Uğur Yücel

Uğur Yücel

Son dakika uğur yücel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uğur yücel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uğur yücel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uğur Yücel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uğur yücel gelişmeleri de dahil olmak üzere 532 uğur yücel haberi bulunmuştur. Tüm uğur yücel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü Feri Güler "Sandık Kokusu" dizisi kadrosuna dahail oldu. Deneyimli oyuncu, "Hülya" rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Peki, Sandık Kokusu dizisinin Hülya'sı Feri Güler kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.04.2024 Magazin
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 Vitrin
Uğur Yücel’den 'Eşkıya' itirafı! ‘Oyunculuğu bıraktım’
Uğur Yücel’den 'Eşkıya' itirafı! ‘Oyunculuğu bıraktım’ Yavuz Turgul'un yönettiği ve senaryosunu yazdığı, başrolü Şener Şen'le paylaştığı 1996 yapımı 'Eşkıya' ile büyük çıkış yakalayan Uğur Yücel aynı zamanda yönetmen ve müzisyen kimliğiyle de öne çıkıyor. Yücel, Türkiye’nin kült filmleri arasında yer alan Eşkıya filmiyle ilgili çarpıcı bir itirafa imza atarken, oyunculuğuna ve yönetmenliğine yönelik de çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
9.11.2023 Magazin
Yapay zeka yanıtladı: Eşkıya Baran, Keje'yi tercih etseydi ne olur?
Yapay zeka yanıtladı: Eşkıya Baran, Keje'yi tercih etseydi ne olur? Yapay zeka, 1996 yılında vizyona giren Yavuz Turgul filmi Eşkıya'nın sonunda "Baran, Keje'yi tercih etseydi ne olurdu?" sorusuna yanıt verdi.
2.07.2023 Televizyon
Büşra Pekin'in değişimi olay oldu!
Büşra Pekin'in değişimi olay oldu! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen Büşra Pekin'in değişimini gören inanamıyor. Konuşanlar programı ile geniş kitlelerce tanınan Hasan Can Kaya ile pozunu paylaşan Büşra Pekin'i görenler tanımakta zorlandı.
18.11.2022 Magazin
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı!
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı! Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Levent'te objektiflere takıldı. Ameliyat olan köpeğini anlatan ünlü isim, duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, ardından köpeği Kuki'yi muhabirlerle de tanıştırdı.
8.08.2022 Magazin
Burcu Binici'den 'Yargı' itirafı: Oynamak isterdim
Burcu Binici'den 'Yargı' itirafı: Oynamak isterdim Oyuncu Burcu Binici, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Binici, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Yargı' ile ilgili konuşarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.05.2022 Magazin
Hakim dizisinin Cuma'sı bakın kim çıktı!
Hakim dizisinin Cuma'sı bakın kim çıktı! ATV ekranlarında yeni başlayan Hakim dizisi ilk bölümüyle reyting rekorları kırdı. Konusu kadar oyuncu kadrosuyla da çok konuşulan dizinin Cuma'sının kim olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.
7.04.2022 Magazin
Punk nedir? Uysallar dizisine konu olan Punk hayatı ve Punk kültürü ile ilgili merak edilenler!
Punk nedir? Uysallar dizisine konu olan Punk hayatı ve Punk kültürü ile ilgili merak edilenler! Uysallar dizisi seyirciyle buluştu. Dijital platform dizisi olan Onur Saylak'ın yönettiği, Hakan Günday`ın senaryosunu kaleme aldığı Uysallar dizisi orta yaş bunalımına giren bir mimarın gizli bir punk hayatı yaşamaya başlamasını anlatıyor. Peki, Punk nedir? Uysallar dizisine konu olan Punk hayatı ve Punk kültürü ile ilgili merak edilenler...
4.04.2022 Televizyon
Hakim dizisi uyarlama mı, Your Honor dizisinden mi uyarlandı? Hakim dizisi konusu ne, gerçek mi?
Hakim dizisi uyarlama mı, Your Honor dizisinden mi uyarlandı? Hakim dizisi konusu ne, gerçek mi? Hakim dizisi uyarlama mı, konusu gerçek mi? Hakim dizisi yayınlandığı fragmanla dikkatleri üzerine çekti. Limon Film imzalı dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur'un paylaşıyor. Dram, suç ve aksiyon türü olan Hakim dizisi Your Honor dizisinden mi uyarlandı, Hakim dizisi konusu ne?
4.04.2022 Televizyon
Uğur Yücel'den 'Ustalarım ve çocuklarım' paylaşımı!
Uğur Yücel'den 'Ustalarım ve çocuklarım' paylaşımı! Son olarak 'Kırmızı Oda' dizisinde 'Vahit' rolüyle izleyici karşısına çıkan Uğur Yücel, önceki akşam sanatseverleri kıskandırdı. Yücel, iki büyük usta Şener Şen ve Ahmet Gülhan ile yemek yedi.
17.02.2022 Magazin
Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum!
Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum! Ünlü oyuncu Sera Tokdemir, geçtiğimiz gün Cihangir’de objektiflere takıldı. Aracını istediği sırada gazetecilerle konuşan oyuncu, kendisine yapılan bir yorum üzerine “Ben alkol kullanmıyorum, tavsiye de etmiyorum” cevabını verdi.
