Yeni Sezon

Yeni Sezon

Son dakika yeni sezon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni sezon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni sezon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Sezon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni sezon gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.465 yeni sezon haberi bulunmuştur. Tüm yeni sezon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'ı şampiyon yapıp gidecekler! Torreira, Zaha, Ziyech derken 4 yıldızın birden defteri kapandı
Galatasaray'ı şampiyon yapıp gidecekler! Torreira, Zaha, Ziyech derken 4 yıldızın birden defteri kapandı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de şampiyonluk yarışında avantajı elinde bulunduran Galatasaray, bir yandan da yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon öncesi 4 yıldız isimle yollarını ayırma kararı aldı. Özellikle o isimle yolların ayrılması Galatasaray taraftarını bir hayli üzecek gibi duruyor. İşte son dakika haberinin detayları...
25.04.2024 Galatasaray
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, kruvaziyer turizminde yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yıl 531 gemi seferiyle 785 bin yolcu ağırlayan kente, 2024’te 625 seferle denizden 1 milyonun üzerinde turistin gelmesi bekleniyor.
21.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş açıkladı! Genç futbolcuyla yollar ayrıldı
Beşiktaş açıkladı! Genç futbolcuyla yollar ayrıldı Yeni sezon planlamasına başlayan Beşiktaş, genç futbolcuyla yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı ekip resmen açıkladı.
20.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu!
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Trendyol Süper Lig'de bu sezon üçüncülülk için mücadele eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörler konusunda krizler yaşayan siyah-beyazlı takım son olarak Fernando Santos ile de yollarını ayırdı. Beşiktaş, yeni sezon için flaş bir isimle anlaşmak için masaya oturacak. Liverpool'un hocası Jurgen Klopp detayı ise gündem oldu.
18.04.2024 Beşiktaş
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti 'Beyaz Gelincik', 'Bıçak Sırtı', 'Fi', 'Unutursam Fısılda' ve Atiye' gibi projelerde yer alan Mehmet Günsür, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzate Mustafa'sı olarak hafızalara kazındı. 20. Akbank Kısa Film Festivali seçici jürisinde yer alan oyuncu, 'yakışıklılık' konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
6.04.2024 Magazin
Galatasaray'dan sürpriz Emin Bayram hamlesi! Okan Buruk kararını verdi
Galatasaray'dan sürpriz Emin Bayram hamlesi! Okan Buruk kararını verdi Galatasaray'da gelecek sezonun planlamaları yapılmaya başladı. Teknik direktör Okan Buruk da taleplerini yönetime iletti. İşte detaylar...
6.04.2024 Galatasaray
Melis Sezen makyajsız haliyle hayranlarından beğeni topladı
Melis Sezen makyajsız haliyle hayranlarından beğeni topladı 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde oy kullanmak için İstanbul’a gelen Melis Sezen, dün Zorlu AVM'de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, bir süre alışveriş yapıp, yeni sezon ürünlerini inceledi.
1.04.2024 Magazin
Trabzonspor'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer çalımı!
Trabzonspor'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer çalımı! Süper Lig'de üçüncülük mücadelesini sürdüren Trabzonspor, gelecek sezon için de transferde hedeflerini belirlemiş durumda... İsmi daha önce de gündeme gelen Brezilyalı stoperi kiralamak isteyen Bordo-Mavililer, asıl bombayı ise Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği genç yıldızla patlatacak.
30.03.2024 Trabzonspor
Galatasaray'da işler değişecek! Okan Buruk devreye girdi, sadece o yıldızın ismini söyledi
Galatasaray'da işler değişecek! Okan Buruk devreye girdi, sadece o yıldızın ismini söyledi Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da yeni sezon kadro planlamaları kapsamında durumu en merak edilen isimlerin başında Dries Mertens geliyor. Geçtiğimiz günlerde futbola 1 yıl daha devam etmeyi düşündüğünü açıklayan Mertens için takım arkadaşları da devreye girmiş durumda.
29.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'a Ante Rebic piyangosu! Sürpriz talip
Beşiktaş'a Ante Rebic piyangosu! Sürpriz talip Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği tecrübeli futbolcu Ante Rebic'e sürpriz bir talip çıktı. İşte detaylar...
25.03.2024 Beşiktaş
Carlos Vinicius sürprizi! Süper Lig'de kalıyor, temaslar başladı
Carlos Vinicius sürprizi! Süper Lig'de kalıyor, temaslar başladı Galatasaray'ın ara transfer döneminde renklerine bağladığı Carlos Vinicius'un geleceği merak edilirken sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
24.03.2024 Şampiy10
Sandık Kokusu’ndaki Cennet Sitesi nerede? Sandık Kokusu nerede çekiliyor?
Sandık Kokusu’ndaki Cennet Sitesi nerede? Sandık Kokusu nerede çekiliyor? Sandık Kokusu ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Sandık Kokusu dizisinin çekim yeri merak ediliyor. İşte Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor? Cennet Sitesi nerede?
23.03.2024 Magazin
Federasyon, Türkiye Milli Takımları'nın yeni formasını tanıttı
Federasyon, Türkiye Milli Takımları'nın yeni formasını tanıttı Türkiye Futbol Milli Takımları’nın 2024 yılında giyeceği formaların tanıtımı yapıldı.
