Fahri Doktora

Fahri Doktora

Son dakika fahri doktora haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fahri doktora ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fahri doktora haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fahri Doktora

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fahri doktora gelişmeleri de dahil olmak üzere 286 fahri doktora haberi bulunmuştur. Tüm fahri doktora haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fahri doktora verilecek! Ersin Tatar ÇÜ'ye geliyor
Fahri doktora verilecek! Ersin Tatar ÇÜ'ye geliyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a Çukurova Üniversitesi Fahri Doktora unvanı verecek.
19.03.2024 Adana
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ebediyete Hakka, ablaların ablasını uğurluyoruz. Bizimle birlikte yol arkadaşlığını yapan bir ablamız bir hanımefendiydi. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.
3.02.2024 Gündem
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar açıkladı! İşte Bayraktar TB3'ün semalarda süzüleceği tarih
Selçuk Bayraktar açıkladı! İşte Bayraktar TB3'ün semalarda süzüleceği tarih Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) kendisi için düzenlenen Fahri Doktora Tevdi Töreni'ne katıldı. Bayraktar, TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı'nın 2024 yılında göreve başlayacağını söyledi.
21.11.2023 Ekonomi
George Soros kimdir, ne iş yapıyor? ABD'li milyarder George Soros öldü mü?
George Soros kimdir, ne iş yapıyor? ABD'li milyarder George Soros öldü mü? ABD'li milyarder George Soros hakkında dış basında ortaya atılan öldü iddiaları sonrası ardından, George Sorus'un kim olduğu, kaç yaşında ve ne iş yaptığı araştırılıyor. Peki, George Soros kimdir, ne iş yapar? George Soros gerçekten öldü mü?
15.05.2023 Dünya
Ali Nihat Gökyiğit kimdir, öldü mü, neden? TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman?
Ali Nihat Gökyiğit kimdir, öldü mü, neden? TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman? Tekfen ve TEMA'nın kurucularından olan Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayata veda etti. Peki, Ali Nihat Gökyiğit kimdir, kaç yaşında, nereli, Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman?
25.01.2023 Ekonomi
Tekfen'in kurucusu Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti
Tekfen'in kurucusu Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti Tekfen ve TEMA'nın kurucularından olan Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayata veda etti.
25.01.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Her ay bir metro yatırımı yaparak İstanbulluların hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Her ay bir metro yatırımı yaparak İstanbulluların hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, üniversite öğrencilerine 2022-2023 akademik yılının açılış ilk dersini verdi. Bakan Karaismailoğlu, dün açılışı yapılan Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’na değinerek, "İnşallah önümüzdeki aylarda, her ay İstanbul’da bir metro yatırımı yaparak, İstanbulluların hayatını kolaylaştırmaya, İstanbulluların yaşam kalitelerini artırmaya devam edeceğiz" dedi.
3.10.2022 Siyaset
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Bakan Çavuşoğlu'na teşekkür
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Bakan Çavuşoğlu'na teşekkür Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından fahri doktora payesi verilen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, "Bakan Çavuşoğlu'nun, 'Kıbrıs Türk'ünü korumak için oraya daha fazla güç göndereceğiz. Silah olarak ne ihtiyacı varsa karşılayacağız' diye konuşması bizleri memnun etmiştir. Kimse çatışma istemez. Burada herkesin çok kaybı olur. Ancak onların attığı adımlara karşılık, mutlaka bir adımın atılmasının mesajının bile karşı tarafı düşündürecektir" diye konuştu.
30.09.2022 Dünya
Muhammed Barkindo kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo neden öldü?
Muhammed Barkindo kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo neden öldü? Muhammed Barkindo öldü mü, sorusuna yanıt aranıyor. Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) Genel Sekreteri Muhammed Barkindo yaşamını yitirdi. Peki, Muhammed Barkindo neden öldü? Muhammed Barkindo kimdir, nereli, kaç yaşında?
