İlker İnanoğlu

İlker İnanoğlu

Son dakika İlker İnanoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlker İnanoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlker İnanoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlker İnanoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilker inanoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 225 ilker inanoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ilker inanoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Vatan TV
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
Arka Sokaklar ekibi ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız bir araya geldi
Arka Sokaklar ekibi ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız bir araya geldi Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar’ın yeniden yayın hayatına başlaması ile ilgili: “Şimdi gördüm geri dönmüşsünüz. En yakın zamanda tüm ekibi Beyoğlu'na çay içmeye bekliyorum Rıza Baba...’’ şeklinde tweet atarak ekibi çaya davet etmişti. Atılan bu tweet dizi ekibi tarafından cevapsız bırakılmamış ve sosyal medyada büyük ses getirerek beğeni toplamıştı.
24.09.2023 Magazin
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında Kanal D’nin; Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve cuma akşamlarına damga vuran dizinin 18’inci sezonunun yapımcılığını ise D Media üstleniyor.
31.07.2023 Televizyon
Arka Sokaklar yeniden Kanal D'de! Çekimler başlıyor
Arka Sokaklar yeniden Kanal D'de! Çekimler başlıyor 17 sezon boyunca fenomen haline gelen “Arka Sokaklar” dizisi, uzun bir aranın ardından tekrardan Kanal D ekranlarında olacak. D Media tarafından çekilecek efsane yapıma Mustafa Üstündağ ve yeniden Oğuz Peçe dahil oldu.
23.07.2023 Magazin
Filiz Akın son halini sosyal medya hesabından paylaştı!
Filiz Akın son halini sosyal medya hesabından paylaştı! Ses tellerindeki sorun nedeniyle boğazından parça alınan Filiz Akın, ardından da kulağında çıkan tümör nedeniyle ameliyat olmuştu. Ardından bir kez daha ameliyat masasına yatan 80 yaşındaki usta sanatçı, sosyal medya hesabından son durumunu paylaştı.
13.06.2023 Magazin
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? 3 Şubat Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışı
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? 3 Şubat Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışı Uzun süredir ekrana gelmeyen Arka Sokaklar dizisiyle ilgili gelişmeler merak ediliyor. Dizinin takipçilerinin her Cuma, "Arka Sokaklar bu akşam var mı, Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman" araştırmaları da devam ediyor.
3.02.2023 Televizyon
Arka Sokaklar 27 Ocak Cuma var mı? Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışında var mı?
Arka Sokaklar 27 Ocak Cuma var mı? Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışında var mı? Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümleri merakla bekleniyor. Yapımcı Türker İnanoğlu'nun kalça kemiğinin kırılması sonrası dizinin yeni bölümlerine ara verildi. Dizide oyuncu olarak yer alan İlker İnanoğlu da konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Peki Arka Sokaklar 27 Ocak 2023 yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte Kanal D yayın akışı...
27.01.2023 Televizyon
Arka Sokaklar bugün var mı, yeni bölüm yok mu? Arka Sokaklar ne başlayacak 2023, neden yok?
Arka Sokaklar bugün var mı, yeni bölüm yok mu? Arka Sokaklar ne başlayacak 2023, neden yok? Arka Sokaklar Kanal D ekranlarında her Cuma reyting rekorları kırıyordu. Kanal D ekranlarına damga vuran dizi 638. Bölümden sonra seyirci karşısına çıkmadı. Bir süredir yayın gününde ekrana gelemeyen dizinin hayranları 'Arka Sokaklar bugün var mı, yeni bölüm ne zaman başlayacak?' sorularına yanıt arıyor. Peki, Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm tarihi belli mi?
