Frekans

Frekans

Son dakika frekans haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan frekans ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını frekans haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Frekans

haberleri sayfasında son dakika yaşanan frekans gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.739 frekans haberi bulunmuştur. Tüm frekans haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu: İHA'larımız Türksat uyduları üzerinden kontrol edilecek
Bakan Uraloğlu: İHA'larımız Türksat uyduları üzerinden kontrol edilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin milli insansız hava araçları (İHA) başta olmak üzere, tüm İHA’ların Türksat uyduları üzerinden kontrol edilebileceğini belirtti.
12.02.2024 Ekonomi
Mod Nedir, Temel Özellikleri Nelerdir? Mod Değeri Nasıl Bulunur?
Mod Nedir, Temel Özellikleri Nelerdir? Mod Değeri Nasıl Bulunur? Bu tabir genellikle istatistikler anlamında hesaplamalarda kullanılmaktadır. Böylece matematiğin birçok alanı yayıldığı görülmektedir. Matematiğe faydası dokunan Bu sistemin birden çok hesaplamada rahat bir şekilde kullanıldığı da bilinmektedir.
31.01.2024 Gündem
FOX neden NOW oldu? FOX TV NOW TV olarak ne zaman değişecek, FOX TV satıldı mı?
FOX neden NOW oldu? FOX TV NOW TV olarak ne zaman değişecek, FOX TV satıldı mı? Fox TV'nin isim değişikliği başvurusu RTÜK tarafından onaylandı. Uzun yıllardır televizyon ekranlarında Fox Tv ismiyle yayın yapan kanalın ismi Now Tv oldu. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı, Fox TV kanalı hakkında yeni kararı açıkladı. 22 Nisan 1993'te yayın hayatına başlayan İhlas Yayın Holding'in yayın kuruluşu olan TGRT'nin yayın haklarının devredilmesinden sonra aynı frekans üzerine 24 Şubat 2007 tarihinde kurulan Fox TV neden NOW TV oldu, FOX’un adı neden değişti? Now ne demek, ne anlama geliyor?
26.01.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaparak, "Türkiye'nin terörle mücadelede İran'ın yanında olduğunu ifade etmek istiyorum. PKK/YPG/PYD'ye karşı mücadele güçlenmeli. Terörle mücadelemizde komşumuz İran'ın desteğinin önemini bir kez daha vurguladık" ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Çembersel Hareket Formülleri Nelerdir? Çembersel Hareketler Nasıl Hesaplanır?
Çembersel Hareket Formülleri Nelerdir? Çembersel Hareketler Nasıl Hesaplanır? Çembersel hareket, eski adı ile dairesel hareket mekanik fizikteki en önemli konular arasındadır. Çembersel hareketler konusuna hakim olarak harmonik hareketi de anlayabilirsiniz. 
18.01.2024 Gündem
Basit Harmonik Hareket Formülleri Nelerdir? Hız, Periyot Ve Yay Formülleri...
Basit Harmonik Hareket Formülleri Nelerdir? Hız, Periyot Ve Yay Formülleri... Basit harmonik hareket, fizik bölümünün önemli ünitelerinden biridir. Basit harmonik hareketi geri çağrıcı bir kuvvet olarak tanımlamak yanlış olmaz. Düzgün dairesel hareketler yapan bir cismin kendi çapında meydana getirdiği bir izdüşüm bulunmaktadır. Bu izdüşümün meydana getirdiği hareket, basit harmonik hareket şeklinde tanımlanır.
11.01.2024 Gündem
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
TRT 1 maç neden izlenmiyor? 21 Kasım Galler Türkiye maçı TRT 1 frekans bilgileri....
TRT 1 maç neden izlenmiyor? 21 Kasım Galler Türkiye maçı TRT 1 frekans bilgileri.... TRT 1 maç neden izlenmiyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 21 Kasım akşamı Galler Türkiye canlı yayınla ekrana gelirken bazı vatandaşlar TRT 1'de kesintiler olduğunu dile getirdi. TRT 1 frekans bilgilerini araştırmaya başlayanlar için araştırdık. İşte Galler Türkiye maçı TRT 1 frekans bilgileri...
