Türker İnanoğlu

Türker İnanoğlu

Son dakika Türker İnanoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türker İnanoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türker İnanoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türker İnanoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türker inanoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 371 türker inanoğlu haberi bulunmuştur. Tüm türker inanoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arka Sokaklar'da baba-oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak
Arka Sokaklar'da baba-oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak 18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin haftalardır büyük bir merakla beklediği bölümde Mesut Komiser uzun bir aranın ardından tekrardan seyirci karşısına çıkacak.
3.05.2024 Magazin
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu'na veda... Bir devir kapandı
Türker İnanoğlu'na veda... Bir devir kapandı 2 Nisan Salı günü vefat eden Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Duayen isim için ilk tören TİM Show Center’da düzenlendi. Sanat dünyasının ünlü isimleri Türker İnanoğlu'na veda için salondaki yerlerini aldılar. Törenin ardından İnanoğlu, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
4.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Vatan TV
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Arka Sokaklar yeniden Kanal D'de! Çekimler başlıyor
Arka Sokaklar yeniden Kanal D'de! Çekimler başlıyor 17 sezon boyunca fenomen haline gelen “Arka Sokaklar” dizisi, uzun bir aranın ardından tekrardan Kanal D ekranlarında olacak. D Media tarafından çekilecek efsane yapıma Mustafa Üstündağ ve yeniden Oğuz Peçe dahil oldu.
23.07.2023 Magazin
Hafız Yusuf Efendi filmi konusu nedir? Hafız Yusuf Efendi oyuncuları kimler? Ne zaman çekildi?
Hafız Yusuf Efendi filmi konusu nedir? Hafız Yusuf Efendi oyuncuları kimler? Ne zaman çekildi? Hafız Yusuf Efendi filminin konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. 17 Şubat 2023 Kanal D yayın akışında yer alan Hafız Yusuf Efendi Gönülden Gönüle filminin yönetmenliğini Türker İnanoğlu yapmıştır. 1987 yapımı tarihi dram filmi Hafız Yusuf Efendi filminin senaryosu Safa Önal'a aittir. Peki Hafız Yusuf Efendi oyuncuları kimler? İşte detaylar...
17.02.2023 Televizyon
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? 3 Şubat Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışı
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? 3 Şubat Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışı Uzun süredir ekrana gelmeyen Arka Sokaklar dizisiyle ilgili gelişmeler merak ediliyor. Dizinin takipçilerinin her Cuma, "Arka Sokaklar bu akşam var mı, Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman" araştırmaları da devam ediyor.
3.02.2023 Televizyon
Arka Sokaklar 27 Ocak Cuma var mı? Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışında var mı?
Arka Sokaklar 27 Ocak Cuma var mı? Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışında var mı? Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümleri merakla bekleniyor. Yapımcı Türker İnanoğlu'nun kalça kemiğinin kırılması sonrası dizinin yeni bölümlerine ara verildi. Dizide oyuncu olarak yer alan İlker İnanoğlu da konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Peki Arka Sokaklar 27 Ocak 2023 yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte Kanal D yayın akışı...
27.01.2023 Televizyon
Nilgün Belgün'den aşk itirafı
Nilgün Belgün'den aşk itirafı Nilgün Belgün YouTube’da yayın yapan bir programa konuk oldu. Nilgün Belgün, program sunucusunun sorularını yanıtladığı esnada beklenmedik bir aşk itirafında bulundu.
3.01.2023 Magazin
Arka Sokaklar bu akşam var mı, 2 Aralık Arka Sokaklar neden yok? Kanal D yayın akışı 2 Aralık 2022
Arka Sokaklar bu akşam var mı, 2 Aralık Arka Sokaklar neden yok? Kanal D yayın akışı 2 Aralık 2022 Arka Sokaklar dizisini yayın akışında göremeyenler, "Arka Sokaklar neden yok?" sorgulamalarına başladı. Peki, Arka Sokaklar bu akşam var mı? Arka Sokaklar ne bölüm ne zaman?
