Fulya Kalkavan

Fulya Kalkavan

Son dakika fulya kalkavan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fulya kalkavan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fulya kalkavan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fulya Kalkavan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fulya kalkavan gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 fulya kalkavan haberi bulunmuştur. Tüm fulya kalkavan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Şentürk'e şok! İtirazı reddedildi!
Metin Şentürk'e şok! İtirazı reddedildi! Yargıtay, yerel mahkeme tarafından eski eşi Fulya Kalkavan’a 4 milyon 337 bin 793 lira katılma alacağı ödemesine hükmedilen Metin Şentürk’ün itirazını reddetti. Fulya Kalkavan’ı haklı bulan Yargıtay, yerel mahkemece verilen bu kararı onadı.
2.06.2021 Magazin
Mahkeme kararını verdi!
Mahkeme kararını verdi! Ünlü sanatçı Metin Şentürk’ten 4 yıl önce boşanan Fulya Kalkavan, açtığı mal paylaşımı davasını kazandı. Mahkeme, Şentürk’ün eski eşine 4 milyon 337 bin TL ödemesine karar verdi. Fulya Kalkavan, Metin Şentürk'ten evli oldukları dönemde birlikte yaşadıkları Sarıyer Reşitpaşa’da bulunan 500 metrekare alan üzerine kurulu 4 katlı lüks malikanenin yarısını istemişti.
28.11.2018 Magazin
Metin Şentürk nafakadan kurtuldu!
Metin Şentürk nafakadan kurtuldu! Metin Şentürk ile Fulya Kalkavan çifti şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 yıl önce boşandı. Mahkeme Şentürk'ün, eşine 5 bin TL yoksulluk nafakası ödemesine karar verdi ama...
19.10.2016 Magazin
Metin Şentürk'e büyük şok! Yarısını istiyor
Metin Şentürk'e büyük şok! Yarısını istiyor Geçen yıl Metin Şentürk'ten çekişmeli boşanırken 150 bin lira tazminat alan Fulya Kalkavan, şimdi de mal paylaşım davası açtı Muhteşem bir düğünle 2006 yılında evlenen ünlü şarkıcı Metin Şentürk ile Fulya Kalkavan geçen yıl çekişmeli olarak boşandı...
17.02.2015 Magazin
Gizlice boşandılar!
Gizlice boşandılar! 2006'da gizlice evlenen Metin Şentürk'le Fulya Kalkavan boşandı...
17.10.2014 Magazin
Eşinden şok suçlama!
Eşinden şok suçlama! Fulya Kalkavan, boşanma davası açtığı Metin Şentürk'e öyle bir suçlama yöneltti ki...
2.05.2012 Magazin
Metin Şentürk boşanıyor mu?
Metin Şentürk boşanıyor mu? Metin Şentürk ve Fulya Kalkavan'ın bir süredir aralarının oldukça bozuk olduğu öğrenildi.
14.12.2011 Magazin
Yapışkan bir aşığım, asla bırakmam
Yapışkan bir aşığım, asla bırakmam Metin - Fulya Şentürk çifti aşklarını VATAN’a anlattı
22.12.2008 Arşiv
'Yakında size bebek müjdesi vereceğim'
'Yakında size bebek müjdesi vereceğim' Yeni evlenen görme engelli Metin Şentürk en kısa zamanda çocuk istiyor. Şentük: "Onu göremeyeceğim ama o duyguyu hissediyorum. Bu da yeter."
5.06.2006 Magazin
Hem balayı hem de göz ameliyatı için ABD'ye uçtu
Hem balayı hem de göz ameliyatı için ABD'ye uçtu Yaklaşık bir buçuk yıldır birlikte olduğu Fulya Kalkavan ile geçen hafta evlenen şarkıcı Metin Şentürk balayı için ABD'ye gitti
17.05.2006 Magazin
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı Siyah-Beyazlı kulüp, bugün yeni başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35. başkanı olabilmek için yarışıyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.
3.12.2023 Şampiy10
Yelkenin birincisi ‘Matador’
Yelkenin birincisi ‘Matador’ Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları tamamlandı...
26.09.2016 Magazin
Ünlüler yarıştı
Ünlüler yarıştı Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları’nın ilk günü renkli görüntülere sahne oldu. 19 ünlü isim profesyonel sporcularla birlikte yarıştı.
24.09.2016 Magazin
Kartal transferden umutlu
Kartal transferden umutlu Beşiktaş'ta yeni yönetim görev dağılımı yaptı, transfer komitesi Umut Güner'e emanet edildi.
24.09.2021 Beşiktaş
Birinci raund Demirören’in
Birinci raund Demirören’in Bugünkü seçimin provasının ilk galibi Demirören
30.01.2010 Futbol
İhsan Kalkavan'dan çarpıcı açıklamalar
İhsan Kalkavan'dan çarpıcı açıklamalar 1998 seçimlerinde başkanlık için yarışan ancak Süleyman Seba’ya kaybettikten sonra “Bir daha aday olmayacağım” açıklamasını yapan İhsan Kalkavan Beşiktaştaki son gelişmeleri maraton.com.tr internet siresinden Burak ÖZKAYA'ya değerlendirdi. İşte o röportaj:
13.10.2008 Futbol
İstifalarda 'tarikat' şüphesi
İstifalarda 'tarikat' şüphesi Beşiktaş yönetiminden ayrılan Adnan Demir ile Hakan Kalkavan'ın Nur Cemaati ile yakın olduğu, istifaların temelinde de bu ilişkilerin yattığı öne sürülüyor
27.12.2004 Futbol
TUSIAD'da daha çok kadın sesi duyulacak
TUSIAD'da daha çok kadın sesi duyulacak Cem Boyner'in eşi Ümit Boyner ile Doğan Holding'den Arzuhan Yalçındağ üyeler arasına girdi
24.01.2003 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fulya Kalkavan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fulya kalkavan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.