21.11.2023 Gündem
Cilt gençleştirmenin en etkili yöntemi! Yüz ve boyundaki kırışıklıklarda çok başarılı
Cilt gençleştirmenin en etkili yöntemi! Yüz ve boyundaki kırışıklıklarda çok başarılı Yaş ilerledikçe vücudun kolajen ve elastin seviyeleri azalır, bu da cilt sıkılığının kaybolmasına ve doğrudan yaşlanma belirtileri olan kırışıklığa ve donukluğa neden olur. Önleyici tedbirlerle yaşlanma belirtilerini geciktirmek ise mümkün. Dermatolog Dr. Zahide Eriş de kişinin yaşı, cilt tipi ve ihtiyacı dikkate alınarak ciltteki sıkılık kaybını önleyebileceğini söyleyerek cilt sağlığı ve gençleşmesi ile ilgili merak edilenleri aktardı.
21.10.2023 Sağlık
CBC Sport nasıl izlenir? Manchester United Galatasarar şifresiz CBC Sport izle
CBC Sport nasıl izlenir? Manchester United Galatasarar şifresiz CBC Sport izle CBC Sport Manu Galatasaray canlı izle! Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Manchester United Galatasaray maçı 3 Ekim Salı akşamı oynanıyor. Gruptaki ilk galibiyetini almak isteyen her iki takım için de maç oldukça önemli. Exxen'den canlı yayınlanacak maçı izlemek isteyenler alternatif kanallara yöneldi. Maçı Azerbaycan spor kanalı CBC Sport da şifresi veriyor. Peki CBC Sport nasıl izlenir, frekansı ne? Galatasaray Manchester United CBC Sport'tan nasıl izlenir?
3.10.2023 Futbol
TRT 1 frekans ayarı nasıl yapılır? Türkiye Ermenistan maçı frekans bilgileri nedir?
TRT 1 frekans ayarı nasıl yapılır? Türkiye Ermenistan maçı frekans bilgileri nedir? TRT 1 frekans ayarı nasıl yapılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türkiye Ermenistan maçını izlemek isteyen vatandaşlar TRT 1 neden açılmıyor sorusuna yanıt aramaya başladı. Yapılan duyuruyla birlikte maç frekans bilgileri de paylaşıldı.
8.09.2023 Gündem
Turkcell'den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
Turkcell'den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji Turkcell’den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
19.08.2023 Ekonomi
Haber Global hangi platformda? Beşiktaş Neftçi Bakü maçı Haber Global frekansında!
Haber Global hangi platformda? Beşiktaş Neftçi Bakü maçı Haber Global frekansında! Haber Global nasıl izlenir sorusunun yanıtı merak ediliyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Beşiktaş Neftçi Bakü maçını yayınlayacak olan Haber Global hangi platformada sorusu da gündemdeki yerini aldı. Neftçi Bakü Beşiktaş maçı Haber Global'de nasıl izlenir?
10.08.2023 Basketbol
Meclis TV canlı yayın! Memur zammı Meclis’ten geçti mi? Memur maaş zammı Meclis TV: Meclis TV frekans ayarı nasıl yapılır, nasıl izlenir?
Meclis TV canlı yayın! Memur zammı Meclis’ten geçti mi? Memur maaş zammı Meclis TV: Meclis TV frekans ayarı nasıl yapılır, nasıl izlenir? Meclis canlı yayın aramaları memur maaş teklifinin Meclis’e gelmesiyle arttı. Memur ve emeklileri Memur zammı Meclis’ten geçti mi, sorusuna yanıt arıyor. En düşük memur maaşını 22 bin liraya yükselteceği kanun teklifi TBMM’ye sunuldu. Teklifle, memur maaş artışında 6 aylık enflasyon farkı dahil yapılması öngörülen artışa ek olarak seyyanen net 8 bin 77 liralık artış yapılacak. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler yaptığı açıklamada “Memur maaşı zammına yönelik kanun teklifi ile ilgili açıklama yaptı. Memurlar yüzde 17,55’lik zamma ilave olarak seyyanen 8 bin 77 lira zam alacak. En düşük memur maaşı 22 bin 17 lira olacak.” Gözler Memur zammı Meclis’ten geçti mi? sorusunun cevabına yönlenirken “Meclis TV canlı yayın” aramaları arttı. İşte Memur maaş zammı Meclis TV ekranı…
5.07.2023 Gündem
Dream TV geri döndü
Dream TV geri döndü Demirören Medya bünyesinde bulunan müzik kanalı Dream TV, bugün yayın hayatına yeniden başlıyor.
