İlk Buluşma

İlk Buluşma

Son dakika ilk buluşma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilk buluşma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilk buluşma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlk Buluşma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilk buluşma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.445 ilk buluşma haberi bulunmuştur. Tüm ilk buluşma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı!
Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı! İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final maçına seyirci götüremeyeceği, UEFA tarafından Olympiakos Kulübü'ne iletildi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Kadınlar ilk buluşmada neden burç sorar? İkinci görüşmeyi koparmak için 3 sihirli cevap!
Kadınlar ilk buluşmada neden burç sorar? İkinci görüşmeyi koparmak için 3 sihirli cevap! İlk buluşma, flörtte iyi bir izlenim bırakmak açısından oldukça önemlidir. İnsanlar ilk görüşmede karşı cinsle ile ilgili notunu vermeye eğilimlidir. Çok az kişi şartlar ne olursa olsun bir dahaki buluşmaya randevu verir. Ancak kadınlar bu ilk buluşmada en hayati soruyu sormaktan asla vazgeçmez: Burcun ne? Burçlara inanan ve uyum gibi hesaplamalara önem veren kadınların bu sorusuna cevap vermek oldukça risklidir. İşte ikinci görüşmeyi koparabilmek için vermeniz gereken 3 sihirli yanıt...
3.07.2023 Astroloji
Ulusal Risk Kalkanı’nda ilk buluşma
Ulusal Risk Kalkanı’nda ilk buluşma 10 ili yıkan deprem sonrası 50’nin üzerinde bilim insanı Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde bir araya geliyor.
3.03.2023 Gündem
FETÖ'den aranan eski emniyet müdürü Harun Özdeş kaçmaya çalışırken yakalandı
FETÖ'den aranan eski emniyet müdürü Harun Özdeş kaçmaya çalışırken yakalandı FETÖ üyesi suçlamasıyla yargılanan eski emniyet müdürü Harun Özdeş gemiye yüklenecek konteynerin altındaki gizli bölme içinde kaçmaya çalıştı ancak güvenlik görevlilerinin dikkati sayesinde yakalandı. Yakalanma anları ortaya çıkan Özdeş'in göçmen kaçakçısıyla 2 bin Euro karşılığında anlaştığı öğrenildi. Gizli bölmede 3 saat bekleyen Özdeş'in yakalandığı anlarda da direndiği belirtildi.
1.11.2022 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Kapsamlı bir barış anlaşması masada
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Kapsamlı bir barış anlaşması masada Rusya ile Ukrayna heyetleri Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya'da bir araya geldi. 90 dakika süren görüşmenin ardından taraflar farklı salonlara açıklamalarda bulundu. Kritik zirvenin ardından Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu da önemli değerlendirmelerde bulundu. Çavuşoğlu,"Elbette bir görüşmede mucizeler beklenmemelidir ancak siyasi seviyedeki bu toplantı önemli bir başlangıçtır. " dedi. Rusya ile Ukrayna arasında tarafsızlık dahil birçok müzakere edilen konu olduğunu söyleyen Bakan Çavuşoğlu, “Kapsamlı bir barış anlaşmasının imzalanması da masada. Böyle bir durumda Ukrayna'nın bazı ülkelerin garantör olarak burada olmasını istediğini biliyoruz. Bunlardan bir tanesi de Türkiye'dir. Bugün ikili yaptığımız görüşmede de mevkidaşım bunu teyit etmiştir" diye konuştu.
10.03.2022 Siyaset
Dünyanın gözü Türkiye'de! Çavuşoğlu, Lavrov ve Kuleba arasındaki tarihi zirve sona erdi...
Dünyanın gözü Türkiye'de! Çavuşoğlu, Lavrov ve Kuleba arasındaki tarihi zirve sona erdi... Rusya-Ukrayna savaşı başladıktan sonra en önemli görüşme Antalya'da gerçekleşti. Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanları savaşın başlamasının ardından ilk kez Antalya'da masaya oturdu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitri Kuleba’nın katıldığı kritik zirve sona erdi.
10.03.2022 Dünya
İBB konser takvimi 2022! İBB konserleri nerede? İstanbul Kavuştayı başlıyor!
