daily Mail gazetesi, Almanya'da yaşanan Suriyeli mülteci akınından sonra ülkede sahte kızlık zarı satışlarının patladığını ileri sürdü...
16.12.2015 Dünya
Eski sevgiliye 'kızlık zarı' tehdidi
Eski sevgiliye 'kızlık zarı' tehdidi Erzurum’da bir genç kız, kızlık zarının yırtıldığını bilen eski sevgilisinin, durumu ailesine söylemekle tehdit etmesi üzerine polise giderek şikayetçi oldu...
2.12.2015 Yaşam
Balayı mutluluğunu tehdit eden sorunlar
Balayı mutluluğunu tehdit eden sorunlar Kaliteli bir cinsel hayat, genç çiftlerin beraberliklerinde pek çok sorunun üstesinden gelmelerine destek oluyor...
3.07.2015 Magazin
Erkekler kaygılarını kadınlar menopozu soruyor
Erkekler kaygılarını kadınlar menopozu soruyor Her yaştan kadın ve erkeğin cinsel sırdaşı Alo Okey Cinsel Sağlık Bilgi Hattı ve web sitesi 2001’den beri çalışmalarına devam ediyor...
24.05.2015 Sağlık
Çiftlerin en gizli sorunu: Vajinismus
Çiftlerin en gizli sorunu: Vajinismus Vajinismus Türkiye’de en sık görülen kadın cinsel sağlık sorunlarından biri...
4.05.2015 Magazin
Seks gerginliğinden kurtulun
Seks gerginliğinden kurtulun Birçok kadın sekste yoğun gerginlik yaşamaktan yakınıyor...
16.01.2015 Magazin
Go-Kart'a bindim kızlık zarım yırtıldı!
Go-Kart'a bindim kızlık zarım yırtıldı! AVM'de go-karta binen M.Ü. adlı üniversiteli, geçirdiği kaza sonrasında kızlık zarının zarar gördüğü gerekçesiyle firma yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.
2.01.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kızlık Zarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızlık zarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.