Gazete Vatan Logo
Magazin Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti

Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti

'Beyaz Gelincik', 'Bıçak Sırtı', 'Fi', 'Unutursam Fısılda' ve Atiye' gibi projelerde yer alan Mehmet Günsür, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzate Mustafa'sı olarak hafızalara kazındı. 20. Akbank Kısa Film Festivali seçici jürisinde yer alan oyuncu, 'yakışıklılık' konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti

Üç çocuğunun annesi, yönetmen Katerina Mongio ile İtalya'da yaşayan Mehmet Günsür, Türk dizi sektörünün gösterdiği başarıdan dolayı memnuniyet duyduğunu ama televizyon izlemediği için dizileri de takip edemediğini söyledi.

"TÜRK DİZİ SEKTÖRÜ BÜYÜK YOLLAR KATETTİ"

48 yaşındaki oyuncu, "Her şeyin bir sırası var, her çağın yeni heyecanları var. Türk dizi sektörü de çok büyük yollar katetti. Kalite yükseldikçe başka kültürlerin de dikkatini çekiyor. Yurt dışında yaşadığım için maalesef dizileri takip edemiyorum, pek de televizyon seyredemiyorum. Genelde film, belgesel seyretmeyi seviyorum, illa televizyon seyredeceksem internetten açıyorum. Evde öyle bir televizyon durumu yok" ifadelerini kullandı.

Son olarak 'Kül' filminde rol alan ünlü oyuncu, yeni sezon için görüştüğü projeler olduğunu ve ekranda olmak istediğini dile getirdi.

"KENDİMİ YAKIŞIKLI GÖRMÜYORUM"

Mehmet Günsür, "yakışıklı oyuncular" arasında gösterilmesiyle ilgili ise "Ben kendimi çok yakışıklı görmüyorum. Yani bence yeni jenerasyon çok güzel, bizim pabucumuzu dama atarlar. Tabii ki doğanın gereği boynuz kulağı geçiyor, öyle olması lazım" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı