Familya

Familya

Son dakika familya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan familya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını familya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Familya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan familya gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 familya haberi bulunmuştur. Tüm familya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çoban Çökerten Otu Nedir? Çoban Çökerten Otu Faydaları Nelerdir?
Çoban Çökerten Otu Nedir? Çoban Çökerten Otu Faydaları Nelerdir? Botanikteki ismi Tribulus terrestis olarak da ifade edilen çoban çökerten otu yaban kimyonu ailesindendir. Doğada kendi kendine yetişen çoban çökerten otu toprağa yatay bir şekilde büyür.
7.07.2023 Sağlık
Yumurta kabuklarında 'salmonella bakterisi' uyarısı
Yumurta kabuklarında 'salmonella bakterisi' uyarısı Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Denli, gübre bulaşmış ya da kirlenmiş yumurtalardan uzak durulmasını gerektiğini belirterek, "Bunların doğallıkla, organiklikle bir ilişkisi söz konusu değildir. Sadece tüketiciyi kandırmaya yönelik bir durumdur. Özellikle 'salmonella' dediğimiz bakteri, kabukta sıkça bulunan bir bakteridir. Yumurta bu şekilde veya tam pişirilmeden tüketildiğinde gıda zehirlenmelerine de yol açabilmektedir" dedi.
26.02.2022 Sağlık
İ harfi ile bitki isimleri nelerdir?
İ harfi ile bitki isimleri nelerdir? Farklı cins ve familyaya bağlı olan pek çok bitki bulunmaktadır. Bunlardan bazıları İ harfi ile başlamaktadır. Peki, İ harfi ile başlayan bitkiler neler? İşte İ harfi ile bitki isimleri…
21.02.2022 Gündem
Sivas'ta yeni endemik bitki türü keşfedildi
Sivas'ta yeni endemik bitki türü keşfedildi Sivas'ta akademisyenlerin yeni bir maydanoz türü bulduğu bildirildi.
9.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Misk kedisi nedir? Misk kedisi türleri nelerdir? Dışkısından kahve mi yapılıyor?
Misk kedisi nedir? Misk kedisi türleri nelerdir? Dışkısından kahve mi yapılıyor? Coronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edilen Hindistan'da 1990 yılından beri gözükmeyen nesli tehlike altındaki Malabar misk kedisi yeniden ortaya çıktı. Misk kedisi görüntülerinin ardından arama motorlarından misk kedisi hakkındaki araştırmalar arttı. Misk kedisi nedir? Misk kedisi türleri nelerdir?
28.03.2020 Gündem
"Organik diye satılan gıdalar öldürebilir"
"Organik diye satılan gıdalar öldürebilir" Organik’ ya da ‘doğal’ ürün adı altında sağlıksız şartlarda satılan birçok gıda ölümcül sonuçlara yol açabiliyor. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ergün Öztaş, “Sağlıksız saklanan gıda zehir üretir” uyarısında bulundu.
10.07.2019 Sağlık
Uğur Yücel eski ekibiyle hasret giderdi
Uğur Yücel eski ekibiyle hasret giderdi Uğur Yücel 2016’da başrolünü oynadığı ‘Familya’ dizisindeki meslaktaşları ile önceki akşam buluştu
9.02.2019 Magazin
Marulun içinden çıkan yaratık sosyal medyayı karıştırdı
Marulun içinden çıkan yaratık sosyal medyayı karıştırdı Daha önce pazardan ya da manavdan aldığımız yeşilliklerinden içinden çeşitli tarla böcekler çıktığına şahit olmuşsunuzdur. Ama bu kadarı muhtemelen başınıza gelmemiştir.
28.04.2018 Yaşam
Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Yarışmacılar belirlenmeye başladı...
Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Yarışmacılar belirlenmeye başladı... Survivor 2018'in ne zaman başlayacağı ve kimlerin yarışacağı merak konusu oldu. Gündemde sıkça araştırılan Survivor 2018 yarışmasının başlangıç tarihini Acun Ilıcalı açıkladı. Ayrıca Survivor 2018'de yarışacak 5. kişinin de ismi belli oldu.
29.09.2021 Gündem
Yapımcıların hırsına kurban ediliyorlar
Yapımcıların hırsına kurban ediliyorlar Yeni sezonda başlayan 30 diziden 15’i erken final yaptı. Bir önceki sezondan devam eden 7 dizi de sona erdi. Böylece toplamda 22 dizinin ekran macerası bitti. Set çalışanları bu durumdan çok rahatsız, yapımcılar ise sessiz...
15.04.2017 Arşiv
Eşsiz gala!
Eşsiz gala! Ferzan Özpetek’in ‘İstanbul Kırmızısı’ filmi son yılların en muhteşem galasıyla izleyici ile buluştu. Geceye filmin başrol oyuncularının tümünün eşsiz katılması dikkat çekti.
