Cüneyt Özdemir

Cüneyt Özdemir

Son dakika cüneyt özdemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cüneyt özdemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cüneyt özdemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cüneyt Özdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cüneyt özdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 417 cüneyt özdemir haberi bulunmuştur. Tüm cüneyt özdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Vatan TV
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
İslahiye hangi ile bağlı? İslahiye belediyesi hangi parti? İslahiye belediye başkanı kim?
İslahiye hangi ile bağlı? İslahiye belediyesi hangi parti? İslahiye belediye başkanı kim? İslahiye nerede? İslahiye nüfusu kaç sorularının yanıtı merak ediliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentteki son durumu katıldığı canlı yayında aktardı. İslahiye ilçesinde depremin etkisinin çok fazla olduğunu açıklayan Şahin, "İlçenin yarısından çoğu yok. Tam bir felaket var. 60 bin kişilik bir ilçe. Böyle büyük bir felaket görmedim ben" dedi. Peki İslahiye hangi ile bağlı? İslahiye belediyesi hangi parti? İslahiye belediye başkanı kim?
7.02.2023 Gündem
Aleyna Tilki'den Cüneyt Özdemir'in eleştirisine yanıt: Yurt dışında yaşasa da...
Aleyna Tilki'den Cüneyt Özdemir'in eleştirisine yanıt: Yurt dışında yaşasa da... Aleyna Tilki, 1 günde 1.8 milyon kez izlenen ‘Take It Or Leave It’ şarkısının klibini çok açık bulanlar için açıklamada bulundu.Erol Köse'nin sert sözlerinden sonra Cüneyt Özdemir'in de eleştirisine maruz kalan Tilki sessizliğini bozdu. Aleyna Tilki kendisini eleştiren Cüneyt Özdemir'e verdiği yanıtla olay oldu.
17.04.2022 Magazin
Galatasaray'ın efsanesi Cevad Prekazi'den sert sözler: Herkes hesap vermeli!
Galatasaray'ın efsanesi Cevad Prekazi'den sert sözler: Herkes hesap vermeli! Galatasaray'ın efsanevi isimlerinden Cevad Prekazi, Galatasaray'ı rezil eden herkesin hesap vermesi gerektiğini söyledi.
10.03.2022 Galatasaray
İBB Sözcüsü Murat Ongun yurtdışında olduğu haberlerini doğruladı
İBB Sözcüsü Murat Ongun yurtdışında olduğu haberlerini doğruladı İstanbul'da kar yağışı hayatı felç ederken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun'un yurtdışında olduğu ortaya çıktı.
25.01.2022 Gündem
Demirören Medya'ya 7 ödül
Demirören Medya'ya 7 ödül  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Bağcılar Belediyesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen “Haberin Kahramanları 2” ödül töreninde 2021 yılının başarılı medya kuruluşları, cesur gazetecileri ve habere konu olan kahramanlar ödüllendirildi.
11.01.2022 Televizyon
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Polise yönelik sözleri büyük tepki çekti! Milletvekili özür diledi
Polise yönelik sözleri büyük tepki çekti! Milletvekili özür diledi Türkiye trafik kontrol noktalarındaki “Benim kim olduğumu biliyor musun” sözlerinden kurtulamıyor. Temmuzda CHP’li Turan Aydoğan’dan sonra şimdi de AK Partili Zeynep Gül Yılmaz’ın polise yönelik sözleri büyük tepki çekti. Yılmaz özür diledi.
24.08.2021 Siyaset
Bakan Ersoy: Hedef 25 milyon turist
Bakan Ersoy: Hedef 25 milyon turist Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CNN Türk'de Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programına konuk oldu. Bakan Ersoy, bu yılki turizm hedeflerini revize ettiklerini belirterek, "Hedefleri 25 milyon turist, 20 milyar dolar gelir beklenti olarak düzelttik. Şu anda iyi de gidiyor, inşallah hedeflere ulaşacağız. Ama gönlümdeki hedefi sorarsanız 30 milyon turist, 23 milyar dolar gelir." dedi.
18.07.2021 Ekonomi
Erkam Yıldırım'dan Sedat Peker'e suç duyurusu
Erkam Yıldırım'dan Sedat Peker'e suç duyurusu AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım, organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in kendisiyle ilgili iddialarına ilişkin suç duyurusunda bulundu.
25.05.2021 Gündem
Hindistan Mutasyonu ne kadar bulaşıcı? Flaş açıklama geldi
Hindistan Mutasyonu ne kadar bulaşıcı? Flaş açıklama geldi Prof. Dr. Derya Unutmaz CNN TÜRK ekranlarında 5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı. Türkiye'de görülen Hindistan Mutasyonu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
1.05.2021 Gündem
Bodrum'da silahlı kavgaya karışmıştı! Mustafa Üstündağ ilk kez konuştu
Bodrum'da silahlı kavgaya karışmıştı! Mustafa Üstündağ ilk kez konuştu Oyuncu Mustafa Üstündağ, Muğla'nın Bodrum ilçesinde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupası töreninde silahlı kavgaya karışmıştı. Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Mustafa Üstündağ ilk kez konuştu.
15.04.2021 Magazin
Ne zaman normalleşeceğiz? Bilim Kurulu üyesi tarih verdi
Ne zaman normalleşeceğiz? Bilim Kurulu üyesi tarih verdi Bilim Kurulu üyesi Afşin Emre Kayıpmaz normalleşmeyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. 2021 yılında 2020 yılına göre çok daha iyi konumda olunduğunu belirten Kayıpmaz, 'Kovid-19 gibi yaşantımızda bundan sonra başka bakteriler olabilir. 2021 yılı içerisinde bu salgının önemli ölçüde sönümlenebileceğini günlük yaşantıyı etkileyen pandeminin 2021 yılı içinde sönümlenebileceğini ümit ediyoruz' ifadesini kullandı.
