Karantinaya Alındı

Karantinaya Alındı

Son dakika karantinaya alındı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karantinaya alındı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karantinaya alındı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karantinaya Alındı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karantinaya alındı gelişmeleri de dahil olmak üzere 622 karantinaya alındı haberi bulunmuştur. Tüm karantinaya alındı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aydın'ın iki ilçesinde şap nedeniyle 21 mahalle karantinaya alındı
Aydın'ın iki ilçesinde şap nedeniyle 21 mahalle karantinaya alındı Aydın'ın Nazilli ve Kuyucak ilçelerinde toplam 21 kırsal mahalle, bazı büyükbaş hayvanlarda şap hastalığı görülmesi üzerine hayvan hareketliliği yasaklanarak, karantinaya alındı.
20.07.2023 Gündem
Aydın'ın iki ilçesinde şap nedeniyle 21 mahalle karantinaya alındı
Aydın'ın iki ilçesinde şap nedeniyle 21 mahalle karantinaya alındı Aydın'ın Nazilli ve Kuyucak ilçelerinde toplam 21 kırsal mahalle, bazı büyükbaş hayvanlarda şap hastalığı görülmesi üzerine hayvan hareketliliği yasaklanarak, karantinaya alındı.
20.07.2023 Yaşam
Şap hastalığı sebebiyle 136 köy karantinaya alındı
Şap hastalığı sebebiyle 136 köy karantinaya alındı Zonguldak merkeze bağlı bazı köyler, Ereğli ilçesinin tüm köyleri, Devrek ve Gökçebey'deki bazı köylerde karantina başlatıldı. Karantinadaki 136 köyde, hayvan giriş-çıkışı yasaklandı; ekipler aşılama çalışmaları için hareket geçti.
7.07.2023 Gündem
Bursa’da hayvan pazarında şap karantinası
Bursa’da hayvan pazarında şap karantinası Bursa'da İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarı, büyükbaş kurbanlıklarda görülen şap hastalığı nedeniyle karantinaya alındı. Pazar, hayvan giriş çıkışlarına kapatıldı.
13.06.2023 Yaşam
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik...
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik... ABD'de yaşayan Billy Milligan'ın hikayesi duyanları şoke etti. Yaşadığı çocukluk travmalarından bir türlü kurtulamayan Billy, farklı bir yöntem buldu. Doktorların 11 yıl tedavi ettiği Milligan’ın hikayesi tüm dünyaya damga vurdu. Bir bedende 24 kişiliği bulunan Milligan, işlediği suçlarla ve anlattıklarıyla filmlerden kitaplara konu olurken dinleyenleri şoke etti.
7.06.2023 Dünya
Maymun çiçeği virüsü nedeniyle 2 kişi karantinaya alındı
Maymun çiçeği virüsü nedeniyle 2 kişi karantinaya alındı Çin’in başkenti Pekin’de maymun çiçeği virüsü görülen 2 kişi karantinaya alındı.
7.06.2023 Dünya
Kastamonu’da şap nedeniyle bir ilçe karantinaya alındı
Kastamonu’da şap nedeniyle bir ilçe karantinaya alındı Kastamonu’nun İnebolu ilçesi, SAT-2 tipi şap virüsü görülmesi üzerine karantinaya alındı. İlçede hastalık sebebi ile hayvan hareketliliği yasaklandı.
27.03.2023 Gündem
Hayvanlarda çiçek hastalığı görüldü, 50 köy karantinaya alındı
Hayvanlarda çiçek hastalığı görüldü, 50 köy karantinaya alındı Zonguldak'ta 2 ağılda küçükbaş hayvanlarda çiçek hastalığı görülünce, kentin 4 ilçesinde 50 köy karantinaya alındı.
4.01.2023 Yaşam
Kedilerde kuduz olur mu? Kediler kuduz olur mu, kediden kuduz bulaşır mı?
Kedilerde kuduz olur mu? Kediler kuduz olur mu, kediden kuduz bulaşır mı? Kars’ın Kağızman ilçesinde bulunan Denizgölü köyünde, saldırgan olan ve aniden ölen bir kedide kuduz virüsünün tespit edilmesi üzerine köy karantina altına alındı. Köydeki sahipsiz hayvanlara kuduz aşısı yapıldı. Söz konusu gelişmenin ardından kedilerde kuduz olur mu, sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, kediler kuduz olur mu? Kediler kuduz olur mu?  
29.11.2022 Sağlık
Yaban hayvanının ısırdığı inek kuduz çıktı, köy karantinaya alındı
Yaban hayvanının ısırdığı inek kuduz çıktı, köy karantinaya alındı Tunceli'nin Mazgirt ilçesine bağlı Akdüven köyü, yaban hayvanı ısırdıktan sonra ölen inek kuduz çıkınca karantinaya alındı. Köye hayvan giriş ve çıkışları 6 ay süreyle yasaklandı.
16.08.2022 Yaşam
Yaban hayvanının ısırdığı inek kuduz çıkınca köy karantinaya alındı! 6 ay yasak...
Yaban hayvanının ısırdığı inek kuduz çıkınca köy karantinaya alındı! 6 ay yasak... Tunceli’nin Mazgirt ilçesine bağlı Akdüven köyü, yaban hayvanı ısırdıktan sonra ölen inek kuduz çıkınca karantinaya alındı. Köye hayvan giriş ve çıkışları 6 ay süreyle yasaklandı.
16.08.2022 Yaşam
Maymun çiçeği virüsü bir ülkeye daha sıçradı
Maymun çiçeği virüsü bir ülkeye daha sıçradı Dünya genelinde yayılmaya devam eden maymun çiçeği virüsü son olarak Çekya'da 1 kişide tespit edildi.