2.12.2022 Televizyon
'Arka Sokaklar' bitiyor mu? İlker İnanoğlu son noktayı koydu
'Arka Sokaklar' bitiyor mu? İlker İnanoğlu son noktayı koydu Yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebiyle 638’inci bölümün ardından çekimlerine 45 gün ara verilen 'Arka Sokaklar' dizisinin final yapacağı iddia edildi. İlker İnanoğlu, 17 yıldır Kanal D’de izleyicisiyle buluşan dizi hakkındaki söylentilere son noktayı koydu.
2.12.2022 Arşiv
Türker İnanoğlu taburcu oldu!
Türker İnanoğlu taburcu oldu! Türk sinemasında unutulmaz filmlere imza atan Erler Film’in yapımcısı Türker İnanoğlu iki hafta önce kalça kırığı ve solunum rahatsızlığı nedeniyle tedavi altına alınmıştı. Türker İnanoğlu'nun hastaneden taburcu olduğu öğrenildi.
23.11.2022 Magazin
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl?
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Yeşilçam’ın ünlü yapımcısı Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı. Yönetmen, senaryo yazarı ve yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Türker İnanoğlu’nun hastalığı ne? Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
10.11.2022 Magazin
Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı!
Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı! Yönetmen, senaryo yazarı ve yapımcı Türker İnanoğlu, geçtiğimiz cumartesi günü evinde düşüp kalça kemiğini kırdı. Hemen hastaneye kaldırılan 86 yaşındaki ünlü isim, enfeksiyon nedeniyle ameliyat edilemedi.
10.11.2022 Magazin
Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a veda etti
Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a veda etti Kanal D ekranlarında 17.sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan ‘Arka Sokaklar’ dizisinde Komiser Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh, diziye veda ettiğini duyurdu.
5.09.2022 Magazin
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı günü. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedaviye alındı. Eşi ve yakınları hastaneye koştu. Tüm müdahalelere rağmen usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi. Yeşilçam anılarını sosyal medya hesabında takipçilerine anlatan Cüneyt Arkın, son paylaşımını 19 Haziran Babalar Günü'nde yapmıştı.
28.06.2022 Magazin
Arka Sokaklar sezon finali ile zirvede!
Arka Sokaklar sezon finali ile zirvede! Kanal D’nin, 16 sezondur izleyicisi ile buluşan fenomen dizisi Arka Sokaklar, sezon finali bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan 632’nci bölümü izleyiciden bir kez daha tam not olarak sezonu zirvede bitirdi.
19.06.2022 Televizyon
Demirören Medya'ya ödül yağdı!
Demirören Medya'ya ödül yağdı! Ratel Medya ve Luna Medya ortak organizatörlüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Uluslararası Elmas Ödül Töreni; iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını muhteşem bir geceyle bir araya getirdi. Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen törenin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Yavuz Seçkin yaptı.
7.06.2022 Televizyon
Cuma’nın galibi Arka Sokaklar!
Cuma’nın galibi Arka Sokaklar! Kanal D’nin, 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümü ile ekrana geldi. Her Cuma akşamı izleyicisiyle buluşan dizinin yayınlanan bu bölümü yine zirvede yer aldı.
27.03.2022 Televizyon
Gülşen Bubikoğlu kar paylaşımıyla tepki çekti!
Gülşen Bubikoğlu kar paylaşımıyla tepki çekti! Oyuncu Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabında kar yağışıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Paylaşımında yalısının manzarasına da yer veren Gülşen Bubikoğlu, tepkilerin odağı oldu.
14.03.2022 Magazin
Cumanın galibi Arka Sokaklar
Cumanın galibi Arka Sokaklar Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 4 Mart Cuma akşamı yayınlanan bölümü yine zirvede yer aldı.
5.03.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Türker İnanoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türker inanoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.