Gazete Vatan Logo

Familya 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Yaşar ne yapacak?

Fox'un çok sevilen dizilerinden Familya bağları kopan bir aileyi tekrar bir araya getirmek için uğraşan Yaşar'ı ve hayatlarını anlatıyor. Komedi de içeren Familya dizisi 4. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Familya'nın 4. bölüm fragmanı ve özeti yeni yaşanan olaylarla ilgili bilgi veriyor.

Familya 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Yaşar ne yapacak?

Fox'ta Salı akşamları yayınlanan Familya, konusu ve oyuncuları ile büyük ilgi toplamayı başardı. 4. bölüm fragmanı yayınlanan Familya dizisinin yönetmenliğini Uğur Yücel üstleniyor, yepyeni gelişmeleriyle Familya 11 Ekim Salı akşamı 20:00'de FOX TV'de yayınlanacak.

TMC Film yapımcılığında olan dizide başrolleri Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil, Şükran Ovalı, Güven Kıraç, Sezer Avcı, Bülent Emrah Parlak, Zeynep Kankonde, Cansu Tosun ve Berat Efe Parlar paylaşıyor. Daha sonradan ise Murat Ceylan, Aybüke Pusat ve Barış Yıldız da dizi oyuncularına eklendi.

Familya 4. bölüm özeti

Casim'in sürpriz hamlesi Beyoğlu hanesinde deprem etkisi yaratır. Hare ve Yaşar bu defa tamamen köşeye sıkışmıştır. İkili olanları çözmenin ve çocuklara açıklamanın bir yolunu ararken, familyanın tüm üyeleri kendi rotalarını çizmeye hazırlanır. Namık açığa alındığı gerçeğini gizlemek için çabalarken, kendini komik bir maceranın içinde bulur. Ezgi ve Toprak arasındaki gerilim giderek yükselir. Bu karmaşanın ortasında bunalan Ateş, herkesten gizli bir karar alır. Yaşar bir yandan Casim'le uğraşmakta, öte yandan tedavisi için önemli bir adım atmaktadır. Casim ve Vedat ittifakında yaşananlar ise, Beyoğlu familyasına doğru yaklaşan tehlikenin ayak sesleridir. Familya yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

Oyuncular:

Uğur Yücel

Erkan Kolçak Köstendil

Şükran Ovalı

Bülent Emrah Parlak

Cansu Tosun

Berat Efe Parlar

Aybüke Pusat

Murat Ceylan

Güven Kıraçyer

Enis Arıkan