24.05.2022 Dünya
Mardin'de kuduz paniği! Yedi kişiyi ısıran köpek...
Mardin'de kuduz paniği! Yedi kişiyi ısıran köpek... Mardin'in Derik ilçesinde vatandaşlara saldırarak 7 kişiyi ısıran köpek kuduz çıktı. Köpeğin kuduz çıkması üzerine mahalle karantinaya alındı.
20.02.2022 Gündem
Mahalle karantinaya alındı! 6 ay boyunca yasaklandı
Mahalle karantinaya alındı! 6 ay boyunca yasaklandı Mardin'in Derik İlçesinde 4'ü çocuk 7 kişiyi ısıran köpekte 4 gün sonra kuduz tespit edildi. İlçe Hayvan Sağlığı Zabıtası Komisyonu tarafından alınan kararla olayın yaşandığı Bahçelievler Mahallesi karantinaya alınarak 6 ay süre ile her türlü hayvan ve hayvansal gıda girişi yasaklandı.
19.02.2022 Yaşam
AK Parti'li yönetici ile annesi, bir hafta arayla koronavirüsten hayatını kaybetti
AK Parti'li yönetici ile annesi, bir hafta arayla koronavirüsten hayatını kaybetti Trabzon’da, AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Zeynep Alış (40) ile annesi Gülfidan Alış (75), yakalandıkları koronavirüs nedeniyle 1 hafta arayla tedavi gördükleri hastanede yaşamını yitirdi.
16.02.2022 Yaşam
DBP İl Başkanı Seval Gülmez tutuklandı
DBP İl Başkanı Seval Gülmez tutuklandı Son dakika haberi... Diyarbakır'da, terör soruşturması kapsamında, evinden alınarak emniyete götürülen Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Seval Gülmez , emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2.02.2022 Gündem
Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti milli sporcumuzu Türkiye'ye getirecek uçağa uçuş izni vermedi
Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti milli sporcumuzu Türkiye'ye getirecek uçağa uçuş izni vermedi Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Hentbol A Milli Takımımızda Covid-19 testi pozitif çıkan Alperen Arabacı'yı Türkiye'ye getirecek ambulans uçağa skandal bir kararla uçuş izni vermedi.
22.01.2022 Diğer Sporlar
İsrail Başbakanı  Naftali Bennett karantinaya alındı
İsrail Başbakanı Naftali Bennett karantinaya alındı İsrail Başbakanı Naftali Bennett, kızının Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından kabine toplantısından ayrılarak kendisini karantinaya aldı.
26.12.2021 Dünya
Adıyaman'da flaş koronavirüs kararı! 22 ev karantinaya alındı!
Adıyaman'da flaş koronavirüs kararı! 22 ev karantinaya alındı! Adıyaman'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 22 evde karantina uygulaması başlatıldı.
16.11.2021 Gündem
Ivana Sert koronavirüse yakalandı!
Ivana Sert koronavirüse yakalandı! Ünlü modacı Ivana Sert, solunum yolları rahatsızlığı nedeniyle gittiği hastanede koronavirüs testinin pozitif çıkması ile karantinaya alındı.
9.11.2021 Magazin
Bir ilde alarm! Karantinaya alındı
Bir ilde alarm! Karantinaya alındı Bir ilde karantina alarmı! Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı 200 nüfuslu Çavlum Mahallesi'nde kuduz olduğu tespit edilen bir köpek silahla vurularak öldürüldü. Hayvanın temas ettiği 5'i sahipli 17 köpek ise kuduz şüphesiyle uyutulup kireçlendikten sonra gömüldü. 27 köpeğe kuduz aşısı yapılırken, mahalleye hayvan giriş ve çıkışı da yasaklandı.
4.11.2021 Yaşam
Fatih Erbakan karantinaya girdi
Fatih Erbakan karantinaya girdi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ailesinde koronavirüs vakası tespit edilmesi nedeniyle karantinaya alındı. Erbakan aşı karşıtı açıklamaları ile gündeme gelmişti.
2.11.2021 Siyaset
Oğluna virüs bulaştırdı! 'Vicdan azabı çekiyorum'
Oğluna virüs bulaştırdı! 'Vicdan azabı çekiyorum' İzmir'de, bir hastanede güvenlik görevlisi olmasına karşın aşı olmayı reddeden Ayhan Karasaçlılar (29), çalışırken kaptığı koronavirüsü 3,5 yaşındaki oğlu Baran'a da bulaştırdı. Oğluyla birlikte yaklaşık 10 gün boyunca evde gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşan Ayhan Karasaçlılar, "Tavsiyeleri dinleyip aşı olmadım. Üzüntümü ve pişmanlığımı çok derin yaşadım. Vicdan azabı çekiyorum" dedi.
15.10.2021 Gündem
Delta alarmı! Karantinaya alındı
Delta alarmı! Karantinaya alındı Koronavirüs salgınında ortaya çıkan delta varyantı ile ilgili yeni gelişme! Türkiye'de görülmeye başladığı andan beri vatandaşlar arasında panik yaratan delta varyantı Kırıkkale'de bir kişide görüldü. Kırıkkale'de PCR testi pozitif çıkan ve Delta varyantı olduğu tespit edilen K.M., karantina süresi bitmeden sokağa çıktığı için 4 bin 50 TL para cezası uygulanarak bir yurtta karantinaya alındı.
3.10.2021 Yaşam
Aşı yaptırmayan Hasan Ali öğretmen, koronavirüsten öldü
Aşı yaptırmayan Hasan Ali öğretmen, koronavirüsten öldü Nevşehir’de, aşı yaptırmayan, lisede muhasebe ve finansman öğretmeni Hasan Ali Yıldırım (45), koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
1.10.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Karantinaya Alındı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karantinaya alındı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.