Isırgan Otu

Isırgan Otu

Son dakika ısırgan otu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ısırgan otu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ısırgan otu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Isırgan Otu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ısırgan otu gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 ısırgan otu haberi bulunmuştur. Tüm ısırgan otu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağrısı tuttu mu gece yatırmıyor: Böbrekteki toksini atmak için bir bardağı yetiyor!
Ağrısı tuttu mu gece yatırmıyor: Böbrekteki toksini atmak için bir bardağı yetiyor! Vücudu ayakta tutan, direncini yükselten böbrekler atık maddeleri filtreler. Sadece bu nedenle bile böbreklerin sağlıklı bir şekilde çalışması için tükettiklerimize dikkat etmemiz gerekir. Böbreklerin fazla toksinleri atması için de destek besin ve içeceklere ihtiyaç duyarız. İşte bir bardağı şifa olan o içecek...
28.12.2023 Yaşam
Elleyen pişman oluyor: Dokununca öldüren 7 bitki!
Elleyen pişman oluyor: Dokununca öldüren 7 bitki! Doğada hayat bulan bitkiler güzelliği ve faydalarıyla insanların hizmetinde kullanılıyor. Ancak bazıları tehlikeli olabilir. Temas halinde ciddi sağlık sorunlarına hatta ölüme neden olan bitkiler de var. Bu yüzden onları tanımak önem taşıyor. İşte dokunanı pişman eden ölümcül 7 bitki...
17.12.2023 Yaşam
İbrahim Saraçoğlu'nun gözdesi! Tip 2 diyabetle savaşıyor, saç dökülmesini bıçak gibi kesiyor
İbrahim Saraçoğlu'nun gözdesi! Tip 2 diyabetle savaşıyor, saç dökülmesini bıçak gibi kesiyor Portakaldan tam 7 kat fazla C vitamini içeriğine sahip. İbrahim Saraçoğlu, ''5 besin seçme şansım olsa ilk tercihim o olurdu'' diyerek mucize besini işaret etti. Halk tarafından çok fazla rağbet görmese de faydaları saymakla bitmiyor.
7.11.2023 Sağlık
Toplumda çok yaygın görülüyor: Bu besinleri tüketmek ağrıyı tetikliyor!
Toplumda çok yaygın görülüyor: Bu besinleri tüketmek ağrıyı tetikliyor! Migren atakları en sık görülen baş ağrısı türlerinden biridir. Migren ağrıları 72 saate kadar sürer ve kişinin hayatını olumsuz etkiler. Bulantı, ishal, bulanık görme ve yüzde ödem gibi pek çok farklı semptomla birlikte görülen migren için çeşitli tedavi yöntemleri izlenmektedir.
13.08.2023 Sağlık
Isırgan Otu Çayı Nedir? Isırgan Otu Çayı Faydaları Nelerdir?
Isırgan Otu Çayı Nedir? Isırgan Otu Çayı Faydaları Nelerdir? Isırgan otu çayının insanlar tarafından sıkça kullanıldığı bilinmektedir. Özellikle inanılmaz faydalar sunması ısırgan otunu ön plana çıkarmaktadır. Zaten doğanın sunmuş olduğu bu tarz imkanları mutlaka değerlendirmek gerekir. Ayrıca ısırgan otu çayının hazırlanışı oldukça kolaydır. Böylelikle isteyen herkesin ısırgan otu çayı hazırlama şansı olduğu dikkat çekmektedir. Bunun yanında ısırgan otu çayının faydalarına baktığımız zaman eşsiz bir ürün olduğunu görmek zor olmaz. 
13.07.2023 Sağlık
Isırgan Otu Nedir? Isırgan Otu Faydaları Nelerdir?
Isırgan Otu Nedir? Isırgan Otu Faydaları Nelerdir? Doğa insanoğluna inanılmaz cömert davranmaktadır. Bu cömertlik bazen doğada bulunan bir ot olabilir. Isırgan otu da inanılmaz faydaları ile doğanın gösterdiği cömertliklerden biridir. Isırgan otu hem mutfakların hem de tıp dünyasının yararlandığı otlardandır.
13.07.2023 Sağlık
Cinsel hayatı olumsuz etkiliyor! Uzman isimden uyarı geldi
Cinsel hayatı olumsuz etkiliyor! Uzman isimden uyarı geldi Bağışıklık sistemine olumlu etkileri olan D vitamini; hipertansiyon, kalp hastalıkları, bazı kanserler ve otoimmün hastalıklara karşı koruyucu özellikleri ile de biliniyor. Kapalı mekanlarda zaman geçirme ve düzensiz beslenme alışkanlıkları sonucunda ortaya çıkan D vitamini eksikliğinin gençlerin ve yetişme çağındakilerin üreme sağlığını tehdit ettiğini belirten Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Çağcıl Yetim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.
