Kanlıca

Kanlıca

Son dakika kanlıca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanlıca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanlıca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanlıca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanlıca gelişmeleri de dahil olmak üzere 404 kanlıca haberi bulunmuştur. Tüm kanlıca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Vatan TV
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi.
29.02.2024 Gündem
Mevsiminde topladığı mantarları satarak ayda yaklaşık 90 bin lira kazanıyor
Mevsiminde topladığı mantarları satarak ayda yaklaşık 90 bin lira kazanıyor Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde tarım ve hayvancılıkla geçimini sürdüren Halit Kaya, orman sahalarında yetişen mantarları toplayıp satarak ev ekonomisine katkı sağlıyor. Topladığı mantarların kilosunu 100 TL’den satan Kaya, günlük 3 bin TL ile 5 bin TL arasında kazanç elde ediyor.
27.12.2023 Gündem
İstanbul'da 'mantar' alarmı! Belediye uyarı yaptı
İstanbul'da 'mantar' alarmı! Belediye uyarı yaptı Sarıyer'de de 'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi. Sarıyer Belediyesi uyarıda bulundu.
12.12.2023 Gündem
'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi
'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi Sarıyer'de bilinçsiz toplanan mantarlar zehirlenme ve ölümlere neden oluyor. Sarıyer'de de 'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi. Sarıyer Belediyesi uyarıda bulundu. Uyarıda, "İlçemizde mevsimsel olarak toplanan mantarlarla ilgili vakaları bildirilmiştir. Özellikle bazı türlerin 'Kanlıca' mantarına benzediği bilinmektedir. Halkımını bu konuda dikkatli olmaya davet ediyoruz" denildi. Mikolog Jilber Barutçuyan ise "Kanlıca dediğimiz mantarlar Türkiye'de en çok tüketilen mantar türlerinden. Bu mantarlara uzaktan benzeyen, sindirim sorunları yaratan mantarlar var. Bilmediğiniz mantarları lütfen yemeyin" uyarısında bulundu.
12.12.2023 Gündem
Şehir Hatları kış tarifesi ne zaman başlıyor? Kış tarifesi vapur seferleri başladı mı? Şehir Hatları kış tarifesi 2023 saatleri
Şehir Hatları kış tarifesi ne zaman başlıyor? Kış tarifesi vapur seferleri başladı mı? Şehir Hatları kış tarifesi 2023 saatleri Şehir Hatları’nda yaz tarifesi sona eriyor, kış tarifesi başlıyor. Peki, Şehir hatları kış tarifi ne zaman başlıyor? İstanbul vapur kış tarifesi saatleri nedir?
16.09.2023 Gündem
Şehir Hatları’nda kış tarifesi başlıyor!
Şehir Hatları’nda kış tarifesi başlıyor! Şehir Hatları'nda yaz tarifesi sona eriyor. 18 Eylül 2023-16 Haziran 2024 tarihleri arası kış tarifesi uygulanacak.
16.09.2023 Yaşam
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak Beykoz’da yapılacak Oral B Challenge İstanbul Triatlonu dolayısıyla 3 Eylül Pazar günü ilçede trafiğe kapalı olacak yollar açıklandı.
2.09.2023 Gündem
Boğaz’ın en güzel kırmızısı Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı satıldı
Boğaz’ın en güzel kırmızısı Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı satıldı İstanbul Boğazı’nda kırmızı rengiyle hemen fark edilen Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı’nın geçtiğimiz mayıs sonunda 200 milyon TL’ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldığı ortaya çıktı.
27.08.2023 Ekonomi
Sezen Aksu'nun yalısında şoke eden olay! 'Hepinizi öldürürüm'
Sezen Aksu'nun yalısında şoke eden olay! 'Hepinizi öldürürüm' Minik Serçe lakalplı Sezen Aksu’nun Beykoz’daki denize sıfır yalısında birkaç ay önce korku dolu anlar yaşandı. Azerbaycan uyruklu L.M. adlı kadın Ekim 2022’de Sezen Aksu'nun İstanbul Kanlıca'daki yalısına girdi. Kendisini engellemeye çalışan güvenlik görevlisini itip Sezen Aksu'ya ulaşmaya çalışırken, "Hepinizi öldürürüm" diye tehditler savurdu. Aksu, daha önce de üç kez kapısına dayanan saplantılı hayranından şikâyetçi oldu.
8.07.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Aslı ve Mehmet resmen evlendi!
Aslı ve Mehmet resmen evlendi! Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu'nun dördüncü bölümü dün akşam ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 4. bölümünde Aslı ve Mehmet evleniyor.
21.03.2023 Magazin
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti Uzun süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaşadığı sağlık sorunları hakkında bilgi vererek sol bacağını kullanmakta zorluk çektiğini belirmişti. Şimdi ise Serdar Ortaç’ın Sarıyer’de bulunan evini satışa çıkardığı iddia edildi.
29.01.2023 Magazin
Barış Manço'nun 2023 yılı için söyledikleri gündem oldu!