30.11.2021 Magazin
Nebahat Çehre'den Uğur Yücel'e sert sözler: Çok ağır olmuş!
Nebahat Çehre'den Uğur Yücel'e sert sözler: Çok ağır olmuş! Nebahat Çehre, Uğur Yücel’in “Kimi yaratıklarla aynı işi yapıyor olmak tuhaf değil mi?” sözleri hakkında konuştu: “Kendisini uzayda zannetti galiba. Yaratık kelimesi çok ağır olmuş.”
12.11.2021 Magazin
Galaya başrol oyuncusu katılmadı!
Galaya başrol oyuncusu katılmadı! “Zoraki Misafir” filminin galası önceki yapıldı. Başrol oyuncusu Uğur Yücel geceye katılmadı.
29.10.2021 Magazin
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü?
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü? EDHO İlyas ölüyor mu, EDHO Azan Akbaba ayrıldı mı? Salı akşamlarının en çok izlenen dizlerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin tanıtım fragmanında Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakterinin başından vurulduğu sahne diziyi izleyenleri şokey etti. Peki, EDHO İlyas ölecek mi, Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?
26.10.2021 Gündem
EDHO bu akşam var mı? 19 Ekim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bugün var mı yok mu?
EDHO bu akşam var mı? 19 Ekim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bugün var mı yok mu? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor 2021, bu akşam var mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. sezonu dizinin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın paylaştığı diziye Uğur Yücel de katıldı. Peki, EDHO 200. Bölüm ne zaman başlayacak, EDHO 171. Bölüm bekleniyor…
19.10.2021 Gündem
Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu 67 yaşında! Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri!
Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu 67 yaşında! Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri! Olağanüstü şarkı sözleri, besteleri ve dokunaklı sesi ile milyonların kalbine taht kuran Sezen Aksu'nun bugün doğum günü... Minik Serçe 67. yaşına bastı. Sevenleri ve dostları ünlü şarkıcının doğum gününü kutladı. Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu'nun doğum gününü Twitter'da da TT (Trend Topic) listesinde yer aldı. İşte Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri...
13.07.2021 Gündem
Nurseli İdiz: Trakya genim var benim!
Nurseli İdiz: Trakya genim var benim! Usta oyuncu Nurseli İdiz, yakında çekimlerine başlayacak komedi filminin senaryosuna çalışırken Nişantaşı'ndaki bir kafede görüntülendi.
10.07.2021 Magazin
Koronavirüse yaklanan Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen hangi hastanede?
Koronavirüse yaklanan Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen hangi hastanede? Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Şener Şen koronavirüse yakalandı. Türkiye’nin en sevilen isimlerinden biri olan Şener Şen’in koronavirüse yakalanması milyonlarca kişiyi üzdü. Hababam Sınıfı, Çiçek Abbas, Eşkıya, Davaro, Arabesk gibi birçok başarılı filmde rol alan Şener Şen’in sağlık durumu sevenleri tarafından sık sık sorgulanıyor. Arama motorlarına yönelen vatandaşlar Şener Şen’in sağlık durumu nasıl, son durumu ne, gibi sorulara yanıt arıyor.
11.11.2020 Gündem
Şener Şen hastaneye kaldırıldı
Şener Şen hastaneye kaldırıldı Yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Şener Şen'in 3 gün hastanede gözlem altında kalacağı öğrenildi. 78 yaşındaki Şener Şen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.11.2020 Gündem
Milyarder filmi ne zaman, nerede çekildi? Milyarder filmi oyuncuları kim? Mesudiye nerede?
Milyarder filmi ne zaman, nerede çekildi? Milyarder filmi oyuncuları kim? Mesudiye nerede? Milyarder filmi ne zaman, nerede çekildi? Milyarder filmi oyuncuları kim? Mesudiye nerede? İşte Türk sinemasının kült filmlerinden Milyarder filmi ile ilgili merak edilenler…
26.05.2020 Gündem
Neyzen Tevfik müjdesi
Neyzen Tevfik müjdesi Uğur Yücel, Kerki Solfej organizasyonuyla ‘Azınlıkta Kaldık’ oyununu, TİM Show Center’da sahneledi.
25.11.2019 Magazin
Kadınlar bana daha çok gülüyor
Kadınlar bana daha çok gülüyor Seneler önce sahnelediği tek kişilik gösterisi “Azınlıkta Kaldık”la yeniden sahnelere dönen Uğur Yücel, önceki akşam İstanbul TİM Show Center’da seyirci karşısına çıktı.
11.11.2019 Magazin
Sezen Aksu, babasını son yolculuğuna uğurladı
Sezen Aksu, babasını son yolculuğuna uğurladı SANATÇI Sezen Aksu’nun, İzmir’de 91 yaşında vefat eden babası Sami Yıldırım’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Sezen Aksu’yu, acılı gününde, Sibel Can, Gülben Ergen, Emel Müftüoğlu, Sıla, Müjde Ar ve Demet Akbağ’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler de yalnız bırakmadı.
24.08.2019 Magazin
20 yıl sonra ‘Azınlıkta Kaldık’
20 yıl sonra ‘Azınlıkta Kaldık’ Uğur Yücel, 20 yıl aradan sonra tek kişilik gösterisi ‘Azınlıkta Kaldık’la sahnelere dönüyor.
10.08.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Uğur Yücel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uğur yücel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.