1.07.2023 Gündem
Takometre Nedir, Ne İşe Yarar? Takometre Türleri Nelerdir?
Takometre Nedir, Ne İşe Yarar? Takometre Türleri Nelerdir? Takometre, motorlu cihazlarda kullanılmakta olan RPM saati veya devir saati olarak bilinmektedir. Motorun birim zaman içerisindeki devir sayısını ölçen ve gösteren bir devir saati olarak ifade edilebilir. Genel olarak takometre, dakika bazında ölçüm yapmaktadır. Yani bir dakikadaki dir sayısının ölçülerek gösterildiğini söylemek mümkün olmaktadır.
6.06.2023 Gündem
Map Sensörü Nedir, Ne İşe Yarar? Map Sensörü Arızası Neden Olur?
Map Sensörü Nedir, Ne İşe Yarar? Map Sensörü Arızası Neden Olur? Otomobillerde bulunan her parçanın birbirinden farklı özellikleri bulunmaktadır. Map sensörünün de bulunduğu bu parçaların kullanımı birbirinden farklıdır. 
3.06.2023 Eğitim
Bayrampaşa'da kamyon devrildi, genç kadın yaralandı
Bayrampaşa'da kamyon devrildi, genç kadın yaralandı Bayrampaşa'da bir içecek firmasının ürünlerini taşıyan kamyon kaldırıma çarparak devrildi. Kazada kaldırımda yürüyen bir kadın yaralanırken, olay anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
3.06.2023 Gündem
Dini nikahla yaşadığı kadını takip etti, başka arabaya binince dehşeti yaşattı!
Dini nikahla yaşadığı kadını takip etti, başka arabaya binince dehşeti yaşattı! İstanbul Başakşehir'de dini nikahla birlikte yaşadığı eşinin, otomobiline bindiği Recep Demirok'u, motosikletle takip eden Bayram Doğan, Demirok'un önünü kesti. Doğan, yanında getirdiği döner bıçağıyla önce otomobile saldırdı, ardından Demirok'u sırtından ve boynundan yaraladı. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
17.05.2023 Yaşam
TRT Haber canlı yayın izle! TRT frekansı nasıl ayarlanır, uydu ayarı nasıl yapılır, TRT haber kaçıncı kanalda? İşte TRT haber frekans ayarlama ve TRT Haber TOGG kura çekilişi izle!
TRT Haber canlı yayın izle! TRT frekansı nasıl ayarlanır, uydu ayarı nasıl yapılır, TRT haber kaçıncı kanalda? İşte TRT haber frekans ayarlama ve TRT Haber TOGG kura çekilişi izle! TRT Haber frekans ve uydu ayarı TOGG T10X kurasını canlı takip etmek isteyenler tarafından aranıyor. TRT Haber kanalının kaçıncı kanalda olduğu, uygu ayarının nasıl yapıldığı sorgulanıyor. Biz de TOGG çekilişini kesintisiz izlemeniz için TRT Haber uydu ve kanal bilgilerini derledik. Peki, TRT frekansı nasıl ayarlanır, uydu ayarı nasıl yapılır, TRT haber kaçıncı kanalda? İşte TRT Haber canlı yayın izle…
29.03.2023 Televizyon
Diyanet TV mukabele saatleri 2023 (canlı yayın)! Diyanet TV mukabele hangi gün, saat kaçta başlıyor, canlı yayın nasıl izlenir? Diyanet mukabele saatleri 2023, frekans ve yayın akışı!