20.03.2023 Sağlık
Bağışıklılığı güçlendiriyor! Sinire iyi geliyor! Şifa deposu
Bağışıklılığı güçlendiriyor! Sinire iyi geliyor! Şifa deposu Ege’de yüzyıllardır süre gelen ot toplama ve yemeklerini yapma geleneği, günümüzde sıradan bir bahar etkinliği olmaktan çıkarak festivallere dönüştü. 300’e varan çeşidiyle doğanın Ege Bölgesine sunduğu en büyük armağanlarından olan otların sayısız faydasına dikkat çeken Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Eylem Ezgi Fadıloğlu, otların nasıl tüketilmesi gerektiğini anlattı.
14.03.2022 Sağlık
Dr Ebru Akçakanat: Ağır metaller kronik hastalığa neden olabilir!
Dr Ebru Akçakanat: Ağır metaller kronik hastalığa neden olabilir! Ağır metaller vücudumuza pek çok farklı yolla girebiliyor ve birikerek çeşitli sağlık sorunlarına yol açıyor. “Kronik hastalıklarınız varsa, ağır metal toksin birikiminiz olabilir” diyen Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ebru Akçakanat, vücudu ağır metallerden temizlemenin yollarını anlattı.
11.09.2021 Sağlık
‘Nöral terapi, kronik hastalıkların oluşmasını engeller’
‘Nöral terapi, kronik hastalıkların oluşmasını engeller’ Ankara’da Nöroloji Uzmanı Dr. Fatma Akkan Yılmaz, “Nöral terapi, vücudun kendi kendine yapması gereken fakat aşırı yüklenmeden dolayı yapamadığı iyileştirme etkisini açığa çıkararak sorunların ortadan kalkmasını sağlar ve kronik hastalıkların oluşmasını engeller. Bu nedenle nöral terapi, hem mevcut şikayetleri tedavi eden hem de uzun dönemde oluşabilecek hastalıkları önleyen düzenleyici ve kalıcı bir tedavi yöntemidir” dedi.
31.07.2021 Sağlık
Emzirme ve regl dönemlerinde bitki çayları yararlı mı?
Emzirme ve regl dönemlerinde bitki çayları yararlı mı? Doğanın gücünden çok daha fazla yararlanmamız gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Erdem Yeşilada, kadınların regl ve emzirme dönemlerindeki sorunlarının bitki çayları ile güvenli bir şekilde çözümlenebileceğini belirtti.
29.06.2021 Sağlık
“Sivilcelerinizden kurtulmanın yolu bitkilerde saklı”
“Sivilcelerinizden kurtulmanın yolu bitkilerde saklı” Akne tedavisinde son yıllarda fitoterapinin popüler hale geldiğini belirten Doç. Dr. Filiz Topaloğlu Demir, “Akne tedavisinde, tıbbi tedavilere ek olarak, çay ağacı yağı, aloe vera, yeşil çay ve resveratrol başta olmak üzere çeşitli bitkilerden faydalanılabilir. Bu bitkiler akne tedavisinde olduğu kadar, hastalığın önlenmesinde ve kullanılan tıbbi tedavilerin yan etkilerinin giderilmesinde de yaygın olarak kullanılıyor” dedi.
10.05.2021 Sağlık
Hıdırellez nedir, hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ritüelleri ve duası! Hıdırellezde dilek nasıl dilenir, dilek gül ağacına ne zaman asılır, suya ne zaman atılır?
Hıdırellez nedir, hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ritüelleri ve duası! Hıdırellezde dilek nasıl dilenir, dilek gül ağacına ne zaman asılır, suya ne zaman atılır? Bugün Hıdırellez mi? Hıdırellez için heyecan dorukta. Sosyal medyada yapılan Hıdırellez paylaşımlarının ardından "Hıdırellez ne zaman 2021? Hıdırellez nedir?” sorularına yanıt aranmaya başladı. Koronavirüs gölgesinde geçecek Hıdırellez için Hıdırellez dileği, niyeti ve ritüelleri merak ediliyor. Bereketi, bolluğu simgeleyen ev, iş, çocuk isteyenlerin çeşitli ritüeller yaptığı Hızır ve İlyas peygamberlerin buluştuğu gün olan Hıdırellez, aynı zaman "UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Ulusal Envanteri olarak kabul edilmiştir. Peki, bugün Hıdırellez mi? Hıdırellezde ne yapılır? Hıdırellez dileği nasıl tutulur, Hıdırellez ritüelleri nelerdir?