Barış Manço'nun 2023 yılı için söyledikleri gündem oldu! Usta sanatçı Barış Manço, 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitirmişti. Barış Manço'nun seneler önce Osaka'da verdiği konserde Türkiye ve 2023 yılı için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. 1995 yılında çekilen videoda Manço "Osaka'da tekrar bu şarkıyı çalmak istiyorum" cümlesiyle herkesi duygulandırdı.
8.01.2023 Magazin
Ormanın bereketi şifa kaynağı! Kilogram fiyatı 70 TL
Ormanın bereketi şifa kaynağı! Kilogram fiyatı 70 TL Türkiye’nin en lezzetli mantarları arasında yer alan ve Mersin’de 500 rakım üzerinde ormanlık alanlarda doğal olarak yetişen yöresel ismi ile ‘kırmızı’ olarak bilinen ‘kanlıca mantarı’ çıktı. Kilogram fiyatı 70 TL olan mantarı bazı vatandaşlar ekonomik gelir elde etmek için bazıları da evlerinde tüketmek için toplamaya başladı.
26.12.2022 Yaşam
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf olarak görev yapan 57 yaşındaki Erdal Uğurlu, hayatını kaybetti. Uğurlu'nun ölümü televizyon ve sanat dünyasının ünlülerini yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, acı haber sonrasında üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Uğurlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
12.12.2022 Magazin
Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı!
Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı! Manken Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy (73) için Büyük Selimiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Haydar Ulusoy'un Türk bayrağına sarılı naaşı askeri tören sonrasında, defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı'na götürüldü.
6.12.2022 Magazin
İsmail İncekara neden öldü, İplikçi Nedim kimdir? Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i, Deli Yürek'in  Behram Kartal'ı İsmail İncekara hakkında merak edilenler!
İsmail İncekara neden öldü, İplikçi Nedim kimdir? Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i, Deli Yürek'in Behram Kartal'ı İsmail İncekara hakkında merak edilenler! 'Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i İsmail İncekara hayatını kaybetti. 'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu', 'Dar Alanda Kısa Paslaşmalar', 'Deli Yürek' ve 'Kurtlar Vadisi' gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu İsmail İncekara, 72 yaşında yaşama veda etti. Peki, İsmail İncekara kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü?
7.10.2022 Magazin
Kilosu 100 lira, tam bir protein kaynağı
Kilosu 100 lira, tam bir protein kaynağı Kastamonu'da vatandaşlar tarafından yaylalardan toplanan kanlıca mantarı tezgahlarda yerini alarak kilogramı, 80-100 TL arasında satılmaya başlandı.
21.09.2022 Ekonomi
Liseli kıza vapurda aylarca dehşeti yaşattı!
Liseli kıza vapurda aylarca dehşeti yaşattı! Lise öğrencisi E.T.’yi her gün okula gitmek için bindiği vapurda taciz eden Afgan uyruklu Sakhı Murad Azımı hakkında “cinsel taciz” suçundan üç yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
14.07.2022 Yaşam
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı Hürriyet gazetesinin kurucusu Sedat Simavi'nin oğlu Erol Simavi'nin eşi Belma Simavi İstanbul'da toprağa verildi.
16.05.2022 Gündem
İstanbul Mushafı tanıtıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Haysiyetimize saldırana eyvallah edecek değiliz
İstanbul Mushafı tanıtıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Haysiyetimize saldırana eyvallah edecek değiliz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Çamlıca Camisi Konferans Salonu'ndaki İstanbul Mushafı'nı Takdim ve Tanıtım Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Yüzümüze tokat atana, ayağımıza çelme takana, haysiyetimize saldırana eyvallah edecek değiliz. Devletimizi güçlendirerek mücadelemizi sürdüreceğiz. Asıl mesafe kat etmemiz gereken yumuşak güç alanlarını medyayı, sporu, akademiyi ihmal etmeyeceğiz." dedi.
27.04.2022 Siyaset
Fırın denetiminde memura darp! Ortalık bir anda karıştı...
Fırın denetiminde memura darp! Ortalık bir anda karıştı... Afyonkarahisar'da ekmek fırınında ramazan ayı denetimi yapan 3 görevli, ceza yazma tartışmasında işletme sahipleri tarafından darbedildi. O anlar kameraya yansıdı.
23.04.2022 Gündem
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Bakan duyurdu, tarih belli oldu, artık evlerde...
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Bakan duyurdu, tarih belli oldu, artık evlerde... Karadeniz gazıyla ilgili son dakika gelişmesi. Tarih belli oldu. Bakan Dönmez açıkladı. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Karadeniz ve Akdeniz’de yürütülen doğal gaz çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “İnşallah Karadeniz’in doğal gazını siz değerli aziz vatandaşlarımızla buluşturmak için çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında artık evlerinizde ocağı yakıp çayı demlediğinizde bizim gazımızı göreceksiniz. Bizim gazımız sizi ısıtacak, yemeğinizi pişirecek, gerektiğinde elektriğe dönüştürüp sizi aydınlatacak” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
21.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kanlıca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanlıca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.