Hdk

Hdk

Son dakika hdk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hdk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hdk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hdk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hdk gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 hdk haberi bulunmuştur. Tüm hdk haberleri aşağıda listelenmiştir.
YSK, Sudan'da oy kullanım işlemini iptal etti
YSK, Sudan'da oy kullanım işlemini iptal etti YSK, Sudan'da Türk vatandaşlarının oy kullanması için kurulacak sandıkları iptal etti.
26.04.2023 Gündem
Sudan'dan tahliye edilen ikinci Türk kafilesi de İstanbul'a geldi
Sudan'dan tahliye edilen ikinci Türk kafilesi de İstanbul'a geldi Sudan'da iç savaşın ortasında kalan Türk vatandaşlarının Etiyopya üzerinden tahliyesi devam ediyor. 301 kişiden oluşan ikinci kafile THY'ye ait uçakla 09.15 sıralarında İstanbul'a geldi. Sudan'dan kaçan Türk vatandaşları, yaşadıkları zor ve korku dolu anlar yaşadıklarını aktardı. 
26.04.2023 Gündem
İran’ın Irak’ın kuzeyine düzenlediği saldırılarda can kaybı 13’e yükseldi
İran’ın Irak’ın kuzeyine düzenlediği saldırılarda can kaybı 13’e yükseldi Irak’ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun düzenlediği saldırılarda can kaybının 13’e, yaralı sayısının ise 58’e yükseldiğini açıklayarak, İran’ın saldırılarda 70’ten fazla balistik füze ve İHA kullandığını açıkladı.
28.09.2022 Dünya
Suriyelilerle ilgili flaş açıklama! İçişleri Bakanlığı duyurdu
Suriyelilerle ilgili flaş açıklama! İçişleri Bakanlığı duyurdu İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı, ülkesine dönen Suriyeli sayısını açıklayarak, “Ülkesine geri dönen Suriyeli sayısı 505 bin 190 olmuştur. Bugün itibarıyla ülkemizde kayıt altına alınan Suriyeli sayısı da 3 milyon 763 bin 652 kişidir.” ifadelerini kullandı.
3.06.2022 Gündem
PKK'nın cezaevi yapılanmasına operasyon! HDP eski il başkanı da gözaltında
PKK'nın cezaevi yapılanmasına operasyon! HDP eski il başkanı da gözaltında Eskişehir’de terör örgütü PKK/KCK’nın cezaevi ve Halkların Demokratik Kongresi (HDK) yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda aralarında HDP eski il başkanı E.T.'nin de bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı.
5.03.2021 Gündem
MHP Lideri Bahçeli'den sert tepki! 'Türk milletine hakarettir, hıyanettir, hürmetsizliktir'
MHP Lideri Bahçeli'den sert tepki! 'Türk milletine hakarettir, hıyanettir, hürmetsizliktir' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'sözde cumhurbaşkanı' sözlerine tepki gösterdi. Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı'na 'sözde' demek Türk milletine, demokrasi kültürüne, milli egemenlik ilkelerine hakarettir, hıyanettir, hürmetsizliktir." dedi.
11.01.2021 Siyaset
Çarpıcı itiraf: Demirtaş'ın çağrısı olmasaydı ölümler yaşanmayabilirdi
Çarpıcı itiraf: Demirtaş'ın çağrısı olmasaydı ölümler yaşanmayabilirdi Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da aralarında olduğu 108 sanıklı Kobani iddianamesinde tanık olarak yer alan eski PKK/KCK mensubu K.G, Demirtaş ve diğer HDP'lilerin, Kobani bahanesiyle sokağa çıkma çağrıları yapmasalardı olaylarda insanların ölmeyeceğini ifade etti.
7.01.2021 Gündem
TBMM'de gergin bütçe görüşmesi
TBMM'de gergin bütçe görüşmesi TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmelerinde HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Taşdemir'in konuşması, tansiyonu yükseltti. HDP ve AK Parti milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürürken, Genel Kurul'a 15 dakika ara verildi.
12.12.2020 Siyaset
Şişli Belediye Başkan Yardımcısı gözaltına alınmıştı! Hakkında flaş iddialar...
Şişli Belediye Başkan Yardımcısı gözaltına alınmıştı! Hakkında flaş iddialar... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz’un terör örgütü PKK/KCK’nın şehir yapılanmasında, mitingler, açlık grevleri ve ölen örgüt üyelerinin ailelerine yardım yapılması gibi faaliyetlerde bulunduğu öne sürüldü.
26.11.2020 Gündem
Aysel Tuğluk ve Sebahat Tuncel hakkında tutuklama kararı
Aysel Tuğluk ve Sebahat Tuncel hakkında tutuklama kararı Eski HDP Milletvekilleri Aysel Tuğluk ve Sebahat Tuncel hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 2014'te Kobani bahanesiyle düzenlenen 6-7 Ekim Olayları'na ilişkin soruşturması kapsamında tutuklama kararı verildi.
13.10.2020 Gündem
Eski HDP İstanbul İl Başkanı Altan gözaltına alındı
Eski HDP İstanbul İl Başkanı Altan gözaltına alındı Edirne'de düzenlenen operasyonda, aralarında eski HDP İstanbul İl Başkanı Mehmet Şamil Altan'ın da bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.