İBB konser takvimi 2022! İBB konserleri nerede? İstanbul Kavuştayı başlıyor! İBB duyurdu! İstanbul Kavuştayı kkonser takvimi belli oldu! İstanbul Kavuştayı ile şehrin döt bir yanında konserler düzenlenecek. İstanbul’un 11 meydanında Madrigal, Şakalı Akustik, Can Bonomo, Ceza, Melike Şahin, Gaye Su Akyol, Hey! Douglas, Kaan Tangöze, Büyük Ev Ablukada, Shantel, Pinhani ücretsiz konserlerle İstanbullularla buluşacak. Peki, İBB konserleri nerede? İBB konserleri ücretli mi? İstanbul konserleri ne zaman? İşte detaylar…
2.03.2022 Kültür Sanat
İlk buluşmada hesabı kim ödemeli? Erkek ilk buluşmada hesabı ödemeli mi?
İlk buluşmada hesabı kim ödemeli? Erkek ilk buluşmada hesabı ödemeli mi? Sık sık sosyal medya platformlarında gündem olan ilk buluşmada hesap ödeme konusu bir araştırmaya konu oldu. Flörtte ilk adım başta olmak üzere evlilik teklifi ve ilk buluşmada hesap ödeme gibi ilkler maziye gömülüyor. İngiltere’de yapılan bir anketin sonuçları kuralları baştan yazıyor. Yeni nesil için flörtte kurallar tamamen değişiyor. İlk buluşmada hesabı ödemekten sıkılan erkeklerin yanı sıra bedava yemek için kullanıldıklarını düşünenler de var, ilk adımı atmayı ve kadınların peşinden koşmayı reddedenler de… Peki, İlk buluşmada hesabı kim ödemeli? Erkek ilk buluşmada hesabı ödemeli mi? İlk buluşmada hesap bölüşülür mü? İşte merak edilen soruların cevapları...
14.11.2021 Sağlık
Caner Erkin ile Vitor Pereira arasında ilk buluşma
Caner Erkin ile Vitor Pereira arasında ilk buluşma Daha önceki Fenerbahçe deneyiminde Caner Erkin'le sorunlar yaşayan Vitor Pereira, öğrencisiyle yeniden bir araya geldi.
5.07.2021 Fenerbahçe
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film!
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film! Güzel bir akşam yemeği ve iyi bir film, uzun süre hatırlayacağınız mükemmel bir Sevgililer Günü planı olabilir. Her ikinizin de sevdiği bir filmle biraz zaman geçirmek, 2021 yılı Sevgililer Günü'nü kutlamanın en güzel yollarından biri. Romantik komediden drama aşk hakkında en sevilen filmlerden bazılarını sizin için derledik.
14.02.2021 Kültür Sanat
Emekli, memura güzel haber! 4 ayrı zam
Emekli, memura güzel haber! 4 ayrı zam Emekli, memur, kamu işçisi için flaş gelişme. Bu yıl birçok kesim için toplu sözleşmeler imzalanacak. Böylece önümüzdeki 2 yılın zamları ve sosyal hakları da belirlenecek. Emekli ve memurların toplu sözleşmenin imzalanmasının ardından önümüzdeki yıllarda alacağı 4 ayrı zam oranı da belirlenmiş olacak. Sendikalar şimdiden hummalı bir çalışma yaparak toplu sözleşmelere hazırlanıyor. Memur ve memur emeklileri için memur sendikaları diğer toplu sözleşmeler için ise işçi sendikaları devrede olacak.
30.01.2021 Emekli
Edebiyat Üçlemesi için ilk buluşma 18 Şubat'ta
Edebiyat Üçlemesi için ilk buluşma 18 Şubat'ta Edebiyat Üçlemesi projesi 3 prömiyer ile seyircinin karşısında olacak. 18 Şubat’ta gerçekleşecek olan ilk Dünya Prömiyeri, Ölmeme Günü “ İkinci Yeni Şarkılar “ adlı sahne eseriyle Murat Cem Orhan’a ait. Cemal Süreya, Edip Cansever, Turgut Uyar ve Tomris Uyar’ın eserleri üzerine oluşturulan kurguyu Sevengül Sönmez yaparken, eserin konu akışına göre yaratılan illüstrasyonlarını Sevil Yeşim Dizdaroğlu gerçekleştirdi.
28.01.2020 Kültür Sanat
Belçim Bilgin ilk buluşmayı unutamıyor!
Belçim Bilgin ilk buluşmayı unutamıyor! Belçim Bilgin eski eşi Yılmaz Erdoğan ile ilk buluşmalarını anlattı.
2.06.2019 Magazin
İlk buluşmada yemek tercihi çok etkili
İlk buluşmada yemek tercihi çok etkili ABD’deki East Carolina Üniversitesi’nin 600 erkek ve kadınla yaptığı araştırmaya göre, ilk özel buluşmalarda tarafların yaptığı yemek tercihleri, karşısındaki kişiden ne kadar etkilendiğiyle ilgili ipuçları veriyor.
