İş Teklifi

İş Teklifi

Son dakika iş teklifi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş teklifi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş teklifi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Teklifi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş teklifi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.151 iş teklifi haberi bulunmuştur. Tüm iş teklifi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahsun Kırmızıgül'e şaşırtan teklif: Gel bizim dolmuş hattında çalış!
Mahsun Kırmızıgül'e şaşırtan teklif: Gel bizim dolmuş hattında çalış! Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da taksi bulamayınca minibüse binmişti. Ünlü sanatçının, minibüste yolculara 20 dakika boyunca halka mini konser vermesi çok konuşulmuştu. Kırmızıgül, sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
17.07.2023 Magazin
Yasa onaylandı: Almanya daha kolay göçmen alacak
Yasa onaylandı: Almanya daha kolay göçmen alacak İş gücü açığı yaşayan Almanya’da yabancıların ülkeye gelişini kolaylaştıracak düzenleme meclisten geçti.
24.06.2023 Gündem
Siber dolandırıcıların yeni yöntemi sahte iş teklifleri oldu
Siber dolandırıcıların yeni yöntemi sahte iş teklifleri oldu   Hackerların kişisel verileri ele geçirmek için izledikleri yol her geçen gün şekil değiştiriyor. Dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisini daha ekleyen hackerlar, kendilerini bilinen e-ticaret sitelerinin işe alım müdürü gibi tanıtarak kurbanlara SMS gönderiyor. Rastgele gönderilen bu SMS’ler, özellikle yakın zamanda e-ticaret siteleri üzerinden alışveriş yapmış olan kullanıcıları tuzağına düşürerek siber tehditler karşısında açık bir hedef haline getiriyor.
14.09.2022 Gündem
Mezun olmadan iş teklifleri alıyorlar! Bu bölümü okuyan işsiz kalmıyor
Mezun olmadan iş teklifleri alıyorlar! Bu bölümü okuyan işsiz kalmıyor Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu Endüstriyel Kalıpçılık Bölümü'nde okuyan öğrenciler mezun olmadan iş teklifleri alıyorlar.
2.04.2022 Ekonomi
İnternet üzerinden gelen iş tekliflerine dikkat; tuzak olabilir
İnternet üzerinden gelen iş tekliflerine dikkat; tuzak olabilir PANDEMİ’de evde internette geçirilen sürenin artması üzerine e-mail ya da sosyal medya üzerinden iş teklifi yapan dolandırıcılar, kişisel verileri ele geçirerek para çarpmanın peşine düştü. İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Kutluhan Erol, dolandırıcıların evden çalışmayı vadettiğini belirterek, vatandaşları sahte iş ilanlarına karşı uyardı.
22.02.2021 Gündem
HDP'li isim teklifi reddetti!
HDP'li isim teklifi reddetti! HDP İstanbul Milletvekili Levent Tüzel'in kurulacak seçim hükümetinde yer almayacağı açıklandı.Tüzel, TBMM'de yaptığı toplantıda gerekçelerini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
İş teklifine şoke eden cevap!
İş teklifine şoke eden cevap! Sosyal medya bu e-mail'le çalkalanıyor...
15.04.2014 Arşiv
Azerilerden sürpriz teklif!
Azerilerden sürpriz teklif! İş adamları sıraya girdi!
11.03.2014 Magazin
Hırsıza şok teklif!
Hırsıza şok teklif! Evine giren hırsıza şaşkına çeviren teklif
11.04.2013 Yaşam
'Fahişe ol' teklifi!
'Fahişe ol' teklifi! İş bulma kurumuna başvuran 19 yaşındaki kıza şoke eden teklif geldi
7.02.2013 Arşiv
Adı doğduğu sokağa verildi
Adı doğduğu sokağa verildi Belediye Başkanı açıkladı
29.09.2021 Gündem
Gökçek, Twitter'dan iş teklifi yaptı
Gökçek, Twitter'dan iş teklifi yaptı En geç bir hafta zaman verdi.
29.09.2021 Gündem
Şehidimiz o teklifi geri çevirmiş, çünkü...
Şehidimiz o teklifi geri çevirmiş, çünkü... ’Ben memleketime hizmet edeceğim, yurduma hizmet edeceğim’
29.09.2021 Gündem
Yeni parti açıklaması
Yeni parti açıklaması SP'nin istifa eden lideri Numan Kurtulmuş yeni partiyi ne zaman kuracaklarını açıkladı
10.10.2010 Siyaset
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti Ramazan Bayramı'nın 2. gününde Kıbrıs'ta sahne alan Zara, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Ünlü isim, Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumlarken, estetik yapan ünlülere de seslendi.