6.07.2022 Gündem
KIZILELMA MİUS yeni bir dönem başlatıyor! Sahadaki dinamiği değiştirecek, önemli detaylar ortaya çıktı
KIZILELMA MİUS yeni bir dönem başlatıyor! Sahadaki dinamiği değiştirecek, önemli detaylar ortaya çıktı Selçuk Bayraktar’ın yaptığı sunum, KIZILELMA MİUS’un geleceği, yapısı hakkında önemli detaylar veriyor. TCG Anadolu üzerinden kalkış ve iniş animasyonu ilk kez yayınlanan KIZILELMA yeni bir dönem başlatacak. Herhangi bir destek sistemi olmadan gemiden kalkacak platform uzmanlara göre sahadaki dinamiği değiştirecek.
23.05.2022 Ekonomi
Kayseri Üniversitesi'nden Ersin Tatar'a fahri doktora!
Kayseri Üniversitesi'nden Ersin Tatar'a fahri doktora! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Biz direnmeye devam edeceğiz yeter ki Türkiye arkamızda dursun” dedi.
27.01.2022 Gündem
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a 'Fahri Doktora' unvanı
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a 'Fahri Doktora' unvanı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a 'Kıbrıs Türklerinin Varlık Mücadelesinde Gazi'nin Kahramanları' anma töreninde Gazi Üniversitesi tarafından 'Fahri Doktora' unvanı verildi.
23.12.2021 Gündem
Alaeddin Yavaşça öldü mü? Devlet sanatçısı Prof. Dr. Aleaddin Yavaşça kimdir, nereli, kaç yaşında vefat etti?
Alaeddin Yavaşça öldü mü? Devlet sanatçısı Prof. Dr. Aleaddin Yavaşça kimdir, nereli, kaç yaşında vefat etti? 600’den fazla bestesi bulunan usta sanatçı Alaeddin Yavaşça’nın hayatını kaybettiği duyuruldu. Bir süredir tedavi gören Yavaşça’nın vefat haberini TRT Müzik Koordinatörü Kenan Bölükbaş duyurdu. Peki, Alaeddin Yavaşça kimdir, neden vefat etti, hastalığı ne?
23.12.2021 Yaşam
Bakan Akar: Halkımızı terör belasından kurtarmakta kararlıyız
Bakan Akar: Halkımızı terör belasından kurtarmakta kararlıyız Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) akademik yılı açılış törenine katıldı. Fahri doktora unvanı verilen Bakar Akar, "Halkımızı terör belasından kurtarmakta azimliyiz ve kararlıyız. Bunu dağdaki mağaradaki hainler anladı. Bunların hamileri de anlayacak" dedi.
18.11.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Türkiye fikri, Türkiye'den daha büyüktür
TBMM Başkanı Şentop: Türkiye fikri, Türkiye'den daha büyüktür Balıkesir Üniversitesi Hukuk Fakültesi açılış dersini veren TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye'nin bugünkü durumu ile ilgili ağır, temelsiz eleştiriler yapanların ülkeye dışarıdan bakmadığını belirterek "Çok tekrarladığım bir sözdür; Türkiye fikri, Türkiye'den daha büyüktür. Bunun bir hafta yurt dışına çıktığımızda çok daha net görüyoruz. Türkiye; vatan coğrafyamızın sınırlarından, topraklarımızdan ibaret değil" dedi.
5.11.2021 Gündem
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Benim yolum Türk’ün yoludur, Türkiye ile birlikte yürüme yoludur
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Benim yolum Türk’ün yoludur, Türkiye ile birlikte yürüme yoludur Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gaziantep’te Hasan Kalyoncu Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Açılış ve Ödül Töreni'ne katıldı. Törende 'Geçmişten Günümüze Kıbrıs Türklerinin Ada’da Varoluş Mücadelesi' konulu konferans veren Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs’ın Türkiye ile ayrılmaz bir bütün olduğunu söyleyerek, "Benim yolum Türk’ün yoludur, Türkiye ile birlikte yürüme yoludur" dedi.
27.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a fahri doktora unvanı!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a fahri doktora unvanı! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a Altınbaş Üniversitesinden uluslararası ilişkiler dalında fahri doktora unvanı verildi. Kalın, Fahri doktora unvanını bana tevdi etme inceliğinde ve lütfunda bulunan üniversitemize, konsey üyelerine, yönetimine çok teşekkür ediyorum, mahcup ettiniz dedi.
