Ersin Tatar

Ersin Tatar

Son dakika Ersin Tatar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ersin Tatar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ersin Tatar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ersin Tatar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ersin tatar gelişmeleri de dahil olmak üzere 331 ersin tatar haberi bulunmuştur. Tüm ersin tatar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Tatar, Adana Valiliğini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Tatar, Adana Valiliğini ziyaret etti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar, bir dizi temas ve ziyarette bulunmak üzere ülkemize resmi ziyarette bulundu.
22.03.2024 Adana
Fahri doktora verilecek! Ersin Tatar ÇÜ'ye geliyor
Fahri doktora verilecek! Ersin Tatar ÇÜ'ye geliyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a Çukurova Üniversitesi Fahri Doktora unvanı verecek.
19.03.2024 Adana
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu'na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ersin Tatar ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ersin Tatar ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'la Dolmabahçe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı ofisinde bir araya geldi.
17.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katıldı. Zirvede önemli mesajlar veren Erdoğan Türkiye'ye dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Türkiye ziyaretine ilişkin, "En büyük hatası en başta oldu, İsrail'e gittiğinde 'Yahudi olarak geldim' dersen bir karşılığı olur" dedi. 'Netanyahu'nun bugünü yarına göre iyi günleridir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'nın da artık somut adımlar atması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AYM, Yargıtay'ın attığı adımı hafife alamaz' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki genel başkanlık değişimi hakkında ise şu sözleri söyledi: Bunların birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. Biri Demirtaş'a selam gönderiyor. Biri Kavala'ya selam gönderiyor. Aynı şekilde diğeri de onlara selam veriyor.
10.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı katliama göz yumuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı katliama göz yumuyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesi'nde konuştu. Batı'nın İsrail'e ateşkes çağrısında bulunmamasına tepki gösteren Erdoğan, "Bırakın eleştiriyi ateşkes çağrısı yapamayacak kadar acziyet içindeler. Kur'an-ı Kerim'i yakanlara göz yumanlar Filistin bayrağına dahi tahammül edemiyorlar." ifadelerini kullandı.
9.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Özbekistan'da bir araya geldi.
8.11.2023 Gündem
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Bilim Lefkoşa’yı hizmete açtı. Matematik, teknoloji, astronomi ve havacılık, tasarım, tarım, doğa bilimleri, girişimcilik atölyesi ve Deneyap Teknoloji Atölyelerini bünyesinde barındıran Bilim Lefkoşa 6-14 yaş aralığındaki çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturacak.
8.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan Ankara'daki terör saldırısına sert tepki: PKK/YPG'nin kontrolündeki tüm tesisler artık meşru hedef
Bakan Fidan'dan Ankara'daki terör saldırısına sert tepki: PKK/YPG'nin kontrolündeki tüm tesisler artık meşru hedef Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili konuşan Bakan Fidan, PKK/YPG'nin kontrolündeki tüm tesislerin güvenlik güçlerinin meşru hedefi olduğunu söyleyerek "2. ve 3. şahısların buradan uzak durmasını tavsiye ediyorum." ifadelerini kullandı.
4.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Ercan Havalimanı’nın açılış töreni sonrası KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ikili görüşme gerçekleştirdi.
20.07.2023 Gündem
Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 49. yıldönümü! Yeni Ercan Havalimanı’nın açılışı bugün yapılıyor
Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 49. yıldönümü! Yeni Ercan Havalimanı’nın açılışı bugün yapılıyor Lefkoşa’da tarihi gün yaşanıyor. Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 49. yıldönümünde Yeni Ercan Havalimanı’nın açılışı yapılıyor. Test uçuşları başarıyla tamamlanan havalimanına ilk inişi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağı gerçekleştirecek.
20.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'a hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısında konuştu. Tahıl koridoru ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Putin'in bu insani köprünün devamını istediğine inanıyorum. Seyahatten dönünce Putin ile görüşme yapacağım. Ağustos'ta ülkemizde görüştüğümüzde bu konuları konuşacağız." dedi.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne resmi ziyaretlerde yapacak.
16.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda yoğun diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı süresince 21 ülke ve uluslararası kuruluş lideriyle diplomasi görüşmeleri gerçekleştirdi.
30.06.2023 Gündem
Erdoğan, Almanya Şansölyesi Scholz ile görüştü
Erdoğan, Almanya Şansölyesi Scholz ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Olaf Scholz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
28.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: KKTC için gayretlerimizi hızlandıracağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: KKTC için gayretlerimizi hızlandıracağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ortak basın toplantısı yaptı. Ersin Tatar, "Halkımızın refah düzeyi için ekonomik yapıyı güçlendireceğiz" dedi. Atılacak adımları paylaşan Yılmaz, "Kıbrıs Türkü ambargoları birer birer yıkacaktır, dünyaya açılacaktır" mesajını verdi.
19.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ziyarette bulunduğu Azerbaycan'da bir dizi temaslarda bulundu. Erdoğan, Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyon, faiz ve asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
14.06.2023 Gündem
Erdoğan ve Aliyev ayakta alkışladı! Azerin'in söylediği türkü geceye damga vurdu
Erdoğan ve Aliyev ayakta alkışladı! Azerin'in söylediği türkü geceye damga vurdu Azerbaycan'da İlham Aliyev ile akşam yemeğinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şarkıcı Azerin'in 'Çırpınırdın Karadeniz' performansını ayakta alkışladı.
13.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya KKTC çağrısı: Kıbrıs Türkü hiçbir zaman azınlık olmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya KKTC çağrısı: Kıbrıs Türkü hiçbir zaman azınlık olmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti kapsamında mevkidaşı Ersin Tatar ile görüştü. İki lider görüşme sonrası basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Kıbrıs Türk'ünün adada hiçbir zaman azınlık olmadığını ifade ederek, "Müzakere masasına geri dönülecekse bunun yolu KKTC'nin tanınmasından geçmektedir" diye konuştu.
12.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini gerçekleştirmek üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü.
12.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'ye gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'ye gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini gerçekleştirmek üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti.
12.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC ve Azerbaycan’ı ziyaret edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC ve Azerbaycan’ı ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan yurt dışı ziyaretlerine başlıyor. Bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek olan Erdoğan, yarın da Azerbaycan'da temaslarda bulunacak.
12.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni dönemde ilk yurt dışı ziyaretini KKTC'ye yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni dönemde ilk yurt dışı ziyaretini KKTC'ye yapacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimden sonraki ilk yurt dışı ziyaretlerini yeni haftada yapacak. Geleneği bozmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Haziran'da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, 13 Haziran Salı günü de Azerbaycan'da temaslarda bulunacak.
11.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ersin Tatar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ersin tatar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.