3.12.2018 Dünya
"İlk buluşmada cinsel ilişkiye girdik"
"İlk buluşmada cinsel ilişkiye girdik" Chrissy Teigen'in John Legend ile ilk buluşmalarında cinsel ilişkiye girdiklerini açıklamasından sonra Teigen'in EGOT sahibi eşini kutlamaması çok konuluşdu.
25.09.2018 Dünya
Offline çöpçatanlıkla 4 bin kişi buluştu
Offline çöpçatanlıkla 4 bin kişi buluştu Tenkap ilişki koçluğu yapan ve offline hizmet veren bir çöpçatanlık şirketi. Danışanlarına uygun partneri bulmak için algoritmayla kişinin ilişki profili çıkartan Tenkap şu an adaylarından aktif olan 1500 kişiyi ‘match etmek’ için yeni üyelerini bekliyor.
21.07.2018 Arşiv
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 8 Temmuz Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 8 Temmuz Pazar 8 Temmuz Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:30’da “Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri öğrenme şansı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yaparsın Aşkım” adlı yarışma programı yayına geçecek. Sevilen renkli yarışma programını seyrederek güzel bir akşam keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
8.07.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba 4 Temmuz Çarşamba gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan haber bülteninden gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Milyonluk Resim” adlı yarışma programının yeni bölümü ekranlarda yerini alacak. En renkli kesitleri ile yayına geçen program ile çarşamba akşamınızı çok daha eğlenceli hale dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
4.07.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Temmuz Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Temmuz Pazar 1 Temmuz Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:30’da “Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan haber bülteninden gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yaparsın Aşkım” adlı yarışma programının yeni bölümü ekranlarda yerini alacak. En renkli kesitleri ile yayına geçen program ile pazar akşamınızı çok daha eğlenceli hale dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
1.07.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe 28 Haziran Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ekranlarda yerini alacak. Haber bültenin tüm sıcak gelişmelerini detayları ile birlikte bu bültenden seyredebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İkinci Şans” adlı yerli sinema filmi ekranlara dahil olacak. Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı bu renkli aşk filmi ile kendinizi güzel bir akşama hazırlayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
28.06.2018 Gündem
Münbiç için ilk toplantı 30 Mart’ta
Münbiç için ilk toplantı 30 Mart’ta ABD ile Türkiye arasındaki sorunların çözümü için oluşturulan çalışma komisyonu 30 Mart’ta ABD’de toplanacak. Dışişleri Müsteşarı Yalçın ile Bakan Yardımcısı Sullivan bir araya gelecek
28.03.2018 Gündem
Tarih belli oldu! Menbiç için ABD'ye gidiyor!
Tarih belli oldu! Menbiç için ABD'ye gidiyor! Dışişleri Müsteşarı Ümit Yalçın, 30 Mart'ta Münbiç için ABD'ye gidecek.
28.03.2018 Dünya
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 18 Mart Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 18 Mart Pazar 18 Mart Pazar gününe ait FOX TV yayın akışı, sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı sabah bülteniyle ekranlar karşısına çıkıyor. Haber dünyasının merak edilen güncel gelişmelerini detayları ile bu bültenden öğrenebileceksiniz. Sağlıktan yaşama, ekonomiden siyasete kadar akla gelebilecek pek çok konu hakkındaki gelişmeler sizlerle olacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı polisiye dizinin yepyeni bölümü ile karşılaşabileceksiniz. Heyecan dolu anlar yaşatan diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek akşamınızı daha keyifli hale getirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
18.03.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Mart Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Mart Pazar 11 Mart Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı sabah bülteni ekranlara dahil olacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, ayrıntılı ve çarpıcı konu başlıkları ile bu sabah bülteninden öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı macera ve gerilim dolu dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor. Pazar akşamınızı daha heyecanlı hale getiren dizinin bu bölümünde yine birbirinden farklı planlar yapılıyor. Saat 20:00’da FOX ekranlarında bulunmayı unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
11.03.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Şubat Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Şubat Pazar 25 Şubat Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni karşınıza çıkacak. Haber dünyasının tüm gelişmelerini ekranlarınız karşısından detaylı şekilde öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı polisiye dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Her karesinde heyecanı diri tutmasını başaran sürükleyici diziyi, ailece seyrederek güzel bir hafta sonu akşamı geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
25.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlk Buluşma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilk buluşma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.