6.01.2023 Televizyon
Arka Sokaklar bu akşam var mı, 2 Aralık Arka Sokaklar neden yok? Kanal D yayın akışı 2 Aralık 2022
Arka Sokaklar bu akşam var mı, 2 Aralık Arka Sokaklar neden yok? Kanal D yayın akışı 2 Aralık 2022 Arka Sokaklar dizisini yayın akışında göremeyenler, "Arka Sokaklar neden yok?" sorgulamalarına başladı. Peki, Arka Sokaklar bu akşam var mı? Arka Sokaklar ne bölüm ne zaman?
2.12.2022 Televizyon
'Arka Sokaklar' bitiyor mu? İlker İnanoğlu son noktayı koydu
'Arka Sokaklar' bitiyor mu? İlker İnanoğlu son noktayı koydu Yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebiyle 638’inci bölümün ardından çekimlerine 45 gün ara verilen 'Arka Sokaklar' dizisinin final yapacağı iddia edildi. İlker İnanoğlu, 17 yıldır Kanal D’de izleyicisiyle buluşan dizi hakkındaki söylentilere son noktayı koydu.
2.12.2022 Arşiv
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl?
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Yeşilçam’ın ünlü yapımcısı Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı. Yönetmen, senaryo yazarı ve yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Türker İnanoğlu’nun hastalığı ne? Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
10.11.2022 Magazin
Arka Sokaklar, bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geliyor!
Arka Sokaklar, bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geliyor! Kanal D’nin yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi “Arka Sokaklar”, 17’nci sezonuna bu akşam başlıyor.
14.10.2022 Televizyon
Filiz Akın'dan iyi haber geldi!
Filiz Akın'dan iyi haber geldi! Geçtiğimiz aylarda ses tellerinde çıkan sorun sebebiyle boğazından parça alınan Filiz Akın'ın tahlil sonuçları temiz çıktı. İyi haberi eşi Sönmez Köksal'dan alan usta oyuncu, mutluluğunu sosyal medya hesabından yayınladığı video ile takipçileriyle de paylaştı.
10.10.2022 Magazin
Arka Sokaklar 17'nci sezona 14 Ekim Cuma başlıyor!
Arka Sokaklar 17'nci sezona 14 Ekim Cuma başlıyor!   Kanal D’nin, yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan, Arka Sokaklar 17’nci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
10.10.2022 Televizyon
'Arka Sokaklar' 17'nci sezonu ile izleyici karşısına çıkıyor
'Arka Sokaklar' 17'nci sezonu ile izleyici karşısına çıkıyor Kanal D’nin; yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan 'Arka Sokaklar', 14 Ekim Cuma akşamı 17’nci sezona 'merhaba' diyor.
30.09.2022 Magazin
Efsane geri dönüyor! Arka Sokaklar’ın yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam ediyor
Efsane geri dönüyor! Arka Sokaklar’ın yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam ediyor Kanal D’nin, yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan, Arka Sokaklar’ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.
22.09.2022 Televizyon
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç...
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç... Türkiye’nin kanalı Kanal D, dün akşam muhteşem bir organizasyonla yeni yayın dönemine "merhaba" dedi... Medya dünyasından çok sayıda ünlü isim geceye katıldı... Açılış konuşmasını "Demirören Medya TV Grup Başkanı" Murat Yancı'nın yaptığı gece sahne performanslarıyla devam etti.
9.09.2022 Televizyon
Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları!
Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları! Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni sezon için gün sayıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezon hazırlıkları başladı. Fenomen dizinin takipçileri yeni sezonla ilgili ipuçlarını araştırırken yeni oyuncu kadrosu ve yayın tarihi de merak ediliyor. Peki, Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları!
28.08.2022 Televizyon
Arka Sokaklar 17’nci sezonu ile yakında başlıyor!
Arka Sokaklar 17’nci sezonu ile yakında başlıyor! Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 17’nci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.  
9.08.2022 Televizyon
Robbie WillIams’ın Boğaz turu
Robbie WillIams’ın Boğaz turu Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, eşi Ayda Field ve çocukları ile İstanbul’u ziyaret etti.
2.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İlker İnanoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilker inanoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.