Gazete Vatan Logo

Kadınlar ilk buluşmada neden burç sorar? İkinci görüşmeyi koparmak için 3 sihirli cevap!

İlk buluşma, flörtte iyi bir izlenim bırakmak açısından oldukça önemlidir. İnsanlar ilk görüşmede karşı cinsle ile ilgili notunu vermeye eğilimlidir. Çok az kişi şartlar ne olursa olsun bir dahaki buluşmaya randevu verir. Ancak kadınlar bu ilk buluşmada en hayati soruyu sormaktan asla vazgeçmez: Burcun ne? Burçlara inanan ve uyum gibi hesaplamalara önem veren kadınların bu sorusuna cevap vermek oldukça risklidir. İşte ikinci görüşmeyi koparabilmek için vermeniz gereken 3 sihirli yanıt...

Kadınlar ilk buluşmada neden burç sorar? İkinci görüşmeyi koparmak için 3 sihirli cevap!

Kadınlar ilk buluşmada neden burç sorar? Aslına bakılırsa bu soru sadece konu olsun diye sorulabilir. Ancak karakter analizi, burç özellikleri ve uyum gibi gibi konular onlar için pek mühimdir. İlk izlenimin hayati olduğunu da göz önüne alırsak erkeklerin burcun ne sorusuna vereceği yanıt oldukça önemlidir.

BURCUN NE SORUSUNA VERİLECEK 3 SİHİRLİ CEVAP!

Diyelim ki ilk buluşmaya zamanında gittiniz. Giyiminiz janti olmuş. Ancak hangi konulardan bahsedeceğinizi bilmiyorsunuz. Bir pot kırıp flörtü daha ilk görüşmede kaybetmek istemiyorsunuz. İşte yapmanız gerekenler...

Kadınların ilk buluşmada burç sormasının asıl nedenini yukarıda belirtmiştik. Bunun altında yatan asıl maksat sizin alfa mı, edilgen mi; yoksa bir sırtlan mı olduğunuzu öğrenmektir. Uzun süreli ilişkisi olan kadınların ortak özelliğini verelim: Onlar çok iyi bir dinleyicidir. Bu yüzden vereceğiniz cevaplar oldukça kritik.

Burcunuz Koç ise alfa yanlarınızı göstermeniz ikinci görüşme için iyi bir fırsat olabilir. Bir Başak burcu erkeği iseniz detayları görmezden gelme eğiliminde olmanız hayrınıza olabilir.

Haberin Devamı

Boğa burcu erkeğinin gözü kulağı karşı cinste olmalı. Aksi takdirde verilen siparişe odaklanmak flörtün kaçmasına zemin hazırlayabilir. Akrep burçları için yöntem basit: Hemen kontrolün sizde olmasını beklemeyin. Akışına bırakın.

Son olarak ne olursa olsun kendiniz gibi olduğunuz müddetçe kazanan siz olacaksınız.