8.10.2021 Siyaset
Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş ölümün 9. yılında anılıyor! Abdal müziğinin son temsilcisi Neşet Ertaş’ın hayatı…
Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş ölümün 9. yılında anılıyor! Abdal müziğinin son temsilcisi Neşet Ertaş’ın hayatı… Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş 9. ölüm yıl dönümünde anılıyor. Abdal müziğinin son temsilcisi olarak Neşet Ertaş, yaşamına 400 plak, kaset ve kayıt sığdırarak bu dünyadan ayrıldı. Kayıtlarıyla Bozlak türkülerini koruma altına alan Neşet Ertaş, UNESCO tarafından da yaşayan insan hazinesi olarak kabul edilmiştir. Öte yandan siyasiler de Neşet Ertaş'ı unutmadı, ölümünün yıldönümünde rahmet mesajları yayınladı. İşte Neşet Ertaş'ın 9. ölüm yıl dönümünde hakkında merak edilenler…
25.09.2021 Gündem
Türeci ve Şahin'e Köln Üniversitesinden 'Fahri Doktora' unvanı
Türeci ve Şahin'e Köln Üniversitesinden 'Fahri Doktora' unvanı Almanya'da yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aşı geliştiren Biontech şirketinin kurucuları Prof. Dr. Uğur Şahin ile Dr. Özlem Türeci'ye, Köln Üniversitesi tarafından "fahri doktora" unvanı verildi.
17.09.2021 Dünya
Halil İnalcık vefatının 5. yılında anılıyor! Prof. Dr. İlber Ortaylı tarihçi Halil İnalcık'ı anlattı!
Halil İnalcık vefatının 5. yılında anılıyor! Prof. Dr. İlber Ortaylı tarihçi Halil İnalcık'ı anlattı! Prof. Dr. İlber Ortaylı, Halil İnalcık'ın vefatının 5. yılında hocasını anlattı. Ortaylı, "Çalışmaya da ölünceye kadar devam etti. 90 yaşından sonra bile kalemi eline aldı. Halil İnalcık demek, yoğun çalışan bir Türk demektir." dedi.
25.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahri doktora unvanı verilen Tacettin Aslan'a tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahri doktora unvanı verilen Tacettin Aslan'a tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi tarafından 'fahri doktora' unvanı verilen İÇDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Aslan'ı tebrik etti. Erdoğan, "Tacettin beyin desteğiyle yaptırılan okullardan mezun olan binlerce insanımız ülkemize ve milletimize hizmet ediyor" dedi.
24.06.2021 Siyaset
Prof. Aygün Attar: Haydar Aliyev'in vasiyeti gerçekleşti
Prof. Aygün Attar: Haydar Aliyev'in vasiyeti gerçekleşti Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurul Üyesi ve Türkiye Azerbaycan Dostluk, İşbirliği ve Dayanışma Vakfı başkanı Prof. Dr. Aygün Attar, Azerbaycan'ın mimarı Haydar Aliyev doğumunun 98. yılında andı. Attar, “Bugün Azerbaycan’ın dünya siyasetinde söz sahibi olabilmesinin mimarı Haydar Aliyev takdirle anılıyor. Türk halkının önemli liderleri arasına adını yazdıran Aliyev’in politikalarının sadece Azerbaycan’ın değil aynı zaman da Türkiye’nin de önceliklerinin dünya gündeminde tutulmasındaki katkısı unutulamaz. Şuşa’sız Karabağ, Karabağ’sız ise umumiyetle Azerbaycan yoktur’ demişti vasiyeti gerçekleşti” ifadelerini kullandı.
10.05.2021 Siyaset
Alaeddin Yavaşca'dan kötü haber!
Alaeddin Yavaşca'dan kötü haber! Türk müziğinin duayenleri arasında yer alan Devlet Sanatçısı Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca'dan kötü haber geldi. Hastanede tedavisi devam eden 95 yaşındaki Alaeddin Yavaşca, sevenlerinden dua istedi.
27.04.2021 Magazin
TBMM Başkanı Şentop: Ermenistan savaşın alanını genişletmeye çalışıyor
TBMM Başkanı Şentop: Ermenistan savaşın alanını genişletmeye çalışıyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Ermenistan, bir taraftan sivillere saldırarak savaş suçu işlediği gibi, ayrıca Azerbaycan ve başka ülkeleri çatışmaya çekmek suretiyle savaşın alanını, krizin alanını genişletmeye çalışıyor" dedi.
6.11.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Fahri Doktora ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fahri doktora haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.