Fener Rum Patriği

Fener Rum Patriği

Son dakika Fener Rum Patriği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fener Rum Patriği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fener Rum Patriği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fener Rum Patriği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fener rum patriği gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 fener rum patriği haberi bulunmuştur. Tüm fener rum patriği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bartholomeos: Rusya-Ukrayna arasındaki savaş kabul edilemez
Bartholomeos: Rusya-Ukrayna arasındaki savaş kabul edilemez  Fener Rum Patriği Bartholomeos, Ortodoks gençleri için düzenlenecek konferans öncesi basın mensuplarıyla buluştu. Patrik Bartholomeos Ukrayna ve Rusya savaşına değinerek "Bu kabul edilemez bir savaştır. Rusya bu savaşın bitimi için diplomasi masasına oturmalıdır, ikna edilmelidir ki bu savaş bir an evvel bitsin" dedi.  
28.08.2022 Gündem
Miçotakis, Fener Rum Patriği Bartholomeos'u kabul etti
Miçotakis, Fener Rum Patriği Bartholomeos'u kabul etti Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Fener Rum Patriği Bartholomeos'u Yunanistan Başkonsolosluğu'nda kabul etti.  Miçotakis, ardından İstanbul'dan ayrılmak üzere havalimanına geçti.
13.03.2022 Gündem
Fener Rum Patriği Bartholomeos koronavirüse yakalandı
Fener Rum Patriği Bartholomeos koronavirüse yakalandı Fener Rum Patriği Bartholomeos'un koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklandı.
24.12.2021 Gündem
Fener Rum Patriği Bartholomeos hastaneye kaldırıldı
Fener Rum Patriği Bartholomeos hastaneye kaldırıldı Fener Rum Patriği Bartholomeos, ABD ziyareti kapsamında bulunduğu New York'ta hastaneye kaldırıldı. Amerikan Rum Ortodoks Başpiskoposluğu, Bartholomeos'a anjiyo yapılacağını ve stent takılıp takılmayacağının değerlendirileceğini açıkladı.
3.11.2021 Dünya
ABD'de rahatsızlanan Fener Rum Patriği Bartholomeos hastaneye  kaldırıldı
ABD'de rahatsızlanan Fener Rum Patriği Bartholomeos hastaneye kaldırıldı Fener Rum Patriği Bartholomeos'un ABD ziyareti kapsamında bulunduğu Washington DC’de rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
24.10.2021 Dünya
Fener Rum Patriği Bartholomeos'tan Türkiye için dua
Fener Rum Patriği Bartholomeos'tan Türkiye için dua Fener Rum Patriği Bartholomeos, Sümela Manastırında yarın yapılacak ayini yönetmek üzere Trabzona geldi. Bartholomeos, kentte ziyaret ettiği Santa Maria Kilisesinde düzenlenen akşam duasına katıldı, Türkiyede yaşanan sel ve yangın afetlerinden korunmak için de dua etti.
14.08.2021 Gündem
Fener Rum Patriği'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Fener Rum Patriği'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür Fener Rum Patriği Bartholomeos, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak, Sümela Manastırı'nın restorasyon çalışmalarının ardından yeniden ziyarete açılması dolayısıyla teşekkür etti.
28.07.2020 Gündem
ABD Başkanı Trump, Fener Rum Patriği Bartholomeos'u arayarak Paskalya  Bayramı'nı kutladı
ABD Başkanı Trump, Fener Rum Patriği Bartholomeos'u arayarak Paskalya Bayramı'nı kutladı ABD Başkanı Donald Trump, Fener Rum Patriği Bartholomeos'u arayarak Paskalya Bayramı'nı kutladı.
20.04.2020 Dünya
Patrik Bartholomeos'un evine giren 5 şüpheli tutuklandı
Patrik Bartholomeos'un evine giren 5 şüpheli tutuklandı Fener Rum Patriği Bartholomeos'un evinden hırsızlık girişiminde bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.
3.12.2019 Gündem
Yarı çıplak yakalandılar!
Yarı çıplak yakalandılar! İstanbul Tarabya'da Fener Rum Patriği Bartholomoes'un evine hırsızlık için giren daha sonra kaçak hırsızlar dün gece yakayı ele verdi. Hırsızlar ifadelerinde girdiklerin evin Bartholomeos'a ait olduğunu bilmediklerini söyledi.
