Gazete Vatan Logo
Magazin FOX neden NOW oldu? FOX TV NOW TV olarak ne zaman değişecek, FOX TV satıldı mı?

FOX neden NOW oldu? FOX TV NOW TV olarak ne zaman değişecek, FOX TV satıldı mı?

Fox TV'nin isim değişikliği başvurusu RTÜK tarafından onaylandı. Uzun yıllardır televizyon ekranlarında Fox Tv ismiyle yayın yapan kanalın ismi Now Tv oldu. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı, Fox TV kanalı hakkında yeni kararı açıkladı. 22 Nisan 1993'te yayın hayatına başlayan İhlas Yayın Holding'in yayın kuruluşu olan TGRT'nin yayın haklarının devredilmesinden sonra aynı frekans üzerine 24 Şubat 2007 tarihinde kurulan Fox TV neden NOW TV oldu, FOX’un adı neden değişti? Now ne demek, ne anlama geliyor?

FOX neden NOW oldu? FOX TV NOW TV olarak ne zaman değişecek, FOX TV satıldı mı?

“Fox” isim değişikliğine gidiyor. Fox Tv bundan sonra Now Tv olacak. Kararı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı açıkladı. RTÜK Üyesi İlhan Taşçı, "Fox TV logo değişikliğine gitti artık Now TV oldu.” dedi. Peki, FOX neden NOW oldu?

FOX NEDEN NOW OLDU?

Fox Televizyonu isim hakkının süresinin dolması üzerine yayın yaptığı bazı ülkelerde Star Channel olarak isim değişikliğine gitti.

RTÜK Üyesi İlhan Taşcı Fox Tv’nin isminin Now Tv olarak değiştirildiğini duyurdu. Taşcı "Fox TV logo değişikliğine gitti artık Now TV oldu. RTÜK değişiklik istemini yerinde bularak onayladı." dedi.

FOX Tv'nin adının neden değiştiği ise merak konusu olurken Fox'un sahibi Disney şirketi FOX'u satın alırken isim hakkını belli bir süreliğine satın aldığı bu süre dolduğu için de kanalın isminin Now Tv olarak değiştiği iddia edildi.

FOX TV SATILDI MI?

FOX TV'nin satıldığı yönünde çıkan iddialar ise gerçeği yansıtmıyor. Kanalın sahibi ve yönetimi aynı kaldı. Sadece isim ve logo değişikliği yapıldı. Kanalın yeni adı Now TV olarak belirlendi.

Haberin Devamı

NOW TV NE DEMEK?

Now kelime anlamı olarak “şimdi”, “şu anda” , “hemen” anlamlarına geliyor.