Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal transferden umutlu

Kartal transferden umutlu

Beşiktaş'ta yeni yönetim görev dağılımı yaptı, transfer komitesi Umut Güner'e emanet edildi.

Kartal transferden umutlu

Arena’nın yapımında büyük payı olan Güner, stattan sorumlu as başkanlığa devam ederken, bir görevi daha üstlendi. Selefi Erdal Torunoğlu ise Dış İlişkiler ve UEFA Sorumlusu görevine atandı

BEŞİKTAŞ’TA yeni yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. Vodafone Arena Stadı’nın yapımında büyük rol oynayan Umut Güner, başkan Fikret Orman tarafından yeniden oluşturulan transfer komitesinin başına getirildi. Güner, Vodafone Arena Stadı’ndan sorumlu as başkanlık görevine de devam ederken, transfer komitesindeki diğer yönetici de Emre Kocadağ oldu.

SİYAH-beyazlılarda bir önceki dönemde transfer komitesinde görev alan yöneticisi Erdal Torunoğlu ise yeni yönetimde Dış İlişkiler ve UEFA Sorumlusu görevine getirilmesi dikkat çekti.

BEŞİKTAŞ’TA yeni yönetim kurulunda diğer görevler ise yöneticilere şu şekilde dağıtıldı:

AHMET NUR ÇEBİ YİNE İKİNCİ BAŞKAN OLDU

AHMET NUR ÇEBİ: 2. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden Sorumlu. n DENİZ ATALAY: As Başkan, Kulüpler Birliği ve Federasyon Temsilcisi, Bolu-Gerede Tesisi’nden Sorumlu n AHMET ÜRKMEZGİL: Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi’nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi n

Haberin Devamı

BERK HACIGÜZELLER: Sayman, Mali İşler ve Finans, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisi’nden Sorumlu n METİN ALBAYRAK: Futbol altyapı, yapılanma ve scouting’den sorumlu. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nden sorumlu, Yönetim Kurulu Sözcüsü n CİHAT KUMUŞOĞLU: Basketbol, Akatlar Spor Salonu’ndan Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi n HAKAN KALKAVAN: Yeni Yatırımlar ve Tesisler Koordinatörü n HÜSEYİN MİCAN: Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.