18.03.2024 Futbol
Beşiktaş'ta yıldız isim sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor
Beşiktaş'ta yıldız isim sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor Devre arasında kadrosuna takviyeler yapan siyah beyazlılar, sezon sonu için de çalışmalarını sürdürürken, flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
16.03.2024 Beşiktaş
PUBG yeni sezon ne zaman 2024, saat kaçta yenileniyor?
PUBG yeni sezon ne zaman 2024, saat kaçta yenileniyor? PUBG Mobile C6S16 Sezonu 14 Ocak 2024 tarihinde başlayacak ve yaklaşık 2 ay sürecek. Mart 2024 tarihinde PUBG Mobile C6S16 sezonu ile birlikte, PUBG Mobile Royale Pass A5 ayı da sona erecek. Peki, PUBG sezon saat kaçta yenileniyor, PUBG yeni sezon ne zaman 2024?
16.03.2024 Gündem
Okan Buruk yıldız isme kapıyı gösterdi! Zaha, Ziyech derken Galatasaray'ı terk ediyor
Okan Buruk yıldız isme kapıyı gösterdi! Zaha, Ziyech derken Galatasaray'ı terk ediyor Sarı-Kırmızılılar'da yeni sezon hazırlıkları şimdiden başladı. Bu sezon transferde çok başarılı bir performans sergileyemeyen Galatasaray'da yıldız oyuncu için karar verildi. Bir isimle sözleşme yenilenmek istenirken diğer oyuncuyla da yolların ayrılması kararı alındı.
13.03.2024 Galatasaray
Okan Buruk ille de onu istiyor! Erden Timur'dan 20 milyonluk hediye
Okan Buruk ille de onu istiyor! Erden Timur'dan 20 milyonluk hediye Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılılarda Okan Buruk yıldız isimden vazgeçmiyor. Yönetim ise tecrübeli teknik adamın önerdiği futbolcu için sezon sonu bütün şartları zorlayacak. İşte detaylar...
7.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta deprem! 9 yıldız birden ayrılıyor
Beşiktaş'ta deprem! 9 yıldız birden ayrılıyor Beşiktaş’ta yeni sezon planlaması doğrultusunda yabancı kadrosu büyük ölçüde değişecek.
6.03.2024 Beşiktaş
Arda Güler'in forma giyebilmesi için tek şart var! Real Madrid görüştü, Ancelotti yüzüne söyledi
Arda Güler'in forma giyebilmesi için tek şart var! Real Madrid görüştü, Ancelotti yüzüne söyledi Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler için yeni sezon öncesi flaş bir karar alındı. Kulüp yetkilileri Arda Güler ile görüşme gerçekleştirdi. Milli yıldızın forma giymesini kulüp yetkilileri tek şarta bağladı. İşte detaylar...
20.02.2024 Fenerbahçe
Batshuayi ve Cengiz Ünder pişmanlığı, aylar sonra itiraf geldi: Büyük hata yapıldı
Batshuayi ve Cengiz Ünder pişmanlığı, aylar sonra itiraf geldi: Büyük hata yapıldı Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, yeni sezon için peş peşe transferler gerçekleştirdi. Sarı-lacivertlilerin bu transferlerinden biri de Cengiz Ünder performansıyla eleştirilmişti. Son maçlarda skora katkı yapan Ünder ve Batshuayi için 'pişmanlık' itirafı geldi. İşte detaylar...
6.02.2024 Fenerbahçe
Bonucci, Çağlar Söyüncü var sana gerek yok! İsmail Kartal prensine kapıyı gösterdi
Bonucci, Çağlar Söyüncü var sana gerek yok! İsmail Kartal prensine kapıyı gösterdi Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ara transfer döneminde Bonucci, Krunic ve son olarak Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan yönetim, yeni sezon planlaması doğrultusunda ise yıldız isme kapıyı gösterdi. İşte detaylar...
27.01.2024 Fenerbahçe
11. Sınıf Matematik Konuları Nelerdir? 2023/2024 11. Sınıf Matematik Meb Müfredatı Ve Tüm Konular
11. Sınıf Matematik Konuları Nelerdir? 2023/2024 11. Sınıf Matematik Meb Müfredatı Ve Tüm Konular Trigonometri ve analitik geometri ile birlikte denklemler ya da eşitsizlikler gibi konular bu dönem içerisinde öğrencilere sunulur. Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı kapsamında 11. sınıf matematik konuları, gelecek adına da önemli yer taşınmaktadır. Başta üniversite sınavı olmak üzere pek çok alanda kullanılacak ağır konulardır.
24.12.2023 Eğitim
Felipe Melo'nun kavgası finalin önüne geçti!
Felipe Melo'nun kavgası finalin önüne geçti! 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde İngiliz ekibi Manchester City, Brezilya takımı Fluminense'yi 4-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Maviler, 2023 yılını 5 kupayla tamamladı. Karşılaşmanın ardından ise Jack Grealish'in tavırlarından rahatsız olan Fluminense'nin oyuncusu Felipe Melo, İngiliz futbolcuyu itti. O sırada araya Kyle Walker girdi. Kyle Walker'a da kafa tutan Melo'nun maç sonundaki açıklaması ise dikkat çekti.
23.12.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Sezon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni sezon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.