Gazete Vatan Logo
Futbol CBC Sport nasıl izlenir? Manchester United Galatasarar şifresiz CBC Sport izle

CBC Sport nasıl izlenir? Manchester United Galatasarar şifresiz CBC Sport izle

CBC Sport Manu Galatasaray canlı izle! Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Manchester United Galatasaray maçı 3 Ekim Salı akşamı oynanıyor. Gruptaki ilk galibiyetini almak isteyen her iki takım için de maç oldukça önemli. Exxen'den canlı yayınlanacak maçı izlemek isteyenler alternatif kanallara yöneldi. Maçı Azerbaycan spor kanalı CBC Sport da şifresi veriyor. Peki CBC Sport nasıl izlenir, frekansı ne? Galatasaray Manchester United CBC Sport'tan nasıl izlenir?

CBC Sport nasıl izlenir? Manchester United Galatasarar şifresiz CBC Sport izle

Galatasaray Manchester United maçı CBC Sport nasıl izlenir sorusunun yanıtı merak ediliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu ikinci maçında Old Trafford'da karşı karşıa gelecek iki takım grupta galibiyetle tanışamadı. İngiliz devi ilk maçında Bayern Münih'e yenilirken, sarı kırmızılı temsilcimiz evinde Kopenhag ile berabere kaldı. 3 Ekim 2023 Salı akşamı saat 22:00'da başlayacak Ivan Kruzliak yönetiyor.

 

CBC SPORT NASIL İZLENİR?

Exxen Tv'den naklen yayınlanacak Manchester United Galatasaray maçını şifresiz olarak CBC Sport kanalı da veriyor. Alternatif kanal arayışına yönelen taraftarlar CBC Spor nasıl ve nereden izlenir sorusuna yanıt aramaya başladı.

Manchester United: Onana, Dalot, Varane, Lindelöf, Amrabat, Casemiro, Mount, Antony, Fernandes, Rashford, Hojlund

Galatasaray: Muslera, Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan Ayhan, Torreira, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi

CBC Sport frekans bilgileri ne?

Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz.

Haberin Devamı

CBC Sport frekansı ne, hangi uyduda?

FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500