Gazete Vatan Logo

Temmuz bordrosu yayınlandı mı 2023, ek bordro ne zaman yatar? Bordro temmuz ne zaman açıklanacak, e bodro ne zaman çıkar?

Ek bordro ne zaman yatar 2023, Temmuz bordrosu yayınlandı mı 2023? Temmuz zammının belli olmasının ardından, memurlar zamlı maaşlarını almaya başladı. Seyyanen zam beklenirken gözler e-Bordro'ya çevrildi. Peki, e bordro ne zaman çıkar 2023? Temmuz bordrosu yayınlandı mı 2023, ek bordro ne zaman yatar?

Temmuz bordrosu yayınlandı mı 2023, ek bordro ne zaman yatar? Bordro temmuz ne zaman açıklanacak, e bodro ne zaman çıkar?

Memur ve emekli maaş artışından sonra yeni 'bordro' hazırlıkları sürüyor. Emekli aylıklarında yüzde 25 zammın yanı sıra memur maaşlarında yüzde 17.55+8 bin 77 TL seyyanen ilave artışı öngören yasa teklifi TBMM Genel Kurulu'ndan önceki gece geçti. Peki, Temmuz bordrosu yayınlandı mı 2023, ek bordro ne zaman yatar? Bordro temmuz ne zaman açıklanacak, e bodro ne zaman çıkar?

TEMMUZ BORDROSU YAYINLANDI MI 2023, EK BORDRO NE ZAMAN YATAR?

Hazine de zamlı maaşları bu ayki ödemelere yetiştirmek için çalışmalara başladı.

E-BORDRO SORGULAMA VE GÖRÜNTÜLEME

Maaş bordroları is e-Devlet üzerinden sorgulanabiliyor. www.turkiye.gov.tr/e-bordro-sorgulama linki üzerinden sisteme giriş yaptıktan sonra e-Bordro sorgulama sayfası üzerinden ilk adım olarak 'Yıl Seçiniz' butonunu kullanarak görüntülemek istediğiniz yılı seçin. Ardından 'Ay Seçiniz' butonu üzerinden de görüntülemek istediğiniz bordro döneminin ayını seçiniz. Son olarak 'Sorgula' butonunu kullanarak bordronuzu sorgulayabilirsiniz.

KİMLER E-BORDRODAN YARARLANIR?

Haberin Devamı

E-Bordro sisteminden sadece 2006/4 sayılı Cumhurbaşkanlığı genelgesi kapsamında maaşları Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi üzerinden ödenen, 657 sayılı kanuna tabi memurlar ile kadro karşılığı sözleşmeli olarak çalışan personel yararlanabilir.