Diyanet TV mukabele saatleri 2023 (canlı yayın)! Diyanet TV mukabele hangi gün, saat kaçta başlıyor, canlı yayın nasıl izlenir? Diyanet mukabele saatleri 2023, frekans ve yayın akışı! Diyanet TV mukabele saat kaçta başlıyor, hangi gün? Diyanet TV mukabele saatleri 2023, yayın akışı ve canlı yayın bilgileri sorgulanıyor. Mukabele saatleri Ramazanla birlikte en çok araştırılan konu başlıklarından biri oldu. On bir ayın sultanı ramazan ayının gelişi Kur’an’ı hatim etmek isteyenler arama motorlarına yönelerek mukabele saatleri ve yayın akışı araştırılıyor. Peki, Mukabele başladı mı, Diyanet TV mukabele saat kaçta başlıyor, ne zaman? İşte Diyanet TV mukabele yayın bilgileri, mukabele saatleri 2023…
23.03.2023 Gündem
TOD TV canlı izle! TOD TV nedir, ücretsiz mi? TOD TV girişi nasıl yapılır, ücretsiz üyelik nasıl oluşturulur, Türksat TOD TV frekans nedir? (Bein Sports TOD TV canlı izle)
TOD TV canlı izle! TOD TV nedir, ücretsiz mi? TOD TV girişi nasıl yapılır, ücretsiz üyelik nasıl oluşturulur, Türksat TOD TV frekans nedir? (Bein Sports TOD TV canlı izle) Şifresiz Süper Lig maçları beIN Sports ve TOD TV'den ekranlara gelecek. Maçların ekranlara geleceği TOD TV web, cep, tablet, smart tv, apple tv ve android tv'lerde izlenebiliyor. Şifresiz maç tarihleri 3-13 Mart olarak belirlenmişti. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Süper Lig maçlarının 3-13 Mart tarihleri arasında ücret,,siz ve şifresiz olarak yayınlanacağını duyurdu. Peki, TOD TV girişi nasıl yapılır, ücretsiz üyelik nasıl oluşturulur, Türksat TOD TV frekans nedir? İşte TOD TV canlı izle…
11.03.2023 Şampiy10
Meclis TV canlı yayın izle! Meclis EYT canlı yayın nasıl izlenir, TBMM canlı hangi kanalda, frekans ne? Canlı Meclis TV izle (EYT Meclis komisyonu canlı yayın)
Meclis TV canlı yayın izle! Meclis EYT canlı yayın nasıl izlenir, TBMM canlı hangi kanalda, frekans ne? Canlı Meclis TV izle (EYT Meclis komisyonu canlı yayın) Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için çıkarılacak düzenleme merakla bekliyor. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Meclis çalışmalarına ara verilmişti. Meclis açılıyor. Peki, Meclis TV izle aktif mi, canlı yayın frekansı nedir? Meclis TV’yi nasıl izleyebilirim? Meclis TV izle aktif mi, canlı yayın frekansı nedir? Meclis TV’yi nasıl izleyebilirim? İşte Meclis TV canlı yayın...
28.02.2023 Gündem
İsrailli havayolu şirketinden 16 yıl sonra Türkiye'ye ilk tarifeli uçuş
İsrailli havayolu şirketinden 16 yıl sonra Türkiye'ye ilk tarifeli uçuş İsrailli havayolu şirketi ISRAİR,  Tel Aviv-İstanbul tarifeli uçuşlarına başladı. İsrailli El-Al şirketinin 2007'de İstanbul uçuşlarını durdurmasının ardından 16 yıl sonra ilk kez bir başka bir İsrail merkezli havayolu şirketi olan ISRAİR Tel Aviv'den İstanbul'a  tarifeli uçuş gerçekleştirdi.
16.02.2023 Ekonomi
Deprem sonrası İngiliz sunucunun küstah Türkiye yorumuna tepki yağdı: Utanç verici, programın kaldırılması gerekiyor
Deprem sonrası İngiliz sunucunun küstah Türkiye yorumuna tepki yağdı: Utanç verici, programın kaldırılması gerekiyor Türkiye'de peş peşe meydana gelen depremlerden sonra tüm dünya yardım için harekete geçmişken İngiltere'de yayın yapan Capital FM radyosunun sunucusu DJ Ant Payne'nin deprem hakkında yaptığı yorum büyük tepki çekti. Ünlü sunucu tepkilerin ardından özür diledi.
15.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Frekans ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki frekans haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.