13.04.2024 Magazin
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi…
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi… Gastronomi dünyasının belki de en bilinen ismi Vedat Milor, Hürriyet'ten Hakan Gence'nin Youtube programına konuk oldu. Milor, programda; yemekten, lezzete, yemek konusunda seçici olmadan, yediği ilginç tatlara kadar birçok açıklama yaptı.
7.02.2024 Magazin
Yeterlilik Fiili Nedir, Ne İşe Yarar? Yeterlilik Fiili Cümle Örnekleri...
Yeterlilik Fiili Nedir, Ne İşe Yarar? Yeterlilik Fiili Cümle Örnekleri... Cümle içerisinde özne tarafından gerçekleştirilen eylemlere fiil ya da yüklem denir. Fiiller yapılarına göre üçe ayrılır. Ek almayan yüklemlere basit, ek alan yüklemlere ise türemiş fiil denir. Birleşik fiiller ise en az iki fiil soylu kelimeden oluşur. Yeterlilik fiili, türemiş fiiller grubunda yer alır. 
5.02.2024 Gündem
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim!
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim! Trabzonspor'da olası Anastasios Bakasetas ayrılığı sonrası alternatif transfer belirlendi.
31.12.2023 Şampiy10
Acun Ilıcalı itirafı: Şaka yapıyor sandım
Acun Ilıcalı itirafı: Şaka yapıyor sandım İlk kez “Yetenek Sizsiniz” yarışmasında jüri üyesi olarak seyirci karşısına çıkan reklamcı Ali Taran, Acun Ilıcalı’dan aldığı teklifi ilk başta şaka sandığını itiraf etti.
23.10.2023 Magazin
Öykü Gürman ile Fatih İçmeler evlendi!
Öykü Gürman ile Fatih İçmeler evlendi! Geçtiğimiz yılın ocak ayında konser vermek için gittiği Paris'te sevgilisi Fatih İçmeli'den evlilik teklifi alan şarkıcı Öykü Gürman evlendi. Ünlü çift, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dünyaevine girdi. İkilinin nikahından kareler, sosyal medyada paylaşıldı.
21.10.2023 Magazin
Hadise'nin reklam görüşmesi! Teklif dudak uçuklattı
Hadise'nin reklam görüşmesi! Teklif dudak uçuklattı Müzik kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini söyleyen şarkıcının, reklam görüşmesi yaptığı ortyaya çıktı.
6.08.2023 Magazin
Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ve kızı Melisa'nın eğlenceli pozlarını paylaştı!
Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ve kızı Melisa'nın eğlenceli pozlarını paylaştı! Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya için sürpriz bir doğum günü kutlaması organize eden ve sevgilisine evlilik teklifi ettiği konuşulan Acun Ilıcalı, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü isim, sevgilisinin ve kızı Melisa'nın eğlenceli karelerini takipçileriyle paylaştı.
18.07.2023 Magazin
Temmuz bordrosu yayınlandı mı 2023, ek bordro ne zaman yatar? Bordro temmuz ne zaman açıklanacak, e bodro ne zaman çıkar?
Temmuz bordrosu yayınlandı mı 2023, ek bordro ne zaman yatar? Bordro temmuz ne zaman açıklanacak, e bodro ne zaman çıkar? Ek bordro ne zaman yatar 2023, Temmuz bordrosu yayınlandı mı 2023? Temmuz zammının belli olmasının ardından, memurlar zamlı maaşlarını almaya başladı. Seyyanen zam beklenirken gözler e-Bordro'ya çevrildi. Peki, e bordro ne zaman çıkar 2023? Temmuz bordrosu yayınlandı mı 2023, ek bordro ne zaman yatar?
17.07.2023 Çalışan Hakları
Eda Ece'nin evlilik teklifi sosyal medyayı ikiye böldü! 'Bu teklife evlenmezdim'
Eda Ece'nin evlilik teklifi sosyal medyayı ikiye böldü! 'Bu teklife evlenmezdim' Yasak Elma dizisiyle yıldızı parlayan Eda Ece, geçtiğimiz ay basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evlendi. Balayı pozlarıyla çok konuşulan ünlü isim şimdi de evlilik teklifi ile gündem oldu. Ece'nin aldığı evlilik teklifi sosyal medyayı ikiye böldü.
13.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İş Teklifi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş teklifi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.