2.03.2017 Magazin
Fox TV'nin o dizisi final yapıyor!
Fox TV'nin o dizisi final yapıyor! Fox TV'de yayınlanan aile dizisi Familya bu hafta ekranlara veda ediyor. Salı akşamları ekrana gelen Familya dizisi güçlü oyuncu kadrosuna rağmen reyting listelerinde alt sıralarda yer alınca sona erdirilme kararı aldı. Familya 10. bölüm final bölümü ile bu akşam ekrana geliyor.
22.11.2016 Magazin
Familya 9. bölüm fragmanında Ezgi gidiyor!
Familya 9. bölüm fragmanında Ezgi gidiyor! Familya 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Familya'nın yeni bölümünde Ezgi, Toprak ve Vedat'tan bıktığını söyleyerek gidiyor. Bunun üzerine Ezgi'nin dönmesi için neler yapacaklar? Hepsi bu akşam Fox'ta...
29.09.2021 Gündem
Flamenko şov
Flamenko şov Familya dizisine dans şovlar izleyenlere eğlenceli anlar yaşatacak...
24.10.2016 Magazin
'Familya'da dans şov var!
'Familya'da dans şov var! Yapımını TMC'nin, yönetmenliğini Can Yücel’in üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş’in yazdığı Familya, yeni bölümünde dans şovuyla izleyenleri eğlendirecek.
24.10.2016 Magazin
Ezgi Mola'dan transfer müjdesi!
Ezgi Mola'dan transfer müjdesi! Bir süredir ekranlardan uzak olan Ezgi Mola yakında bir diziye transfer olacağının müjdesini verdi.
22.10.2016 Magazin
Ezgi Mola ekrana dönüyor
Ezgi Mola ekrana dönüyor Ezgi Mola, önceki gün Bebek’teydi...
21.10.2016 Magazin
Hobi olarak başladı, 15 dizide oynadı!
Hobi olarak başladı, 15 dizide oynadı! Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yaşayan fizik öğretmeni Selahattin Kesik, aranan dizi oyuncusu oldu.
18.10.2016 Magazin
Familya 5. bölüm fragmanında Yaşar Beyoğlu ameliyat oluyor!
Familya 5. bölüm fragmanında Yaşar Beyoğlu ameliyat oluyor! Severek izlenen Familya dizisinin 5. bölüm fragmanları yayınlandı. FOX TV ekranlarında yayınlanan Familya'nın yeni bölümünde Yaşar Beyoğlu ameliyat masasına yatıyor. Gelişmeler bu akşam Familya'nın yeni bölümünde olacak.
29.09.2021 Gündem
Familya 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Yaşar ne yapacak?
Familya 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Yaşar ne yapacak? Fox'un çok sevilen dizilerinden Familya bağları kopan bir aileyi tekrar bir araya getirmek için uğraşan Yaşar'ı ve hayatlarını anlatıyor. Komedi de içeren Familya dizisi 4. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Familya'nın 4. bölüm fragmanı ve özeti yeni yaşanan olaylarla ilgili bilgi veriyor.
29.09.2021 Gündem
Şükran Ovalı özür diledi!
Şükran Ovalı özür diledi! Fenerbahçe Camiası'nın tepkisini çeken sahneyle gündeme gelen 'Familya' dizisinde rol alan Şükran Ovalı, Sarı Lacivertliler'e seslendi.
7.10.2016 Fenerbahçe
FOX Networks Group'un yeni sezon lansmanı gerçekleşti!
FOX Networks Group'un yeni sezon lansmanı gerçekleşti! FOX Networks Group, ünlü oyuncuların katıldığı tanıtım gecesiyle yeni sezonunu açtı.
6.10.2016 Televizyon
Sosyal medya 'Delibal'a kilitlendi!
Sosyal medya 'Delibal'a kilitlendi! Somera'nın analizine göre 4 Ekim tarihinde sosyal medyada en çok Star TV'de ekrana gelen Türk sineması 'Delibal' konuşuldu.
5.10.2016 Televizyon
Şükran Ovalı kimdir?
Şükran Ovalı kimdir? Şükran Ovalı özel yaşamı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Futbolcu Caner Erkin'le yaşadığı ilişki ile gündeme gelen başarılı isim Şükran Ovalı kimdir? İşte Şükran Ovalı'nın bilinmeyenleri...
29.09.2021 Gündem
Fenerlileri kızdıran sahne
Fenerlileri kızdıran sahne FOX TV'de yayınlanan Familya adlı dizide yayınlanan sahne Fenerbahçeli taraftarların kısa zamanda tepki göstermesine neden oldu. Yapımcı firma konuyla ilgili özür yazısı düzenledi.
24.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Familya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki familya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.