5.05.2021 Gündem
Evde uygulanabilecek pratik cilt ve saç bakım önerileri
Evde uygulanabilecek pratik cilt ve saç bakım önerileri COVID-19 sürecinde pek çok kişi cilt ve saç bakımını artık evde yapıyor. Uzmanlar günlük rutinlerin büyük oranda değiştiği bugünlerde kişisel bakımın da olabildiğince evde yapılmasının sağlık açısından en iyisi olduğunu dile getiriyor. Olağanüstü önlemler aldığımız bu süreçte kişisel bakım için ihtiyacınız olan tek şey mutfağınızda bulunan doğal ürünleri nasıl kullanacağınızı bilmek! Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yeşim Üstün Aksoy, pandemi sürecinde kişisel bakım için evde uygulanabilecek pratik önerilerde bulundu
24.02.2021 Sağlık
Esra Dermancıoğlu hastalığını açıkladı!
Esra Dermancıoğlu hastalığını açıkladı! Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Esra Dermancıoğlu, hastalığını açıkladı. Ünlü oyuncu, bacağının halini paylaştı.
8.02.2021 Magazin
'D vitamini eksikliği çok yaygın'
'D vitamini eksikliği çok yaygın' Antalya'da, Diyetisyen Aysun Yurdakul, sadece vitamin ve mineral bakımından zengin beslenmeyle güçlü bağışıklık sistemine sahip olunamayacağını söyledi.
24.11.2020 Sağlık
Soğuk havalarda romatizmaya dikkat!
Soğuk havalarda romatizmaya dikkat! Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünden Uz. Dr. Tacettin Mirzaoğlu, romatizmal hastalıklar ve korunma yöntemleri hakkında bilgi verdi.
28.01.2020 Sağlık
Tekirdağ'da ıspanak alarmı!
Tekirdağ'da ıspanak alarmı! İstanbul'da 44 kişinin ıspanak yedikten sonra hastanelik olmasının ardından Tekirdağ'da da 22 kişi hastaneye kaldırıldı.
4.11.2019 Gündem
‘Bitki çayları öldürebilir’
‘Bitki çayları öldürebilir’ Lenfomadan sonra en sık görülen kanla ilgili ikinci kanser olan “multiple miyelom” vücutta kemik kırıkları, böbrek yetmezliği ve bağışıklık sisteminin zayıflaması gibi pek çok probleme neden oluyor.
2.05.2019 Sağlık
Güçlü hafıza ve beyin sağlığı için B vitamini tüketilmeli
Güçlü hafıza ve beyin sağlığı için B vitamini tüketilmeli Sağlıklı yaşamın sürekliliği için vitaminler oldukça önemli. Yeterince alınmayan vitaminlerin birçok sağlık problemine neden olabileceğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Ulaş Özdemir, “E vitamini kalbi, A vitamini göz sağlığını koruyor. D vitamini kas gelişimine, K vitamini kanın pıhtılaşmasına katkı sağlıyor. C vitamini ise enfeksiyon hastalıklarına karşı koruyor” diyerek vitaminler ve faydalarını anlattı.
22.02.2019 Sağlık
'Kilo vermek isteyen C vitaminini aksatmamalı'
'Kilo vermek isteyen C vitaminini aksatmamalı' Sağlıklı yaşamın sürekliliği için vitaminlerin büyük önem taşıdığını vurgulayan Diyetisyen Ulaş Özdemir, C vitamininin birçok yararının yanı sıra kilo kaybına da yardımcı olduğunu söyledi.
28.08.2017 Sağlık
Ödem söktüren 10 besin
Ödem söktüren 10 besin Daha çok bacaklarda olmak üzere el ve ayaklarda da gelişebilen ödem vücut ağırlığında artış ve şişliklere yol açtığı için pek çok kişinin canını sıkıyor.
5.07.2017 Sağlık
Uzun yaşamın 80 sırrı
Uzun yaşamın 80 sırrı Yaşıtları emekli olup köşelerine çekilirken onlar genç kalmanın formülünü buldu...
7.01.2017 Arşiv
Migren hastaları bu uyarılara dikkat
Migren hastaları bu uyarılara dikkat Beslenme ve Diyet Uzmanı Ceylan Özateş, migrenin son yıllarda yaşam kalitesini düşüren, hatta depresyona neden olabilen yaygın bir sağlık sorunu olarak karşımıza çıktığına dikkat çekerek, migren ağrılarının doğru beslenmeyle azaltılabileceğini vurguladı...
25.10.2016 Sağlık
Akciğerdeki nikotini bu besinlerle temizleyin
Akciğerdeki nikotini bu besinlerle temizleyin Sigara içenlerin vücudunda biriken nikotinin etkileri yıllarca devam edebilir...
21.10.2016 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Isırgan Otu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ısırgan otu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.