28.11.2019 Yaşam
Patrik Bartholomeos’un evine giren hırsızlar yakalandı
Patrik Bartholomeos’un evine giren hırsızlar yakalandı Fener Rum Patriği Bartholomeos'un evine giren şüpheliler, Kartal Dragos'ta bir villada hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı. Polislere silah çeken şüphelilerden 1'i yaralanırken, toplam 4 şüpheli gözaltına alındı.
28.11.2019 Gündem
Midili’den Vatikan’a 12 mülteci
Midili’den Vatikan’a 12 mülteci Papa Françesko, mültecileri ziyaret etmek üzere dün Midilli Adası’na gitti. Papa’ya ziyareti sırasında Fener Rum Patriği Bartholomeos eşlik etti. Papa adadaki 6’sı çocuk 12 Suriyeli mülteciyi Vatikan’a sığınmacı olarak aldı
29.09.2021 Gündem
‘20-30 yıl önce bu ayinleri tasavvur bile edemezdik’
‘20-30 yıl önce bu ayinleri tasavvur bile edemezdik’ Fener Rum Patriği Bartholomeos, Türkiye’nin önemli inanç, kültür, doğa ve manzara turizmi merkezlerinden Kapadokya’da pazar ayinini yönetti...
29.09.2021 Gündem
İstanbul buluşması ayinle sona erdi!
İstanbul buluşması ayinle sona erdi! FENER Rum Patriği Bartholomeos’un daveti üzerine 6 Mart’ta bir araya gelen 14 Ortodoks Kilisesi’nin patrik ve başpiskoposunun İstanbul buluşması, Ortodoksluk Bayramı dolayısıyla ruhani liderlerin katıldığı ayinle dün sona erdi...
9.03.2014 Yaşam
Cumhuriyet tarihinde bir ilk!
Cumhuriyet tarihinde bir ilk! Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir üniversite tarafından Fener-Rum patriğine fahri doktora ünvanı verilmiş oldu.
29.09.2021 Gündem
Tartışma yaratan davetiye!
Tartışma yaratan davetiye! Boğaziçi Üniversitesi'nin Patrik Bartholomeos’a gönderdiği davetiye tartışma çıkardı
29.09.2021 Gündem
Vatikan'da tarihi olay!
Vatikan'da tarihi olay! 1054 yılından bu yana ilk kez...
18.03.2013 Dünya
Dış Türkler Başkanlığı kuruluyor
Dış Türkler Başkanlığı kuruluyor Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, Başbakanlık Yeni Bina'da gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 6,5 saat sürdü...
29.09.2021 Gündem
Kalbimin yarısı İstanbul’da kaldı
Kalbimin yarısı İstanbul’da kaldı Papa’nın ülkesine dönmek üzere THY uçağına binmeden önce söylediği son söz bu oldu
29.09.2021 Gündem
"Öbür dünyayı ben de sizin kadar merak ediyorum"
"Öbür dünyayı ben de sizin kadar merak ediyorum" LEYLA UMAR'IN KALEMİNDEN FENER RUM PATRİĞİ BARTHOLOMEOS
3.03.2006 Arşiv
Haç çıkarma töreni yapıldı
Haç çıkarma töreni yapıldı Burgazada ve Fener Rum Patrikhanesi'nde denizden haç çıkarma töreni yapıldı
6.01.2017 Yaşam
ABD: Türban yasağı devam ediyor
ABD: Türban yasağı devam ediyor ABD Dışişleri Bakanlığı yıllık dini özgürlükler raporunu yayınladı...
29.09.2021 Gündem
'Türkiye’de kendimi çarmıha gerilmiş gibi hissediyorum!'
'Türkiye’de kendimi çarmıha gerilmiş gibi hissediyorum!' Fener Rum Patriği Bartholomeos, “Kendimi Türkiye'de, yaklaşık 2 bin yıllık Patrikhane'nin yok olmasını bekleyen bir hükümetin altında yaşarken, çarmıha gerilmiş gibi hissediyorum" dedi
29.09.2021 Gündem
Davacı ile davalı Yetimhane’de buluştu
Davacı ile davalı Yetimhane’de buluştu Erdoğan, Cumartesi günü cemaat temsilcileriyle Büyükada Anadolu Kulubü’nde öğle yemeği yedi
29.09.2021 Gündem
Konuştular, dağıldılar demesinler netice alalım
Konuştular, dağıldılar demesinler netice alalım Başbakan Erdoğan 5 bakanıyla birlikte Büyükada’ya giderek, azınlık temsilcileri ile görüştü
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fener Rum Patriği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fener rum patriği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.