3.04.2021 Gündem
Merkez Bankası açıklaması! Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Bulut...
Merkez Bankası açıklaması! Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Bulut... Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut, CNN Türk ekranlarında ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Bulut, yurtdışı kaynaklı yayınlar yapıldığını ve ciddi spekülasyonların meydana geldiğini söyledi. Bulut, Merkez Bankası'nın radikal karar almayacağını ekonominin gerçeklerine yönelik adımlar atacağını da belirtti.
23.03.2021 Ekonomi
Sınavlar iptal mi? Lise sınavları ertelendi mi? Sınavlar ne zaman yapılacak? MEB'den lise sınavları ile ilgili açıklama!
Sınavlar iptal mi? Lise sınavları ertelendi mi? Sınavlar ne zaman yapılacak? MEB'den lise sınavları ile ilgili açıklama! Milyonlarca öğrenci bekliyordu ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı okulların açılış tarihi ve sınavlar ile ilgili açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamanın ardından öğrencilerin gözü, Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan vaka sayısı haritası ve Kabine toplantısına çevrildi. Peki, Sınavlar iptal mi? Lise sınavları ertelendi mi? Sınavlar ne zaman yapılacak? MEB'den lise sınavları ile ilgili açıklama!
28.02.2021 Eğitim
MEB açıkladı ve belli oldu! 8 Mart'tan itibaren başlıyor
MEB açıkladı ve belli oldu! 8 Mart'tan itibaren başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı tek tek duyurdu. Tarihler belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milyonların beklediği önemli açıklamayı yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan edinilen bilgiye göre, Liselerde birinci dönem yapılamayan yüz yüze sınavlar, 8 Mart'tan itibaren gerçekleştirilecek.
27.02.2021 Eğitim
Okulların açılmasına saatler kala Bakan Selçuk açıkladı
Okulların açılmasına saatler kala Bakan Selçuk açıkladı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN Türk'te 5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını cevapladı. Bakan Selçuk, yüz yüze sınavların yapılmalı ya da yapılmamalı tartışmalarıyla ilgili olarak, "Sınavların yapılması için ortam müsait. Çok riskli şehirlerde sınav yapmayacağız. Konular zaten sınırlı" ifadelerini kullandı
27.02.2021 Gündem
Tüm Türkiye merak ediyor! İşte Çin aşısı hakkında detaylar...
Tüm Türkiye merak ediyor! İşte Çin aşısı hakkında detaylar... CNN TÜRK'te Cüneyt Özdemir Çin aşısı ile ilgili detayları masaya yatırdı. Çin aşısı hakkında neler biliniyor? İşte detaylar...
5.12.2020 Gündem
Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Üniversiteler ne zaman açılacak?
Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Üniversiteler ne zaman açılacak? Koronavirüs nedeniyle üniversitelerde eğitim bir süredir yüz yüze devam ediyordu. Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı okullarda yüz yüze eğitime geçilmesiyle birlikte üniversitelerde yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Üniversitelerde vize sınavlarının başlayacak olması sınavların online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı öğrenciler tarafından araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? İşte Üniversitelerde yüz yüze eğitim ile ilgili merak edilenler...
15.11.2020 Eğitim
Ayda'nın babası: Ev fiyatları 2 kat arttı, herkes mazeret üretiyor
Ayda'nın babası: Ev fiyatları 2 kat arttı, herkes mazeret üretiyor İzmir'i vuran depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in babası Uğur Gezgin, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuk oldu, soruları yanıtladı. Gezgin, "Yeni bir hayat inşa etmeye çalışıyoruz, ona koşturuyorum. En çok zorlandığım konu ev bulma. Fakat hem kiralar hem ev fiyatları 2 kat olmuş. Ben 89’dan beri Bornova’dayım, fırsatçılık mıdır başka bir şey midir bilmiyorum ama herkes bir mazeret üretiyor." dedi.
12.11.2020 Gündem
Bakan Koca açıkladı! Sokağa çıkma yasağı mı geliyor?
Bakan Koca açıkladı! Sokağa çıkma yasağı mı geliyor? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca CNN TÜRK'te 5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı. Sokağa çıkma kısıtlaması gelecek mi? sorusuna yanıt veren Bakan Koca, "Türkiye için herhangi bir sokağa çıkma kısıtlaması düşünmüyoruz." dedi. Üniversiteler açılacak mı? sorusunu da yanıtlayan Koca, "Önümüzdeki günlerde karar veya öneri söz konusu olacak" ifadelerini kullandı.
18.10.2020 Gündem
Adalet Bakanlığı 10 bin personel alımı yapacak! Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman?
Adalet Bakanlığı 10 bin personel alımı yapacak! Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman? Adalet Bakanlığı 10 bin personel alımı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Adalet Bakanlığı'na 10 bin personel alınacağı haberini Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalında açıklamıştı. Adalet Bakanlığı'na başvuru yapmak isteyenler memur alımlarındaki son durumu merak ediyor. Peki, Adalet Bakanlığı 10 bin personel alımı ilanı yayınlandı mı? Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte Adalet Bakanlığı 10 bin personel alımı ile ilgili detaylar...
10.09.2020 Personel Alımı
Ali Babacan'ın o sözleri eleştirildi! 'Medeniyetsizlik alameti'
Ali Babacan'ın o sözleri eleştirildi! 'Medeniyetsizlik alameti' AK Parti'den istifa ederek yeni parti kuran Ali Babacan'ın gerçekleştirdiği söyleşi eleştiri konusu oldu. Babacan AK Parti ile ilgili kendisine yöneltilen soruları geçiştirmekle yetindi.
29.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cüneyt Özdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cüneyt özdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.