14.08.2018 Gündem
Osman Baydemir hakkında yakalama kararı!
Osman Baydemir hakkında yakalama kararı! Şanlıurfa milletvekili Osman Baydemir hakkında yakalama kararı çıkartıldı.
30.05.2017 Siyaset
Terör örgütü PKK’da derin çatlak
Terör örgütü PKK’da derin çatlak Irak'ta PKK saflarında savaşan TİKKO, ABD askerlerinin YPG rozeti takmasına tepki gösterdi ve terör ortaklığından ayrıldı.
29.09.2021 Gündem
Alman parlamentosundaki 2 Türk vekilden "Hayır" kampanyasına destek
Alman parlamentosundaki 2 Türk vekilden "Hayır" kampanyasına destek Almanya'nın Rüsselsheim kentinde düzenlenecek "Hayır" kampanyasına Almanya’nın Hessen Eyaleti’ndeki bazı milletvekilleri katılacak.
14.03.2017 Dünya
Türkiye'ye karşı sinsi oyun!
Türkiye'ye karşı sinsi oyun! Almanya'nın PKK'ya her seferinde toplantı izni verirken Türkiye Cumhuriyeti'nin siyasetçilerinin önüne set koymayı tercih etti. Referandum sürecinde yaşanan bu engeller tepki çekmeye devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
Baydemir hakkında zorla getirilme kararı
Baydemir hakkında zorla getirilme kararı HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir hakkında, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde polislere hakaret ettiği iddiasıyla 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
20.02.2017 Siyaset
Açıklama yapmak isteyen LGBT'liler gözaltına alındı
Açıklama yapmak isteyen LGBT'liler gözaltına alındı İSTANBUL Valiliği’nin izin vermediği LGBTİ’nin Onur Yürüyüşü için polis, Taksim ve İstiklal Caddesi’nde güvenlik önlemi almıştı. Tünel Meydanı’nda açıklama yapmak için toplanan 15-20 kişilik LGBTİ üyesi bir grup, polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında bulunan Alman Yeşiller Partisi milletvekili Volker Beck, 10 dakika sonra serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
HDP’nin İzmir mitingine Valilik izin vermedi
HDP’nin İzmir mitingine Valilik izin vermedi HDP’nin İzmir’de 4 Haziran Cumartesi günü saat 17...
29.09.2021 Gündem
‘Cezaevi bizim ikinci kapımız’
‘Cezaevi bizim ikinci kapımız’ HDP lideri Demirtaş, “Cezaevi ile bizi korkutmaya, ölümle tehdit etmeye çalışmayın. Bu tür şeylerden korkmayız” dedi
29.09.2021 Gündem
‘Özgürlükçü anayasa inancıyla değil...’
‘Özgürlükçü anayasa inancıyla değil...’ Demirtaş, Anayasa Uzlaşma Komisyonu için HDP’nin üye vereceğini belirtip “Onların özgürlükçü bir anayasa yapacağı inancıyla değil, ne amaçla masada olduklarını anlatmak için” dedi
29.09.2021 Gündem
‘Öz Yönetim’ ilanına müebbet hapis istendi
‘Öz Yönetim’ ilanına müebbet hapis istendi Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde “öz yönetim” ilan ettikleri gerekçesiyle tutuklanan Silvan Belediye Başkanı Yüksel Bodakçı’nın aralarında bulunduğu 7 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı...
29.09.2021 Gündem
İşte 'Sur ardında yaşananlar'
İşte 'Sur ardında yaşananlar' Dolambaçları nedeniyle, on adım arkada kalanın, önünde yürüyeni kaybedeceği; yöreye özgü kömür rengi taşlarla döşenmiş ince dar sokaklar...
29.09.2021 Gündem
‘Bizi terörist ilan etmek kimsenin hakkı değildir’
‘Bizi terörist ilan etmek kimsenin hakkı değildir’ Demirtaş, HDP’ye yönelik tepkilere karşı “Bizi terörist etmek kimsenin hakkı değildir. Faturayı hepimiz ödüyoruz” dedi.
29.09.2021 Gündem
İzinsiz yürüyen gruba müdahale
İzinsiz yürüyen gruba müdahale Diyarbakır’da, HDP, DBP, DTK ve HDK adına yapılan ortak basın toplantısının ardından, aralarında HDP’li milletvekillerinin de bulunduğu bir grup, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur İlçesi’ne yürümek istedi...
29.09.2021 Gündem
HDP'de hesaplaşma zamanı!
HDP'de hesaplaşma zamanı! Selahattin Demirtaş’ın “Erdoğan seviciler” sözleri HDP’de bugüne kadar hep kapalı kapılar arkasında süren bir tartışmayı ortaya çıkardı. Partide Kürt sorunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümet ile ilişkiler konusunda ayrı düşünen iki grup var. Aralık ayındaki konferans ve Ocak ayındaki kongre bu grupların hesaplaşma zemini olacak gibi görünüyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hdk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hdk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.